mmaria_82 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καλησπερα!!!!!ξερει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη στο app store που να κοβει τραγουδια απο την συσκευη κ να τα κανει ηχους κλησης η μηνυματος???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Για να ισχύσει η εγγύηση πρέπει να βγάλω το JB ? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 παιδια συνδεω το Ιphone στο pc ανοιγουν τα itunes περασα 2-3 τραγουδια,μετα προσθεσα κι αλλα στη λιστα στο Library και παταω sync να περαστουνε στο κινητο και δε περνανε..βγαζει για 1 δευτερολεπτο συχρονισμος σε εξελιξηστο κινητο και preparing to sync στο itunes και δε μπαινουν το δοκιμασα πολλες φορες.καμια βοηθεια?? καλησπερα!!!!!ξερει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη στο app store που να κοβει τραγουδια απο την συσκευη κ να τα κανει ηχους κλησης η μηνυματος???????????? το ringtones εγω εχω για ηχους κλησης..για μηνυματα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καλησπερα!!!!!ξερει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη στο app store που να κοβει τραγουδια απο την συσκευη κ να τα κανει ηχους κλησης η μηνυματος???????????? ριξε μια ματια εκει :) Δημιουργία Custom Ringtone > 40secs! κ εκει Ετοιμα Ringtones για το iPhone σας Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Εγώ το έχω σχεδόν μόνιμα κλειστό το 3g και το σήμα μου είναι μπόμπα! το 3g όμως δεν χρειάζεται να είναι ανοικτό για να μπορεί να συνδέεται στο ιντερνετ? έχω πρόγραμμα με απεριόριστο ιντερνετ και το θέλω συνεχώς .αν κλείσω το 3g θα έχω ιντερνετ ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 το 3g όμως δεν χρειάζεται να είναι ανοικτό για να μπορεί να συνδέεται στο ιντερνετ? έχω πρόγραμμα με απεριόριστο ιντερνετ και το θέλω συνεχώς .αν κλείσω το 3g θα έχω ιντερνετ ? Θα έχεις με ταχύτητες GPRS Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Θα έχεις με ταχύτητες GPRS δηλαδή πολύ χαμηλότερες από ότι με το 3g ? σερνεται που σέρνεται το 3g το gprs θα κάνει καμιά ώρα να ανοίξει την σελίδα ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 δηλαδή πολύ χαμηλότερες από ότι με το 3g ? σερνεται που σέρνεται το 3g το gprs θα κάνει καμιά ώρα να ανοίξει την σελίδα ? Ακριβώς... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 παιδια συνδεω το Ιphone στο pc ανοιγουν τα itunes περασα 2-3 τραγουδια,μετα προσθεσα κι αλλα στη λιστα στο Library και παταω sync να περαστουνε στο κινητο και δε περνανε..βγαζει για 1 δευτερολεπτο συχρονισμος σε εξελιξηστο κινητο και preparing to sync στο itunes και δε μπαινουν το δοκιμασα πολλες φορες.καμια βοηθεια?? παιδια ξερει κανεις? εχω σπασει το κεφαλι μου!το εκανα κ επανεκκινηση αλλα τιποτα.. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Για να ισχύσει η εγγύηση πρέπει να βγάλω το JB ? αυτο εννοειται:) κρατα τα SHSH της εκδοσης σου ωστε να μπορεσεις να επανελθεις σ αυτην οταν ξανακανεις jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Καλημέρα σε όλους. Πήρα τη διαφανή θήκη της moshi και πιστεύω μέχρι στιγμής απο όσες έχω δοκιμάσει ότι είναι η καλύτερη. Τώρα με τα κολληματα το έκανε ένα restart και νομίζω ότι παει καλύτερα. Θα δούμε Επειδη ψαχνομαι για θηκη κανα λινκ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 SOS παιδια εκανα jailbreak στο iphone4 του ξαδελφου μου και για να μην μπερδευτουν οι επαφες μου με τις δικες του εκανα delete τις επαφες απο το outlook . ολα οκ με το δικο του .τωρα ομως που εσβησα τις δικες του επαφες και πηγα να κανω συγχρονισμο το δικο μου με το itunes για να μου βαλει στο outlook τις δικες μου επαφες σβηστηκαν ολες οσες ειχα στο iphone μου . υπαρχει τροπος να τις ξαναβρω τις δικες μου επαφες ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 αυτο εννοειται:) κρατα τα SHSH της εκδοσης σου ωστε να μπορεσεις να επανελθεις σ αυτην οταν ξανακανεις jb Θα γίνει αλλαγή συσκευής με καινούργια. Οπότε; (Θελω να το παω για αντικατασταση/Service για αυτό ρωτησα εαν πρεπει να βγαλω το jb) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Επειδη ψαχνομαι για θηκη κανα λινκ; Sent from my iPhone using Tapatalk Δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Θα γίνει αλλαγή συσκευής με καινούργια. Οπότε; (Θελω να το παω για αντικατασταση/Service για αυτό ρωτησα εαν πρεπει να βγαλω το jb) Ναι, για να έχεις εγγύηση πρέπει να μην είναι jb. Tι σου έπαθε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ναι, για να έχεις εγγύηση πρέπει να μην είναι jb. Tι σου έπαθε? Μετα απο 5 λεπτά χρήσης περίπου και όταν αρχίζει να «ζεσταινετε» το κινητο επάνω δεξιά στο μέρος της μπαταρίας και λίγο πιο κάτω εμφανίζεται μια κίτρινη κυλιδα ας πω. Είναι μικρή αλλα σε ορισμένα χρώματα κάνει μπαμ. Και θα το πάω ή για σέρβις ή θα χρησιμοποιήσω την ασφάλεια απο τον γερμανό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μετα απο 5 λεπτά χρήσης περίπου και όταν αρχίζει να «ζεσταινετε» το κινητο επάνω δεξιά στο μέρος της μπαταρίας και λίγο πιο κάτω εμφανίζεται μια κίτρινη κυλιδα ας πω. Είναι μικρή αλλα σε ορισμένα χρώματα κάνει μπαμ. Και θα το πάω ή για σέρβις ή θα χρησιμοποιήσω την ασφάλεια απο τον γερμανό. Sent from my iPhone using Tapatalk Κατάλαβα... Καλή επιτυχία λοιπόν..:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Κατάλαβα... Καλή επιτυχία λοιπόν..:) Thx. Δεν αγχωνομαι αφού το έχω κάνει ασφάλεια. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 μιας και το εχεις κανει ασφαλεια ξερεις τι παιζει μαυτην την ασφαλεια? οτι σου παθει στο αντικαθιστουν?? αν π.χ. πανω στο χρονο το σπασεις για να σου φερουν καινουργιο θα σου φερουν? γτ σκεφτομαι να το κανω ασφαλεια και εγω Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Όταν μια εφαρμογή "τρέχει" στο backround, τρώει μπαταρία? Βλέπω ότι ενώ δεν χρησιμοποιώ τη συσκευή, ο χρόνος χρήσης (από την ένδειξη στις ρυθμίσεις) αυξάνεται:blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ειναι ιδια με αυτην? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250804533941&ssPageName=STRK:MEWNX:IT την παρειγγειλα και θα σας πω! σημερα την παρελαβα!! τελεια θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 μιας και το εχεις κανει ασφαλεια ξερεις τι παιζει μαυτην την ασφαλεια? οτι σου παθει στο αντικαθιστουν?? αν π.χ. πανω στο χρονο το σπασεις για να σου φερουν καινουργιο θα σου φερουν? γτ σκεφτομαι να το κανω ασφαλεια και εγω Ναι, ασφάλεια από νερο/υγρό, φωτία, σπάσιμο κινητου σου φερνουν καινουργιο ενα δεν δουλευει βεβαια καθολου. Εαν με μια αλλαγη πχ πλακετας δουλευει το κινητο, νομιζω αλλαζουν μονο πλακετα και ολα οκ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Και για κλοπη ειναι η ασφαλεια; Υποχρεωτικα απο γερμανο πρεπει να ειναι η αγορα ε; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Και για κλοπη ειναι η ασφαλεια; Υποχρεωτικα απο γερμανο πρεπει να ειναι η αγορα ε; Sent from my iPhone using Tapatalk Φυσικά και όχι, πρέπει να πας πίσω τηλέφωνο για να σου δώσουν καινούργιο. Εαν στο κλέψουν δεν θα μπορείς να πας τίποτα πίσω. Ναι η υπηρεσία είναι αποκλειστική του ΓΕΡΜΑΝΟΣ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 υπαρχει περιπτωση να σου πουν οτι το εκανες εσυ επιτηδες και τετοια για να την γλυτωσουν? δηλ αν εγω πανω στο χρονο εχει φθορες και για να εχω καινουργιο κινητο το ριχνω απο το μπαλκονι μου φερνουν αυτοι καινουργιο? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts