Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις το παρελαβα κ φαινεται αρκετα καλο βεβαια με τη χρηση θα μπορω να πω περισσοτερα Μηπως ξερει κανεις πως περναω ελληνικο πληκτρολογιο?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Μηπως ξερει κανεις πως περναω ελληνικο πληκτρολογιο?

Δοκίμασε αυτό...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

Modpic.gif

• 1 month later...

εχουμε καμμια εξελιξη στο θεμα??

http://www.fastcardtech.com/goods-5989-Flying%20F602%20Android%2022%20TV%20phoneTrackball%20Dual%20sim%20card%2032inch%20multi-touch%20GPS%20WIFI%20Compass.html

το εχει δοκιμασει κανεις?

88 € κανει

• 2 weeks later...
παραγγειλα αυτο το κινητο fg8 8α σας βαλω κ λινκ ποιο κατω με 105 ευρο με free shipping,θα ηθελα να μου πειτε καμοια γνωμη μηπως το εχει κ καποιος αλλος?δεν ξερω τι memory card να του παραγγειλω γιατι λενε απλα οτι υποστηριζει tf card 16gb.οριστε κ το λινκ...http://cgi.ebay.com/New-Android-2-2-Smart-phone-FG8-Dual-SIM-card-A-GPS-TV-/170638797913?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27badd6c59#ht_7614wt_898

παιδια καλησπερα...

εχετ να μου προτεινετε καποιο οικονομικο κινεζικο με android wi-fi και gps (να δουλευει χωρις συνδεση internet κτλ.) και εννοειτε dual sim.

η καμερα δεν με πολυ ενδιαφερει

Ευχαριστω

Guest SMYRNIOSL

αλλο ενα πολυ καλο κινητο ειναι και με ελληνικη γραφη τοA5

Android 2.2 slim smartphone! "1. GSM850/900/1800/1900MHz Quad-band

2. MTK 6516 Platform

3. 3.5'-inch WVGA capacitive touch screen

4. Original Android 2.2 system

5. Dual camera,front 0.3M and back 2.0M pixel

6. Support WiFi 802.11b / g

7. GPS CE approved!

8. Support analog TV: PAL / NTSC / SECAM

9. Support Bluetooth 2.1 + EDR + JAVA

10.Size: 117.5*61*12mm

11. Dual SIM and Dual standby"

Edited by SMYRNIOSL

• 1 month later...

καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας οσο αναφορα για αυτο το κινητο :

A5 EZIO ANDROID 2.2 GPS WiFi WLAN TV DUAL SIM Handy PDA

το αγορασα απο το e-bay {εαν κανεις αναζητηση εκει θα το δεις.}

ενα απο τα προβληματα ειναι πως δεν εβαλε ελληνικη γλωσσα ,(ειμαι σε επικοινωνια μαζι του)

αλλα μιας και εχει το adroid και εσεις οι γνωστες γνωριζετε,ρωταω μηπως υπαρχει τροπος να κανω κατι εγω μεσω του android?..

δηλαδη εστω το να βαλω ελληνικη γλωσσα και απο εκει και περα να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις!!(αναζητω τα πατηματα να την κατεβασω και να την εγκαταστησω)

περα καθε αλλης πληροφοριας θα ειμαι υποχρεως.

ευχαριστω εκ των προτερων

:!: ......:X

Μπορείς να δοκιμάσεις το morelocale2.

σε ευχαριστω για την βοηθεια σου , εγκατεστησα το προγραμμα αλλα κατα το ανοιγμα αυτου,Δεν ειδα την ελληνικη γλωσσα ........... ειλικρινα θα χαρω εαν εχω κανει καποιο λαθος ,,,!!

κινησεις: μεσα απο το μαρκετ του τηλεφωνου και με το ασυρματο απο το σπιτι πηγα στην σελιδα (παραλληλα ελενχα απο το λαπ τοπ)

αλλα οπως προανεφερα δεν ειδα στην λιστα των γλωσσων την ελληνικη...

:(

αλλο ενα πολυ καλο κινητο ειναι και με ελληνικη γραφη τοA5

Android 2.2 slim smartphone! "1. GSM850/900/1800/1900MHz Quad-band

2. MTK 6516 Platform

3. 3.5'-inch WVGA capacitive touch screen

4. Original Android 2.2 system

5. Dual camera,front 0.3M and back 2.0M pixel

6. Support WiFi 802.11b / g

7. GPS CE approved!

8. Support analog TV: PAL / NTSC / SECAM

9. Support Bluetooth 2.1 + EDR + JAVA

10.Size: 117.5*61*12mm

11. Dual SIM and Dual standby"

καλησπερα αυτο το κινητο εχω μα δεν εχει ελληνικη γλωσσα,ψαχνω τον τροπο να την εγκαταστησω, αλλα τπτ ακομη, φυσικα καθως εγινε η αγορα δεν προσεξα για την γλωσσα , αλλα και παλι με android ....σκοταδιιιιιι τσαμπα τα χρηματα!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

• Administrators
Αν δεν βλέπεις με το morelocale2 ελληνικά σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καθόλου στη συσκευή σου, δυστυχώς...

Modpic.gif

νομιζω πως αν μιλησεις με τον πωλητη και το επιστρεψεις, δεν θα εχει αντιρρηση να περαστουν τα ελληνικα απο εκεινον. δεν βλεπω αλλο τροπο εκτος της υπομονης για να μην κλαις τα χρηματα σου.
Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

καλημερα

το θεμα με το προβλημα στο κινητο εληξε...κατοπιν συναινοησης με τον πωλητη θα του το επιστρεψω ( το ελαχιστο οικονονικο τιμημα ειναι τα εξοδα αποστολης που δεν γνωριζω...εσεις με ποιον τροπο προτεινετε να το στειλω? )οποτε ειδη ειμαι σε μια νεα αναζητηση κινητου. ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια στην ερωτηση που ειχα υποβαλει

ευχες για καλο Σ/Κ

Edited by gp35

• 1 month later...

Kαλησπερα,

Τελος του μηνα θα παραγγειλω αυτο το κινητο http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-EZIO-F9-3G-ANDROID-40-LCD-GPS-TV-HD-SMARTPHONE-x/170695854021/item

το θεμα ειναι οτι δεν εχει ελληνικα αλλα σε επικοινωνια με τον πωλητη μου ειπε "This model has no Greek Menu originally.

But, you can check with Android Market and you can update the language to the phone."

Ισχυει αυτο που ειπε ; Ειναι ετσι απλο ; Και κατι αλλο, το λειτουργικο του ειναι 2.1 , αξιζει ή να ψαξω τιποτα αλλο με 2.2 και ανω ;

Kαι τελευταιο, αν δεν εχει ελληνικο μενου και χαρακτηρες, τα sms που θα μου ερχοντε θα μπορω να τα διαβασω ;

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

ναι έτσι είναι.

Θα κατεβάσεις από το market το ελληνικό πληκτρολόγιο και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στα sms.

αν δεν το κατεβασω, τα sms που ειναι με ελληνικους χαρακτηρες θα μπορω να τα διαβαζω ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

αν δεν το κατεβασω, τα sms που ειναι με ελληνικους χαρακτηρες θα μπορω να τα διαβαζω ;

πιθανότατα όχι.

τεσπα, εστειλα ενα τελευταιο μαιλ στον πωλητη αν μπορει να μου το στειλει με εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα, αν το κανει τελος του μηνα το παραγγελνω και σας ενημερωνω

Θα ήταν καλό όσοι απο το forum έχουν αγοράσει αξιόπιστα κινητά απο την κινέζικη αγορά να πουν τις απόψεις τους,όπως επίσης και τι τους προβλημάτισε για να μπορέσουν όσοι ενδιαφέρονται να σχηματίσουν πλήρη άποψη και να προγραμματίσουν τις επόμενες αγορές τους.

Ευχαριστώ πολύ

Τελικα δεν θα το παραγγειλω γιατι ανυσηχω οτι δεν θα καταφερω να βαλω ελληνικα.. κριμα γιατι το κινητο ηταν οτι ηθελα. η τελευταια απαντηση που πηρα απο τον πωλητη ηταν

"Thanks for your message.

You can update the language at the Android Market.

Since, I don't understand Greek, I cannot install for you.

You can load the apps from the Android Market."

Καλημερα σε ολους.Αναζητωντας απο περιεργια android με dual sim,επεσα σ'αυτο εδω το ωραιο ισοπαδικο.

Καλημερα σε ολους.Αναζητωντας απο περιεργια android με dual sim,επεσα σ'αυτο εδω το ωραιο ισοπαδικο.

πολυ ωραιο ειναι . αυτο το σιτε το ειχα βρει και εγω να σου πω πωσ αγοραζεισ απο αυτο το σιτε ;. μονο με πιστωτικη ; .ή υπαρχει κανενας αλλος τροπος; επειδη δεν εχω πιστωτικη καρτα; . π.χ. με αντικαταβολη;.

• The title was changed to Dual SIM + Android