Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να τους πεις ότι το rootαρες και αφαίρεσες εφαρμογές, πες τους πως για άγνωστο προς εσένα λόγο απλά δεν bootάρει.

+100000000000000000

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έστειλα το μέιλ, για να δούμε πως θα αντιδράσουν... ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη...

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Υπαρχει αξιολογο 4πηρινο με 1γκιγκα ραμ γυρω στα 100+ εκτος του thl w100s?

Στις 4,5 ιντζες

Υπάρχει το Haier W450 στα 70-80€ αλλά με τον τετραπύρηνο mtk6582.

ενδιαφέρον φαίνεται αλλά δεν βλέπω να το προτιμάνε τα παιδιά εδώ

ενδιαφέρον φαίνεται αλλά δεν βλέπω να το προτιμάνε τα παιδιά εδώ

Δεν ειναι Haier το μοντελο.Ειναι ενα Noname OEM κινητο που μολις το παρεις στα χερια σου σου βγαζει μια αισθηση πολυ φτηνιαρικου κινητου.Η ολη κατασκευη ειναι πολυ ψευτικη.Ειναι λεπτο και ελαφρυ αλλα μολις το πηρα ειχα την αισθηση οτι μπορει να παθει κατι ακομη και μεσα στην τσεπη.Ηλπιζα να ειναι τουμπανο εσωτερικα αλλα με απογοητευσε.Εν κατακλειδι ειναι ενα κινητο που λες οτι ανα πασα στιγμη μπορει να κλεισει και να μην ξανανοιξει ποτε.Ποιοτητα μηδεν.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλημερα

Οπως εχω πει ειμαι σε αναζήτηση και εχω μια απορία

Το ΖΤΕv965 καθώς και άλλα της ΖΤΕ δεν τα βρισκω στο site της ΖΤΕ http://www.ztedevices.com/

Κοιτάω λαθος ή κατι άλλο παιζει?

Καλημερα

Οπως εχω πει ειμαι σε αναζήτηση και εχω μια απορία

Το ΖΤΕv965 καθώς και άλλα της ΖΤΕ δεν τα βρισκω στο site της ΖΤΕ http://www.ztedevices.com/

Κοιτάω λαθος ή κατι άλλο παιζει?

http://www.ztedevice.com.cn/product/smart_phone/index_1.html

Όπως σου είπε και ο athanaso77 δεν κυκλοφορούν επίσημα παγκοσμίως για αυτό δεν τα βλέπεις στο Αγγλικό site της ZTE.

Υπάρχουν στο Κινέζικο site που σου γράφω. (κάνε Google translate)

To pandawill απ'ότι θυμάμαι έχει αυτή την επιλογή

και το geekbuying

Το greenify το δουλεύω με widgetaki που οταν το πατήσεις κλείνει οσες εφαρμογες εχεις επιλέξει. Δε το κάνει αυτόματα. Μπορείς να πηγαίνεις από τη μια εφαρμογή στην αλλη κανονικοτατα. Ειν το καλύτερο!

Έτσι το δουλεύω κι εγώ το greenify, στο χειροκίνητο

Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη...

Λοιπόν φίλοι, μου απάντησαν σήμερα από το εν λόγω σάιτ και η απάντηση ήταν η εξής:

α) παρ' το σε κάποιον να το φτιάξει και θα πληρώσουμε "μέρος" της επιδιόρθωσης ή

Β) στείλε μας το πίσω να στο αλλάξουμε αλλά θα πληρώσεις τα μεταφορικά.

Αν σκεφτούμε ότι το κινητό κάνει 35€ δεν συμφέρει ούτε το ένα ούτε το άλλο, άσε που το α) δεν παίζει έτσι κι αλλιώς.

Ιδέες κανείς;

Τους ζήτησες ξεκάθαρα να σου δώσουν τη Rom ή τους ζήτησες να σου το φτιάξουν;

Ζήτα τους καθαρά να σου δώσουν link για να κατεβάσεις τη Rom. Πες τους πως καμία από τις λύσεις που σου έδωσαν δεν συμφέρει ούτε εσένα ούτε αυτούς. Αν την έχουν τη Rom δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο λόγο να μην σου τη δώσουν. Πες πως αν δεν σου δώσουν αυτοί τη Rom θα πας σε κάποιον για να το φτιάξει και θα πάρει πάνω από 20 ευρώ και θα τους ζητήσεις τα μισά (10 ευρώ - 14 δολάρια). Αν και μετά από αυτό δεν σου το δώσουν σημαίνει πως μάλλον δεν την έχουν και προσπάθησε να τους πάρεις όσα περισσότερα λεφτά μπορείς για να το "φτιάξεις". Το να το στείλεις πίσω δεν θα σου το συνιστούσα. Δεν είναι και το καλύτερο τηλέφωνο. :lol:Με τα ίδια λεφτά έλα να σου δώσω ένα Blade που είναι και καλύτερο:lol:

Ναι, ζήτησα συγκεκριμένα τη ROM, πιθανόν να μην την έχουν, αλλά θα ξανακάνω μια προσπάθεια να μου στείλουν το link. Ευχαριστώ και πάλι.

Να ξαναρωτήσω, αν έχει κανείς κάποια άποψη για το Star F9002 MINI Note 3;

Μια και η αγορά του τάμπλετ από κίνα δεν μας έκατσε τελικα, λέω μήπως αλλάξω το Desire μου και πάρω ένα άλλο τηλέφωνο.

Κοιτάζω κάτι μέχρι 5" οθόνη (θα ήθελα να έχει και Gorilla Glass) και βέβαια πρωτίστως να έχει όσο πιο χαμηλό SAR γίνεται.

Από τα λίγα που έχω δει και αναφέρουν και τον δείκτη SAR είναι το Lenovo p780 στο οποίο με τράβηξε και η μεγάλη μπαταρία του.

Μέχρι τα 200€ λοιπόν τι θα μου προτείνατε?

Από θέμα χρήσης τώρα, η πιο συνήθης χρήση είναι το ιντερνετ (αν και το Desire δεν ήταν και το πιο κατάλληλο με την 3,7" οθόνη του για αυτό), τώρα στη μεγάλη ίσως κανένα e-book και ελάχιστα παιχνίδια.

Στα ταξίδια γίνεται χρήση του Gps κατά κόρον, οπότε πρέπει να τα πηγαίνει και σε αυτόν τον τομέα καλά.

Φωτογραφίες ή βίντεο από το κινητό συνήθως δεν βγάζω (έχω την ΝΙΚΟΝ μου για αυτό) αλλά ακούω ραδιόφωνο και μουσική αρκετά.

Επίσης επειδή συνήθως κινητό αλλάζω σε χρονικό ορίζοντα τριετίας και βάλε, θα ήθελα να έχει τα "φόντα" να κρατήσει τόσο (το Desire μου ακόμα στέκει επάξια!).

Περιμένω τις προτάσεις σας,

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

gerstavros2, κάπου κάποτε :p είχες πει κάτι για αυτοκόλλητα signal booster. κάνουν δουλειά? είναι μόνο για σήμα ή και για wifi?

μπορείς να δώσεις καμια πληροφορία παραπάνω

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Μια και η αγορά του τάμπλετ από κίνα δεν μας έκατσε τελικα, λέω μήπως αλλάξω το Desire μου και πάρω ένα άλλο τηλέφωνο.

Κοιτάζω κάτι μέχρι 5" οθόνη (θα ήθελα να έχει και Gorilla Glass) και βέβαια πρωτίστως να έχει όσο πιο χαμηλό SAR γίνεται.

Από τα λίγα που έχω δει και αναφέρουν και τον δείκτη SAR είναι το Lenovo p780 στο οποίο με τράβηξε και η μεγάλη μπαταρία του.

Μέχρι τα 200€ λοιπόν τι θα μου προτείνατε?

Από θέμα χρήσης τώρα, η πιο συνήθης χρήση είναι το ιντερνετ (αν και το Desire δεν ήταν και το πιο κατάλληλο με την 3,7" οθόνη του για αυτό), τώρα στη μεγάλη ίσως κανένα e-book και ελάχιστα παιχνίδια.

Στα ταξίδια γίνεται χρήση του Gps κατά κόρον, οπότε πρέπει να τα πηγαίνει και σε αυτόν τον τομέα καλά.

Φωτογραφίες ή βίντεο από το κινητό συνήθως δεν βγάζω (έχω την ΝΙΚΟΝ μου για αυτό) αλλά ακούω ραδιόφωνο και μουσική αρκετά.

Επίσης επειδή συνήθως κινητό αλλάζω σε χρονικό ορίζοντα τριετίας και βάλε, θα ήθελα να έχει τα "φόντα" να κρατήσει τόσο (το Desire μου ακόμα στέκει επάξια!).

Περιμένω τις προτάσεις σας,

Παναγιώτης

το λενοβο ειναι super σε αυτονομια πιστευω δεν θα εχεις προβλημα...

Σκεφτόμουν να πάρω το Lenovo S820 άλλα μόλις είδα ότι ο χώρος που απομένει για εγκατάσταση προγραμμάτων είναι 1362 ΜΒ το ξανασκέφθηκα, μόνο το Navigon να κάνω εγκατάσταση θα μου φάει το μισό χώρο. Έχετε να προτείνετε κάποιο με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά με μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο. το πολύ μέχρι 5" οθόνη

Βάζεις μια sd κάρτα και οι χάρτες πάνε εκεί,δεν υπάρχει πρόβλημα.Το navigon το έχεις αγορασμένο; Γιατι διαφορετικά όποιο mtk κινέζικο και αν πάρεις,δε θα παίξει απο τα γνωστά μέρη.Συν του ότι πολλά mtk έχουν ψόφιο gps.Γενικά αν το θες για σοβαρή χρήση gps πρέπει να ψάξεις αρκετά το θέμα γιατι πολλά mtk έχουν θέμα

gerstavros2, κάπου κάποτε :p είχες πει κάτι για αυτοκόλλητα signal booster. κάνουν δουλειά? είναι μόνο για σήμα ή και για wifi?

μπορείς να δώσεις καμια πληροφορία παραπάνω

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Κάτι κάνουν, απ το τίποτα. Έχω αρκετά ακόμη αν θες, στείλε μου μήνυμα

Δεν παιζει το navigon σε mtk?
Οι προηγούμενες εκδόσεις δεν έπαιζαν σε δίκαρτα, η τελευταάι παίζει, αλλά δε θα τη βρεις σπασμένη

Βάζεις μια sd κάρτα και οι χάρτες πάνε εκεί,δεν υπάρχει πρόβλημα.Το navigon το έχεις αγορασμένο; Γιατι διαφορετικά όποιο mtk κινέζικο και αν πάρεις,δε θα παίξει απο τα γνωστά μέρη.Συν του ότι πολλά mtk έχουν ψόφιο gps.Γενικά αν το θες για σοβαρή χρήση gps πρέπει να ψάξεις αρκετά το θέμα γιατι πολλά mtk έχουν θέμα

Για Lenovo μιλάει ο άνθρωπος. Μονο κάτι oem και jiayu έχουν κακή κεραία gps

Οι προηγούμενες εκδόσεις δεν έπαιζαν σε δίκαρτα, η τελευταάι παίζει, αλλά δε θα τη βρεις σπασμένη

Τελευταία εννοείς την 5.1? Αν ναι, δε τη δοκίμασα, αλλά έσπασε ήδη...

• The title was changed to Dual SIM + Android