Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο βρε?δεν βλεπω λινκ

sorry αλλά ήθελα να γράψω 5s, αυτό με τα χρώματα

Edited by kaloudis

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιο βρε?δεν βλεπω λινκ

sorry αλλά ήθελα να γράψω 5s, αυτό με τα χρώματα

5c εννοεις... δες αυτό... με χαμηλοτερα χαρακτηριστικα σε σχεση με το αλλο... οπωσδηποτε διαλεξε 16 rom γιατι δεν παιρνει καρτα μνημης και θα στριμωχτεις ασχημα ενδεχομενως. εξαλλου η διαφορα κοστους δεν ειναι ουτε 5€...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλουτικο

Δεν υπαρχει με μηλο απο πισω?στο γιουτιουμπ εχω δει νομιζω

καποια απο αυτα ειναι κυριως της προηγουμενης γενιας που συμφωνα με καποιο συμφορουμιτη που γνωριζει περισσοτερα απο μενα δεν ηταν πολυ καλα. νομιζω υπαρχουν και αυτης της γενιας. με μια αναζητηση στο σαιτ που σου εδωσα ολο και κατι θα βρεις.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Φυσικα κ εκανα αναζητηση πριν κ ειδα τι εγραψε ο σταυρος αλλα δεν ειχε παραθεσει μοντελο η καποιο λινκ

Στο ιντερνετ εχω βρει τα coophone κ οχι goophone που ειναι καρμπον με μηλο αλλα δεν βρηκα καποιο σαιτ

Φυσικα κ εκανα αναζητηση πριν κ ειδα τι εγραψε ο σταυρος αλλα δεν ειχε παραθεσει μοντελο η καποιο λινκ

Στο ιντερνετ εχω βρει τα coophone κ οχι goophone που ειναι καρμπον με μηλο αλλα δεν βρηκα καποιο σαιτ

coophone δεν εχω καν ακουσει...

εδω θα παρεις απαντησεις,στα σχολια εχει τα sites

dual sim μέχρι 70 - 80 ευρώ κάποια πρόταση;; είναι για φίλο και έχω χάσει επεισόδια... υπάρχει κάτι;;

ZTE V889s, ZTE V965, Lenovo A760

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη...

Τελικά τους είπα ότι για την επιδιόρθωση μου ζήτησαν 20 ευρώ και πόσα έχουν σκοπό να μου δώσουν εκείνοι Είπαν ότι θα δώσουν 15 δολάρια και τους είπα ΟΚ και την επόμενη εβδομάδα θα μου επιστρέψουν τα χρήματα.

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές

Τελικά τους είπα ότι για την επιδιόρθωση μου ζήτησαν 20 ευρώ και πόσα έχουν σκοπό να μου δώσουν εκείνοι Είπαν ότι θα δώσουν 15 δολάρια και τους είπα ΟΚ και την επόμενη εβδομάδα θα μου επιστρέψουν τα χρήματα.

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές

15$ είναι περίπου 11.1€...

15$ είναι περίπου 11.1€...

Ναι αλλά τζάμπα είναι και αυτά. Ο φίλος το είχε "πειράξει" μόνος του το τηλέφωνο και το τηλέφωνο συνολικά του κόστισε μόνο 35 ευρώ. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν νομίζω πως μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο.

Σε καλή μεριά φίλε Mick :lol::lol::lol:

Ναι αλλά τζάμπα είναι και αυτά. Ο φίλος το είχε "πειράξει" μόνος του το τηλέφωνο και το τηλέφωνο συνολικά του κόστισε μόνο 35 ευρώ. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν νομίζω πως μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο.

Σε καλή μεριά φίλε Mick :lol::lol::lol:

χαχαχα πες το ψεματα... αντε καλους καφεδες. :lol::p:D

χαχαχα πες το ψεματα... αντε καλους καφεδες. :lol::p:D

Ευχαριστώ πολύ, θα πιω έναν διπλό espresso και θα κεράσω και έναν - δυο ακόμα. :lol:

Πάντως δεν το βάζω κάτω, γιατί εντάξει το καταλαβαίνω ότι δεν αξίζει τον κόπο να το παλεύω για ένα τόσο φθηνό τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να το βλέπω έτσι. Ψάχνω συνέχεια (όσο έχω τον χρόνο βέβαια) να βρω λύση.

Και μια που είμαστε στο θέμα, έκανα δώρο σ' έναν φίλο αυτό το τηλέφωνο http://www.ahappydeal.com/product-145769.html για τη γιορτή του. Όταν με πήρε τηλέφωνο για πρώτη φορά από αυτό τον άκουγα λίγο "μακριά" και εκείνος δεν με άκουγε πολύ καθαρά. Του είπα να αυξήσει την ένταση και μου είπε ότι είναι στο τέρμα, παρόλα αυτά δεν ακούει καθαρά αλλά δεν ακούγεται κι εκείνος καθαρά... Έχει κανείς καμία ιδέα; Έχω πάρει αρκετά κινητά από Κίνα, αλλά αυτός ο μήνας δεν με θέλει καθόλου... :(

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Και μια που είμαστε στο θέμα, έκανα δώρο σ' έναν φίλο αυτό το τηλέφωνο http://www.ahappydeal.com/product-145769.html για τη γιορτή του. Όταν με πήρε τηλέφωνο για πρώτη φορά από αυτό τον άκουγα λίγο "μακριά" και εκείνος δεν με άκουγε πολύ καθαρά. Του είπα να αυξήσει την ένταση και μου είπε ότι είναι στο τέρμα, παρόλα αυτά δεν ακούει καθαρά αλλά δεν ακούγεται κι εκείνος καθαρά... Έχει κανείς καμία ιδέα; Έχω πάρει αρκετά κινητά από Κίνα, αλλά αυτός ο μήνας δεν με θέλει καθόλου... :(

Γενικα μην αγοραζεις κλωνους γιατι εσωτερικα δεν ειναι ποιοτικοι.Τους ενδιαφερει να μοιαζουν στον επωνυμο μοντελο και μεσα εχουν κακο ηχειο κ μπαταρια.Δες καποια απο τα δοκιμασμενα μοντελα του σαιτ απο mindeal.net και to2c.com.Σχετικα με την ενταση διαβασε αυτον τον πολυ καλο οδηγο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ

Αυτο το Coolpad υποστηριζει 3G σε συχνοτητα UMTS 900/ 2100MHz.Δεν θα υποστηριζει Ελληνικο 3G ε?

http://www.merimobiles.com/coolpad-7295-quad-core-5-inch-ips-960-540-mt6589-1-2ghz-android-4-1-dual-sim-dual-camera_p/meri9009.htm

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• Administrators
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ

Αυτο το Coolpad υποστηριζει 3G σε συχνοτητα UMTS 900/ 2100MHz.Δεν θα υποστηριζει Ελληνικο 3G ε?

http://www.merimobiles.com/coolpad-7295-quad-core-5-inch-ips-960-540-mt6589-1-2ghz-android-4-1-dual-sim-dual-camera_p/meri9009.htm

Δουλευει κανονικά και στην Ελλάδα το 3G του... http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=GREECE

Modpic.gif

Παιδια ενδιαφερομαι για δικαρτο κινητο περιπου στα 100 $. Τα κυριοτερα που με νοιαζουν ειναι το gps και η ποιοτητα, και επειτα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και οι επιδοσεις.Με βαση αυτα που διαβαζω εχω καταληξει στο zte v956 απο to2c στα 107$ http://www.to2c.com/zte-v956-4-5inch-msm8225q-quad-core-1-2ghz-support-multi-language-3g-gps-dual-sim-cards-smartphone.html το οποιο ειναι επωνυμο και εχει qualcomm επεξεργαστη για απροβληματιστο gps .Ειναι σωστα τα κριτηρια που το διαλεγω? Εχει καποιος να προτεινει κατι καλυτερο?

Ευχαριστω

Edited by amelis

http://www.fastcardtech.com/Kiphone-5C. Φυσικά τυπώνουν λογότυπα. Εννοείται σε όλα αυτά τα αντιγραφα αλλάζει η κάρτα μνημης, αρκεί να το ξεβιδώσεις. Είναι εύκολο.

Παιδια ενδιαφερομαι για δικαρτο κινητο περιπου στα 100 $. Τα κυριοτερα που με νοιαζουν ειναι το gps και η ποιοτητα, και επειτα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και οι επιδοσεις.Με βαση αυτα που διαβαζω εχω καταληξει στο zte v956 απο to2c στα 107$ http://www.to2c.com/zte-v956-4-5inch-msm8225q-quad-core-1-2ghz-support-multi-language-3g-gps-dual-sim-cards-smartphone.html το οποιο ειναι επωνυμο και εχει qualcomm επεξεργαστη για απροβληματιστο gps .Ειναι σωστα τα κριτηρια που το διαλεγω? Εχει καποιος να προτεινει κατι καλυτερο?

Ευχαριστω

Δες THL T5, Lenovo A390

Ευχαριστώ πολύ, θα πιω έναν διπλό espresso και θα κεράσω και έναν - δυο ακόμα. :lol:

Πάντως δεν το βάζω κάτω, γιατί εντάξει το καταλαβαίνω ότι δεν αξίζει τον κόπο να το παλεύω για ένα τόσο φθηνό τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να το βλέπω έτσι. Ψάχνω συνέχεια (όσο έχω τον χρόνο βέβαια) να βρω λύση.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

αδερφε βρες το κρυφο μενου των μικροφωνου,ηχειο,μεγαφωνο και αλλαξε τους τιμες..

με mobileuncle ή καποιο αλλο τετοιο προγραμμα το εκανα

γκουγκλαροντας και διαβαζοντας απο gizchina αν θυμαμαι κ απο αλλου,vondroid κιαλλου

σιγα εδω ολοκληρο thl w8 ήθελε τετοιες ρυθμισεις,καντες ηρεμα και δοκιμαζε ωσπου να

βρεις βελτιστες15 λεπτα δουλεια ....

ή βαλε τον τεμπελοφιλο που χει κ θρασος να παραπονιεται αντι να ψαξει να το λυσει ΜΟΝΟΣ..

ασε κι εγω με φιλους τα τραβαω..

δλδ δεν ειναι απαραιτητα προβλημα κινητου,απλα αρυθμιστα τα στελνουνε μωρε:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Δες THL T5, Lenovo A390

Σταυρο βλεπω οτι και τα δυο που μου αναφερεις εχουν επεξεργαστη ΜΤΚ. Δεν θα εχω προβλημα με το gps? Γιατι απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα τα περισσοτερα ΜΤΚ υστερουν πολυ σε αυτον τον τομεα. Ευχαριστω.

Δε έχουν πρόβλημα τα MTK με το GPS. Πρόβλημα έχουν όσοι κατασκευαστές βάζουν μάπα κεραίες και πιάνουν πολύ αδύναμο σήμα. Με το THL w200 που έχω, πιάνω 7-8 δορυφόρους μέσα από το σπίτι.

Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό dual sim με android το πολύ μέχρι 150$.

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι καλύτερο από το THL W100S.

Yπάρχει κάτι άλλο που πιθανόν να μου ξέφυγε;

Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό dual sim με android το πολύ μέχρι 150$.

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι καλύτερο από το THL W100S.

Yπάρχει κάτι άλλο που πιθανόν να μου ξέφυγε;

ZTE V967s και Lenovo A850 9,99$ πανω απο το οριο σου στο Minideal.net

Δες και τα Zopo ZP700 και ΖP820 που ειναι στο οριο σου

• The title was changed to Dual SIM + Android