Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τέτοια λεγε να χαρούμε.

Θα ποσταρω και βιντεακι στο youtube για του λογου το αληθες.

Απλα λογω Παρασκευης το βλεπω μαλλον για αυριο!!

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ποσταρω και βιντεακι στο youtube για του λογου το αληθες.

Απλα λογω Παρασκευης το βλεπω μαλλον για αυριο!!

Δεν πειράζει έτσι να έχουμε και αγωνία.

Κατι διαβασα για microSIM και μπερδευτηκα. Με κανονικη SIM το εχω δει σε review, ετσι δεν ειναι?

Επισης βρηκα ακρη και θα μπορεσω να εχω το 16GB με 600 Euro τελικη τιμη απο το Αμερικα. Λογικη δεν ειναι η τιμη του? Ή μηπως οχι?

Edited by energetic
Εκανα edit επειδη το "με" το εγραψα "me". :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Και ο αλλος δεν πρεπει να εχει fring ομως;
Μικρο το κακο απο το να εχει iphone4 και ευκαιρο wI-FI ο αλλος. Αν και θα μπορουσαν 2 χρηστες iphone να κανουν 3G κλησεις με το Mi-Fi της vodafone;)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Κατι διαβασα για microSIM και μπερδευτηκα. Με κανονικη SIM το εχω δει σε review, ετσι δεν ειναι?

Επισης βρηκα ακρη και θα μπορεσω να εχω το 16GB με 600 Euro τελικη τιμη απο το Αμερικα. Λογικη δεν ειναι η τιμη του? Ή μηπως οχι?

Το iPhone 4 παιρνει μονο microsim την οποια θα προμηθευτεις απ'τον παροχο σου.

Καλη τιμη,αλλα κλειδωμενο.Τι θα το κανεις?

Δεν μπορω να το ενεργοποιησω κανονικα με iTunes? Εχω διαβασει οτι μερικοι εχουν ηδη τη συσκευη και τη χρησιμοποιουν. Μαλλον εχω χασει επεισοδια!?

EDIT: Μονο απο Αγγλια ειναι ξεκλειδωτο?

Edited by energetic

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Δεν μπορω να το ενεργοποιησω κανονικα με iTunes? Εχω διαβασει οτι μερικοι εχουν ηδη τη συσκευη και τη χρησιμοποιουν. Μαλλον εχω χασει επεισοδια!?

EDIT: Μονο απο Αγγλια ειναι ξεκλειδωτο?

Αγγλια ειναι ξεκλειδωτο. Αμερικη κλειδωμενο. Δηλαδη δεν δουλευει με Ελληνικες SIM :!:

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου. Απο Αγγλια τοτε. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Εχεις κονε και με Αγγλια?Καλα εσυ δεν παλευεσαι.

Το νου σου μονο γιατι και στην UK πρεπει να ζητησεις ξεκλειδωτο.Δεν ειναι ολα ξεκλειδωτα.

Το νου σου μονο γιατι και στην UK πρεπει να ζητησεις ξεκλειδωτο.Δεν ειναι ολα ξεκλειδωτα.

Εγώ δεν έχω δει τέτοια επιλογή... μόνο ξεκλείδωτο

Εγώ δεν έχω δει τέτοια επιλογή... μόνο ξεκλείδωτο

Αν το παρεις με συμβολαιο ξερω οτι ειναι κλειδωμενο στον παροχο,αν το παρεις σκετη συσκευη ειναι ξεκλειδωτο.

Ας μας το επιβεβαιωσει καποιος που ξερει σιγουρα,γιατι κι εγω δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.

Σημερα σε παραλια κοντα χαλκιδα γνωρισα μια κοπελια...η οποια ειχε το 4....το επεξεργαστηκα....τραβηξα φωτος ....και...κατα εναν περιεργο τροπο...δεν ειχε κανενα προβλημα με το σημα παιδια....το χερι εβαλα τι παλαμη....πανω στο μεταλο τιποτα....τι να πω....αρχιζω και αναρωτιεμαι.... Γενικα το κινητο ειναι απιστευτο ...τι να λεμε τωρα ακομα και με ηλιο η οθονη του δεν ειναι τραγικη οπως σε αλλα κινητα...δεν ειναι ομως οπως και στο 2g.... αλλα το πλησιαζει... σε φωτισμο εσωτερικο βραδυ κτλ....το κινητο δεν υπαρχει η οθονη του ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. Ειναι ποιο βαρυ και το νιωθεις οτι ειναι κινητο!!!!!!!! Αλλα δεν ειναι για να πεσει κατω ...προσοχη...! Της το εφεραν δωρο,ο αδερφος της δουλευει σε μεγαλη εταιρια κινητης....επισης την ρωτησα για τη σιμ και μου ειπε ειναι κομμενη με ανταπτορακι... τωρα τι εννωουσε,,,,δεν ξερω... μου ειπε πως η μπαταρια της χαλαρα κραταει 3 μερες με νορμαλ χρηση και αρκετα τηλεφωνηματα....και φορτισμα χρειαζεται στην 4η μερα... σε wifi φωρτωνει τουλ 3-4 φορες ποιο γρηγορα απο το δικο μου 2g.. Απιστευτο...! Ειλικρινα το περιμενω πως και πως...
iphone happy owner

Κι εγω το ψαχνω τελικα απο Αγγλια ή απο εδω οποιος θα το εχει διαθεσιμο. Αντε να το παρω για να ξεμπερδευω. Εβαλα και αγγελια ζητησης... Αντε να δουμε τι θα μας κατσει πρωτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Καλό ακουγεται, για να δουμε.. Για την SIM νομιζω περνει μονο microSim ιδια με την απλη SIM αλλα με λιγοτερο πλαστικο γυρο, γυρο. δλδ αν την κοψεις στις σωστες διαστασεις εισαι οκ, ετσι εχω διαβασει τωρα κατα ποσο ισχυει, δεν ξερω.

Καλό ακουγεται, για να δουμε.. Για την SIM νομιζω περνει μονο microSim ιδια με την απλη SIM αλλα με λιγοτερο πλαστικο γυρο, γυρο. δλδ αν την κοψεις στις σωστες διαστασεις εισαι οκ, ετσι εχω διαβασει τωρα κατα ποσο ισχυει, δεν ξερω.

Δουλεύει κανονικά αν κόψεις την sim, έτσι το έχω εγώ. Κατεβάστε αυτό κολλήστε το πίσω από την sim και κόψτε. Υπόψιν ότι δεν κόβεις μόνο πλαστικό αλλά και τσιπάκι.

Ανευθυνόμαστε για τις ζημιές...

Edit: τώρα είδα ότι είσαι και εσύ από Καβάλα... :)

Και το δικό μου δεν έχει πρόβλημα... έχω κουραστεί να το γράφω αλλά δεν με πιστεύουν... μου λένε ότι είμαι fanboy

Εγω σε πιστευω, δεν νομιζω να ειναι προβλημα hardware (μη τρελαθουμε κιολας, στα περισσοτερα κινητα που ειχα οταν "εκρυβα" τον πομποδεκτη με τα δυο μου χερια το σημα επερνε την κατω βολτα, σε αρκετες διαφορετηκες μαρκες, ειναι απολυτα λογικο κατι τετοιο) αλλα software, επισης δεν εχουν ολα το συγκεκριμενο προβλημα. Υπαρχει ενα θεματακι με την ios 4 πιστευω, γιατι πολυ απλα απο τοτε που εκανα αναβαθμιση εχω προβλημα με το σημα στο 3gs μου, ενω πριν ηταν οκ, ειμαι απο τους "τυχερους". Αναμενουμε τη νεα version.

Δουλεύει κανονικά αν κόψεις την sim, έτσι το έχω εγώ. Κατεβάστε αυτό κολλήστε το πίσω από την sim και κόψτε. Υπόψιν ότι δεν κόβεις μόνο πλαστικό αλλά και τσιπάκι.

Ανευθυνόμαστε για τις ζημιές...

Edit: τώρα είδα ότι είσαι και εσύ από Καβάλα... :)

Και το τσιπακι;;;;;;;;;;;;;; Αυτο δεν το ξερα και ακουγεται λιγο επιφοβο.

Καβαλα η ομορφοτερη πολη της Ελλαδαρας μας, Χωρις παρεξηγηση.

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

Και το τσιπακι;;;;;;;;;;;;;; Αυτο δεν το ξερα και ακουγεται λιγο επιφοβο.

Καβαλα η ομορφοτερη πολη της Ελλαδαρας μας, Χωρις παρεξηγηση.

Πριν μου έρθει το κινητό από Αγγλία και εγώ φοβόμουν... μετά δεν κρατιόμουν και το επιχείρησα :p

Για την Καβάλα μας συμφωνώ απολύτος

Εγω προβληματιζομαι για το αν το παρω το 4 και με το 3gs και την ios4 ειμαι ικανοποιημενος, ναι μεν υπαρχουν διαφορες αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αρκετες για να με κανουν να το αγορασω. :confused: Τεσπα ερχεται και βλέπουμε. :)

Από το 3gs αυτή τη στιγμή η τεράστια διαφορά είναι η οθόνη. Ότι και να διαβάσεις αν δεν την δεις από κοντά δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο τέλεια είναι.

Είμαι πεπεισμένος όμως ότι στο σύντομο μέλλον θα υπάρξουν εφαρμογές που θα είναι "iphone 3 only" λόγο της cpu, της ram και του gyroscope...

Εγω σε πιστευω, δεν νομιζω να ειναι προβλημα hardware (μη τρελαθουμε κιολας, στα περισσοτερα κινητα που ειχα οταν "εκρυβα" τον πομποδεκτη με τα δυο μου χερια το σημα επερνε την κατω βολτα, σε αρκετες διαφορετηκες μαρκες, ειναι απολυτα λογικο κατι τετοιο) αλλα software, επισης δεν εχουν ολα το συγκεκριμενο προβλημα. Υπαρχει ενα θεματακι με την ios 4 πιστευω, γιατι πολυ απλα απο τοτε που εκανα αναβαθμιση εχω προβλημα με το σημα στο 3gs μου, ενω πριν ηταν οκ, ειμαι απο τους "τυχερους". Αναμενουμε τη νεα version.

Ναι, κάπως έτσι είναι.

Λονδίνο με την Ο2 , όπου κι αν πήγαινα είχα 3G σήμα καμπάνα, οπότε όπως κι αν έπιανα το κινητό δεν είχε την παραμικρή μεταβολή.

Στο Ελλάδα με την Q/Wind που παίζει οριακά το 3G, το σήμα έχει διακυμάνσεις ακόμα κι όταν το αφήνω πάνω στο γραφείο/τραπέζι χωρίς να το πιάνω.

Θα διορθωθεί με μια αναβάθμιση και αντε μετά να δώ τι θα βρούν να λένε όσοι δεν το έχουν πιάσει ΚΑΝ στα χέρια τους το κινητό.

Σχετικά με την κάρτα sim που κόβεις... στην sim της Q δεν χρειάστηκε να κόψω καν το chip. Μόνο πλαστικό.

Στην sim της vodafone έκοψα και μέρος απο το chip, και μάλιστα άγαρμπα αλλά λειτουργούσε άψογα για όσο διάστημα δεν είχα μεταφερθεί με φορητότητα απο voda σε Q.

Μάλιστα το είχα κόψει τόσο άγαρμπα που δεν έμοιαζε και πολύ με karta sim, αλλά στερεωνόταν καλά στο συρταράκι του iphone.

Πρέπει να κάνεις μεγάλη πατατιά , μεγαλύτερη κι απο εμένα, για να την καταστρέψεις, και οι οδηγοί online ειναι κατατοπιστικότατοι .

alexzzz: Ήδη υπάρχουν εφαρμογές που δεν κάνουν για το iphone 2G μου. Οπότε σίγουρα θα βγούν και iPhone 4 only εφαρμογές.

[ f i l i p p o s ]

Εμαθα σημερα που ρωτησα σε καταστημα βοντα οτι θα το φερουν Σεπτεμβρη και Κοτε δεν ειχαν ιδεα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Απίστευτη οθόνη απλά! Το είδα σήμερα @πλαίσιο και ήθελα να τη χαζεύω με τις ώρες :)

Οι φωτογραφίες φαίνονται τόσο ζωντανές που δεν έχω ξαναδεί τόσο πολύ σε άλλο κινητό τηλέφωνο.

Είναι σαφώς πιο πολυτελές από άποψη κατασκευής και εμφάνισης απ'το προηγούμενο μοντέλο, και πάντα πιστό στη φιλοσοφία της apple (με τα καλά και τα κακά της).

Πολλά τα λεφτά ειδικά για κάποιον που διαθέτει ήδη το 3GS, αλλά η apple καταφέρνει πάντα να σε δελεάσει να της χαρίσεις έναν βασικό μισθό :p

Εγω προβληματιζομαι για το αν το παρω το 4 και με το 3gs και την ios4 ειμαι ικανοποιημενος, ναι μεν υπαρχουν διαφορες αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αρκετες για να με κανουν να το αγορασω. :confused: Τεσπα ερχεται και βλέπουμε. :)

....Καμια σχεση .... ταχυτητα,οθονη,βιντεο,φωτο,ποιοτητα κατασκευης,μπαταρια,ακουστικη..... ημερα με τη νυχτα με το 3gs.. αυτα απο το λιγο που το χειριστηκα...

iphone happy owner

• The title was changed to iPhone 4