Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SOS ....Στο iphone δεν ανοιγει η οθονη...Ενω παιρνω τηλεφωνο και καλει,ουτε χτυπαει ,ουτε δονειται,ουτε αναβει η οθονη,ουτε δειχνει τιποτα.... Edited by andreas1022
:w00t:

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

SOS ....Στο iphone δεν ανοιγει η οθονη...Ενω παιρνω τηλεφωνο και καλει,ουτε χτυπαει ,ουτε δονειται,ουτε αναβει η οθονη,ουτε δειχνει τιποτα....

Πατα ταυτοχρονα για 10 δευτερα το home button και το πληκτρο on-off

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πατα ταυτοχρονα για 10 δευτερα το home button και το πληκτρο on-off

Oλα οκ τωρα..Νασαι καλα ρε φιλε...τοχα ακουσει και γω αλλα νομιζα οτι εκανε restore...

Oλα οκ τωρα..Νασαι καλα ρε φιλε...τοχα ακουσει και γω αλλα νομιζα οτι εκανε restore...

Δεν κανει τιποτα. :) Τι του εκανες και κολλησε?

Εμενα, 5 μηνες τωρα, μονο μια φορα μου εχει συμβει.

Δεν κανει τιποτα. :) Τι του εκανες και κολλησε?

Εμενα, 5 μηνες τωρα, μονο μια φορα μου εχει συμβει.

Δεν εχω ιδεα...κοιμομουνα και μολις ξυπνησα δεν εκανε τιποτα...εγω τοχω πιο λιγο καιρο αλλα δεν μουχει ξανα συμβει...ελπιζω ποτε ξανα:p

Καλησπερα :)

Ήμουν με 4.3.3 jailbreak και μου παρουσιάστηκε το ιδιο πρόβλημα με την αυτονομία, πέρασα την 4.3.5 μιας και είμαστε ενα βήμα απο το ios5 αλλά το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει, προφανώς επειδή δεν το σετάρισα σαν νέο.

Δοκιμάζοντας την λύση του geovass επανήρθε αμεσως :thanks:

Όταν ο χρόνος χρήσης είναι ίδιος με τον χρόνο αναμονής σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή προφανως απο Cydia έχει δημιουργήσει πρόβλημα και απασχολεί συνεχώς την CPU.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όταν ο χρόνος χρήσης είναι ίδιος με τον χρόνο αναμονής σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή προφανως απο Cydia έχει δημιουργήσει πρόβλημα και απασχολεί συνεχώς την CPU.

Καλημέρα

Κώστα, μου το παρουσίασε ξαφνικά χωρίς να εχει αλλάξει κατι το τελευταίο τρίμηνο, απο cydia ήμουν πολύ προσεκτικός και μόνο σε εφαρμογές που προτείνατε, αυτό που μου λείπει περισσότερο τώρα είναι το sbsettings.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

εκανα αυτο που ειπες geovass αλλα μου μηδενισε μονο τους χρονους ομιλιας οχι της μπαταριας...

Αυτό το κάνουμε μερικές φορές και ξεμπλοκάρουν τα network settings με αποτέλεσμα να μη καταλανωνουν (πιθανώς) περισσότερη μπαταρία.

Μερικές φορές παίζει μερικές φορές όχι. Εσένα σου δούλεψε η όχι?

οχι φιλε..δε μου δουλεψε εκανα κ restart το φορτισα κ παλι τιποτα..ειχε 100% κ ξυπνησα κ ειχε 80...τι διαολο επαθε

Τελευταία σου κίνηση (με 90% επιτυχία) είναι να κάνεις restore και Setup as new Device μόλις επανέλθει.

Προσοχη: θα χάσεις τα sms σου και οτι αλλο έχει η συσκευή που δεν μπορεί να μεταφερθεί εκ νέου στο τηλέφωνο μέσω iTunes.

ερωτηση..χαζη μαλλον αλλα θα την κανω.. :O οταν συνδεω το τηλ με το itunes εκει που γραφει update γραφει επομενο update 12-9 ειναι για το ios 5 ??μπα ε????

ερωτηση..χαζη μαλλον αλλα θα την κανω.. :O οταν συνδεω το τηλ με το itunes εκει που γραφει update γραφει επομενο update 12-9 ειναι για το ios 5 ??μπα ε????

Αυτο αν θυμάμαι καλα ειναι ποτε θα γίνει ο επόμενος προγραμματισμένος έλεγχος για να δει αν υπάρχει διαθέσιμη έκδοση (καινούργια )...

Λογικά πάντα θα ειναι το iOS 5!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Καλημέρα, δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις!:)

Η ημερομήνια που βλέπεις αφορά την επομένη φορά που το itunes θα ελέγξει εάν υπάρχει νέα αναβάθμιση λογισμικού στην Apple.

JB untethered δεν υπάρχει και δεν νομίζω να βγει μιας και είναι ακόμα σε beta έκδοση το iOS5.

Εάν έχεις δηλώσει τη συσκευή σου developer account και θέλεις να πειραματιστείς... προχώρα!

Καλημερα παιδια! Εχει δοκιμασει κανεις το μηλο του με αυτους τους adapters dual sim να μας πει εμπειριες; Πανασχημοι ειναι, αλλα νομιζω μου χρειαζεται ενας! Να το τολμησω; Φοβαμαι για το μηλο μου! :wacko:

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μια ερώτηση για το iPod App: Στις ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογή "Τυχαία με ανακίνηση". Τι ακριβώς κάνει αυτό; Δοκίμασα να το κουνήσω όταν παίζει αλλά δεν είδα διαφορά...

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Κάνει αυτο που λέει. Όταν βρίσκεσαι στο iPod.app και ακούς ένα τραγούδι αν ανακινησεις το κινητό θα παίξει άλλο τυχαίο τραγούδι.

Βλεπω μεγαλη καταναλωση ογκου δεδομενων στο μηλο μου. Δεδομενου του οτι θελω να κρατησω το data ανοιχτο για mms (το 3G ειναι ηδη κλειστο), τι πρεπει να κανω να μειωσω την καταναλωση; Να κλεισω απο τις εφαρμογες που δε θελω τις γνωστοποιησεις; Η δεν εχει σχεση αυτο;;

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Κάνει αυτο που λέει. Όταν βρίσκεσαι στο iPod.app και ακούς ένα τραγούδι αν ανακινησεις το κινητό θα παίξει άλλο τυχαίο τραγούδι.

Χμμμ... Πάντως σ´ εμένα όταν παίζει κάτι και το κουνήσω συνεχίζει να το παίζει και δεν αλλάζει σε άλλο τυχαίο κομμάτι... Μήπως δεν το κουνάω καλά; Θα το ξαναδοκιμάσω.

Edit: Το κατάφερα αλλά μόνο όταν το κινητό είναι ενεργό (οθόνη αναμμένη). Όταν περάσει σε stand-by ενώ συνεχίζει να παίζει δεν καταλαβαίνει το κούνημα (δηλαδή είναι πρακτικά άχρηστο)... :-(

Φιλικά, Κώστας

Χμμμ... Πάντως σ´ εμένα όταν παίζει κάτι και το κουνήσω συνεχίζει να το παίζει και δεν αλλάζει σε άλλο τυχαίο κομμάτι... Μήπως δεν το κουνάω καλά; Θα το ξαναδοκιμάσω.

Edit: Το κατάφερα αλλά μόνο όταν το κινητό είναι ενεργό (οθόνη αναμμένη). Όταν περάσει σε stand-by ενώ συνεχίζει να παίζει δεν καταλαβαίνει το κούνημα (δηλαδή είναι πρακτικά άχρηστο)... :-(

Ναι, ετσι ειναι.

Ναι, ετσι ειναι.

Ευχαριστώ Γιάννη, έλεγα μήπως έκανα κάτι λάθος... Πάντως δεν έχει και μεγάλη χρησιμότητα έτσι όπως είναι γιατί πρέπει να το ξεκλειδώσεις, να πας στο iPod App και να το κουνήσεις. Πιο εύκολο είναι να πατήσεις "Next"...

Φιλικά, Κώστας

Ευχαριστώ Γιάννη, έλεγα μήπως έκανα κάτι λάθος... Πάντως δεν έχει και μεγάλη χρησιμότητα έτσι όπως είναι γιατί πρέπει να το ξεκλειδώσεις, να πας στο iPod App και να το κουνήσεις. Πιο εύκολο είναι να πατήσεις "Next"...

Ίσως αυτό γίνεται για να μην αλλάζει κομμάτι κατά λάθος, αν πχ το έχεις στην τσέπη σου και τρέχεις.

Βασικά ναι, ψιλοάχρηστο είναι... Έχω κάτι ακουστικά με μικρόφωνο της σάμσουγκ, που πατώντας το πλήτρο δυο φορές,(το πλήκτρο των ακουστικών) αλλάζει τραγούδι. Πολύ καλύτερο νομίζω Κώστα:)

Ετσι ειναι, απλα μπορεις και ενω ειναι η οθονη κλειδωμενη να πατησεισ διπλο κλικ οποτε εμφανιζονται τα χειριστηρια του player οπου εκει μπορεισ να κουνησεις το κινητο και να αλλαξεις τραγουδι χωρις να ξεκλειδωσεις το κινητο. Δυστυχως οταν ξανασβησει η οθονη πρεπει να επαναλαβεις την παραπάνω διαδικασια παλι...

• The title was changed to iPhone 4