Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αρα το καλυτερο ειναι το invisible shield προς το παρων

Μόνο που το invisible shield δεν προστατεύει από τίποτα άλλο εκτός γρατζουνιές. :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Την είδα κι εγώ αυτή...

Αλλά όπως είπε ο Θάνος πριν,με κάτι τέτοιες θήκες δεν θα γίνεται "ανάγλυφο" το κινητό?

Όταν έρθει με το καλό το κινητό στα χέρια μου,θα το βάλω λογικά σε καμια δερμάτινη bugatti ώστε να κρύβεται και να μην μου το ματιάσουν....:lol:

Την είδα κι εγώ αυτή...

Αλλά όπως είπε ο Θάνος πριν,με κάτι τέτοιες θήκες δεν θα γίνεται "ανάγλυφο" το κινητό?

Όταν έρθει με το καλό το κινητό στα χέρια μου,θα το βάλω λογικά σε καμια δερμάτινη bugatti ώστε να κρύβεται και να μην μου το ματιάσουν....:lol:

να μην στο κλέψουν να προσεχείς και ασε το μάτιασμα

να μην στο κλέψουν να προσεχείς και ασε το μάτιασμα

Καλά,εννοείται αυτό...

Μόνο συνεγερμό που δεν θα του βάλω...:p

Την είδα κι εγώ αυτή...

Αν είναι από σιλικόνη ή μαλακό πολυμερές (TPU) δεν είναι τόσο δραματικό το πράγμα καθώς οι σκληρές θήκες είναι αυτές που πάσχουν κυρίως. Πάντως θήκη Belkin εγώ δεν θα αγόραζα, και χώρια από αυτό οι περισσότερες διαφανείς, χρωματιστές ή γυαλιστερές θήκες για iPhone 4 πάσχουν από το ίδιο νεοπαρουσιασθέν πρόβλημα το οποίο και δεν έλαβε υπόψιν του σχεδόν κανένας κατασκευαστής θηκών. Την διάχυση του flash κατά τη φωτογράφιση. Ένα σοβαρό πρόβλημα που για την ώρα το έχουν σχεδόν σχεδόν όλα τα μοντέλα συμπεριλαμβανομένων διάσημων κατασκευαστών όπως Speck, Incipio, iSkin, ClearCase κλπ.

Επομένως ψάχνουμε για ματ, σκούρη και με μεγάλο οβάλ άνοιγμα στη θέση της κάμερας μέχρι τουλάχιστον να διορθώσουν όλοι οι κατασκευαστές τις δικές τους.

Edited by foxx

ρε παιδιά πως γίνεται όλοι οι Αμερικάνοι να έχουν και από ένα ipad,iphone4 στα χέρια τους? ήμουν Νέα Υόρκη,και στο μετρό τους, όλοι πέζανε games η διαβάζανε ibooks:worry:
technoholic maniac reviewer

και εγω το παρατήρησα ... ολοι απο ένα iphone και τότε ειχε πρωτοκυκλοφορήσει και το ipad .. να δεις τι γινοταν στην 5fh avenue στο applestore ...

THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif

Εδώ στις καλοκαιρινές διακοπές μου έβλεπα τον κάθε Έλληνα πιτσιρικά ή πιτσιρίκα με ένα laptop αγκαλιά, οι Αμερικάνοι θα μου κάνουν εντύπωση; :lol:

Την Παρασκευή θα είναι στα καταστήματα της COSMOTE με τιμή στα 680 Ευρώ, με Φ.Π.Α.,το 32άρι.

Το 16άρι 100 Ευρώ φτηνότερα.

Edited by eleco
[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτες οι τιμες ειναι με φπα ή + ΦΠΑ?

γιατι στο iphone εχουν αναγραφει κανα 50ευρω ακριβότερες τιμές...μακαρι να εχεις δικιο εσυ...

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Την Παρασκευή θα είναι στα καταστήματα της COSMOTE με τιμή στα 680 Ευρώ, με Φ.Π.Α.,το 32άρι.

Το 16άρι 100 Ευρώ φτηνότερα.

είπαμε 660 το 16άρι και 780 το 32αρι, μην το κουράζετε.

που το ειπαμε δεν βλεπω.
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

που το ειπαμε δεν βλεπω.
στο σχετικό θέμα.

Ρε παιδιά με τις παλιοθήκες έχουμε μάθει τι θα γίνει στην Ελλάδα?

ζητω συγγνωμη.

@FOXX

ποσο σε χρεωσανε για micro sim εδω;

18€. Ξέρω, κλέφτες είναι αλλά τι να κάνουμε; :lol:

Συνεχίζουμε την κουβέντα μας στο θέμα με τα accessories ;) Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Σήμερα πήρα το iPhone4 από την COSMOTE.

Όλα καλά αλλά δεν μπορεί να κάνει update στην 4.02, έχει περασμένη την 4.01 από την apple.

Βγάζει σφάλμα δικτύου κ.λ.π.

Κάποια ιδέα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα καλα ρε παιδια απο που το πηρατε να παμε και εμεις?

Δεν μπορω να περιμένω μέχρι την παρασκευή και ΑΝ θα βρω κομμάτι......

Μα καλα ρε παιδια απο που το πηρατε να παμε και εμεις?

Δεν μπορω να περιμένω μέχρι την παρασκευή και ΑΝ θα βρω κομμάτι......

Κατά πάσα πιθανότητα από φίλους που δουλεύουν μέσα στα καταστήματα. Γι αυτό και κανείς δε μιλάει...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Σήμερα πήρα το iPhone4 από την COSMOTE.

Όλα καλά αλλά δεν μπορεί να κάνει update στην 4.02, έχει περασμένη την 4.01 από την apple.

Βγάζει σφάλμα δικτύου κ.λ.π.

Κάποια ιδέα;

Απενεργοποιησε όλα τα antivarious από το pc σου και κανε αναβαθμιση

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

Απενεργοποιησε όλα τα antivarious από το pc σου και κανε αναβαθμιση

Το έκανα αλλά δεν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to iPhone 4