Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.

Η κοπέλα μου έχει ένα iphone 4 (λευκό) του οποίου έσπασε το πίσω μέρος.

Ρίχνοντας μια ματιά στο ebay είδα τιμές από 5 ευρώ μέχρι και 55.

Φυσικά η ποιότητα διαφέρει.

Θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα λινκ με μία λογική τιμή και καλή ποιότητα;

---

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας.

Η κοπέλα μου έχει ένα iphone 4 (λευκό) του οποίου έσπασε το πίσω μέρος.

Ρίχνοντας μια ματιά στο ebay είδα τιμές από 5 ευρώ μέχρι και 55.

Φυσικά η ποιότητα διαφέρει.

Θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα λινκ με μία λογική τιμή και καλή ποιότητα;

αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδω

http://www.the-istore.gr/index.php?act=viewProd&productId=98

το γνωρίζω προσωπικά το παιδί που εχει το κατάστημα και ειναι αξιόπιστος..η ποιότητα ειναι όπως το γνήσιο και η τοποθέτηση πανευκολη.

Παιδιά έχω άλλη μια ερώτηση: Θέλω όταν είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο για να ανοίξει να χρειάζεται PIN για όλες τις λειτουργείες και όχι όπως είναι τώρα που ανοίγει κανονικά και απλά είναι κλειδωμένη η ΣΙΜ και δεν κάνει κλήσεις ή στέλνει μυνήματα.. Γίνεται κάτι τέτοιο;
Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus...

Ναι γίνεται με κωδικό ασφαλείας (και όχι ΠΙΝ).

Ρυθμίσεις, Γενικά, Κλείδωμα με συνθηματικό κτι είσαι έτοιμος.

Επίσης για το παιδί που ρώτησε για την μπαταρία αυτά ακριβώς ήταν τα συμπτώματα στο 3GS μου.Ξαφνικά από 80 πήγαινε 50 κτλ κτλ.

Νομίζω η μπαταρία παρέδωσε πνεύμα.

Opel Astra OPC

Ευχαριστώ πολύ! Αυτή η ρύθμιση νομίζα ότι ήταν μόνο για όταν το κλειδώνεις....
Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus...

Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο...μηπως ειναι καποιο κολληματακι..? Αν εκανες αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση λειτουργικου...πιστευω θα βοηθουσε !!
" In Hoc Signo Vinces "

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε μέσα από το κινητό να συνδεθώ στο μενού του ρουτερ και πώς μπορώ να το Κάνο ? ( στο υπολογιστή γραφώ στην μπάρα διευθύνσεων 192.168...... και με βγάζει στο μενού )

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε μέσα από το κινητό να συνδεθώ στο μενού του ρουτερ και πώς μπορώ να το Κάνο ? ( στο υπολογιστή γραφώ στην μπάρα διευθύνσεων 192.168...... και με βγάζει στο μενού )

Το ίδιο θα κάνεις και από το κινητό.

Εφόσον είσαι συνδεδεμένος στο wifi του router σου, στον Safari στο iPhone θα πληκτρολογήσεις την ίδια διεύθυνση.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Σε ευχαριστώ το έκανα . με έβαλε μου ζήτησε τον κωδικό αλλά όταν βγαίνω και θέλω να ξανά μπω δεν μου ζητεί κωδικό για το ρουτερ μου τον αποθήκευσε πως γίνετε να μην τον κρατεί τον κωδικό το κινητό ?

Συγνωμη αν ειμαι off topic, εχω παρει το iphone 4 προσφατα απο τον αδερφο μου ( πηρε το 5) και το εχω κανει jailbreak, θελω να περασω προγραμματακια free απο το cyntia, εχω βαλει το εξαιρετικο sbsettings, θελω να μου προτεινετε χρησιμα και μη προγραμματακια τετοιου τυπου.

κάποιος που να μπορεί να μου απαντήσει;

Από οτι ξερω δεν υπάρχει ηχογράφηση κλήσης σε κανένα iphone.. οσο αφορα αν ειναι απομιμηση η όχι δεν εχω δεί μεχρι σήμερα αντιγραφο που να μην το εχω καταλάβει εντος 10 δευτερολέπτων οτί ειναι ψευτικο.. ισως υπαρχει απλά εγω δεν το εχω δεί..

• 2 weeks later...
Καλησπερα παιδια..πριν μια βδομαδα παρατηρησα το κοκκινο λαμπακι εν ονοματι proximity sensor και αναβει οταν παιρνω τηλεφωνο.εχω τελευταια εκδοση λογισμικου και επειδη ενας φιλος μου εχει ιδιο κινητο με ιδιο λογισμικο σε αυτον δεν αναβει..Τι ακριβως παιζει;

Καλησπερα παιδια..πριν μια βδομαδα παρατηρησα το κοκκινο λαμπακι εν ονοματι proximity sensor και αναβει οταν παιρνω τηλεφωνο.εχω τελευταια εκδοση λογισμικου και επειδη ενας φιλος μου εχει ιδιο κινητο με ιδιο λογισμικο σε αυτον δεν αναβει..Τι ακριβως παιζει;

Μια χαρά είναι φίλε μου, πρέπει να ανάβει. Προφανώς ο φίλος σου δεν το παρατήρησε, σε σκοτάδι φαίνεται καλύτερα.

Γειά σας

Είμαι κάτοχος ενός καινούργιου Iphone 4 και η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή. Προσπάθησα να περάσω κάποια αρχεία MP3 μέσω itunes αλλά δεν τα κατάφερα. Τα έβαλα στο φάκελο Μουσική/itunes και έκανα συγχρονισμό αλλά δεν φορτώνονται στο τηλέφωνο. Πιθανόν να κάνω κάτι λάθος. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθειά σας. Ευχαριστώ.

Γειά σας

Είμαι κάτοχος ενός καινούργιου Iphone 4 και η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή. Προσπάθησα να περάσω κάποια αρχεία MP3 μέσω itunes αλλά δεν τα κατάφερα. Τα έβαλα στο φάκελο Μουσική/itunes και έκανα συγχρονισμό αλλά δεν φορτώνονται στο τηλέφωνο. Πιθανόν να κάνω κάτι λάθος. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθειά σας. Ευχαριστώ.

Διάβασε τον παρακάτω οδηγό Συγχρονισμός μουσικής από το iTunes στο iPhone.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μήπως πήγε για επισκευή το τηλέφωνο ρε φίλε καμιά φορά και το αλλάξανε με κάτι non oem ? Γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς .

non oem ενοούσα πως δεν είναι το εργοστασιακό .

Φίλε πάντως το ίδιο κάνει και σε άλλες συσκευές είναι το proximity sensor και ανάβει όταν το φέρνεις κοντά σε μια επιφάνεια ώστε να κλείσει την οθόνη , δεν είναι πρόβλημα , τώρα ίσως παίζει ρόλο αν έχεις λευκή συσκευή ή και ο φωτισμός , αλλά πρόβλημα εφόσον δεν έχεις παρατηρήσει κι εσύ κάτι άλλο δεν παίζει να είναι .

• The title was changed to iPhone 4