Dimitris7Master Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ωραια ευχαριστω. Τωρα πως νπορω να τους κλειδωσω?μιυ δειχνει οτι βλεπει 10 αλλα οτι χρησιμοποιει 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Mεινε λιγη ώρα σε σημειο που βλέπει απευθείας ουρανό και λογικά θα κλειδώσει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Κλειδωνει αυτοματα? Μπαινω απο καποιο προγραμα για να τους κλειδωσει? ειναι ευκολο να μου πεις τα βηματα με το agps και το epo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Κλειδωνει αυτοματα? Μπαινω απο καποιο προγραμα για να τους κλειδωσει? ειναι ευκολο να μου πεις τα βηματα με το agps και το epo? Τικάρεις τα EPO και AGPS. μπεινεις στις ρυθμισεις του EPO και τικάρεις την πρώτη επιλογή. Μετά βγαινεις έξω τελειως, πληκτρολογείς *#*#3646633#*#* στην οθόνη κλήσης, πας δεξιά στο Location, πατάς το YGPS, και πας στη ταράτσα και κάθεσαι μέχρι να κλειδώσει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 τι να την κάνεις 2500 σ αυτό;; Βαριέσαι να το φορτίζεις τα βράδια; :p Θελω με λιωσιμο να βγαζει μια μερα. Αν φορτιζω καθημερινα τα βραδια, οταν το λιωνω δε θα κραταει μεχρι το βραδυ και θα εχω προβλημα. ;) Δεν ειναι ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 τι να την κάνεις 2500 σ αυτό;; Βαριέσαι να το φορτίζεις τα βράδια; :p Θελω με λιωσιμο να βγαζει μια μερα. Αν φορτιζω καθημερινα τα βραδια, οταν το λιωνω δε θα κραταει μεχρι το βραδυ και θα εχω προβλημα. ;) Δεν ειναι ετσι; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τελικά υπάρχει κινέζικο κινητό με τετραπύρινο επεξεργαστή (MTK6589) στις 4 ιντσες εκτός από τους κλώνους του ιphone ; Ωραίος ο κλώνος και πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά λίγο ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Θελω με λιωσιμο να βγαζει μια μερα. Αν φορτιζω καθημερινα τα βραδια, οταν το λιωνω δε θα κραταει μεχρι το βραδυ και θα εχω προβλημα. ;) Δεν ειναι ετσι; :O Πόσες ώρες χρήση οθόνης θες και σε τι χρονικό διάστημα; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πόσες ώρες χρήση οθόνης θες και σε τι χρονικό διάστημα; Σε ωρες βαρεμαρας (καθημερινες μετακινησεις με ΜΜΜ - ακομα και σπιτι απογευμα μπαλκονι και καφες φαση) τα λιωνω με emulators που πατωνουν και τη CPU (GPU πλεον) και παλια παιχνιδακια. 6 ωρες ας πουμε οθονη on και gpu load και wifi για net texting τις μερες του λιωσιματος...? Το τωρινο δε βγαζει ουτε 3 ωρες με τετοιες συνθηκες. Και εχει 3.8'' οθονη και μπαταρια 1500...! Μιλαμε παντα για max λιωσιμο σε μια ημερα. Τα βραδια ας φορτιζει, δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα να το βγαζει, μην ειμαι με μια μπαλαντεζα στο χερι ή 2-3 μπαταριες να μπαινοβγαζω καπακια-θηκες κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Ok μέχρι 5 ώρες ίσως βγάζει η 2000mah μπαταρία με τον mtk6589 σε μια οθόνη 4.5-5" για την χρήση που το θες.Για πιο πάνω με απόλυτη άνεση,θες 2500 ισως και 3000.Εγώ σε 5,7" οθόνη που έχει το thl w7s με 2300mah μπαταρία χωρις παιχνίδια αλλά με browsing wifi,3g,παρακολούθηση βιντεο τοπικά και youtube βγάζω κοντά στις 5.30 ώρες οθόνη σε σύνολο 20-22 ωρών Edited June 20, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τελικά υπάρχει κινέζικο κινητό με τετραπύρινο επεξεργαστή (MTK6589) στις 4 ιντσες εκτός από τους κλώνους του ιphone ; Ωραίος ο κλώνος και πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά λίγο ακριβό.Όχι, και κανένας κλώνος του iphone δεν έχει MTK6589. Αυτά που έχεις δει ειναι απάτες, πειράζουν το λογισμικό απ τα εργοστάσια και δείχνουν MTK6589 κλπ. Όλα έχουν στην καλύτερη MTK6577 με 1GB RAM Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Όχι, και κανένας κλώνος του iphone δεν έχει MTK6589. Αυτά που έχεις δει ειναι απάτες, πειράζουν το λογισμικό απ τα εργοστάσια και δείχνουν MTK6589 κλπ. Όλα έχουν στην καλύτερη MTK6577 με 1GB RAM Δηλαδή και τα benchmarks που δείχνουν νουμερα τετραπύρινου είναι μούφα; (δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά ρωτάω) Ρωτάω γιατί αυτά που "έχουν" τον ΜΤΚ6589 είναι αρκετά ακριβότερα από αυτά που "έχουν" τον ΜΤΚ6577. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μεχρι 150€ τι μου προτείνετε;; 4.5'' οθόνη 1gb ram Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μεχρι 150€ τι μου προτείνετε;; 4.5'' οθόνη 1gb ram ΑΜΟΙ Ν828, δοκιμασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) ΑΜΟΙ Ν828, δοκιμασμένο. Ευχαριστώ, κάποια εναλλακτική επιλογή;; και 4.7'' οθόνη είμαι οκ. Edited June 21, 2013 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Δηλαδή και τα benchmarks που δείχνουν νουμερα τετραπύρινου είναι μούφα; (δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά ρωτάω) Ρωτάω γιατί αυτά που "έχουν" τον ΜΤΚ6589 είναι αρκετά ακριβότερα από αυτά που "έχουν" τον ΜΤΚ6577. Ναι, αν εγκαταστήσεις ο ίδιος το antutu βγάζουν γύρω στα 5000-6000, δηλαδή όσο βγάζουν τα MTK6577. Μην ασχοληθείς μ αυτά, ειναι απάτες των εργοστασίων. Ο μόνος αξιόπιστος κλώνος είναι το Goophone i5 που χει mtk6577 kai 512MB RAM, που δεν αξίζει τα λεφτά του Ευχαριστώ, κάποια εναλλακτική επιλογή;; και 4.7'' οθόνη είμαι οκ.Jiayu G3S, Cubot A890 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Cubot A890 δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Cubot A890 δεν μπορώ να το βρω. http://www.minideal.net/catalogsearch/result/?q=Cubot+M6589 http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=a890 Προτίμησε το minideal Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μεχρι 150€ τι μου προτείνετε;; 4.5'' οθόνη 1gb ram Εχω παρει το UMI Χ1s και είμαι πολυ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εχω παρει το UMI Χ1s και είμαι πολυ ευχαριστημένος Το Amoi μπροστά στη πλαστικούρα του UMI είναι πολύ καλύτερο. Και πιο αξιόπιστο σίγουρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Το Amoi μπροστά στη πλαστικούρα του UMI είναι πολύ καλύτερο. Και πιο αξιόπιστο σίγουρα Δεν μπορω να απαντήσω στην κρίση σου γιατί δεν έχει περάσει το AMOI απο τα χέρια μου. Η δική μου αξιολόγηση έγινε με βάση το γεγονός οτι έχω το τηλέφωνο περίπου 20 μέρες, δουλευει απρόσκοπτα, η κατασκευή του δεν μου δημιουργεί αίσθηση ανασφάλειας, αλλα από κει και ύστερα δεν είμαι και ο πλέον ειδικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Το Amoi δεν είναι από πλαστικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Το Amoi δεν είναι από πλαστικό? Σαφώς. Αλλά πλαστικό από πλαστκό, διαφέρει, καθώς κι οι ποιότητα «δεσίματος»-συναρμολόγησης. Τα Umi έχουν κακή φήμη στη ποιότητα κατασκευής γενικά, και στις μπαταρίες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παιδια αυτο το ειδατε? http://www.focalprice.com/MH0613W/Cubot_GT72_40_Android_42_Dual_Core_MTK6572_12GHz_3G_Smartphone.html?utm_source=Radica&utm_medium=EM&utm_campaign=DM_1325ZM_MH0613W Οπου να ναι θ αρχισουν να σκανε μυτη και τα αξιοπρεπεστατα πανφθηνα 3G dual sim διπυρηνακια με το νεο MTK τσιπακι 6572! Μονο με 512 ram να ειχε, θα ηταν το απολυτο πανφθηνο κινητακι να κανεις τη δουλεια σου! Πιστευω οτι θα δουμε πολυ πιο καλες και ολοκληρωμενες κινεζοπροτασεις σε 1-2 μηνες, περιπου στην ιδια τιμη των ~60-70 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts