Jump to content

MAT3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MAT3

  • Ημ. Γέννησης 26/01/1984

MAT3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Την κατέβασα την εφαρμογή φίλε μου αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά. Έκανα reset GPS Aiding Data και μετά Download GPS Aiding data, δοκίμασα και άλλες παρόμοιες εφαρμογές όλο αυτό τον καιρό αλλά τίποτα. Ψάχνοντας στο internet σε ξένα forums βρήκα ότι και άλλοι έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Ότι το σήμα δηλαδή του GPS χάνεται για πλάκα και μετά το κινητό δεν μπορεί να ξανακλειδώσει χωρίς να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις. Επίσης παρατήρησα ότι ενώ μπορεί να βρίσκει πχ. 15 δορυφόρους (In View), δεν μπορεί ποτέ να συνδεθεί με πάνω από 7 (In Use). Ενώ πχ. το S3 της Samsung μου δείχνει in View 15 δορυφόρους και In Use πάλι 15. Σχετική φωτογραφία που έβγαλα σήμερα -> https://www.dropbox.com/s/w1k4qztcaa4h96x/DSC_0043.jpg. Ένα ακόμα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σήμα απο τον GPS δέκτη του κινητού είναι οτι το SNR, για κάθε έναν απο τους κοινούς δορυφορους που έχουν κλειδώσει και στα 2 κινητά, είναι πάντα μικρότερο στο Sony Xperia Μ όπως φένεται και στην φωτογραφία. Τελικά, αυτό που διαπίστωνω είναι οτι είναι πάρα πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσεις την πλοήγηση με GPS απροβλημάτιστα με αυτή την συσκευή και είναι κρίμα.
  2. Καλησπέρα, Έχω και εγώ ένα θέμα με το gps. Όταν το ανοίγω βρίσκει δορυφόρους και κλειδώνει αμέσως αλλά χάνει το σήμα πάρα πολύ εύκολα (πχ όταν το βάζω στην τσέπη ή όταν δεν είναι κολλημένο στο παρμπρίζ αλλά το κρατάω στο χέρι μου μέσα στο αυτοκίνητο). Το πρόβλημα είναι ότι αν χάσει το σήμα μια φορά μετά (ενώ εμφανίζεται ότι έχει βρει 8-10 δορυφόρους) δεν μπορεί να ξαναεντοπίσει την θέση με τίποτα ακόμα και να είμαι σταματημένος σε μέρος χωρίς εμπόδια με καθαρό ουρανό! Η λύση είναι είτε να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής είτε να πάω στις ρυθμίσεις να απενεργοποιήσω και να ενεργοποιήσω ξανά το gps και μετά να ξανανοίξω την εφαρμογή που χρησιμοποιώ. Έχω δοκιμάσει το Navigon 4.8 και το Sygic 13.4.2 και το Google Maps αλλά συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με όλα. Ήλπιζα με το update σε 4.3 να διορθωθεί αλλά δυστυχώς..
  3. MAT3

    LG Optimus (GT540)

    Και εμένα κουνιέται λίγο το ένα πλαϊνό πλαστικό! Το gps κάνει γύρω στο 1.5 λεπτό να εντοπίσει την θέση αν το ανοίξω για πρώτη φορά σε κάποιο μέρος. Όσο για την μπαταρία, αν δεν το χρησιμοποιώ πολύ κρατάει και 2 ημέρες. Υ.Γ.1: Το Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη (Π.Π.Γερμανού) έφερε σήμερα λίγα κομμάτια και σε Λευκό! Υ.Γ.2: Μήπως βρήκε κανείς αν και που εμφανίζεται η ώρα που σου έστειλε κάποιος ένα μήνυμα? Μια βδομάδα τώρα δεν το βρήκα και δυστυχώς αρχίζω να αμφιβάλω άμα φαίνεται πουθενά! (Δεν αναφέρομαι στη ώρα λήψης του μηνύματος από την προβολή λεπτομερειών).
  4. MAT3

    LG Optimus (GT540)

    2.5 ώρες περίπου κάνει το δικό μου, οπότε καλά είσαι ;)
  5. MAT3

    LG Optimus (GT540)

    Για τα δύο κουμπιά αφής συμφωνώ αν και δεν θεωρώ πως είναι κάτι ενοχλητικό. Για να παίρνεις αναφορά μηνυμάτων, μπές στα μηνύματα και πάτα το κουμπί αφής (πάνω από αυτό που είναι για να κάνεις κλήση) και πάνε ρυθμίσεις->αναφορές παράδοσης. Για το αν τελικά εμφανίζετε η ώρα που σου έστειλαν μήνυμα καλό είναι να μας απαντήσει και άλλος χρήστης android για να δούμε αν είναι θέμα λειτουργικού ή κινητού. Για την ποιότητα του ήχου όπως και για την ένταση του ηχείου επίσης συμφωνώ ότι υστερούν λίγο. Για να το βάζεις αθόρυβο μπορείς να μπεις μέσα στο market και να κατεβάσεις ένα widget με το οποίο θα ρυθμίζεις τον ήχο (αθόρυβο - δόνηση κτλ) από την αρχική οθόνη του κινητού (εγώ χρησιμοποιώ το silent toggle widget). Για να κατεβάσεις το Pc Suite καθώς και usb drivers (οι οποίοι σε εμένα λειτουργούν με προβλήματα) θα πρέπει να πας πρώτα εδώ http://gr.lgmobile.com/web/web.support.retrieveSoftwareUpdate.laf και να κατεβάσεις το Support Tool.
  6. MAT3

    LG Optimus (GT540)

    Το έφερε το e-shop το κινητό? Μπορείς να στείλεις το link? Και όμως!! στις λεπτομέρειες μηνύματος εμφανίζεται μόνο η ώρα που παρελήφθη το μήνυμα! Ελπίζω να μην μπορώ να το βρω εγώ γιατί όπως λες και εσύ, παλιά κινητά το έχουνε! Και είναι και βασικό να ξέρεις τι ώρα σου έστειλε μήνυμα ο άλλος Έχω πάρει, Η LG το δίνει 2.5 ώρες χρόνο ομιλίας οπότε δεν περίμενα και κάτι παραπάνω. Εξ άλλου και άλλοι χρήστες που το έχουν πάνω κάτω τα ίδια λένε. Θα αρχίσουμε να μειώνουμε φωτεινότητα να κλείνουμε εφαρμογές να συνδεόμαστε μόνο σε 2G δίκτυο, μπας και δούμε άσπρη μέρα :lol: Επίσης όπως έχει ξανααναφερθεί το ξυπνητήρι δεν χτυπάει αν έχεις κλειστό το κινητό, όπως συμβαίνει όμως και σε άλλα Smartphones.
  7. MAT3

    LG Optimus (GT540)

    Ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω του Android Market το οποίο θα το βρείς μέσα στο menu του κινητού σου. Επίσης για να ξεκλειδώσουν πολλές υπηρεσίες θα πρέπει να κάνεις στην αρχή ένα log in με έναν λογαριασμό google (αν δεν έχεις μπορείς να δημιουργήσεις έναν δωρεάν). Το αγόρασα και εγώ το κινητό, η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατάει περίπου 1 ημέρα :( επίσης δεν μπορώ να βρω πως γίνετε να βλέπεις την ώρα που σου έστειλε κάποιος μήνυμα!! Όχι την ώρα που το παρέλαβε το κινητό αλλά την ώρα που το έστειλε αυτός. (πχ αν κάποιος στείλει sms στις 6 το πρωί και εγώ ανοίξω το κινητό στις 11 μου εμφανίζεται ότι το μήνυμα στάλθηκε στις 11 και όχι στις 6!!). Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος. :)
  8. Τι εννοείς λέγοντας απλό μηχανάκι? Η διαφορά των κατηγοριών δεν είναι ο συμπλέκτης αλλα τα κυβικά!!! Αυτό που λές δεν ισχύει γιατί τα διπλώματα για 125cc αναβαθμίζονται με μια τυπική διαδικασία, μετά απο δύο χρόνια κατοχής τους, σε απεριόριστα κυβικά (και φυσικά κάποιος που έχει βγάλει για δίπλωμα χωρίς συμπλέκτη δεν μπορεί μετά απο 2 χρόνια να πάρει δίπλωμα που θα λέει οτι ξέρει να οδηγάει οποιαδήποτε μηχανή με συμπλέκτη!!) RAVER: Μάλλον το δίπλωμα σου θα έχει κωδικό με Παρατήρηση (όπως είναι και για οδήγηση με γυαλιά) και δεν θα μπορείς να οδηγήσεις μηχανάκια με συμπλέκτη και συνεπώς δεν αναβαθμίζεται αυτόματα μετά από 2 χρόνια για μεγάλες μηχανές.
  9. Ε ναι, αφού λες οτι κάνεις μάθημα οδήγησης με το activ πράγμα που, αμα διαβάσεις παραπάνω σου εξήγησα, δεν γίνεται!
  10. Suzuki FX 125, Kymco Spike 125, Modenas Dinamik 125..
  11. Κάνεις λάθος, για 125cc δηλαδή για απόκτηση άδειας κατηγορίας Α1 δίνεις με παπάκι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ, όπως και για μοτοσικλέτες άνω των 125cc(απεριορίστων κυβικών). Επίσης αν είσαι κάτοχος για τουλάχιστον 2 χρόνια της υποκατηγορίας Α1 τότε μπορείς να αναβαθμίσεις το δίπλωμα σου χωρίς περαιτέρω εξετάσεις στην μεγάλη κατηγορία.
  12. Άλλο θα θυμάσαι, δεν μπορεί να κάνεις με αυτό μάθημα. Δεν έχει συμπλέκτη και τα μαθήματα αλλά και οι εξετάσεις γίνονται με μηχανάκι που έχει συμπλέκτη!
  13. Kymco activ 125! Πιο μουράτο απο τα άλλα και με 1385ευρόπουλα, μην νομίσεις ότι άμα πάρεις honda θα έχεις καμιά τεχνολογία παραπάνω..
  14. Ευχαριστώ πολύ, επειδή με ενδιαφέρει να είναι walkman το w810i θα πάρω και μάλιστα σήμερα.
  15. Η μνήμη τι ρόλο παίζει αφού μπορείς να βάλεις εσύ όση θέλεις? Στο site της SE αναφέρει ότι η οθόνη και στα δύο μοντέλα είναι 262.144 χρωμάτων (18-bit) και ανάλυσης 176x220 pixel. Που διάβασες ότι έχει καλύτερη οθόνη? Το ότι υποστηρίζει edge δεν έχει καμιά πρακτική διαφορά αφού δεν χρησιμοποιείται στην Ελλάδα:D . Καμία άλλη διαφορά?
×
×
  • Create New...