vasiliswp Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ναι το εκανα αλλα τπτ το ιδιο κανει κολλαει λιγο πριν το τελος. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Το τελευταίο που σκέφτομαι ότι μπορείς να κάνεις, είναι ένα Reset (Home Button & On/Off πατημένα ταυτόχρονα για 15 δευτερόλεπτα) και να προσπαθήσεις εκ νέου να κάνεις το Shift+Restore. Εάν δε γίνει πάλι, δεν ξέρω να σου πω περαιτέρω. Ίσως κάποιο άλλο μέλος να έχει υπόψην του κάτι άλλο. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Κλειδώνοντας τον κάθετο προσανατολισμό, γυρνώντας το iPhone οριζόντια, θα δεις ότι η οθόνη δε θα οριζοντιωθεί. Δοκίμασε το βλέποντας μια φωτογραφία από το album και θα καταλάβεις.;) Shift+Restore και Set up as new device νομίζω είναι μονόδρομος!:rolleyes: πραγματι!Ευχαριστω! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Κανενα νεο για Jailbreak στο 3GS με WIndows? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Κανενα νεο για Jailbreak στο 3GS με WIndows? και εγώ αυτό αναμένω για να κάνω update... Πως μπορώ να πάρω back-up τις εφαρμογές μου απο την 3.1.2 (j/b) και τις επαφές μου για να τα περάσω μετά στην 4? Μου φαίνεται πως δεν γίνεται αλλά είπα να ρωτήσω :confused: Δεν έχω το PC στο οποίο είχα κάνει register το iphone και φοβάμαι μη μου σβήσει τα πάντα στο sync.. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 και εγώ αυτό αναμένω για να κάνω update... Πως μπορώ να πάρω back-up τις εφαρμογές μου απο την 3.1.2 (j/b) και τις επαφές μου για να τα περάσω μετά στην 4? Μου φαίνεται πως δεν γίνεται αλλά είπα να ρωτήσω :confused: Δεν έχω το PC στο οποίο είχα κάνει register το iphone και φοβάμαι μη μου σβήσει τα πάντα στο sync.. Συνδεεις το iPhone στο iTunes ->File->Transfer Purchaes From ....'s iPhone και σου περναει ολες τις εφαρμογες στο iTunes Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Επίσης, εάν χρησιμοποιείς πλέον άλλο PC για βασικό τότε κάνε ένα Authorize this Computer για να είναι εκεί το βασικό σου πλέον iTunes. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Συνδεεις το iPhone στο iTunes ->File->Transfer Purchaes From ....'s iPhone και σου περναει ολες τις εφαρμογες στο iTunes ακόμα και τις σπασμένες? nice :happy: Επίσης, εάν χρησιμοποιείς πλέον άλλο PC για βασικό τότε κάνε ένα Authorize this Computer για να είναι εκεί το βασικό σου πλέον iTunes. thank you, δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ακόμα και τις σπασμένες? nice :happy: Ακριβως εμενα μου τις περναει ολες και τις Original και τις σπασμενες :happy: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ακριβως εμενα μου τις περναει ολες και τις Original και τις σπασμενες :happy: Ωραία! :D Τις επαφές πως μπορώ να τις περάσω στο Pc? Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ωραία! :D Τις επαφές πως μπορώ να τις περάσω στο Pc? Με συγχρονισμό μέσω Outlook ή Windows Contacts:happy: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλησπέρα και απο μένα!!!! Έχω ένα iphone 3g 16g, πέρασα την iOS4 αλλά στις φωτογραφίες δεν μου βγάζει την επιλογή ''περιστροφή'' Και επίσης απο οτι κατάλαβα πλέον οι φωτογραφίες θα μπορούν να μπουν στο κεντρικό μενού με τα εικονίδια σαν themes.. E, ούτε αυτό το κάνει... Βάζει την photo μόνο μπροστά στην οθόνη που είναι κλειδωμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλησπέρα και απο μένα!!!! Έχω ένα iphone 3g 16g, πέρασα την iOS4 αλλά στις φωτογραφίες δεν μου βγάζει την επιλογή ''περιστροφή'' Και επίσης απο οτι κατάλαβα πλέον οι φωτογραφίες θα μπορούν να μπουν στο κεντρικό μενού με τα εικονίδια σαν themes.. E, ούτε αυτό το κάνει... Βάζει την photo μόνο μπροστά στην οθόνη που είναι κλειδωμένο... Στο 3G δεν θα μπορεις να αλλαξεις ταπετσαρια. Ειναι καποια απο τα restrictions που δινει η Apple για το iOS4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλησπέρα και απο μένα!!!! Έχω ένα iphone 3g 16g, πέρασα την iOS4 αλλά στις φωτογραφίες δεν μου βγάζει την επιλογή ''περιστροφή'' Και επίσης απο οτι κατάλαβα πλέον οι φωτογραφίες θα μπορούν να μπουν στο κεντρικό μενού με τα εικονίδια σαν themes.. E, ούτε αυτό το κάνει... Βάζει την photo μόνο μπροστά στην οθόνη που είναι κλειδωμένο... Δεν σου βγάζει αυτές τις επιλογές για το wallpaper?? http://farm2.static.flickr.com/1040/4723751909_b88e08d4cc.jpg Εdit Δεν πρόσεξα ότι είναι για το 3G... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Δεν σου βγάζει αυτές τις επιλογές για το wallpaper?? http://farm2.static.flickr.com/1040/4723751909_b88e08d4cc.jpg Εdit Δεν πρόσεξα ότι είναι για το 3G... :mad: Ααα νόμιζα οτι μόνο το multitasking δεν δουλεύει στο 3G... Δεν πειράζει.. Υπομονή μέχρι να έρθει το 4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ρε παιδιά θα το σπάσω στο τέλος..... Μου κολάει συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο Backup. Και στο ένα και στο άλλο pc. Άρα μάλλον ευθύνετε το κινητό για αυτό. Τι μπορώ να κάνω; μήπως αν το κάνω hard reset και το δοκιμάσω μετά? Αν μου κάνει την αναβάθμιση θα μπορώ να κάνω Backup από το itunes τις επαφές και τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 αν κάνω backup κρατάει και τα save απο τα παιχνίδια?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Δηλαδή όλοι εσεις που διαβάζω στο forum περάσατε στην 4 χωρίς να έχετε σκοπό για μελλοντικό jailbreak?? Τι θα λέγατε για αυτούς που θα θέλουν να έχουν την 4 με jailbreak ? να περιμένουμε ή να την περάσουμε άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 έφτασε στο 99,9% το download και έβγαλε σφάλμα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ρε παιδιά... βοηθήστε με να το κατανοήσω [όσο βλακώδες και αν ακουστεί...] Τελικά, 3GS JB με 3.1.2/3.1.3 μπορεί να γίνει update σε iOS 4 άφοβα. Αλλά, μπορεί να ξαναγίνει JB [με την 4.0 εννοείται]? Λέγονται διάφορα τέτοια στο web, αλλά όχι κάτι solid. Τα περισσότερα μιλάνε για λύσεις με συνδυασμό πολλών εργαλείων. Αν τελικά γίνεται, με ποιο εργαλείο το κάνω? [σημ. δουλεύω σε Mac]... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ρε παιδιά θα το σπάσω στο τέλος..... Μου κολάει συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο Backup. Και στο ένα και στο άλλο pc. Άρα μάλλον ευθύνετε το κινητό για αυτό. Τι μπορώ να κάνω; μήπως αν το κάνω hard reset και το δοκιμάσω μετά? Αν μου κάνει την αναβάθμιση θα μπορώ να κάνω Backup από το itunes τις επαφές και τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει; :confused: Ανάτρεξε στην προηγούμενη σελίδα, στα πολλαπλά Quotes που έχω κάνει και εκεί βρίσκεται η απάντηση που ζητάς.;) αν κάνω backup κρατάει και τα save απο τα παιχνίδια?:cry: Όχι, δεν κρατιούνται τα saves των παιχνιδιών παρά μόνο τα παιχνίδια[σαν εφαρμογές προς εγκατάσταση δηλαδή] Δηλαδή όλοι εσεις που διαβάζω στο forum περάσατε στην 4 χωρίς να έχετε σκοπό για μελλοντικό jailbreak?? Τι θα λέγατε για αυτούς που θα θέλουν να έχουν την 4 με jailbreak ? να περιμένουμε ή να την περάσουμε άφοβα. Ρε παιδιά... βοηθήστε με να το κατανοήσω [όσο βλακώδες και αν ακουστεί...] Τελικά, 3GS JB με 3.1.2/3.1.3 μπορεί να γίνει update σε iOS 4 άφοβα. Αλλά, μπορεί να ξαναγίνει JB [με την 4.0 εννοείται]? Λέγονται διάφορα τέτοια στο web, αλλά όχι κάτι solid. Τα περισσότερα μιλάνε για λύσεις με συνδυασμό πολλών εργαλείων. Αν τελικά γίνεται, με ποιο εργαλείο το κάνω? [σημ. δουλεύω σε Mac]... Δεν το λες και άφοβα. Πάντως αυτοί που προχωρήσανε σε αναβάθμιση σε iOS 4, σίγουρα το έκαναν για να ψαχτούν με τις νέες βελτιώσεις του software και φυσικά θα περιμένουν, μαζί με αυτούς κι εγώ, κάτι επίσημο όσον αφορά το θέμα Jailbreak iOS 4. Μέχρι τότε όμως, λίγη υπομονή.:rolleyes: Μέχρι στιγμής, από το Google αν κοιτάξετε, λένε ότι μέσω Mac και ultrasn0w ή redsn0w(δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα 2 διάβασα:O) μπορεί η iOS 4 να γίνει jailbreak. Ποιος όμως θα πάρει το ρίσκο;:p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλα πειτε μου οτι στους φακελους γινεται να βαλεις μονο 12 εφαρμογες.. ΕΛΕΟΣ! Εχω πχ για τον φακελο "news" 14 apps αλλα απ'ο,τι φαινεται δεν θα χωρεσουν ολα.. Τι να κανω; "News 2"? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλα πειτε μου οτι στους φακελους γινεται να βαλεις μονο 12 εφαρμογες.. ΕΛΕΟΣ! Εχω πχ για τον φακελο "news" 14 apps αλλα απ'ο,τι φαινεται δεν θα χωρεσουν ολα.. Τι να κανω; "News 2"? Δυστυχώς, ναι.:( Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλα πειτε μου οτι στους φακελους γινεται να βαλεις μονο 12 εφαρμογες.. ΕΛΕΟΣ! Εχω πχ για τον φακελο "news" 14 apps αλλα απ'ο,τι φαινεται δεν θα χωρεσουν ολα.. Τι να κανω; "News 2"?News σκετο κανεις ενα αλλο φακελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) News σκετο κανεις ενα αλλο φακελο Οσο πρακτικοτατοι και απιστευτα βολικοι ηταν η ελευση τους, ΤΟΣΟ σπαστικο και ενοχλητικο ειναι το να μη μπορεις να εχεις οσες εφαρμογες θες στους φακελους σου.. :S EDIT: Μπορουμε να εχουμε οσους φακελους θελουμε ή υπαρχει κι εδω περιορισμος;; Edited June 22, 2010 by efthlouk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts