Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ ομορφο αλλα και πολυ μεγαλο.

Ξεχασα πριν να αναφερω οτι ψαχνω μεχρι 4.2 ιντσες αντε βαρια βαρια μεχρι 4.5

THL W100s. Πιο μικρό, δεν υπάρχει

Παίδες Καλημέρα. Πείτε μου ένα dual sim μέχρι 250 ευρώ να είναι σούπερ από Wi-Fi και.GPS

250€; THL T100s

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πολυ ομορφο αλλα και πολυ μεγαλο.

Ξεχασα πριν να αναφερω οτι ψαχνω μεχρι 4.2 ιντσες αντε βαρια βαρια μεχρι 4.5

Amoi A862W.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Amoi A862W.

Αυτο εχει σταματήσει να παράγεται εδώ και μήνες. δεν υπάρχει πουθενά , και μην παίρνετε τελευταία κομματια, γιατι οι κινέζοι ξεπουλάνε τα ελλατωματικα που κρατουσαν τους περασμένους μήνες

Είσαι σίγουρος ότι το δείχνει;

Γιατί έχω εγκαταστήσει το Handcet sms για να ανοίγει παράθυρο όταν έρχεται sms αλλά και αυτό δεν δείχνει σε ποια sim έρχεται

Ναι είμαι σίγουρος, το κάθε συννεφάκι έχει κάτω αριστερά τον αριθμό της sim,επίσης έχει και στην αποστολή το 1 η 2 για να το στείλεις με όποιο θέλεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms

Kαι το pixelphone είναι τέλειο για δίκαρτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree

ΟΚ.

Όπως έγραψα παραπάνω, έβαλα το Handcet sms για να ανοίγει παράθυρο με το μήνυμα επειδή το δικό του δεν άνοιγε την οθόνη και έπρεπε να κάνω όλη τη διαδικασία για να το διαβάσω.

Γνωρίζεις αν το το πρώτο ή το δεύτερο (ή και τα δύο) κάνουν την ίδια δουλειά, δηλαδή ανοίγουν την οθόνη, ώστε να απεγκαταστήσω αυτό που έβαλα;

ΟΚ.

Όπως έγραψα παραπάνω, έβαλα το Handcet sms για να ανοίγει παράθυρο με το μήνυμα επειδή το δικό του δεν άνοιγε την οθόνη και έπρεπε να κάνω όλη τη διαδικασία για να το διαβάσω.

Γνωρίζεις αν το το πρώτο ή το δεύτερο (ή και τα δύο) κάνουν την ίδια δουλειά, δηλαδή ανοίγουν την οθόνη, ώστε να απεγκαταστήσω αυτό που έβαλα;

Ναι έχει,στις ρυθμίσεις έχει ενεργοποίηση αναδυόμενων παραθύρων (pop up)

Στο GO SMS θα πας στις ρυθμίσεις-βασικό- και θα τσεκάρεις την επιλογή- enable dual sim card mode

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες Καλημέρα. Πείτε μου ένα dual sim μέχρι 250 ευρώ να είναι σούπερ από Wi-Fi και.GPS

Ψάχνετε φθηνό Smartphone; 5 δυνατά smartphones μέχρι €200

http://techmaniacs.gr/5-top-smartphones-for-less-than-200-euros/

Edited by panosntok

Ψάχνετε φθηνό Smartphone; 5 δυνατά smartphones μέχρι €200

http://techmaniacs.gr/5-top-smartphones-for-less-than-200-euros/

Πλάκα κάνεις?

Εκτος από το Moto G, τα άλλα είναι ξεπερασμένα προ πολλού (ασε που σου ζήτησε DUAL SIM!)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ναι είμαι σίγουρος, το κάθε συννεφάκι έχει κάτω αριστερά τον αριθμό της sim,επίσης έχει και στην αποστολή το 1 η 2 για να το στείλεις με όποιο θέλεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms

Kαι το pixelphone είναι τέλειο για δίκαρτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree

Δοκίμασα το Go sms Pro, χωρίς να απεγκαταστήσω το Handcet sms, έστειλα sms και έδειξε τη sim στην οποία απευθυνόταν αλλά δεν άνοιξε την οθόνη, όπως το προηγούμενο που είχα βάλει γιαυτό το σκοπό, και χτύπησε απλά ο ήχος. Απεγκατέστησα το Handcet sms για την περίπτωση που το εμπόδιζε αλλά και πάλι δεν άνοιξε την οθόνη.

Θα προσπαθήσω με το άλλο που προτείνεις.

ΥΓ

Διαβάζοντας την περιγραφή και τις δυνατότητες του pixelphone κατάλαβα ότι ασχολείται με το τηλέφωνο και τις επαφές και όχι με τα sms.

Μήπως δεν κάνει αυτά που θέλω;

Edited by makap

Δοκίμασα το Go sms Pro, χωρίς να απεγκαταστήσω το Handcet sms, έστειλα sms και έδειξε τη sim στην οποία απευθυνόταν αλλά δεν άνοιξε την οθόνη, όπως το προηγούμενο που είχα βάλει γιαυτό το σκοπό, και χτύπησε απλά ο ήχος. Απεγκατέστησα το Handcet sms για την περίπτωση που το εμπόδιζε αλλά και πάλι δεν άνοιξε την οθόνη.

Θα προσπαθήσω με το άλλο που προτείνεις.

ΥΓ

Διαβάζοντας την περιγραφή και τις δυνατότητες του pixelphone κατάλαβα ότι ασχολείται με το τηλέφωνο και τις επαφές και όχι με τα sms.

Μήπως δεν κάνει αυτά που θέλω;

Στις ρυθμίσεις τσεκαρε την ενεργοποίηση αναδυόμενων παραθύρων και ξετσεκαρε την λειτουργία ιδιωτικότητας.

Ναι για dialer είναι το pixelphone, συγνωμη αν σε μπέρδεψα

Edited by panosntok

dual sim με data και στις δύο sim?

Υπάχρει dual sim (dual stand-by) που να μπορεί να παίξει δεδομένα και από τις δύο sim?

Παράθεση από john_who >

τι εννοείς; στο δικό μου thl-w100s έχω και στις δύο κάρτες ίντερνετ (Vodafone + Wind) μπορώ να ανοίξω όμως ή το ένα ή το άλλο, δεν μπορώ να τα έχω ανοιχτά μαζί.

Α, οκ - άκουγα καποιους που έλεγαν για επώνυμα dual ότι η ιντερνετ μπορεί να παίξει μόνο από την μια κάρτα.

Λοιπόν γράφοντας το παραπάνω είχα στο μυαλό μου το htc one dual στο οποίο όντος η δεύτερη κάρτα παίζει μόνο 2G.

Ψάχνω λοιπόν ένα επώνυμο κινητό dual sim (κατηγορίας htc one, samsung galasy s4) που να υποστηρίζει 3G και από τις δύο κάρτες. Θέλω να βάλω μια wind και μια vodafon ώστε όπου δεν έχει σήμα η πρώτη να παίρνω internet από την δεύτερη.

Δεν είμαι απόλυτος στο να μην πάω σε κινέζικο αλλά έχω μαύρα μεσάνυχτα στο τι παίζεται εκεί.

Edited by macovet

Ψάχνω λοιπόν ένα επώνυμο κινητό dual sim (κατηγορίας htc one, samsung galasy s4) που να υποστηρίζει 3G και από τις δύο κάρτες. Θέλω να βάλω μια wind και μια vodafon ώστε όπου δεν έχει σήμα η πρώτη να παίρνω internet από την δεύτερη.

Τα περισσότερα Κινέζικα, μπορούν να τραβήξουν 3G και από τις δύο κάρτες (εναλλάξ εννοείται...)

Το Jiayu G4 ας πουμε, το κάνει σίγουρα (εχω μια VOdafone συμβολαιο και μια Q που χρησιμοποιώ όταν εξαντλειται το "πακετο" της 1ης...)

Για επώνυμο: Xiaomi Hongmi ή κάποιο Lenovo/Huawei θα προτεινα...

Αν ψάχνεις 5ίντσο (οπως το S4) πάρε το "νεο" hit: Huawei Honor 3C (στα 160 ευρώ!)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Τα περισσότερα Κινέζικα, μπορούν να τραβήξουν 3G και από τις δύο κάρτες (εναλλάξ εννοείται...)

Το Jiayu G4 ας πουμε, το κάνει σίγουρα (εχω μια VOdafone συμβολαιο και μια Q που χρησιμοποιώ όταν εξαντλειται το "πακετο" της 1ης...)

Για επώνυμο: Xiaomi Hongmi ή κάποιο Lenovo/Huawei θα προτεινα...

Αν ψάχνεις 5ίντσο (οπως το S4) πάρε το "νεο" hit: Huawei Honor 3C (στα 160 ευρώ!)

Είναι σίγουρο αυτό; Στα περισσότερα κινητά που έχω δει "ξεσκέπαστα", το ένα SIM-slot γράφει 2G-GSM και το άλλο 3G-WCDMA. Απο αυτό καταλαβαίνω οτι μόνο το ένα slot πιάνει ταχύτητες 3G.

Και το Honor 3C έτσι δείχνει να λειτουργεί. Αυτό βλέπω στις φωτογραφίες του Minideal.

Είναι σίγουρο αυτό; Στα περισσότερα κινητά που έχω δει "ξεσκέπαστα", το ένα SIM-slot γράφει 2G-GSM και το άλλο 3G-WCDMA. Απο αυτό καταλαβαίνω οτι μόνο το ένα slot πιάνει ταχύτητες 3G.

Και το Honor 3C έτσι δείχνει να λειτουργεί. Αυτό βλέπω στις φωτογραφίες του Minideal.

Ναι έτσι γραφουν στα slot, αλλά σε πολλά, το firmware επιτρέπει το 3G και στα 2 slot. Εϊναι θεμα firmware και μονο, το hardware δεν εχει τετοιο περιορισμό

Κι εγώ στο THL W8, αλλάζω το 3G σε οποια sim θέλω, αναλογα πού θα βάλω data πακέτο

Ναι έτσι γραφουν στα slot, αλλά σε πολλά, το firmware επιτρέπει το 3G και στα 2 slot. Εϊναι θεμα firmware και μονο, το hardware δεν εχει τετοιο περιορισμό

Κι εγώ στο THL W8, αλλάζω το 3G σε οποια sim θέλω, αναλογα πού θα βάλω data πακέτο

Ξέρει κανείς αν στο htc one dual γίνεται αυτό? δηλαδή αν μπορεί να παίζει 3g ιντερνετ και από τις δύο sim?

Ξέρει κανείς αν στο htc one dual γίνεται αυτό? δηλαδή αν μπορεί να παίζει 3g ιντερνετ και από τις δύο sim?
Δε γνωρίζω. Δεν έχει Mediatek chipset

Αυτόν τον καιρό ποια συσκευή προτείνεται ως iphone 5 (όχι C) clone;; Υπάρχει ακόμα κάποιο με αποσπώμενη μπαταρία και θύρα microSD?

Δεν υπάρχει. Γενικά ξέχνα οποιοδήποτε αντίγραφο iphone

Γιατί; Τόσο χάλια;

Ακριβώς. Μόνο το αντιγραφο του 5C με MT6572 αξίζει (αν και η μονη ενασχολησή μου μαζι του ηταν για επισκευή, καθώς δε φόρτιζε :p). Του 5S που πάλι εχει MT6572 δεν το χω δουλέψει. Τα παλια αντιγραφα του 5 ήταν για πέταμα όλα, και πανακριβα για το hardware τους

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που μπορει να μου προτεινει καποιο κιεζικο κινητο(+αξιοπιστο σαιτ) με 2 SIM γυρω στα 200 €

Εφ οσον προταθει καποιο σαιτ-κινητο θα διευκρινισω και τις ζητουμενες προδιαγραφες

Υ.Γ:Συγνωμη αν εχω κανει ποστ σε λαθος μερος η αν υπαρχει ιδιο θεμα καπου αλλου απλα οτι κι αν ψαχνω πλεον

στο my phone ειναι του 2003 και πιο πισω ακομα!!

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που μπορει να μου προτεινει καποιο κιεζικο κινητο(+αξιοπιστο σαιτ) με 2 SIM γυρω στα 200 €

Εφ οσον προταθει καποιο σαιτ-κινητο θα διευκρινισω και τις ζητουμενες προδιαγραφες

Υ.Γ:Συγνωμη αν εχω κανει ποστ σε λαθος μερος η αν υπαρχει ιδιο θεμα καπου αλλου απλα οτι κι αν ψαχνω πλεον

στο my phone ειναι του 2003 και πιο πισω ακομα!!

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

εγω παραγγειλα αυτο 157 ευρω,απο το vickmall

εγω παραγγειλα αυτο 157 ευρω,απο το vickmall

Ευχαριστω πολυ φιλε!Να σε ρωτησω μερικα πραγματα ποσο καιρο το περιμενεις?ποσα πληρωσες shipping?το συγκρινες με αλλα που βρηκες η το βρηκες και σε τρελανε?Απο χαρακτηριστικα για τα λεφτα του ειναι αρκετα καλα 1.3 Ghz 2 Gb RAM η οθονη επαρκης 1280×720 τωρα με προβληματιζει που δε βλεπω 4G και αναρωτιεμαι αν θα γινεται ευκολα αναβαθμιση στην 4.3.3 η θα πρεπει να το ρουταρω

Ευχαριστω πολυ φιλε!Να σε ρωτησω μερικα πραγματα ποσο καιρο το περιμενεις?ποσα πληρωσες shipping?το συγκρινες με αλλα που βρηκες η το βρηκες και σε τρελανε?Απο χαρακτηριστικα για τα λεφτα του ειναι αρκετα καλα 1.3 Ghz 2 Gb RAM η οθονη επαρκης 1280×720 τωρα με προβληματιζει που δε βλεπω 4G και αναρωτιεμαι αν θα γινεται ευκολα αναβαθμιση στην 4.3.3 η θα πρεπει να το ρουταρω

το περιμενω σε μια βδομαδα,ειχα αρκετα κινεζικα μεχρι τωρα,διαβασε το νημα του εδω,με singpost δεν εχει μεταφορικα,4g κινεζικο δεν εχω δει ακομη ερχεται και ρουταρισμενο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380522

εχει καταφερει κανεις να περασει το navigon σε dual sim κινητο?

Εγώ σε ZTE v987 και Huawei g700 χωρίς κανένα πρόβλημα

• The title was changed to Dual SIM + Android