Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσε το search. Κάτσε και δες τα topic στις 10 πρώτες σελίδες μόνο (μην ξεχνάς ότι ανοίγονται πολλά topics κάθε μέρα ) και δες και σε κάθε topic πόσοι γράφουνε για το πρόβλημα.
.

Χωρίς καμία δόση ειρωνειας και καθαρά αστειευομενος έγραψα κι εγώ πριν. Τσιμπα το 4ρακι σου μάγκα και θα αναθεωρήσεις για όλα. Δε σου κρύβω ότι κι εγώ τις 2-3 πρώτες μέρες έτρεμα μην κλάψω τα λεφτά μου και όπου βρισκόμουν το χουφτωνα σαν ηλίθιος για να του κάνω τεστ στην κεραία. Μέχρι που άρχισα να νιώθω τελείως χαζος.ούτε τη γκομενα μου δεν έχω χουφτωσει τόσο. :)

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή που εκκρεμεί τότε θα μπορείς όχι μόνο να αφαιρέσεις την κάρτα αλλά και να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν σε αφήνει ούτε τα updates των εφαρμογών να κατεβάσεις άλλου ούτε καν free εφαρμογές. Γι' αυτό κανόνισε το όσο πιο γρήγορα μπορείς ώστε να χρησιμοποιήσεις ξανά το iTunes store.

Σε ευχαριστώ πολύ , θα την ξεπληρώσω και θα ειμαι κομπλε μετα,

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα αν γίνει μια στραβή και αλλάξω mail μετα μόλις κανω συγχρωνισμο θα περασει τα apps ή θα σβηστουν?

Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy:

Σήμερα πήρα το iphone 4 κι εγώ. Πριν λίγο το ενεργοποίησα και όλα καλά εκτός από ένα πρόβλημα που θέλω να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό.

Όταν πραγματοποιώ κλίση μέσω gsm ακούγεται ένα βουητό όπως αυτό που ακούγεται όταν μιλάς στο κινητό κοντά σε ηχεία. Είναι φυσιολογικό;

επειδη αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο και 4αρι δεν υπαρχει σε καμια Vodafone ουτε για δειγμα, την επομενη εβδομαδα που θα ανεβω Αθηνα παιζει να το βρω σε καποια Vodafone;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

αυριο αν ολα πανε καλα θα γινω κατοχος του μηλοφωνου 4,το βρηκα εντελως τυχαια στην vodafone του λαγκαδα.

μετα απο 10 χρονια στην νοκια αλλαζω για πρωτη φορα μαρκα κινητου.διαβασα τα παντα που αφορουν τα iphone αλλα καταλαβα αλλα οχι αλλα γιαυτο ειναι τα φορουμ.θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να προσεξω μολις ανοιξω το κουτι,επειδη διαβαζα κατι για γρατζουνιες καμενα πιξελ κ.α τετοια. και ποσο καιρο εχω διορια αν αντιληφτω κατι να κανω αλλαγη.

Αχ η πανεμορφη Ροδος , φιλε μου ετοιμοπαραδοτο πολυ δυσκολο οποτε υπαρχουν οι εξης λυσεις

Α) πας στην iStorm οπου απο τι ξερω εχει αρκετα ετοιμοπαραδοτα ( απο κει πηρα εγω το δικο μου )

Β) Παιρνεις σε καποιο κεντρικο καταστημα βονταφον η οτεσοπ για να γινει κρατηση και σταυρωνεις τα χερια σου να εχουν παραλαβες μεχρι να ανεβεις εσυ Αθηνα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Σήμερα πήρα το iphone 4 κι εγώ. Πριν λίγο το ενεργοποίησα και όλα καλά εκτός από ένα πρόβλημα που θέλω να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό.

Όταν πραγματοποιώ κλίση μέσω gsm ακούγεται ένα βουητό όπως αυτό που ακούγεται όταν μιλάς στο κινητό κοντά σε ηχεία. Είναι φυσιολογικό;

Να το πας για αντικατασταση. Ειναι πολυ σπαστικος αυτος ο ηχος μου εχει τυχει παλια σε 2 συσκευες να εχω το ιδιο προβλημα και μου τις αντικατεστησαν

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Να το πας για αντικατασταση. Ειναι πολυ σπαστικος αυτος ο ηχος μου εχει τυχει παλια σε 2 συσκευες να εχω το ιδιο προβλημα και μου τις αντικατεστησαν

Δηλαδή εσύ δεν ακούς τίποτα όταν έχεις το κινητό σε gsm? Οι συσκευές που αντικατάστησες ήταν iphone 4?

Δηλαδή εσύ δεν ακούς τίποτα όταν έχεις το κινητό σε gsm? Οι συσκευές που αντικατάστησες ήταν iphone 4?

Οχι δεν ακουω τιποτα και το εχω συνεχεια σε gsm. Οχι καμια σχεση με i-phone 4 το ενα ηταν asus p535 και το αλλο diamond htc και τα 2 με windows mobile

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Μήπως απλά τρίζει το ηχείο επειδή το έχεις πολύ δυνατά?

Μήπως απλά τρίζει το ηχείο επειδή το έχεις πολύ δυνατά?

Όχι σίγουρα! Είναι ο κλασσικός ήχος που ακούγεται όταν πλησιάσουμε ένα κινητό δίπλα σε ηχείο. Τι να πω τόσο γκαντέμης είμαι;

Πήγαινέ το για αντικατάσταση... Το πρόβλημα αυτό έχει ξανα αναφερθεί συγκερκριμένα για το Iphone 4. :)

Επειδή μάλλον εχασα επισόδεια..Τι έγινε έχει βγεί βελτιωμένη εκδόση?Ή την περιμένουμε τεσπα?Επαιδή διαβάζω κατι για νεους κωδικούς κ τετοια κ δεν έχω καταλάβει..

Επειδή μάλλον εχασα επισόδεια..Τι έγινε έχει βγεί βελτιωμένη εκδόση?Ή την περιμένουμε τεσπα?Επαιδή διαβάζω κατι για νεους κωδικούς κ τετοια κ δεν έχω καταλάβει..

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αναμένουμε 3 νέες συσκευές από την apple. Aπό εκεί και πέρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο.

Θές είναι το iphone 4 16+32 σε άσπρο και μια άλλη συκσευή όχι iPhone? Μήπως είναι νέο iPad ?

Eπίσης μια άλλη πιθανότητα που διάβασα είναι για νέα iPhone 4 (δεν ξέρω αν θα είνια βελτιωμένα ως προς το σήμα) αλλά για κάποιες μικές αλλαγές hardware και υποδοχή για τον κοινό φορτιστή όπως εχει συμφωνήσει η apple με την Ε.Ε. από τις αρχές του 11..

Εικασιες ειναι τα πιο πολλα,απο την στιγμη που η ιδια η apple δεν εχει πει τιποτα επισημο!ουτε για το ασπρπ iphone4 δεν εχουμε ημερομηνια εναρξης πωλησεων!

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

δεν πιστευω οτι θα βγει αλλο iphone4 τωρα. μονο με micro usb απο 2011...πιστευω οτι μπορει να δυσαρεστησει τους πελατες που πηραν τωρα το iphone4..και δε νομιζω οτι υπαρχει τετοια προθεση αφου εξακολουθει να πουλαει πολυ.

αυριο αν ολα πανε καλα θα γινω κατοχος του μηλοφωνου 4,το βρηκα εντελως τυχαια στην vodafone του λαγκαδα.

μετα απο 10 χρονια στην νοκια αλλαζω για πρωτη φορα μαρκα κινητου.διαβασα τα παντα που αφορουν τα iphone αλλα καταλαβα αλλα οχι αλλα γιαυτο ειναι τα φορουμ.θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να προσεξω μολις ανοιξω το κουτι,επειδη διαβαζα κατι για γρατζουνιες καμενα πιξελ κ.α τετοια. και ποσο καιρο εχω διορια αν αντιληφτω κατι να κανω αλλαγη.

y.g.το ξαναγραφω γιατι οπου ναναι θα παω να το παραλαβω

y.g.το ξαναγραφω γιατι οπου ναναι θα παω να το παραλαβω

Καλώς να το δεχτείς λοιπόν. Οσο για γρατζουνιές μην ακους χαζομάρες. Η ποιότητα της apple ειναι απαιχτη και θα το καταλαβεις απ την πρωτη στιγμη στο άνοιγμα του κουτιου....το unboxing στα προιοντα της apple ειναι απιστευτα ηδονικό:lol: Εχω ανοίξει εως τωρα ενα 3G ενα 4αρι και ενα Macbook. Θα δεις και μονος σου το ρητο ''οτι πληρώνεις παίρνεις''. Οσο για τα pixel δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα. και το διαπιστώνεις ευκολα καθώς στην εκκινηση του iphone σε βοηθαει γιατι η οθόνη ειναι κατάμαυρη διευκολυνοντας σε να εντοπισεις ελλατοματικο pixel. Πάντως μη σε αγχωνει καθολου. Ειναι τετοια η ποιοτητα της οθονης και της αναλυσης της που θα μεινεις κόκκαλο. 7 ημέρες ειναι το λεγόμενο doa το οποιο σου δινει τη διοροια να το επιστρεψεις με οποιαδήποτε βλάβη και να λαβεις αμεση αντικατασταση. Οτιδηποτε σου συμβει μετα της 7 μέρες πας για service. Aυτά. Απολαυσέ το..

γρατζουνιές στην πλάτη κάνει... πιο δύσκολα από το 2g, 3g, 3gs αλλά κάνει

Και πως να μην κανει?? Αν δεν το προσεχεις και διαμαντενιο να ειναι θα κανει. ακομα και τα rolex γρατσουνιουνται που εχουνε 5 χιλιαρικα.

Ο φιλος παραπανω ρωτησε αν πρεπει να προσεξει κατα το ανοιγμα του σφραγισμενου iphone μηπως βρει γρατσουνιες και οχι αν γρατσουνιεται γιενικα το iphone. Εννοειται οτι γρατσουνιεται με τη χρηση και την απροσεξια και προπαντων χωρις προστασια με θηκες, protectors κτλ

Edited by BIANCOrossi

Και πως να μην κανει?? Αν δεν το προσεχεις και διαμαντενιο να ειναι θα κανει. ακομα και τα rolex γρατσουνιουνται που εχουνε 5 χιλιαρικα.

Το δικό μου το έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Αγγλία και το προσέχω (δεν μου έχει πέσει, είναι πάντα ή σε θήκη ή σε foof bag) έχει κάνει κάποια μικρά σημαδάκια. Δεν είναι γρατζουνιές ούτε φαίνονται παρά μόνο αν τις παρατηρήσεις και αυτό κόντρα σε φως... γενικά σε αυτόν τον τομέα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. Μιλάμε για κινητό όχι για βάζο που μια φορά θα το κουνήσεις/ακουμπήσεις/μεταφέρεις

τελικά ρε παιδιά έχει ή δεν έχει πρόβλημα με την κεραία ?

να το αγοράσω ?

Tοσα εχεις διαβασει εδω μεσα και ακομα αναρωτιεσαι?

τελικά ρε παιδιά έχει ή δεν έχει πρόβλημα με την κεραία ?

να το αγοράσω ?

Σημερα λεω να απαντησω με ενα διαφορετικο επιχειρημα σε αυτη την επαναλαμβανομενη ερωτηση. Χαρα μου ειναι να απανταω, μην ανησυχεiς οποτε μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις ελευθερα. :)

Δεν εχει προβλημα η συσκευη αλλα θα ακουσεις απο πολλους οτι εχει. Ειναι κατι ψυχολογικο εντελως. Αν εχεις ακουσει για πλυση εγκεφαλου τοτε δεν χρειαζεται να πω περισσοτερα. Αλλα για να το σκεφτεις καλυτερα, θα σε προβληματισω λιγακι με τον εξης τροπο. Αν εχει προβλημα τελικα, δεν θα το εβρισκες πανευκολα διαθεσιμο σε ολη την παγκοσμια αγορα? Ε λοιπον, επειδη "εχει προβλημα η συσκευη" γι'αυτο και δεν το βρισκεις διαθεσιμο ευκολα. Η πλυση εγκεφαλου λοιπον απο τις αλλες κατασκευαστριες εταιριες κινητης τηλεφωνιας πετυχε αλλα ο κοσμος ξυπνησε και τους γυρναει τη πλατη συνεχως.

Και για να σου απαντησω απο τη δικη μου πλευρα πιο αντικειμενικα δες το δικο μου mini-review σχετικα με το ολο θεμα απατη. ;)

Διαβασε και το ποστ του cellphone εδω. Του το χρωσταγα κιολας. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

• The title was changed to iPhone 4