guideman Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Aυτο δεν το φοραει το Galaxy S3? Να το δουμε λιγο.. Edited November 28, 2012 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 αυτος ο επεξεργαστης τι λεει? smdk4x12 ? "Some devices run Ice Cream Sandwich powered by an Exynos processor. The phone’s board is listed as “smdk4x12,” which means it uses Exynos 4212 or 4412 supporting a maximum clock speed of 1.4GHz." Αυτο το CPU το φοραει το Samsung I9300Galaxy S III αλλα και κλωνοι, οπως το HDC GT-ι9300. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-AMOLED-4-7-inch-HDC-i9300-Phone-Android-4-0-4-SMDK4x12-CPU-1-4Ghz/300492_615854352.html Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 "Some devices run Ice Cream Sandwich powered by an Exynos processor. The phone’s board is listed as “smdk4x12,” which means it uses Exynos 4212 or 4412 supporting a maximum clock speed of 1.4GHz." Αυτο το CPU το φοραει το Samsung I9300Galaxy S III αλλα και κλωνοι, οπως το HDC GT-ι9300. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-AMOLED-4-7-inch-HDC-i9300-Phone-Android-4-0-4-SMDK4x12-CPU-1-4Ghz/300492_615854352.html δυστηχως αυτο εχει 512 ραμ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 δυστηχως αυτο εχει 512 ραμ :( Οχι τοσο καλο εφ οσον σημερα με το χερι λιγο πιο βαθεια στην τσεπη παιρνει κανεις RAM 1Gb.. Εγω εχω εδω και καιρο εστιασει στο Jiayu G3 λογω κορυφαιων specs αλλα και της μεγαλυτερης μπατταριας (2750) που κυκλοφορει, αν ειναι αληθεια βεβαια..ομως θα κανω υπομονη για μετα τις γιορτες να ηρεμησουντα πραγματα..τωρα οσα κομματια ερχονται φευγουν αμεσως.. Το μαθατε? Το Xiaomi Mi2 εσπασε ρεκορ παραγγελιων, 50000 κλικ σε 2 λεπτα και 51 δευτερολεπτα..χαμος.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Οχι τοσο καλο εφ οσον σημερα με το χερι λιγο πιο βαθεια στην τσεπη παιρνει κανεις RAM 1Gb.. Εγω εχω εδω και καιρο εστιασει στο Jiayu G3 λογω κορυφαιων specs αλλα και της μεγαλυτερης μπατταριας (2750) που κυκλοφορει, αν ειναι αληθεια βεβαια..ομως θα κανω υπομονη για μετα τις γιορτες να ηρεμησουντα πραγματα..τωρα οσα κομματια ερχονται φευγουν αμεσως.. Το μαθατε? Το Xiaomi Mi2 εσπασε ρεκορ παραγγελιων, 50000 κλικ σε 2 λεπτα και 51 δευτερολεπτα..χαμος.. και γω το ιδιο σκεφτηκα απο γεναρη θα το ξανα ψαξω γιατι γινεται πανικος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Κανενας που εχει παρει το Jiayu G3 τιποτα ακομα? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 To κινητό εχει τον 6575 επεξεργαστή. Θα λειτουργεί ικανοποιητικά.Να προτιμήσεις κάτι με 6577 επεξεργαστή που αυτή την στιγμη ειναι οτι πιο γρηγορο σε κινεζικα κινητά Υπάρχει κάποιο Link με τα χαρακτηριστικά των επεξεργαστών! Από ότι καταλαβαίνω οι μέχρι στιγμής εφαρμογές δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τον διπύρηνο, ή κάνω λάθος. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο η εξοικονόμηση μπαταρίας παρά η απόδοση. Τι διαφορά έχουν οι δύο επεξεργαστές σε κατανάλωση? Για την ακτινοβολία των κινέζικων κινητών δε μπορούμε να μάθουμε τίποτα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Υπάρχει κάποιο Link με τα χαρακτηριστικά των επεξεργαστών! Από ότι καταλαβαίνω οι μέχρι στιγμής εφαρμογές δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τον διπύρηνο, ή κάνω λάθος. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο η εξοικονόμηση μπαταρίας παρά η απόδοση. Τι διαφορά έχουν οι δύο επεξεργαστές σε κατανάλωση? Για την ακτινοβολία των κινέζικων κινητών δε μπορούμε να μάθουμε τίποτα ε? από ό,τι διάβασα είναι δυνατόν να βάλεις σε android εφαρμογή ελέγχου της συχνότητας του επεξεργαστή, οπότε ανάλογα επιλέγεις υποχρονισμό του, μειώνοντας σε ένα ποσοστό και την κατανάλωσή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Το setcpu κανει αυτη τη δουλεια...αλλα πρεπει να εισαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα, ποια η γνώμη σας για αυτό : http://www.minideal.net/dual-core-popular-version-jiayu-g2-mtk6577-512mb-ram-4gb-rom-4-inch-ips-screen-andriod-4-0-smart-phone-with-5mp-camera.html τα κριτήρια μου : 1. αν και γνωρίζω πως υπάρχει έκδοση με τον 6575 και 1GΒ ram και 6577 και 1GΒ ram , μιας και δεν γνωρίζω τίποτα από android, θεωρώ πως τα 512ΜΒ είναι οκ για αρχή , επομένως προτιμώ τον 6577 και την πολύ χαμηλή τιμή ($130 για αυτόν το επεξεργαστή είναι ότι χαμηλότερο έχω βρει). 2. Η οθόνη δεν χρειάζομαι να είναι μεγαλύτερη για λόγους φορητότητας, θα είναι η δεύτερη συσκεύη που κουβαλάω και το πρώτο δεν είναι ούτε εκείνο μικρο. Άρα αποκλείων διαστάσεις κοντά στα 4,7" - 5 " 3. Διάβασα για πολύ καλή οθόνη (βασικό) και είναι παντελώς αδιάφορα άλλα χαρακτηριστικά (camera, κλπ, για εργάτη το θέλω (τηλέφωνα, μηνύματα, και email browsing)) Χάνω (σε) κάτι ??? Αντίστοιχα καλύτερες προτάσεις με βάση την τιμή (έως $130) ? edit : θήκες και προστατευτικά οθόνης βρίσκονται για τα κινέζικά ? Μια γρήγορη ματιά στο ebay δεν βρήκα κάτι για το προαναφερθέν. Ευχαριστώ Edited December 3, 2012 by kostanen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδιά καλησπέρα, ποια η γνώμη σας για αυτό : http://www.minideal.net/dual-core-popular-version-jiayu-g2-mtk6577-512mb-ram-4gb-rom-4-inch-ips-screen-andriod-4-0-smart-phone-with-5mp-camera.html τα κριτήρια μου : 1. αν και γνωρίζω πως υπάρχει έκδοση με τον 6575 και 1GΒ ram και 6577 και 1GΒ ram , μιας και δεν γνωρίζω τίποτα από android, θεωρώ πως τα 512ΜΒ είναι οκ για αρχή , επομένως προτιμώ τον 6577 και την πολύ χαμηλή τιμή ($130 για αυτόν το επεξεργαστή είναι ότι χαμηλότερο έχω βρει). 2. Η οθόνη δεν χρειάζομαι να είναι μεγαλύτερη για λόγους φορητότητας, θα είναι η δεύτερη συσκεύη που κουβαλάω και το πρώτο δεν είναι ούτε εκείνο μικρο. Άρα αποκλείων διαστάσεις κοντά στα 4,7" - 5 " 3. Διάβασα για πολύ καλή οθόνη (βασικό) και είναι παντελώς αδιάφορα άλλα χαρακτηριστικά (camera, κλπ, για εργάτη το θέλω (τηλέφωνα, μηνύματα, και email browsing)) Χάνω (σε) κάτι ??? Αντίστοιχα καλύτερες προτάσεις με βάση την τιμή (έως $130) ? edit : θήκες και προστατευτικά οθόνης βρίσκονται για τα κινέζικά ? Μια γρήγορη ματιά στο ebay δεν βρήκα κάτι για το προαναφερθέν. Ευχαριστώ kostanen δεν σε γνωριζω προσωπικα, αλλα καναμε ακριβως την ιδια σκεψη.. Ειχα βαλει στο ματι το G3 αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο Android (rootings, roms κλπ) μαλλον θα μου πεσει πολυ, οποτε σκεφτηκα να αλλαξω ροτα προς το G2 (το φτηνο με τα 512 RAM), να βγαλω τα ματια μου σ'αυτο και μετα βλεπουμε..ασε που στην τιμη που εχει αυτη την στιγμη (οσο και να εψαξα) δεν βρηκα κατι καλυτερο αλλα και ουτε και κατι αναλογο να εχουμε δυνατοτητα επιλογης. Πιστευω ειναι πραγματικα κελεπουρι. Στην ιδια τιμη το εχει και το antelife, ριξε μια ματια εκει, εχει και καποια αξεσουαρ. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Το φτηνο g2 εχει επισης χειροτερη καμερα (3 ή 5 mp ) και αρκετα κακο gps σε σχεση με το καλο. Να διαβάζετε και τα ξενα φορα πριν παρετε τελική αποφαση. Το ηθελα κι εγω το φτηνο g2 αλλα τελικα πηρα το καλο g2 για την κοπελια με 160$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Χαίρομαι που κατά τα φαινόμενα είμαι σε σωστό δρόμο. ο λόγος δυνατότητες / τιμή είναι καλός. όντως το site που λες δίνει παραπάνω θήκη και ζελατίνα οθόνης. Αν βρείς κάτι σχετικό σε παρακαλώ πληροφόρησε με, δεν βιάζομαι ιδιαίτερα. Γενικά τα κινέζικα έχουν gorilla glass? @dimsan Μπαταρία πόσο αντέχει και με τι χρήση? Ως αναφορά το gps δεν με ενοχλεί, για τα σοβαρά έχω το WP, για fancy το προοριζω. Άλλα προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ειναι γνωστο οτι το "φτηνο" G2 υστερει, RAM 512, καμερες 5Mp και 0,3Mp, κακο GPS οπως μας λεει ο dimzan, μπαταρια μικροτερη απο το πλουσιο και ισως και αλλα μειονεκτηματα που δεν θυμαμαι η δεν ξερω. Ομως dimzan με 130$ που κανει εχεις να μας προτεινεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα η, εστω, κατι αναλογο, για να εχουμε δυνατοτητα επιλογης? Μακαρι να εχεις αλλα νομιζω δεν υπαρχει. Εξ αλλου, και εγω και ο kostanen αν καταλαβα καλα δεν ελκομαστε απο αυτο το κινητο εξ αιτιας της χαμηλης τιμης του, απλα, ειμαστε ασχετοι με τα Android phones (rootings, roms κλπ) οποτε καλυτερα να "βγαλουμε τα ματια μας" με ενα απλο και φτηνο και μετα εδω ειμαστε, αλλαζουμε σε κατι καλυτερο, Αυτο ειναι το σκεπτικο. kostanen δυστυχως δεν εχουν ολα τα κινεζικα "γοριλλες", και απ'οτι καταλαβα το φτηνο G2 δεν εχει. Ουτε εγω βιαζομαι να το παρω, ας τελειωσουν οι γιορτες, για την ωρα ψαχνομαι στους xda-dev για τις "εγχειρησεις" που προκειται να ακολουθησουν μετα την αγορα. Παραλληλα ριχνω και ματιες εδω και εκει για πιθανα αξεσουαρ. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Χάζευα κάτι κινέζικα κινητά μάρκας android. Αυτά τι λένε; Εϊναι αξιόπιστα; Αξίζουν τα λεφτά τους; Και με την ακτινοβολία τι παίζει;; Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω δείκτες SAR για αυτά τα κινητά..:wacko: Επίσης, από θέμα rom τι φορτώνεις αν χρειαστεί;; Και που τις βρίσκεις;; Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Χάζευα κάτι κινέζικα κινητά μάρκας android. Αυτά τι λένε; Εϊναι αξιόπιστα; Αξίζουν τα λεφτά τους; Και με την ακτινοβολία τι παίζει;; Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω δείκτες SAR για αυτά τα κινητά..:wacko: Επίσης, από θέμα rom τι φορτώνεις αν χρειαστεί;; Και που τις βρίσκεις;; Ευχαριστώ πολύ.. Εγω τα τελευταια χρονια ολο Κινεζικα χρησιμοποιω, απο αξιοπιστια δεν μπορω να πω οτι ολα σκιζουν, ομως κανουν προσπαθειες οι ανθρωποι. Αν εισαι "στεναχωρος" η δεν εχεις διαθεση η χρονο να ασχοληθεις ωστε να τα φερεις "στα παγια σου", μεινε στα "επωνυμα" σκαζοντας βεβαια και τα αναλογα μπικικινια. Ποσά ακτινοβολιας σε καποια sites θα βρεις γραμμενα, σε καποια οχι, ποσο ομως ειναι αντικειμενικα δεν γνωριζω. Οσο για το τι θα κανεις οταν χρειαστεις "να φορτωσεις", υπαρχουν πολλα παιδια εδω που γνωριζουν και θα σε βοηθησουν οπως θα βοηθησουν και εμενα φανταζομαι οταν θα'ρθει η ωρα..;););) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Μάλλον αύριο θα πέσει παραγγελία για G3 (μάζεψα τα λεφτά επιτέλους :P ) Μέχρι στιγμής έχουμε νεότερα που θα μπορούσαν να με αποτρέψουν για τη συσκευή; πχ κάτι να μην είναι καλό, να έχει προβλήματα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ειναι γνωστο οτι το "φτηνο" G2 υστερει, RAM 512, καμερες 5Mp και 0,3Mp, κακο GPS οπως μας λεει ο dimzan, μπαταρια μικροτερη απο το πλουσιο και ισως και αλλα μειονεκτηματα που δεν θυμαμαι η δεν ξερω. Ομως dimzan με 130$ που κανει εχεις να μας προτεινεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα η, εστω, κατι αναλογο, για να εχουμε δυνατοτητα επιλογης? Μακαρι να εχεις αλλα νομιζω δεν υπαρχει. Εξ αλλου, και εγω και ο kostanen αν καταλαβα καλα δεν ελκομαστε απο αυτο το κινητο εξ αιτιας της χαμηλης τιμης του, απλα, ειμαστε ασχετοι με τα Android phones (rootings, roms κλπ) οποτε καλυτερα να "βγαλουμε τα ματια μας" με ενα απλο και φτηνο και μετα εδω ειμαστε, αλλαζουμε σε κατι καλυτερο, Αυτο ειναι το σκεπτικο. kostanen δυστυχως δεν εχουν ολα τα κινεζικα "γοριλλες", και απ'οτι καταλαβα το φτηνο G2 δεν εχει. Ουτε εγω βιαζομαι να το παρω, ας τελειωσουν οι γιορτες, για την ωρα ψαχνομαι στους xda-dev για τις "εγχειρησεις" που προκειται να ακολουθησουν μετα την αγορα. Παραλληλα ριχνω και ματιες εδω και εκει για πιθανα αξεσουαρ. Αμα ειναι να θυσιασουμε το gps και την καμερα, να θυσιασουμε και το 3g . Θυσιαζουμε και λιγο την ταχυτητα και παιρνουμε 6515 με 80-90$ . Επειδη εχω εμπειρια απο φτηνο 6575 και ποιοτικο 6577 θα προτιμησω το ακριβοτερο. Δυστυχως το Χ26 που ειχα δε συγκρινεται επ ουδενι με το newman N1 που εχω τωρα. Οθονη, καμερα, gps και ποιοτητα κατασκευης εχουν χαοτικη διαφορα, τοσο που δε διακιολογουν τα 50$ διαφορας τους. Αλλο φτηνο, κι αλλο φτηνιαρικο, και δυστυχως οι κινεζοι οταν βγαζουν πολυ φτηνα ειναι μεγαλο βαθμο και φτηνιαρικα. Το καλο με το g2 ειναι οτι μοιραζονται ιδιο σασι, ιδιο digitizer και πιθανον ιδια οθονη. Τα ηλεκτρονικα τους ειναι διαφορετικα, η καμερα ειναι μαλλον 3αρα με interpolation και το gps απλα διακοσμητικο καθοτι χανει σημα συνεχεια και δε συγχρονιζει (οπως και πολλα φτηνα κινεζικα με mtk 6577) . Σκεψου επισης οτι δυο παρομοια μοντελα φορανε διαφορετικη μπαταρια , παρολο που ειανι εξωτερικα μοιαζουν. Αν δε σε απασχολουν αυτα τοτε οκ. Gorilla glass εχουν λιγα και αυτα που εχουν το αναφερουν ρητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 εγω εχω σταμπαρει και γλυκοκοιταω το alcatel 997d, 218 ευρω απο ελληνικό καταστημα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) Αμα ειναι να θυσιασουμε το gps και την καμερα, να θυσιασουμε και το 3g . Θυσιαζουμε και λιγο την ταχυτητα και παιρνουμε 6515 με 80-90$ . Επειδη εχω εμπειρια απο φτηνο 6575 και ποιοτικο 6577 θα προτιμησω το ακριβοτερο. Δυστυχως το Χ26 που ειχα δε συγκρινεται επ ουδενι με το newman N1 που εχω τωρα. Οθονη, καμερα, gps και ποιοτητα κατασκευης εχουν χαοτικη διαφορα, τοσο που δε διακιολογουν τα 50$ διαφορας τους. Αλλο φτηνο, κι αλλο φτηνιαρικο, και δυστυχως οι κινεζοι οταν βγαζουν πολυ φτηνα ειναι μεγαλο βαθμο και φτηνιαρικα. Το καλο με το g2 ειναι οτι μοιραζονται ιδιο σασι, ιδιο digitizer και πιθανον ιδια οθονη. Τα ηλεκτρονικα τους ειναι διαφορετικα, η καμερα ειναι μαλλον 3αρα με interpolation και το gps απλα διακοσμητικο καθοτι χανει σημα συνεχεια και δε συγχρονιζει (οπως και πολλα φτηνα κινεζικα με mtk 6577) . Σκεψου επισης οτι δυο παρομοια μοντελα φορανε διαφορετικη μπαταρια , παρολο που ειανι εξωτερικα μοιαζουν. Αν δε σε απασχολουν αυτα τοτε οκ. Gorilla glass εχουν λιγα και αυτα που εχουν το αναφερουν ρητα Ευχαριστω που εξεθεσες την αποψη σου. Σιγουρα, οπως τα λες, δεν αξιζει να δωσω 130$ για κατι που εχει πολλες ελλειψεις εφ'οσον με 30$ παραπανω παιρνω ενα dual core χωρις προβληματα, εστω και για "ξεζουμισμα" μεχρι την ωρα της αντικαταστασης με κατι ανωτερης κατηγοριας. (Απλα επηρεαστηκα απο το minideal και το antelife που εριξαν την τιμη του απο 158$ και 140$ στα 129$ και το θεωρησα "κελεπουρι"..) Ομως εχω καποιες ερωτησεις που θα ηθελαν απαντηση. Το G2 που πηρες εσυ, οταν το αγορασες λειτουργουσαν ολα στην εντελεια? GPS, WiFi κλπ? Χρειαστηκε να κανεις καποιες επεμβασεις για να το φερεις "στα παγια σου" και ποιες? Το δικο σου δεν φοραει μπαταρια 2050mAh αλλα τι? Δωσε ενα link για το δικο σου το G2 να δουμε ακριβως τις specs που εχει, γιατι πραγματικα εχω μπερδευτει με τις τοσες εκδοσεις του μοντελου αυτου και πες μας αν θελεις απο ποιο μαγαζι ειναι. Thanks Edited December 5, 2012 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) Μάλλον αύριο θα πέσει παραγγελία για G3 (μάζεψα τα λεφτά επιτέλους :P ) Μέχρι στιγμής έχουμε νεότερα που θα μπορούσαν να με αποτρέψουν για τη συσκευή; πχ κάτι να μην είναι καλό, να έχει προβλήματα κλπ; Το G3 κι εγω το ζαχαρωνα (κι ακομα ειμαι κρυφο-G3ακιας), ειναι γεγονος οτι εχει πολυ καλες προδιαγραφες, (εκεινη η μπαταρια με τα 2750mAh μου εχει καρφωθει στο ματι, κανενα αλλο δεν εχει τοσο μεγαλη, αν θεωρησουμε οτι ειναι αληθινη), ομως γιατι δεν περιμενεις το νεο ετος, αφου θα κυκλοφορησει και το quad-core G4 μηπως πεσει η τιμη του καμμια σταλα? Edited December 5, 2012 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλημερα.κι εγω το G3 ζαχαρωνω..απο ποιο μαγαζάκι προτείνετε να μου το φέρει ο ´´Santa Claus´´;;;;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Το G3 κι εγω το ζαχαρωνα (κι ακομα ειμαι κρυφο-G3ακιας), ειναι γεγονος οτι εχει πολυ καλες προδιαγραφες, (εκεινη η μπαταρια με τα 2750mAh μου εχει καρφωθει στο ματι, κανενα αλλο δεν εχει τοσο μεγαλη, αν θεωρησουμε οτι ειναι αληθινη), ομως γιατι δεν περιμενεις το νεο ετος, αφου θα κυκλοφορησει και το quad-core G4 μηπως πεσει η τιμη του καμμια σταλα? Τόσοι που το ζαχαρωνουμε το G3 στο τέλος θα κολλήσουμε στα σορόπια. :p Πάντως έτσι όπως κινείται η αγορά ειλικρινά δε βρίσκω το νόημα να περιμένει κανείς. Μέσα σε 3 μήνες θα χει έρθει άλλο μοντέλο. Άσε που μιλάμε για κινέζικα κινητά οπότε το παλιό δεν είναι απαραίτητα κακό... Ο παλιός είναι αλλιώς λέμε και εν προκειμένω για ένα κινητό που έχει κυκλοφορήσει καιρό θα βρεις πιο γρήγορα υποστήριξη από την κοινότητα. Μια νέα κυκλοφορία είναι και λίγο κορώνα γράμματα. Η μπαταρία όντως είναι τεράστιο ατού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλημερα.κι εγω το G3 ζαχαρωνω..απο ποιο μαγαζάκι προτείνετε να μου το φέρει ο ´´Santa Claus´´;;;;! Έγω μάλλον θα το πάρω από το fastcardtech :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Έγω μάλλον θα το πάρω από το fastcardtech :) να ρωτησω κατι , επειδη ψαχνομαι και εγω ελληνικο μενου εχει? και αν το παρουμε θα χρειαστει καποιες ρυθμισεις? εγω εδω και καιρο το κοιταζω εκτενεστερα για κινεζικο , αλλα εω μπερδευτει αρκετα, θελω ενα dual sim , να εχει καποια γενικα "ανεκτα" χαρακτηριστικ , και θα ηθελα να μην μπλεξω με root κτλ. Να το παρω και να κανω τη δουλεια μου τπτ αλλο. Το G3 ειναι πολυ ωραιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts