domigr Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδια γιατι ενω εκανα την εγκατασταση και ολα οκ αμα βγαλω και ξανασυνδεσω το κινητο με το pc το itunes μου λεει οτι εχει update??αφου το εκανα..επισης γιατι δεν βλεπω αυτο που ειπαν περι περιστροφης φωτογραφιων?? ξερει κανεις??επισης ενεργοποιησα την μετρηση χαρακτηρων για τα μηνυματα αλλα δεν μου εμφανιζει τιποτα.. Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Οχι αναφορά παράδοσης δεν έχει όσο και να έψαξα... κριμα. Ποσο δυσκολο ειναι να το βαλουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phobil Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Δεν μπορει, την τυχη :angry: , εφτασε 379,9 / 378 και εβγαλε σφαλμα οτι η επικοινωνια διακοπηκε. αντε παλι απο την αρχη... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 κριμα. Ποσο δυσκολο ειναι να το βαλουν.αυτο ειναι δυστυχως ενα απο τα κοληματα τις aplle,οκ θα ζησουμε και χωρις αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis_maritsas Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 μου άρεσε ένα feature που δεν διάβασα πουθενά ως τώρα. με διπλό κλικ το home button βγαίνει μια taskbar με τις πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές. αν κάνεις scroll αριστερά όμως σου δίνει την δυνατότητα να κλειδώσεις τον κάθετο προσανατολισμό της οθόνης. επίσης έχω την αμιδρή εντύπωση πως τρώει λίγη παραπάνω μπαταρία αν και αυτό θα γίνει περισσότερο αντιληπτό με το χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχω την εντυπωση πως αν το κλεισεις το κινητο και το ξανα-ανοιξεις αργει υπερβολικα να βρει δικτυο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 μου άρεσε ένα feature που δεν διάβασα πουθενά ως τώρα. με διπλό κλικ το home button βγαίνει μια taskbar με τις πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές. αν κάνεις scroll αριστερά όμως σου δίνει την δυνατότητα να κλειδώσεις τον κάθετο προσανατολισμό της οθόνης. επίσης έχω την αμιδρή εντύπωση πως τρώει λίγη παραπάνω μπαταρία αν και αυτό θα γίνει περισσότερο αντιληπτό με το χρόνο... Αυτό το taskbar είναι το περίφημο multitasking που εμφανίζεται επίσημα για πρώτη φορά στο iPhone OS (iOS4). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Μετα το firmware update μου εβγαλε carrier update (κοσμοτε) καθε φορα που το συνδεα στο itunes και απο τοτε δεν μπαινει στο ιντερνετ.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Παιδια, υπομονή! όλοι θα το πάρετε μεχρι αυριο!!!:lol::lol: Ξερει κανεις εαν ειναι η ιδια Gold εκδοση που ειχε γινει released πριν απο 2 εβδομαδες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Παιδια, υπομονή! όλοι θα το πάρετε μεχρι αυριο!!!:lol::lol: Ξερει κανεις εαν ειναι η ιδια Gold εκδοση που ειχε γινει released πριν απο 2 εβδομαδες ? Ακριβώς η ίδια ...:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχω την εντυπωση πως αν το κλεισεις το κινητο και το ξανα-ανοιξεις αργει υπερβολικα να βρει δικτυο....προσωπικα με voda δεν εχω δει διαφορα,μηπως δεν εχεις καλο σημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margo77 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Μετα το firmware update μου εβγαλε carrier update (κοσμοτε) καθε φορα που το συνδεα στο itunes και απο τοτε δεν μπαινει στο ιντερνετ.. Κι εμένα! Τι σημαίνει? Να πατήσω Update? Παράθεση WM 5.0 -> WM 6.0 -> Symbian s60v3 -> UIQ3 -> Android 1.5 -> BB 4.5 -> Palm 5.4.9-> iPhone 3.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ξερει κανεις??επισης ενεργοποιησα την μετρηση χαρακτηρων για τα μηνυματα αλλα δεν μου εμφανιζει τιποτα.. Ενεργοποίησε και το πεδίο θέματος στα mms. Ακριβώς η ίδια ...:) Φαινομενικά η ίδια!Στη πραγματικότητα όχι! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis_maritsas Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αυτό το taskbar είναι το περίφημο multitasking που εμφανίζεται επίσημα για πρώτη φορά στο iPhone OS (iOS4). βασικά δεν είναι πλήρες multitasking αλλά τέλος πάντων. απλά σε αφήνει στο ίδιο μενού που είχες ανοίξει την τελευταία φορά. Μιλούσα για το κλείδωμα του κάθετου προσανατολισμού!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Φαινομενικά η ίδια!Στη πραγματικότητα όχι! Sent from my iPhone using Tapatalk και εγω αυτη την εντυπωση εχω για αυτο ρωτησα... Λογικα ΔΕΝ θα πρεπει να ειναι η ιδια... ίδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Φαινομενικά η ίδια!Στη πραγματικότητα όχι! Sent from my iPhone using Tapatalk Δώσε τα φώτα σου λοιπόν.. Σε τι αλλάζει... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Avid δώσε μου κανένα λινκ αν μπορείς (έχει γίνει πανικός στο thread!). Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 σχετικα με τις ερωτησεις που εκανα στην σελιδα 14 γνωριζει κανεις?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Δώσε τα φώτα σου λοιπόν.. Σε τι αλλάζει... Αυτή τη στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι ανάμεσα σε apple και dev-team!Σύντομα θα έχω νεότερα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis_maritsas Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 σχετικα με τις ερωτησεις που εκανα στην σελιδα 14 γνωριζει κανεις?? αν εννοείς για τους χαρακτήρες, γράψε ένα μήνυμα και θα δεις οτι αν περάσεις τους 70 χαρακτήρες στα ελληνικά θα σου βγάλει ένα μετρητή στο πλάι. αφού φυσικά το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις/μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 μου αρεσει υπερβολικα που τωρα ποια μπορεις να εχεις φακελους:rolleyes:μπηκε σε σειρα το μπαχαλο που ηταν πριν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αυτή τη στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι ανάμεσα σε apple και dev-team!Σύντομα θα έχω νεότερα! Sent from my iPhone using Tapatalk Άρα καλά λέω δεν πειράζω τίποτα...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Κι εμένα! Τι σημαίνει? Να πατήσω Update? Και εσενα τι; Δεν ξερω εγω εκανα τα παντα, restore carrier settings κτλ αλλα ΔΕΝ μπαινει και καθε φορα που το συνδεω με το itunes μου λεει για carrier update :hypno: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Λοιπόν μόλις την κατέβασα κι εγώ.. Επιτέλους multitasking με διπλό πάτημα του home. Έχει μετρητή χαρακτήρων στα sms , ένα βελάκι μου εμφανίζεται όταν τρέχω κάποιες εφαρμογές έχω παρατηρήσει, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Επίσης μου έκανε εντύπωση στο εικονίδιο "Photos" έχει δίπλα και μια επιλογή "places" και όταν το πατάω, μου ανοίγει το Goolge Maps και μου σημειώνει σε ποια σημεία έχω βγάλει τις photos. (συγκεκριμένα σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) Έχω τραβήξει και κάποιες photos τον Φεβρουάριο όταν πήγα στη Ρώμη kαι το βρήκε επίσης, παρ όλο που σε όλη τη διάρκεια που ήμουν στο εξωτερικό είχα κλειστό το data (data roaming >off) πραγματικά αυτό μου κανε εντύπωση.. Τέλος, ξέρει κανείς πώς μπορώ αυτόματα να φτιάξω τους φακέλους όπως εμφανίζεται στο iTunes στις Apps , εκεί που λέει "Genres" ?? Να τις φτιάξω δηλαδή όπως τις έχει κατηγοριοποιήσει το iTunes στη νέα έκδοση? Και εσενα τι; Δεν ξερω εγω εκανα τα παντα, restore carrier settings κτλ αλλα ΔΕΝ μπαινει και καθε φορα που το συνδεω με το itunes μου λεει για carrier update :hypno: Έχεις κατεβάσει τη νέα έκδοση του iTunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ενεργοποιησα την μετρηση χαρακτηρων για τα μηνυματα αλλα δεν μου εμφανιζει τιποτα.. Settings/Messages και επιλεγεις show subject Field και Character count.Πρεπει να επιλεξεις και τις 2 επιλογεις για να βγει ο μετρητης Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts