makis206 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Το πιο πιθανό είναι να έχουν θέμα οι drivers. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με την κάμερα. Το έλυσα με το slim drivers. Είναι δωρεάν αν θες κάνε μια προσπάθεια. εχω Toshiba A 200 και ειχα προβλημα με το ΒΤ stack που εδινε η Toshiba, συγκεκριμενα το ποντικι μου MS Sculpt ενω το αναγνωριζε δεν το εβλεπε το MS keyboard & mouse center ... δεν μπορουσα να κανω ρυθμισεις. εψαξα πολυ καιρο και τελικα κατεβασα καποιους drivers που ειναι της MS, απο τοτε ολα οκ. αν θελεις στειλε mail να σου τους στειλω, ειναι 3ΜΒ. Ευχαριστώ πολύ και τους δυο για τον κόπο, κι εγώ υποπτεύθηκα τους drivers και δοκίμασα με το bt stack της Toshiba αλλά δεν αλλάζει το παραμικρό. Φίλε alfa θα σου στείλω πμ για να κάνω μια προσπάθεια με τα αρχεία που βρήκες κι αν δεν λειτουργήσει θα δοκιμάσω και με το slimdrivers να δούμε αν είμαστε τυχεροί.. Να είστε καλά!:) Εdit: Δοκίμασα να εγκαταστήσω το BT Stack της Toshiba και δείχνει πλέον να λειτουργεί, απ'ότι βρήκα ψάχνοντας στο νετ όμως κάποιοι ανάφεραν ότι το έφτιαξαν με τον ίδιο τρόπο και μετά από λίγες μέρες σταμάτησε και πάλι.. θα το κρατήσω έτσι προς το παρόν και βλέπουμε, αν σταματήσει να λειτουργεί θα ενημερώσω.. :) Edited March 26, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Υπαρχει τροπος απο μια Metro App να πηγαινω αμεσως στο desktop χωρις να πηγαινω πρώτα στο Start k μετα desktop ή να εμφανιζω αριστερα την μπαρα με τις εφαρμογες που τρεχουν κ μετα desktop ? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Υπαρχει τροπος απο μια Metro App να πηγαινω αμεσως στο desktop χωρις να πηγαινω πρώτα στο Start k μετα desktop ή να εμφανιζω αριστερα την μπαρα με τις εφαρμογες που τρεχουν κ μετα desktop ? Υπάρχει ήδη από προεπιλογή metro tile που λέει επιφάνεια εργασίας ή Desktop αλλά ψάχνοντας στο Google για εφαρμογές όπως classic shell σου δίνουν και την επιλογή να μην μπαίνεις καθόλου στο metro μενού αλλά και κουμπί "Έναρξη" αλλά και πολλές άλλες δυνατότητες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Υπαρχει τροπος απο μια Metro App να πηγαινω αμεσως στο desktop χωρις να πηγαινω πρώτα στο Start k μετα desktop ή να εμφανιζω αριστερα την μπαρα με τις εφαρμογες που τρεχουν κ μετα desktop ? Από το πληκτρολόγιο πατάς win+d Και σε πετάει στο desktop από οπουδήποτε και να είσαι. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Από το πληκτρολόγιο πατάς win+d Και σε πετάει στο desktop από οπουδήποτε και να είσαι. ευχαριστω πολύ :):) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 office 2013 ελληνικά έχει κανένας που θέλω να ρωτήσω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 office 2013 ελληνικά έχει κανένας που θέλω να ρωτήσω κάτι? Δυστυχώς είναι ακριβά ακόμα... παρόλα αυτά ρώτα μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε λόγω πείρας. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το 365 πάντως έχει βγει σε student version για φοιτητές και ακαδημαϊκους με 80€ για 4 χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ο υπολογιστής όταν κάνουμε τερματισμό κλείνει κανονικά ή μπαίνει σε κατάσταση deep sleep; το λέω γιατί ότι ρύθμιση και να αλλάξω όταν είναι κλειστός ο Η/Υ και πατήσω ένα κουμπί απ' το πληκτρολόγιο ενεργοποιείται. Περίεργα πράματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 τελικα περιμενω λαπτοπ με 8αρια.το φοβαμαι λιγο αλλα διαβασα οτι υπαρχουν μερικα προγραμματακια που το κανουν σε πρακτικοτητα οπως τα windows 7,ποια ειναι αυτα? γενικα εσεις τι εχετε βαλει για να σας ειναι πιο πρακτικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 τελικα περιμενω λαπτοπ με 8αρια.το φοβαμαι λιγο αλλα διαβασα οτι υπαρχουν μερικα προγραμματακια που το κανουν σε πρακτικοτητα οπως τα windows 7,ποια ειναι αυτα? γενικα εσεις τι εχετε βαλει για να σας ειναι πιο πρακτικα?? Προσωπικά τα άφησα όπως είναι, θα δεις ότι είναι θέμα λίγου χρόνου μέχρι να μάθεις τα "βασικά" τους και ίσως να μην χρειαστείς τίποτα απ'αυτά τα προγραμματάκια. Λίγο θα σε ξενίσουν στην αρχή αλλά μόλις μάθεις πως γίνονται τα βασικά, ίσως οι αλλαγές που έχουν απ'τα 7άρια να σου φανούν στο τέλος και πιο βολικές. Παρ'όλα αυτά όντως υπάρχουν "προγραμματάκια", δεν ξέρω όμως που τα βρίσκει κάποιος..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ο υπολογιστής όταν κάνουμε τερματισμό κλείνει κανονικά ή μπαίνει σε κατάσταση deep sleep; το λέω γιατί ότι ρύθμιση και να αλλάξω όταν είναι κλειστός ο Η/Υ και πατήσω ένα κουμπί απ' το πληκτρολόγιο ενεργοποιείται. Περίεργα πράματα... Είναι ενεργοποιημένη η γρήγορη εκκίνηση. Αν θέλεις να την απενεργοποιήσεις και να κλείνει κανονικά πήγαινε : Πίνακα ελεγχου->Υλικό και Ήχος-> Επιλογές Παροχής Ενέργειας->Επιλογή Ενέργειας Κουμπιού Τροφοδοσίας (Αριστερή στήλη) και ξετσέκαρε το "Ενεργοποίηση Γρήγορης Εκκίνησης (Προτείνεται)" Από τη βοήθεια των Windows: Η γρήγορη εκκίνηση είναι μια ρύθμιση που βοηθά στην ταχύτερη εκκίνηση του υπολογιστή σας μετά από τερματισμό. Αυτό γίνεται από τα Windows με την αποθήκευση πληροφοριών συστήματος σε ένα αρχείο κατά τον τερματισμό. Όταν ξεκινάτε ξανά τον υπολογιστή σας, τα Windows χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες συστήματος για να συνεχίσουν τη λειτουργία του υπολογιστή σας αντί να την ξεκινήσουν από την αρχή. • Η ρύθμιση γρήγορης εκκίνησης δεν ισχύει για την Επανεκκίνηση. Για να ενεργοποιηθεί η γρήγορη εκκίνηση, πρέπει να τερματίσετε τη λειτουργία του υπολογιστή σας και στη συνέχεια να τον επανεκκινήσετε. •Η γρήγορη εκκίνηση είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στα Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 τελικα περιμενω λαπτοπ με 8αρια.το φοβαμαι λιγο αλλα διαβασα οτι υπαρχουν μερικα προγραμματακια που το κανουν σε πρακτικοτητα οπως τα windows 7,ποια ειναι αυτα? γενικα εσεις τι εχετε βαλει για να σας ειναι πιο πρακτικα?? Τίποτα. Μια χαρά πρακτικά είναι. Σε 1-2 βδομάδες τα συνηθίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 και τίποτα να μην βαλεις κομπλε θα είσαι. εγώ έχω βάλει το classic shell menu για να εχω το start button. το metro δεν το εχω απενεργοποιήσει γιατί μου φαίνεται χρήσιμο, ειδικά αν το οργανώσεις. απλά καμιά φορά θέλω να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα ενώ βλέπω video, και γιαυτό θέλω το start button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Θελω να περασω τους τελευταιους οδηγους για την ασυρματη καρτα, εγω φοραω την εκδοση 13.3 08/2010 και η καρτα ειναι μια intel Wifi 4965 agn, απο οτι εχω δει ο τελευταιος οδηγος ειναι ο 15.6 01/2013. κατεβασα το αρχειο, εκανα "απενεργοποιηση" "καταργηση εγκαταστασης" και περασα τον καινουργιο οδηγο.... οταν παω ομως στην διαχειρηση συσκευων βλεπω οτι εχει παλι τον παλιο... εχω δοκιμασει και restart πριν και μετα την εγκατασταση του νεου οδηγου αλλα παλι τιποτα... τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Θελω να περασω τους τελευταιους οδηγους για την ασυρματη καρτα, εγω φοραω την εκδοση 13.3 08/2010 και η καρτα ειναι μια intel Wifi 4965 agn, απο οτι εχω δει ο τελευταιος οδηγος ειναι ο 15.6 01/2013. κατεβασα το αρχειο, εκανα "απενεργοποιηση" "καταργηση εγκαταστασης" και περασα τον καινουργιο οδηγο.... οταν παω ομως στην διαχειρηση συσκευων βλεπω οτι εχει παλι τον παλιο... εχω δοκιμασει και restart πριν και μετα την εγκατασταση του νεου οδηγου αλλα παλι τιποτα... τι κανω λαθος? Δοκιμασε να μην κανεις απενεργοποιηση αλλα κατευθειαν αναβαθμιση πανω στους υπαρχουν drivers που εχεις. Δεν εχει νοημα ποτε να καταργεις τα παλια και να βαζεις καινουργια. Εγω τουλαχιστον ετσι κανω στα pc μου. Ολα αυτα μεσα απο τα system properties-device manager και χειροκινητα τα κανεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Δοκιμασε να μην κανεις απενεργοποιηση αλλα κατευθειαν αναβαθμιση πανω στους υπαρχουν drivers που εχεις. Δεν εχει νοημα ποτε να καταργεις τα παλια και να βαζεις καινουργια. Εγω τουλαχιστον ετσι κανω στα pc μου. Ολα αυτα μεσα απο τα system properties-device manager και χειροκινητα τα κανεις. θα το δοκιμασω αλλα χειροκινητα πως θα το κανω? ειναι εκτελισιμο αρχειο .exe .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 θα το δοκιμασω αλλα χειροκινητα πως θα το κανω? ειναι εκτελισιμο αρχειο .exe .... Ειναι σκετο exe αρχειο δηλαδη ενα αρχειο η' εχει και αλλους επιπλεον φακελους μεσα? Χειροκινητα πας settings-pc info-device manager βρησκεις αυτο που θες να κανεις αναβαθμιση το πατας πας εκει που λεει drivers πατας update drivers και επιλεγεις το δευτερο εκει που σου λεει να βρεις τον φακελο με το update τον επιλεγεις και πατας next και λογικα θα βρει το αναβαθμισμενο αρχειο και θα στο κανει αυτοματα αναβαθμιση,μετα ισως σου ζητησει να κανεις restart. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ειναι σκετο exe αρχειο δηλαδη ενα αρχειο η' εχει και αλλους επιπλεον φακελους μεσα? Χειροκινητα πας settings-pc info-device manager βρησκεις αυτο που θες να κανεις αναβαθμιση το πατας πας εκει που λεει drivers πατας update drivers και επιλεγεις το δευτερο εκει που σου λεει να βρεις τον φακελο με το update τον επιλεγεις και πατας next και λογικα θα βρει το αναβαθμισμενο αρχειο και θα στο κανει αυτοματα αναβαθμιση,μετα ισως σου ζητησει να κανεις restart. μα οταν παω στο device manager και παταω για χειροκινητη αναβαθμιση δεν μου το βγαζει γιατι ειναι .exe... νετο σκετο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) μα οταν παω στο device manager και παταω για χειροκινητη αναβαθμιση δεν μου το βγαζει γιατι ειναι .exe... νετο σκετο... Αφου αυτο που εχεις ειναι σκετο exe και δοκιμασες και παλι τον παλιο driver σου εμφανιζει,κατεβασε απο αλλου αν μπορεις (ψαξε στο νετ να βρεις τους ιδιους drivers)αλλα σε μορφη ζιπαρισμενο αρχειο ετσι ωστε οταν το ξεζιπαρεις θα σου βγαλει φακελους και οχι σκετο αρχειο exe και δοκιμασε με αυτο τον τροπο να κανεις την αναβαθμιση. Εκτος αν δεν ειναι συμβατο με το δικο σου μηχανημα αν ειναι laptop/desktop OEM και το κατεβασεις απο το site του κατασκευαστη σου διοτι μπορει να θελει μια μικρη διαφοροποιημενη εκδοση του driver απο αυτον της ιδιας της Intel. Edited March 31, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αφου αυτο που εχεις ειναι σκετο exe και δοκιμασες και παλι τον παλιο driver σου εμφανιζει,κατεβασε απο αλλου αν μπορεις (ψαξε στο νετ να βρεις τους ιδιους drivers)αλλα σε μορφη ζιπαρισμενο αρχειο ετσι ωστε οταν το ξεζιπαρεις θα σου βγαλει φακελους και οχι σκετο αρχειο exe και δοκιμασε με αυτο τον τροπο να κανεις την αναβαθμιση. Εκτος αν δεν ειναι συμβατο με το δικο σου μηχανημα αν ειναι laptop/desktop OEM και το κατεβασεις απο το site του κατασκευαστη σου διοτι μπορει να θελει μια μικρη διαφοροποιημενη εκδοση του driver απο αυτον της ιδιας της Intel. οκ θα το ψαξω, ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 κανονικά θα έπρεπε να σου βρίσκει τους ανανεωμένους drivers απ'το windows update στις προαιρετικές ενημερώσεις όμως. Εκτός και αν βγαίνουν μόνο απ΄τον κατασκευαστή οπότε θα πρέπει να τους βρεις στο site του. Πάντως δεν υπάρχει κανένας λόγος να απεγκαταστήσεις τους παλιούς ότι καινούριο και να βάλεις ανιχνεύει τον ήδη υπάρχων driver και τον περνιέται από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 τελικα οι καινουργιοι εκτος του οτι δεν εχουν ψηφιακη υπογραφη (αυτο δεν πειραζει) δεν ειναι και συμβατοι παρολο που στο site της Intel γραφει οτι ειναι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημερα,σε ενα συστημα οπου εχει εγκατεστημενους 2 σκληρους ιδιας χωρητικοτητας 1tb,ενω τα bios τα βλεπουν κανονικα και τους 2 και στο disk managment εξισου AΛΛΑ στον explorer των windows βλεπει μονο τον εναν!!:blink: παρ ολο που τον εχω διαμορφωσει κανονικα. Γνωριζεται κατι παραπανω γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Kef Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Καλησπέρα. Γνωρίζετε κάποιον τρόπο να μπορέσω να βάλω Ελληνικό διορθωγράφο σε metro εφαρμογές? Δηλαδή θα τον ήθελα πολύ τον διορθωγράφο στην εφαρμογή για τα emal ή τον explorer ή το evernote.. στις ρυθμίσεις των windows έχει επιλογή αλλά δουλεύει μόνο για τα αγγλικά. Να πω ότι έχω αλλάξει την Γλώσσα γενικά των win από Αγγλικά σε Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts