Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ χθες πήρα ένα adaptor από την vodafone 2 ευρώ!!

Στα 2 το πηγαν τωρα; Εγω το καλοκαιρι τον Ιουνιο το ειχα παρει 1... Τελος παντων 1πανω, 1κατω, ειναι εξαιρετικα χρησιμο σε ορισμενες περιπτωσεις! ;)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

το κινητο δεν υποτιθεται οτι εχει 2 ηχειακια ?!

γιατι παιζει σε εμενα μονο το δεξι ηχειο ?!

και...ο φορτιστης καηκε . . . !!

:p:)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

1 ηχειο ειχε ανεκαθεν... Σωστα ακους μονο απο το 1 ηχο. Το αλλο δεν ειναι ηχειο

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Όπως είπε και η Ειρήνη όλα τα iPhone έχουν 1 ηχείο και 1 μικρόφωνο. Ποτέ δεν αναφέρθηκε ότι έχει 2 ηχεία.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπερα Κωνσταντινε!!! :D

βασικα πολυυυς κοσμος το μπερδευει αυτο... Κι απορω γιατι τοσες φορες που απανταται ως ερωτημα, θα επρεπε να μας εχει εντυπωθει. :confused:

www.macspot.gr

Επειδη εχω ενα θεμα με το κουμπι που δεν πατιεται καλα και διαφορα αλλα προβληματα λεω να το παω να το δουν....Ισχυει οτι σου δινουν αλλο iphone σε περιπτωση που το κρατησουν?επισης υπαρχει περιπτωση να μου το αντικαταστησουν??
:w00t:

Απλα δεν ημουν καθολου φαν του iphone. Και ειναι το πρωτο κινητο που πιανω στα χερια μου. Αλλα βλεπω οτι ειδη το nexus s το εχω κανει στην ακρη!!

;)

Αν ειχε και το μλπε δοντι ξεκλειδωτο θα ο ερωτευομουν το κινητακι!!

:p

Οποτε το ενα ηχειο ειναι δλδ και το Αλλο το μικροφωνο;!

:confused:

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Απλα δεν ημουν καθολου φαν του iphone. Και ειναι το πρωτο κινητο που πιανω στα χερια μου. Αλλα βλεπω οτι ειδη το nexus s το εχω κανει στην ακρη!!

;)

Αν ειχε και το μλπε δοντι ξεκλειδωτο θα ο ερωτευομουν το κινητακι!!

:p

Οποτε το ενα ηχειο ειναι δλδ και το Αλλο το μικροφωνο;!

:confused:

Μπλε δοντι ξεκλειδωτο μεσω cydia κι εφοσον δεν εχεις 4s για να το κανεις jb.. ;)

www.macspot.gr

Για το Cydia δεν πρεπει να ειναι jb το κινητο;!

Σορυ για τις ερωτησεις, αλλα ακομα ριχνω διαβασμα για να μπω στην νοοτροπια των iphone!!

:) :p

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Ναι, εγκαθίσταται με το jailbreak.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Οποτε περιμενουμε οταν βγει ολοκληρωμενο jb για το ios 5.0.1 !!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Επειδη εχω ενα θεμα με το κουμπι που δεν πατιεται καλα και διαφορα αλλα προβληματα λεω να το παω να το δουν....Ισχυει οτι σου δινουν αλλο iphone σε περιπτωση που το κρατησουν?επισης υπαρχει περιπτωση να μου το αντικαταστησουν??

πρώτη φορα ακούω ακούω κάτι τέτοιο !!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

πρώτη φορα ακούω ακούω κάτι τέτοιο !!!

Τι ακριβως?οτι δινουν κινητο αντικαταστασης?Παντου το διαφημιζουν

Σωστα ολοι δινουν κινητο αντικαταστασης. βεβαια μην φανταστεις οτι θα σου δωσουν iphone κανα κινητο με 20 ευρο θα σου δωσουν αλλα απο το τπτ δεν σε χαλαει.τωρα για το προβλημα αν μπορει να γινει θα στο φτιαξουν αλλιως αντικατασταση κινητου.
iphone xs max ipad 6th gen

Eυτυχως πηρα τηλεφωνο την Εξυπηρετιση πελατων πριν παω και τα κανονισα...Μου ειπαν θα ερθει αυριο το κουριερ θα δωσω το κινητο ,θα μου δωσουν ενα iphone 3g 8αρι και σε 7 μερες θα μου φερουν καινουριο ακριβως οπως αυτο που ειχα(της ζητησα αν γινεται να παραγγειλει λευκο αλλα δεν γινεται)..Αποτι μου ειπε παει στο εξωτερικο και ΜΑΛΛΟΝ και το 3g θαναι του κουτιου...

Τωρα απλα θα ηθελα να μου πειτε πως θα περασω τα δεδομενα του υπαρχοντος κινητο στο καινουριο...Τουλαχιστον μηνυματα και επαφες...

Edited by andreas1022

Παιδια δεν ξερω αν ειναι ασχετο αλλα ας ρωτησω!! λεω να παρω ,και μαλλον θα το παρω την Τεταρτη ενα Iphone..

Ποι απ τα δυο να παρω το 4 η 4s?

Εχουν μεγαλη διαφορα στις λειτουργιες ?

Ευχαριστω!!!!

Hey!!Teacher leave the Kids alone..

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ..

ειμαι 4.3.4. jb και μερικες φορες οταν συνδεω το iphone με το pc χανω επαφες .. εβαλα το excel contacts στο οποιο ευτυχως εχω σωσει τα τηλεφωνα μου τα οποια εχω χασει αλλες 2 φορες παρακαλω.. και τα ανακτησα .

Ειναι καποιο γνωστο bug-προβλημα της εκδοσης αυτης η καποιο conflict εφαρμογης ; εχει τυχει σε καποιον αλλο ;

κανενας αλλος ομοιοπαθης ;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Παιδια δεν ξερω αν ειναι ασχετο αλλα ας ρωτησω!! λεω να παρω ,και μαλλον θα το παρω την Τεταρτη ενα Iphone..

Ευχαριστω!!!!

To 4s να πάρεις καλύτερα.

Έχει καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα και καλύτερο σήμα από το Iphone4.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

κανενας αλλος ομοιοπαθης ;

Έλεγξε τις ρυθμίσεις του συγχρονισμού με σου στο iTunes. Ίσως να έχεις συμπεριλάβει κάτι στο συγχρονισμό των επαφών σου που δεν έχει επαφές (πχ. Outlook, Outlook Express, Windows Contacts, etc)

Ευχαριστω!!!!

Φυσικά το 4S.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλησπερα παιδια!!εχω ενα προβληματακι απο τοτε που εβαλα την 5 δεν λαμβανω ολα τα μηνυματα που μου στελνουν εχει καποιος το ιδιο προβλημα??

καμια βοηθεια????????:(

καμια βοηθεια????????:(

Περιεργο το προβλημα σου. Αν δεν ειναι θεμα παροχου, εγω στη θεση σου θα εκανα clean installation απο την αρχη, και set up as new. Μπορει να δημιουργειται διενεξη καποιων εφαρμογων με αυτα τ αποτελεσματα.

www.macspot.gr

Ποια μηνύματα δεν λαμβάνεις? SMS / iMessage ? Είσαι σε δίκτυο WiFi/3G ? Έχεις ενεργοποιήσει το iMessage?

Αν κανω back up,μπορω μετα να κανω restore σε διαφορετικο μοντελο? Επισης τα μηνυματα περιλαμβανεται στο back up?

• The title was changed to iPhone 4