JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 E-banking της Πειραιώς!! Μια χαρά όλα...μια λεφτά στο λεπτό!!! Σούπερ προνόμιο!! Σε σώζει τι οριο εχει το λεφτα στο λεπτο; και ποσες φορες την ημερα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hesemesa Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Καλά δεν βγάζεις άκρη με την ισχυρή ταυτοποίηση ποτέ εφαρμόζεται και ποτέ όχι. Τι πόσο πλήρωσες ? Κάτω από 30 ευρώ? . Α μαλιστα! ..(καινουργιο φρουτο)! "Συναλλαγές ποσού μικρότερου των 30 ευρώ μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη διαδικασία της ισχυρής ταυτοποίησης του πελάτη με αθροιστικό όριο τα 100 ευρώ ή τις πέντε (5) συνεχόμενες συναλλαγές ποσού κάτω των 30 ευρώ, ανεξαρτήτως εάν οι αθροιστικές ή συνεχόμενες αυτές συναλλαγές πραγματοποιούνται στη διάρκεια μιας ή περισσοτέρων ημερών" https://www.hba.gr/Media/Details/492 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Έστειλα χρήματα από Πειραιώς σε alpha. Ξέρει κανείς σε πόσες εργάσιμες ημέρες θα φανούν στον αποδέκτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Λόγω του Πάσχα των καθολικών, την προσεχή Τρίτη. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Λόγω του Πάσχα των καθολικών, την προσεχή Τρίτη. Είσαι σίγουρος ?????? Μιλάμε για διαφορετικη τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Μπορείς να το δεις και στην ημερομηνία αξίας της συναλλαγής. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Μπορείς να το δεις και στην ημερομηνία αξίας της συναλλαγής. Εγώ είμαι ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ. Μου είπαν ότι τα χρήματα θα σταλούν σήμερα (αλλά λόγω του Πάσχα των καθολικών) είναι σαν να σταλούν την ΤΡΙΤΗ. Από εκεί και πέρα πότε θα τα δω στον λογαριασμό μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Εγώ είμαι ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ. Μου είπαν ότι τα χρήματα θα σταλούν σήμερα (αλλά λόγω του Πάσχα των καθολικών) είναι σαν να σταλούν την ΤΡΙΤΗ. Από εκεί και πέρα πότε θα τα δω στον λογαριασμό μου ? Την Τετάρτη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Το αργότερο την Πέμπτη. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Αξιακη ημ/νια την Τρίτη 6 του μήνα + 3 εργάσιμες Sent from my Mi 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Αξιακη ημ/νια την Τρίτη 6 του μήνα + 3 εργάσιμες Sent from my Mi 8 using Tapatalk Εκεί, είμαι και εγώ. 2-3 εργάσιμες, δηλαδή Πέμπτη Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Την Τετάρτη Σήμερα, ΤΕΤΑΡΤΗ και δεν έχει φανεί τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ρώτησες την Πειραιώς; Λογικά έχει ημερομηνία εκτέλεσης Τρίτη 6 Απριλίου και ημερομηνία αξίας σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ρώτησες την Πειραιώς; Λογικά έχει ημερομηνία εκτέλεσης Τρίτη 6 Απριλίου και ημερομηνία αξίας σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχαν φανεί, σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Οπότε, πάμε για αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Στο site της Πειραιώς πάντως γράφει: Εκτέλεση: Με Κανονική Προτεραιότητα Ημερομηνία Αξίας: ?/4/2021 Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί άμεσα και η εντολή σας θα αποσταλεί με ημερομηνία αξίας μίας εργάσιμης ημέρας για τα εμβάσματα σε νόμισμα ΕΥΡΩ και δύο εργάσιμων ημερών για τα εμβάσματα σε λοιπά νομίσματα, εφόσον η εντολή σας καταχωρηθεί εντός εργάσιμης ημέρας μεταξύ 08:00 και 16:00. Δες και πάλι την εξερχόμενη εντολή τι στοιχεία έχει. Ενδεχομένως να μαζεύτηκαν πολλές εντολές και να καθυστερεί η ανταλλαγή μέσω της ΔΙΑ.Σ., αλλά γιατί δεν καλείς στην εξυπηρέτηση πελατών για να το ελέγξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 (edited) Στο site της Πειραιώς πάντως γράφει: Εκτέλεση: Με Κανονική Προτεραιότητα Ημερομηνία Αξίας: ?/4/2021 Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί άμεσα και η εντολή σας θα αποσταλεί με ημερομηνία αξίας μίας εργάσιμης ημέρας για τα εμβάσματα σε νόμισμα ΕΥΡΩ και δύο εργάσιμων ημερών για τα εμβάσματα σε λοιπά νομίσματα, εφόσον η εντολή σας καταχωρηθεί εντός εργάσιμης ημέρας μεταξύ 08:00 και 16:00. Δες και πάλι την εξερχόμενη εντολή τι στοιχεία έχει. Ενδεχομένως να μαζεύτηκαν πολλές εντολές και να καθυστερεί η ανταλλαγή μέσω της ΔΙΑ.Σ., αλλά γιατί δεν καλείς στην εξυπηρέτηση πελατών για να το ελέγξουν; Η ημερομηνία συναλλαγης είναι η τρίτη. Σε ΚΑΘΕ περίπτωση τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν φανεί !!!! Edited April 7, 2021 by GREGORYMO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Μέχρι πρότινος στο e-banking της Alpha Bank είχα κρατήσει το εξαψήφιο αριθμητικό password που μου είχε δοθεί σε PIN-mailer (κάπου μεταξύ 2002-2004). Τώρα με υποχρέωσε να κάνω αλλαγή! Επιπλέον διαπιστώνω πως έχουν χαθεί οι αποθηκευμένες συναλλαγές :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Στο site της Πειραιώς πάντως γράφει: Εκτέλεση: Με Κανονική Προτεραιότητα Ημερομηνία Αξίας: ?/4/2021 Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί άμεσα και η εντολή σας θα αποσταλεί με ημερομηνία αξίας μίας εργάσιμης ημέρας για τα εμβάσματα σε νόμισμα ΕΥΡΩ και δύο εργάσιμων ημερών για τα εμβάσματα σε λοιπά νομίσματα, εφόσον η εντολή σας καταχωρηθεί εντός εργάσιμης ημέρας μεταξύ 08:00 και 16:00. Δες και πάλι την εξερχόμενη εντολή τι στοιχεία έχει. Ενδεχομένως να μαζεύτηκαν πολλές εντολές και να καθυστερεί η ανταλλαγή μέσω της ΔΙΑ.Σ., αλλά γιατί δεν καλείς στην εξυπηρέτηση πελατών για να το ελέγξουν; Επιτέλους !!! Σήμερα, Πέμπτη, φάνηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts