MustGK Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Λοιπόν κύριοι το Lenovo A660 που παράγγειλα από το minideal τελικά δούλεψε. Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες ωρών ψαξίματος από εδω μέσα και από xda και άλλα site, βοήθειας από δύο από τρία άτομα που με εξυπηρέτησαν από το minideal (ο ένας από τους τρεις ήταν επιεικώς απαράδεκτος) και την τεράστια βοήθεια και υπομονή από τον GERSTAVROS2, τελικά κατάφερα να ξαναεγκαταστήσω το software. απλά και εδώ παιδέυτηκα γτ όταν άνοιξε ήταν στα ρώσικα (άντε να ψάχνεις στα τυφλά και να βρες αλλαγή γλώσσας, έστω στα αγγλικά, αλλά τελικά βρήκα στα ελληνικά) το άλλαξα και χαίρομαι τελικά έστω από καιρό για την αγορά μου. Εντυπώση θα γράψω σε ανάλογο θέμα. Να ευχαριστήσω και πάλι τον GERSTAVROS2 για την βοήθεια και υπομονή του. Ίσως αυτή η ιστορία έχει και το καλό της ότι έμαθα αρκετά για τα κινητά και το λογισμικό τους. Edited May 30, 2013 by MustGK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkrizio Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Like στον gerstavros :) ειναι ομορφο το α660; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Λοιπόν κύριοι το Lenovo A660 που παράγγειλα από το minideal τελικά δούλεψε. Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες ωρών ψαξίματος από εδω μέσα και από xda και άλλα site, βοήθειας από δύο από τρία άτομα που με εξυπηρέτησαν από το minideal (ο ένας από τους τρεις ήταν επιεικώς απαράδεκτος) και την τεράστια βοήθεια και υπομονή από τον GERSTAVROS2, τελικά κατάφερα να ξαναεγκαταστήσω το software. απλά και εδώ παιδέυτηκα γτ όταν άνοιξε ήταν στα ρώσικα (άντε να ψάχνεις στα τυφλά και να βρες αλλαγή γλώσσας, έστω στα αγγλικά, αλλά τελικά βρήκα στα ελληνικά) το άλλαξα και χαίρομαι τελικά έστω από καιρό για την αγορά μου. Εντυπώση θα γράψω σε ανάλογο θέμα. Να ευχαριστήσω και πάλι τον GERSTAVROS2 για την βοήθεια και υπομονή του. Ίσως αυτή η ιστορία έχει και το καλό της ότι έμαθα αρκετά για τα κινητά και το λογισμικό τους.Μπραβο και απο εμενα στον Σταυρο για την βοηθεια που προσφερε σε εσενα στο συγκεκριμενο σου προβλημα, αλλα και σε ολους εμας που του τη ζητουμε καθημερινα ο καθενας για "το κοντο του και το μακρυ του"... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος οδηγός για φλασάρισμα του Cubot A890, καθώς επίσης και αντίστοιχες ρομ; Επίσης, για root είναι οκ να κάνω με το auto root για τους ΜΤΚ6589; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος οδηγός για φλασάρισμα του Cubot A890, καθώς επίσης και αντίστοιχες ρομ; Επίσης, για root είναι οκ να κάνω με το auto root για τους ΜΤΚ6589; Δεν υπάρχει custom rom για το Cubot. Συνήθως τα Cubot τα στέλνουν rooted. Εγκατέστησε το superSU απ το play store και δοκίμασε αν έχει προσβαση root, αλλιώς με το εργαλείο για τα Motorola απ το xda, που λένε ότι ρουτάρει και όλα τα MTK6589 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Δεν υπάρχει custom rom για το Cubot. Συνήθως τα Cubot τα στέλνουν rooted. Εγκατέστησε το superSU απ το play store και δοκίμασε αν έχει προσβαση root, αλλιώς με το εργαλείο για τα Motorola απ το xda, που λένε ότι ρουτάρει και όλα τα MTK6589 Μάλιστα.. θα κάνω έναν έλεγχο για το root, δεν το χα σκεφτεί:O Δεν πρόκειται να βγει δηλαδή custom rom για το κινητό ποτέ; Καμία έστω συμβατή custom; Όχι του cubot δηλαδή.. Γενικά σαν εταιρία είναι αξιόπιστη; Υποστήριξη έχει; Εμένα το κινητό μου φαίνεται πολύ καλό, σούπερ οθόνη, ελαφρύ, γρήγορο, απλά σε σχέση με ένα zopo zp810 δεν είναι τόσο στιβαρό και αναρωτιέμαι πόσο θα αντέξει στο χρόνο.. Συν ότι παρουσιάζει ασυμβατότητες με μια - δυο εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Γι' αυτό έλεγα μήπως είναι θέμα rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μάλιστα.. θα κάνω έναν έλεγχο για το root, δεν το χα σκεφτεί:O Δεν πρόκειται να βγει δηλαδή custom rom για το κινητό ποτέ; Καμία έστω συμβατή custom; Όχι του cubot δηλαδή.. Γενικά σαν εταιρία είναι αξιόπιστη; Υποστήριξη έχει; Εμένα το κινητό μου φαίνεται πολύ καλό, σούπερ οθόνη, ελαφρύ, γρήγορο, απλά σε σχέση με ένα zopo zp810 δεν είναι τόσο στιβαρό και αναρωτιέμαι πόσο θα αντέξει στο χρόνο.. Συν ότι παρουσιάζει ασυμβατότητες με μια - δυο εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Γι' αυτό έλεγα μήπως είναι θέμα rom.. Μην περιμένεις custom roms γι αυτό, το πολυ πολύ καμιά ενημέρωση απ την εταιρία. Μια χαρά ειναι η συσκευή, κι άλλα Cubot που έχω δουλέψει ήταν πολύ καλά σε ποιότητα κατασκευής, ακόμη και τα πολύ φθηνά C7. Αυτό με τις εφαρμογές, αν εννοείς για το play store, ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα markets για να τις κατεβάσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galopoula Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 γι αυτο τι λετεhttp://www.geekbuying.com/item/Feiteng-H7189-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-5-3inch-QHD-Screen-1GB-RAM-4GB-ROM-8-0-Camera-Android-4-2-1-OS-with-3G-GPS-White-315153.html ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μην περιμένεις custom roms γι αυτό, το πολυ πολύ καμιά ενημέρωση απ την εταιρία. Μια χαρά ειναι η συσκευή, κι άλλα Cubot που έχω δουλέψει ήταν πολύ καλά σε ποιότητα κατασκευής, ακόμη και τα πολύ φθηνά C7. Αυτό με τις εφαρμογές, αν εννοείς για το play store, ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα markets για να τις κατεβάσεις Τελικά το έκανα root (το Cubot A890), αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και μου'χει σπάσει τα νεύρα. Δεν μπορώ με τίποτα να μεταφέρω εφαρμογές στην sd. Κατέβασα σχεδόν ό,τι πρόγραμμα κυκλοφορεί, τίποτα. Μου δείχνει σαν αποθ. χώρους τους εξής: 1) Εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος --> συνολικός χώρος 0,98GB 2) Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου --> συνολικός χώρος 1,77GB, ο οποίος είναι φουλ, 0 διαθέσιμα, γιατί όλες οι εφαρμογές είναι εκεί και όταν πάω να εγκαταστήσω μία καινούρια, μου λέει ότι δεν υπάρχει χώρος 3) Κάρτα SD --> συνολικός χώρος 14,38GB, είναι 16άρα, στην οποία δεν μπορώ να αποθηκεύσω τίποτα, παρόλο που την έχω σαν προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης, αλλά ούτε και να μεταφέρω καμία εφαρμογή. Η μόνη επιλογή μεταφοράς που μου δίνει, είναι από τον αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και τούμπαλιν. Και ακόμα χειρότερα, σε όλες τις εφαρμογές που κατέβασα (apps2sd, appsaver,appmgr iii κ.ά), αναγνωρίζει σαν sd κάρτα τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου (1,8GB) και σαν "phone" τον εσωτερικό αποθηκευτικό (1GB). H sd πουθενά. Αλλά το τηλέφωνο τη βλέπει:wacko: Στο zopo zp810 που έχω δει, η επιλογή υπήρχε μια χαρά και χωρίς root καν και περίμενα ότι κι εδώ θα ήταν έτσι:( Τι να κάνω;; Θέλει κανένα format η κάρτα; Είναι sandisk 16gb c4 και το fw 4.2.1. Και επειδή δεν έχω card reader πρόχειρο, μπορώ να της κάνω format ενώ είναι μέσα στη συσκευή; Ο υπολογιστής τη βλέπει πάντως. Μια βοήθεια παρακαλώ ποιος ξέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brahames Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Γεια σας, νεος στο φορουμ :p Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο android γυρω στα 130-140 ευρω. οθονη γυρω στα 4".(δεν ειμαι και πολυ σχετικος :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkrizio Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Γεια σας, νεος στο φορουμ :p Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο android γυρω στα 130-140 ευρω. οθονη γυρω στα 4".(δεν ειμαι και πολυ σχετικος :lol:) το λενοβο α660 δειχνει πολυ καλο κ τσαμπα....επισης το α800 στις 4,5 ιντσες...το ζτε 970 επισης...και εννοειται το λενοβο α820... απο κει κ περα υπαρχουν πολλα κινητα κ μαρκες απλα πλεον εγω δε βρισκω λογο να παραγγειλω κατι μη επωνυμο...ειναι ιδιες οι τιμες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Τελικά το έκανα root (το Cubot A890), αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και μου'χει σπάσει τα νεύρα. Δεν μπορώ με τίποτα να μεταφέρω εφαρμογές στην sd. Κατέβασα σχεδόν ό,τι πρόγραμμα κυκλοφορεί, τίποτα. Μου δείχνει σαν αποθ. χώρους τους εξής: 1) Εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος --> συνολικός χώρος 0,98GB 2) Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου --> συνολικός χώρος 1,77GB, ο οποίος είναι φουλ, 0 διαθέσιμα, γιατί όλες οι εφαρμογές είναι εκεί και όταν πάω να εγκαταστήσω μία καινούρια, μου λέει ότι δεν υπάρχει χώρος 3) Κάρτα SD --> συνολικός χώρος 14,38GB, είναι 16άρα, στην οποία δεν μπορώ να αποθηκεύσω τίποτα, παρόλο που την έχω σαν προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης, αλλά ούτε και να μεταφέρω καμία εφαρμογή. Η μόνη επιλογή μεταφοράς που μου δίνει, είναι από τον αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και τούμπαλιν. Και ακόμα χειρότερα, σε όλες τις εφαρμογές που κατέβασα (apps2sd, appsaver,appmgr iii κ.ά), αναγνωρίζει σαν sd κάρτα τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου (1,8GB) και σαν "phone" τον εσωτερικό αποθηκευτικό (1GB). H sd πουθενά. Αλλά το τηλέφωνο τη βλέπει:wacko: Στο zopo zp810 που έχω δει, η επιλογή υπήρχε μια χαρά και χωρίς root καν και περίμενα ότι κι εδώ θα ήταν έτσι:( Τι να κάνω;; Θέλει κανένα format η κάρτα; Είναι sandisk 16gb c4 και το fw 4.2.1. Και επειδή δεν έχω card reader πρόχειρο, μπορώ να της κάνω format ενώ είναι μέσα στη συσκευή; Ο υπολογιστής τη βλέπει πάντως. Μια βοήθεια παρακαλώ ποιος ξέρει! Βρήκα λύση με το Minitool partition και το link2sd.. Μια τελευταία ερώτηση μόνο (και τελειώνουμε ελπίζω): Πώς ξανα ενώνουμε τα δύο partitions της κάρτας για να την ξαναχωρίσουμε; Από τα 14,82 που είχε ελεύθερα, τη χώρισα σε 2gb και 10,82gb. Αλλά τώρα θέλω να μεγαλώσω κι άλλο το 10,82. Πατάω merge, αλλά στο free δεν δουλεύει. Πάτησα delete, apply μετά, αλλά το εμφανίζει πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Δεξι κλικ πάνω στο πρώτο partition--->delete,το ίδιο στο δεύτερο κτλ μέχρι να εμφανιστεί ένας ενιαίος (unallocated) χώρος.Πατάς apply και μετά την ξαναχωρίζεις απο την αρχή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 http://toptech4u.gr/wp-content/uploads/2013/03/blu-life-one.jpg Οθόνη 5” HD IPS Gorilla Glass 2 Επεξεργαστής quad-core MediaTek MT6589 1.2GHz Επεξεργαστής γραφικών PowerVR Series 5XT GPU Μνήμη RAM 1GB Αποθηκευτικός χώρος 16GB (επέκταση με microSD) Κάμερα 13MP με LED flash Εμπρόσθια κάμερα 5MP WiFi, Bluetooth, HSPA+, DualSIM Λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Jelly Bean Μπαταρία 2000mAh Διαστάσεις 144 x 73 x 8.9 mm Αλουμινένια κατασκευή τιμή $299 χωρίς συμβόλαιο. Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 αν μπορειτε βαζετε και κανα λινκ. να αναφερετε επισης αν ειναι διαθεσιμο για αγορα, ή αν ειναι φημη απο τα γνωστα site με σκοπο κυκλοφορια σε καποια στιγμη σε βαθος χρονου. θεωρω πως δεν ειανι ανταγωνιστικο με 2000mah και τετοιο παχος. το green orange n1 σε διπλανο τοπικ εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα κατα τη γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μετά από πολύ υπομονή με το JiaΥu G4 αποφάσισα να το εγκαταλείψω σαν σκέψη απόκτησης και στράφηκα στα εξής: Amoi N828 ή http://www.minideal.net/amoi-n828-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-ips-screen-smart-phone.html Umi X1S ή http://www.minideal.net/umi-x1s-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-4-1-with-4-5-inch-ips-hd-screen-1g-ram.html Thl W100 http://www.banggood.com/THL-W100-4_5-Inch-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Android-Phone-p-74173.html Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά την επιλογή του κινητού και του καταστήματος παραγγελίας. Είμαι μεταξύ του Minideal και Banggoods γιατί έχω διαβάσει περισσότερα καλά σχόλια παρά αρνητικά γι’ αυτά τα δυο sites. Το κινητό το θέλω για σερφάρισμα, παιχνίδια (όχι τίποτα σπουδαίο), για gps και να υποστηρίζει τα Bluetooth συνομιλίας. Τείνω περισσότερο προς το Thl W100 με τις 2 μπαταρίες και το built in gps Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις και ιδέες. Σημείωση: Δεν θέλω παραπάνω από 4,7 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) http://www.minideal.net/media/wysiwyg/142345ydoezzeflykvlzoe.jpg http://www.minideal.net/5-3-dakele-2-big-cola-2-mtk6589-quad-core-android-4-2-2gb-ram-32gb-rom-camera13-0mp.html 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 2100MHz Sim Card Dual SIM Card Dual Standby Service Provide Unlocked Style Bar Color White Shell Material Plastic System OS Android 4.2 CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz; GPU: PowerVR SGX 544 ROM 32GB RAM 2GB Screen Display Size 5.3 Inch Type Retina screen, 312PPI, IPS screen, Corning II Gorilla Glass, OGS full lamination technology Resolution 1280 x 720 pixels Screen Color 16000K Colors Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 64GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WIFI General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, front camera 3.0MP, back camera 13.0MP with flashlight and auto focus Language we can install Afrikaans, Amharic, Burmese, Catalan, Czech, Danish, Indonesian, Malay, German, English, Spanish, French, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Hebrew, Italian, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Slovenian, Slovak, Croatian, Finnish, Swedish, Swahili, Tagalog, Vietnamese, Turkish, Zulu, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Arabian, Ukrainian, Arabic, Persian, Thai, Hindi, Bengali, Urdu, Korean, Japanese, Simple Chinese and Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes, built in, also support A-GPS With EPO assistance to speed up postioning JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth 2.0 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes Dimensions 133 x 65 x 10mm Net Weight(Including battery) 180g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, Gyroscope, G-sensor, light and distance sensors, LED notification, etc Package Size 180 x 130 x 36mm Weight 542g Accessories 1 x 3000mAh Battery 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual Edited June 1, 2013 by lewnidask Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μετά από πολύ υπομονή με το JiaΥu G4 αποφάσισα να το εγκαταλείψω σαν σκέψη απόκτησης και στράφηκα στα εξής:[...] Το Amoi N828 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Πάρα πολύ καλό φαίνεται...Η μπαταρία του ειδικά είναι super. Μόνο εαν θες κάνε edit το αρχικό post και βάλε από κάτω τα specs της συσκευής να τα βλέπουμε αμέσως και να μην ψάχνουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 http://www.etotalk.com/products_img/2013/Vivo_Xplay/2.jpg Brand / Model Vivo Xplay X5 CPU CPU: Qualcomm Snapdragon MSM600 1.7GHZ Quad Core GPU: Adreno 320 OS Android V4.2.1 Default English, others please ask Memory RAM : 2GB / ROM : 32GB eMMC MAX supports 32GB Class 10 Micro SD Memory Card (TF-Card) Size 140 x 71 x 9.4 mm Weight 170g with battery Screen 5.7" Full HD, 1920 x 1080, 16M Colors, IPS-LCD Capacitive Multi Touch Screen Network 2G: GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz 3G: WCDMA/HSPA: 2100MHz Color Black/ White GPS Built-in GPS Connection Bluetooth with EDR & A2DP Wi-Fi : IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot micro USB 2.0 Camera Dual Camera Back 13.0 mega pixel / Auto Focus / Flash Light Front 5.0 mega pixel, supports Skype Video Calls Support to shoot 1080P (1920x1080) with sound Sensor Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor, Magnetic Sensor Radio FM Video AVI, MP4, FLV, 3GP, MOV, ASF, MPEG, RMVB, H.263, H.264, etc. Audio MP3, AAC, WAV, etc, 3.5 mm Audio Special function G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Micro-SIM Package Includes - Li-ion Battery 3400mAh x 1 - VIVO Earphone / 3.5 mm Audio Jack - USB Cable - Charger http://www.etotalk.com/vivo-xplay-x5-android42-quad-core-12ghz-57-inch-full-hd-130mp-3g-wcdma_p3806.html αρκετά ακριβό αλλά πρόκειται για πολύ καλή εταιρία! Πώς σας φαίνεται? Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Κανόνισε το επόμενο post σου να είναι για κινητό με οθόνη 6 ιντσών... Κάθε φορά που ποστάρεις αυξάνονται οι ίντσες των κινητών.... :lol: Για την τιμή του το συγκεκριμένο δεν αξίζει καθόλου.Όσο και καλή να είναι η εταιρία.Ο λόγος οτι από τη στιγμή που βγει στην αγορά, μετά από 1 χρόνο σίγουρα θα το βρεις κάτω από 200 ευρώ. Προτιμότερο είναι να παίξεις αυτή την περίοδο με νορμάλ μεγέθη οθόνης.Από 4 έως 5 ίντσες. Edited June 1, 2013 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ας μην δημιουργούμε θέμα για κάθε κινέζικο κινητό που υπάρχει. Θέματα θα δημιουργούνται πχ για κάποια συσκευή που την έχει κάποιος χρήστης και για συσκευές που έχουν μεγάλη ζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Τα ξεφτυλισανε λεμε.....δειτε τιμη! http://www.fastcardtech.com/VOWNEY-V5-PRO Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Στο minideal είναι στα 175$ και με +5$ παίρνεις και δεύτερη μπαταρία http://www.minideal.net/vowney-v5-quad-core-mtk6589-smart-phone-with-5-0inch-hd-screen-8-0mp.html Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Στο minideal είναι στα 175$ και με +5$ παίρνεις και δεύτερη μπαταρία http://www.minideal.net/vowney-v5-quad-core-mtk6589-smart-phone-with-5-0inch-hd-screen-8-0mp.html Χρηστο δεν με προσεχεις καθολου..........:lol: Gorilla glass etc Δεν ειναι ιδια τα τηλεφωνα!!! ειναι PRO EDITION xaxxaxa Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts