ταξιδιωτης22 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Παιδιά έχω αγοράσει το iphone 4 32GB το άσπρο αλλά μιλώντας με κάτι παιδιά για κάποια βασικά μειονεκτήματα που έχει σκεφτομαι να το δώσω και να πάρω το Samsung galaxy s2. Εκτός των γνωστών προβληματων (οχι flash, πρέπει να το συνδεσεις με PC για να μοιραστείς αρχεία με εγκατεστημένο το itunes, bluetooth, μεταφορά τηλεφώνων κλπ) μπορέι καποιος να μου επιβεβαιώσει τα παρακάτω: Έχει όντως κάποιο πρόβλημα με την κεραία και το σήμα?..ακουσα ότι ειδικά αν του βάλεις και θηκη ζάνει περισσότρο το σήμα του. Ακουώ απο παντου ότι χωρις jailbreak είναι μισή συσκευή. Εμαθα όμως ότι τον τυπο που έφτιαξε το jailbreak τον προσέλαβε η ίδια η apple προσφατα...αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όσοι έχουν κάνει ή θέλουν να κάνουν jailbreak θα έχουν προβλήματα πλέον, ετσι δεν είναι? Τέλος, ισχυει ότι με update σε IOS 5 καλύπτεσαι σε τέτοιο βαθμό που δεν χρειάζεται jailbreak? Ευχαριστώ Ίσως να έπρεπε να το ψάξεις περισσότερο πριν το πάρεις. Το iPhone 4 είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο,το εχω στα χέρια μου από την πρώτη, κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε. Πότε δεν είχα κανένα παράπονο,όσο, για το death grip???αμφιβάλλω αν είχε πότε τέτοιο πρόβλημα πέρα από κάποιες συσκευές σε μικρό ποσοστό που και καλά είχαν. Το σήμα του είναι όπως και στα αλλά 2 μου τηλέφωνα,Samsung galaxy s2, Samsung galaxy plus.κανένα πρόβλημα λοιπόν. Όσον αφορά τις ελλείψεις,από την αρχή, γνωρίζαμε τι λείπει σε Αυτο το κινητό.κάτι που διορθώνεται με jb που δε θα πάψει να υπάρχει πιστεύω. Επίσης πλέον με την κατάλληλη, εφαρμογή στέλνει και παίρνει αρχεία μέσω bt. Επίσης είναι κι ένα κινητό με, σταθερή αξία προς το παρόν, κάτι που άλλες εταιρείες δεν ξέρουν τι θα πει καθώς ρίχνουν τις τιμές τους λίγες μέρες μετά την πρώτη εμφάνιση της εκάστοτε συσκευής. Το iPhone άλλους τους χαλάει, άλλους όχι. Εγώ δηλώνω περήφανος κάτοχός ενος κινητού που δε θέλει, συστάσεις για το φοβερό του μενού. Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 μου ειπαν για 9 σεμπτεμβη δεν ξερουμε αν ισχυει ε??:happy: Καλημέρα. Δεν νομίζω ότι ισχύει μιτάτου ημερομήνια. Πρώτα θα πρέπει να γίνει το Apple Event - να ανακοινωθεί και μετά έχει ο Θεός μέχρι να φτάσει στα ράφια των Ελληνικών καταστημάτων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 μου ειπαν για 9 σεμπτεμβη δεν ξερουμε αν ισχυει ε??:happy: τα τελευταια νεα λενε για 21 οκτωβριου οτι θα βγει προς πωληση Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiwths_1 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Αγόρασα πρόσφατα και βεβιασμένα το iphone4 αλλά πριν καν το ξεσφραγίσω σκέφτομαι να το δώσω (χαμηλά στα 635 ευρώ) γιατί τρομοκρατήθηκα με αυτά που άκουσα από χρήστες της συσκευής που το είχαν και το έδωσαν. Πριν το κάνω παρακαλώ ας μου επιβεβαιώσετε ότι ισχύουν τα παρακάτω μήπως τελικά δεν ισχύουν. 1) Δεν υποστηρίζει Adobe flash player και δεν μπορείς να δεις flash γενικά (ούτε καν με το νέο IOS 5) 2) Δεν μπορω να κανω σχεδόν τίποτα on the go χωρίς να είμαι αναγκασμένος να είμαι μπροστά από υπολογιστή (ο οποίος βέβαια θα πρέπει να έχει και το itunes εγκατεστημένο) 3) Πρόβλημα με Βluetooth (στο iphone δεν μπορείς να στείλεις αρχεία και να συνδέσεις όποιο ακουστικό θέλεις) Μπορέις να κάνεις κατι χωρίς jailbreak? 4) Όταν βάλεις θήκη ή έχεις προβλήματα με την κεραία-σήμα και γενικά δεν έχει τόσο καλό σήμα.(μου το επιβεβαιωσαν 4 χρήστες) 5) Γενικά φημολογείται ότι υπάρχουν «απειλές» και κυνήγι για disabling σε jailbroken κινητό. Επίσης όσοι κανουν update το IOS5 θα χάσουν και το jailbreak ενω όσοι έχουν κανει jailbreak αμφίβολο αν μπορούν να κάνουν update σε IOS5 χωρίς προβλήματα! 6) Δεν μπορείς να μεταφέρεις από παλιό κινητό τα τηλέφωνα-μηνύματα σου. 7) Οι βιντεοκλήσεις γίνονται μόνο μέσω ιντερνετ και μόνο αν έχει και ο άλλος iphone. 8) Το ίντερνετ είναι πιο αργό συγκριτικά με άλλα του ανταγωνισμου (πχ galaxy sii) 9) To flash της φωτογραφικής είναι ασθενές και δεν βγαινουν τόσο καλές οι photo. 10) Μήπως υπάρχει και τίποτα άλλο? Παράθεση ''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Αγόρασα πρόσφατα και βεβιασμένα το iphone4 αλλά πριν καν το ξεσφραγίσω σκέφτομαι να το δώσω (χαμηλά στα 635 ευρώ) γιατί τρομοκρατήθηκα με αυτά που άκουσα από χρήστες της συσκευής που το είχαν και το έδωσαν. Πριν το κάνω παρακαλώ ας μου επιβεβαιώσετε ότι ισχύουν τα παρακάτω μήπως τελικά δεν ισχύουν. 1) Δεν υποστηρίζει Adobe flash player και δεν μπορείς να δεις flash γενικά (ούτε καν με το νέο IOS 5) 2) Δεν μπορω να κανω σχεδόν τίποτα on the go χωρίς να είμαι αναγκασμένος να είμαι μπροστά από υπολογιστή (ο οποίος βέβαια θα πρέπει να έχει και το itunes εγκατεστημένο) 3) Πρόβλημα με Βluetooth (στο iphone δεν μπορείς να στείλεις αρχεία και να συνδέσεις όποιο ακουστικό θέλεις) Μπορέις να κάνεις κατι χωρίς jailbreak? 4) Όταν βάλεις θήκη ή έχεις προβλήματα με την κεραία-σήμα και γενικά δεν έχει τόσο καλό σήμα.(μου το επιβεβαιωσαν 4 χρήστες) 5) Γενικά φημολογείται ότι υπάρχουν «απειλές» και κυνήγι για disabling σε jailbroken κινητό. Επίσης όσοι κανουν update το IOS5 θα χάσουν και το jailbreak ενω όσοι έχουν κανει jailbreak αμφίβολο αν μπορούν να κάνουν update σε IOS5 χωρίς προβλήματα! 6) Δεν μπορείς να μεταφέρεις από παλιό κινητό τα τηλέφωνα-μηνύματα σου. 7) Οι βιντεοκλήσεις γίνονται μόνο μέσω ιντερνετ και μόνο αν έχει και ο άλλος iphone. 8) Το ίντερνετ είναι πιο αργό συγκριτικά με άλλα του ανταγωνισμου (πχ galaxy sii) 9) To flash της φωτογραφικής είναι ασθενές και δεν βγαινουν τόσο καλές οι photo. 10) Μήπως υπάρχει και τίποτα άλλο? 1)ναι οντως δεν υποστηριζει flash player 2)τι εννοεις τιποτα?αν θες να περασεις τα δεδομενα μεσα ναι οντως χρειαζεσαι το itunes αναγκαστικα 3)δεν μπορεις να στειλεις αρχεια εκτος και αν βαλεις καποιο προγραμμα μεσω cydia η app store 4)δεν ισχυει το θεμα θηκη μια χαρα σημα εχεις 5)ειτε κανεις ειτε δεν κανεις κανεις ενα restore και εισαι οκ με τα update σου 6)δεν μπορεις εκτος αν ειναι iphone 7)μονο μεσω ιντερνετ και μονο με iphone η mac 8)το ιντερνετ ειναι πραγματικα ταχυτατο 9)και τελος βγαζει φανταστικες φωτογραφιες Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) 1) Δεν υποστηρίζει Adobe flash player και δεν μπορείς να δεις flash γενικά (ούτε καν με το νέο IOS 5) Είναι γνωστό από τότε που κυκλοφόρησε το iphone, το 2007 2) Δεν μπορω να κανω σχεδόν τίποτα on the go χωρίς να είμαι αναγκασμένος να είμαι μπροστά από υπολογιστή (ο οποίος βέβαια θα πρέπει να έχει και το itunes εγκατεστημένο) το itunes χρησιμοποιείται για να περάσεις μουσική, φωτογραφίες τα οποία είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σου. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές στις οποίες περνάς ότι αρχεία θες χωρίς την χρήση του itunes. 3) Πρόβλημα με Βluetooth (στο iphone δεν μπορείς να στείλεις αρχεία και να συνδέσεις όποιο ακουστικό θέλεις) Μπορέις να κάνεις κατι χωρίς jailbreak? Επίσης είναι γνωστό ότι το iphone δεν έχει bt για αναταλλαγή αρχείων. 4) Όταν βάλεις θήκη ή έχεις προβλήματα με την κεραία-σήμα και γενικά δεν έχει τόσο καλό σήμα.(μου το επιβεβαιωσαν 4 χρήστες) Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σήμα είτε του φοράω θήκη είτε όχι. 5) Γενικά φημολογείται ότι υπάρχουν «απειλές» και κυνήγι για disabling σε jailbroken κινητό. Επίσης όσοι κανουν update το IOS5 θα χάσουν και το jailbreak ενω όσοι έχουν κανει jailbreak αμφίβολο αν μπορούν να κάνουν update σε IOS5 χωρίς προβλήματα! Δεν υπάρχει καμία απειλή. Το jb είναι νόμιμο πλέον. Χιλιάδες χρήστες έχουν με jb το κινητό τους και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Για το iOS 5 δεν υπάρχει ακόμα jb. Όταν με το καλό κυκλoφορήσει η τελική έλκδοση του λειτουργικού τότε θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει με το iOS 5 και το jb. 6) Δεν μπορείς να μεταφέρεις από παλιό κινητό τα τηλέφωνα-μηνύματα σου. Μηνύματα όχι δεν μπορείς, γιατί το κάθε κινητό έχει την δικιά του πλατφόρμα. Μπορείς να μεταφέρεις μηνύματα από κινητά τα οποία έχουν ίδιο λειτουργικό. Επαφές μπορείς να τις περάσεις στο outlook και ύστερα στο iphone 4. 7) Οι βιντεοκλήσεις γίνονται μόνο μέσω ιντερνετ και μόνο αν έχει και ο άλλος iphone. Ναι ισχύει. Το face time λειτουργεί μόνο με wifi και από iphone σε iphone, iphone me ipod touch ή iphone με mac. Αν το κάνεις jb όμως το face time μπορεί να λειτουργήσει και μέσω 3G αλλά και πάλι η κλήση θα γίνεται μεταξύ 2 iphone ή ipod touch ή κάποιο mac 8) Το ίντερνετ είναι πιο αργό συγκριτικά με άλλα του ανταγωνισμου (πχ galaxy sii) Αυτό δεν ισχύει. Το κινητό είναι πάρα πολύ γρήγορο σε σχέση με πολλές άλλες συσκευές. 9) To flash της φωτογραφικής είναι ασθενές και δεν βγαινουν τόσο καλές οι photo. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μια χαρά είναι οι φωτογραφίες που βγάζει το iphone 4. Edited September 5, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiwths_1 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 1)ναι οντως δεν υποστηριζει flash player, αυτό δεν διορθώνεται ούτε με το ios 5 όυτε με jailbreak? 2)τι εννοεις τιποτα?αν θες να περασεις τα δεδομενα μεσα ναι οντως χρειαζεσαι το itunes αναγκαστικα, άλλα κινητά δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένα με pc για να περάσεις δεδομένα, πως στο καλό ξεφυγε αυτό σε ένα κολοσσό όπως η apple και όταν δίνεις τόσα λεφτα!!!) 3)δεν μπορεις να στειλεις αρχεια εκτος και αν βαλεις καποιο προγραμμα μεσω cydia η app store το πληρώνεις δλδ? 4)δεν ισχυει το θεμα θηκη μια χαρα σημα εχεις μακαρι 5)ειτε κανεις ειτε δεν κανεις κανεις ενα restore και εισαι οκ με τα update σου, δλδ κανεις jailbreak, μετα restore για να βαλεις ios5, και μετα jailbreak? αν ναι μετα θα βρεθεί κάποιος να σπάσει το ios 5 για να κάνεις jailbreak? 6)δεν μπορεις εκτος αν ειναι iphone Δικτατοριά! 7)μονο μεσω ιντερνετ και μονο με iphone η mac Δικτατοριά! 8)το ιντερνετ ειναι πραγματικα ταχυτατο 9)και τελος βγαζει φανταστικες φωτογραφιες μακάρι, εχω ακούσει πάντως ότι το galaxy sii βγάζει πολύ καλύτερες! Παράθεση ''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 μακάρι, εχω ακούσει πάντως ότι το galaxy sii βγάζει πολύ καλύτερες! 1)οχι το flash player δεν διορθωνεται 2)οσο αφορα το Βluetooth τα προγραμματα απο cydia υπαρχουν και πληρωτεα και μη.και συνδεονται ολα τα ακουστικα 3)το ios 5 γινεται ηδη jailbreak Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Βιντεοκληση γίνεται μέσω 3g προς όλες τις συσκευές ακόμα και με pc, με Skype, tango, yahoo messenger όμως θα χρεώσεις τα data. Δηλαδή δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις βίντεο κλήσεις μέσω παροχου όπως μ ένα ΝΟΚΙΑ η πιθανώς μ ένα android κινητό. Για μεταφορά αρχείων απο οποιοδήποτε pc ακόμα και αν δεν έχει iTunes γίνεται αρκεί να είναι το iPhone και το pc στο ίδιο wifi. Ελάχιστα πράγματα δεν γίνονται. Απλά χρειάζεται να μάθεις τον τροπο που είναι διαφορετικός απ ότι ο κλασικός. Δηλαδή συνδέσεις το καλώδιο και μεταφέρετε στην κάρτα αρχεία και φακέλους. Αν δεν έχεις την διάθεση καλύτερα να αγοράσετε μια άλλη συσκευή. Απλά θα πρέπει να ξέρεις ότι εκτός απο τα χρήματα που θα χάσεις με την πώληση του iPhone, θα χάσεις και απο την αγορά πχ του SGS2 λόγο πολύ χαμηλής μεταπωλησης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Ας μην ξεχνάμε ότι η συσκευή απευθύνεται καταρχήν σε χρήστες που δεν χρειάζεται να κάνουν τέτοια "πειράματα". Οι "ανήσυχοι" οφείλουν να γνωρίζουν πριν πράξουν και τότε δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Τώρα αν μερικοί θέλουν να ανέβουν το ποτάμι ανάποδα σαν τον σολωμό, τότε είναι αναμενόμενη και η αντιμετώπιση δυσκολιών, δεν είναι; Συγγνωμη αλλα η δυνατοτητα να παιρνω σε χωριστους υπολογιστες, στη δουλεια, στο σπιτι και στο φορητο (ας πουμε μονο 3) backup/restore, θεωρειται ως αντιθετα στο ρευμα κινηση και ανησυχια ;;;; Εγω παλι θα το χαρακτηριζα ιδιοτροπια της μαρκας και κακο που επιφορτιζεσαι εφοσον θελεις να εχεις τα υπερ της συσκευης. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 μακάρι, εχω ακούσει πάντως ότι το galaxy sii βγάζει πολύ καλύτερες! Συγγνωμη, αλλα εχω μπερδευτει !!! Ολες οι παραπανω ερωτησεις αφορουν σε ενα χρηστη ο οποιος ειναι "ψαγμενος" και εχει συγκεκριμενες απαιτησεις απο τη συσκευη του. Εσυ κατα δηλωση σου πηρες το iphone βιαστικα χωρις να ρωτησεις πριν αυτα που ρωτας μετα ;;; Προσωπικα θεωρω οτι η φωτογραφια απο κινητο ειναι λυση αναγκης. Στις φωτογραφικες μου αναγκες χρησιμοποιω την φωτογραφικη μηχανη που εχω επιλεξει. Ετσι ποτε δεν ασχοληθηκα με το αν συπτωματικα μια συσκευη βγαζει καλυτερες η χειροτερες φωτογραφιες απο μια αλλη. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 na κανω μια ερωτηση παιδια καθοτι νεοσ στο i phone θελω να κανω tethered jailbreak στην 4.3.5 αν το κανω μετα θα μπορω να μπαινω στο i tunes kai sto appstore? ή μονο απο το cydia θα μπορω να κατεβαζω? μετα αν το μετανοιωσω πωσ " βγαζω το jailbreak"? αν βγει το ιοσ 5 θα μπορω να το εγγαταστησω ε? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 na κανω μια ερωτηση παιδια καθοτι νεοσ στο i phone θελω να κανω tethered jailbreak στην 4.3.5 αν το κανω μετα θα μπορω να μπαινω στο i tunes kai sto appstore? ή μονο απο το cydia θα μπορω να κατεβαζω? μετα αν το μετανοιωσω πωσ " βγαζω το jailbreak"? αν βγει το ιοσ 5 θα μπορω να το εγγαταστησω ε? ευχαριστω! Όλα γίνονται αλλα αν δεν είσαι εξοικειωμένος θα ταλαιπωρηθείς με το tethered. Κάθε φορά που θα πρέπει να κανείς restart μετά απο την εγκατάσταση κάποιου tweak απο Cydia θα πρέπει να το συνδέσεις στον υπολογιστή, να προσεχείς μην σου μείνει απο μπαταρία η μην κολλήσει απο κάποιο Cydia tweak και δεν είσαι κοντά στο pc σου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Παιδιά έχω αγοράσει το iphone 4 32GB το άσπρο αλλά μιλώντας με κάτι παιδιά για κάποια βασικά μειονεκτήματα που έχει σκεφτομαι να το δώσω και να πάρω το Samsung galaxy s2. Εκτός των γνωστών προβληματων (οχι flash, πρέπει να το συνδεσεις με PC για να μοιραστείς αρχεία με εγκατεστημένο το itunes, bluetooth, μεταφορά τηλεφώνων κλπ) μπορέι καποιος να μου επιβεβαιώσει τα παρακάτω: Έχει όντως κάποιο πρόβλημα με την κεραία και το σήμα?..ακουσα ότι ειδικά αν του βάλεις και θηκη ζάνει περισσότρο το σήμα του. Ακουώ απο παντου ότι χωρις jailbreak είναι μισή συσκευή. Εμαθα όμως ότι τον τυπο που έφτιαξε το jailbreak τον προσέλαβε η ίδια η apple προσφατα...αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όσοι έχουν κάνει ή θέλουν να κάνουν jailbreak θα έχουν προβλήματα πλέον, ετσι δεν είναι? Τέλος, ισχυει ότι με update σε IOS 5 καλύπτεσαι σε τέτοιο βαθμό που δεν χρειάζεται jailbreak? Ευχαριστώ Φίλε μου συγνώμη αλλά έδωσες στα τυφλά ένα κάρο χρήματα για να πάρεις ένα κινητό για το οποίο αν και κυκλοφορεί ένα χρόνο τώρα και πλέον είναι τα πάντα γνωστά γι'αυτό, θέλεις να το πουλήσεις πριν ακόμα έστω το δοκιμάσεις (το έχεις ακόμα σφραγισμένο στο κουτί του απ'ότι είπες) επειδή "άκουσες" οτι δεν κάνει αυτό και εκείνο και το άλλο!:confused: Δεν αντιλαμβάνομαι την λογική σου. Εφόσον θέλεις ένα smartphone υποθέτω οτι γνωρίζεις και ασχολείσαι με το internet. Μια απλή αναζήτηση θα σου εμφάνιζε οτι θέλεις να μάθεις για το iphone4. Επίσης μπορούσες να το δοκιμάσεις σε κάποιο κατάστημα ζωντανά και να σχηματίσεις μια πρώτη εντύπωση για την συσκευή. Αυτές τις δύο αυτονόητες ενέργειες προφανώς και δεν τις έκανες και αντίθετα στηρίζεσαι στο τι "άκουσες" και στο τι σου λένε κάποιοι τρίτοι. Ο καθένας θεωρεί οτι η συσκευή που έχει είναι η καλύτερη (ξεχνάνε βέβαια να προσθέσουν το "γι'άυτους" καθότι ο καθένας έχει άλλες ανάγκες) είτε γιατί πράγματι το πιστέυει είτε για λόγους εγωισμού. Άρα λοιπόν το να σου πει κάποιος οτι π.χ. το Galaxy SII είναι καλύτερο από το iphone4 κλπ δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι καθότι αυτή είναι πρώτον, η προσωπική του άποψη, δέυτερον, μπορεί να το λέει και από ζήλια γιατί εσύ πήρες μια συσκευή που ίσως θα ήθελε και αυτός αλλά δεν την έχει για τον όποιο λόγο (συνηθισμένο δυστυχώς) και τρίτον, μπορεί να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις και ούτε να προσπάθησε να τις αποκτήσει, για να καταλάβει την συσκευή που κρατάει και τις όποιες δυνατότητές της (επίσης συνηθισμένο). Σημασία έχει αν μια συσκευή καλύπτει εσένα και τις δικές σου ανάγκες, όχι τις ανάγκες των άλλων, ούτε πρέπει να κρίνεις με βάση την υποκειμενική έτσι και αλλιώς άποψη τρίτων. Δηλαδή τι περίμενες να σου πει αυτός που έχει το Galaxy SII και που έδωσε σχεδόν 600 Ευρώ; Οτι είναι χειρότερο από το iphone4; Επίσης το γεγονός οτι όπως αναφέρεις κάποιοι που είχαν iphone4 δεν έμειναν ευχαριστημένοι και το έδωσαν δείχνει οτι προφανώς και αυτοί δεν είχαν κάνει σωστή έρευνα αγοράς πριν το αγοράσουν γιατί αλλιώς θα γνώριζαν και τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του, θα τα ζύγιζαν και θα αποφάσιζαν αναλόγως, όμως απλά είπαν να αγοράσουν ένα iphone και αυτοί και προφανώς για τις δικές τους ανάγκες δεν τους κάλυπτε ή δεν γνώριζαν (και προφανώς ούτε προσπάθησαν να μάθουν) πως να το λειτουργήσουν για να τους καλύψει. Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή! Και μια επισήμανση, το γεγονός οτι μια συσκευή έχει ας πούμε κάποια μειονεκτήματα (όλες έχουν εξάλλου) δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Σημασία έχει αν τα μειονεκτήματα αυτά ή κάποια από αυτά είναι σημαντικά για εσένα με βάση τις δικές σου ανάγκες. Οπότε το να σου πει κάποιος οτι το iphone4 έχει π.χ. δέκα μειονεκτήματα δεν λέει απολύτως τίποτα! Μειονεκτήματα μπορέι να είναι γι'αυτόν, εσένα μπορεί και να σου είναι αδιάφορα. Αν λοιπόν κάποια ή και όλα από τα υποτιθέμενα μειονεκτήματα που σου ανέφεραν είναι για εσένα πολύ σημαντικά και δεν μπορείς να συμβιβαστείς τότε βεβαίως και να αγοράσεις μια άλλη συσκευή που δεν θα τα έχει. Αν για εσένα τα υποτιθέμενα αυτά μειονεκτήματα είναι αδιάφορα τότε άνοιξε το κουτί, ενεργοποίησε τη συσκευή σου και απόλαυσέ την. Εν τέλει θα έλεγα πάντως να μη δίνεις σημασία στην άποψη κανενός καθότι όπως διαπιστώνεις σε μπερδέυει χειρότερα παρά σε βοηθάει. Μπες στο internet, βρες τις πληροφορίες που θέλεις για το προϊόν που σε ενδιαφέρει, δοκίμασέ το αν είναι δυνατόν ζωντανά και βγάλε το δικό σου συμέρασμα ανεπηρέαστος από την αρλούμπα του καθενός.;) Edited September 6, 2011 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) eεχω τραβηξει κατι βιντεακια σε ορθια σταση το κινητο και στον υπολογιστη μου τα δειχνει πλαι. ξερετε καποιο προγραμμα που να μπορω να κανω rotate 90 μοιρες βιντεο οπως κανουμε τις φωτογραφιες? δεν ξερω μηπως γινετε και μεσω itunes. γινετε? άργησα λίγο, αλλά είχα σπάσει το κεφάλι μου ότι κάποτε κάπου είχα βρει την απάντηση... λοιπόν,δεν χρειάζεται να αγοράσεις το quick time pro για να γυρίσεις στο πλάι οποιοδήποτε video... αρκεί να έχεις VLC ή το κλασσικό movie player αμα είσαι window user... δες το παρακατω link: http://www.howtogeek.com/howto/14751/rotate-a-video-90-degrees-with-vlc-or-windows-live-movie-maker/ :p Edited September 6, 2011 by jimstag Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 καλημερα παιδια εχω προβλημα με την μπαταρια απο το 4αρι μου. δεν εχει jailbreak κι εχω την 4.3.5 απο τοτε που την εβαλα η μπαταρια μου το βραδυ πεφτει 15-20% ενω μεχρι πριν λιγο καιρο επεφτε το πολυ 2% δεν αφηνω καποια εφαρμογη ανοιχτη ουτε το 3g..επισης στο χρονο χρησης λεει οτι ειναι ιδιος με το χρονο αναμονης ενω δε το εκανε ποτε αυτο..τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 δοκίμασε να κάνεις reset network settings (απο τις ρυθμίσεις) για αρχη και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Θεωρώ τον εαυτό μου κάτι κοντά στο μέσο χρήστη smartphone, ίσως και με λίγες απαιτήσεις παραπάνω... για χρόνια "έκραζα" την apple και το iphone για την πολιτική ασυμβατοτητας κ κλειδωματος που ακολουθούν, μέχρι που έπιασα το iphone4 στα χέρια μου... πλέον μου είναι σχεδόν αδύνατο να με φανταστω χωρις τη συσκευή αυτή... ακούγομαι υπερβολικός, αλλά το εννοώ... όλα όσα με "χαλουσαν" διαπίστωσα ότι ξέρει να τα κάνει τόσο καλά που δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι άλλο (itunes, "περιορισμένα" apps, stand alone στρατιγική, αξιοπιστία...). Δεν σκέφτομαι καν το jailbreak γιατι η συσκευή ειναι άριστη και σύμφωνα με τα όσα το iOS5 θα φέρει, θα γίνει ασυναγώνιστη. Γρηγορα γρήγορα θα σου πω την δική μου εμπειρία στα θέματα που παραθέτεις: 1. Πράγματι είναι πρόβλημα, αν κ υπάρχουν απ'οτι έχω διαβάσει εδώ μέσα τρόποι να το παρακάμψεις... 2. είχα την εντύπωση πως είναι SAR 1,17.... θα το ξαναψάξω... -------ΔΙΟΡΘΩΣΗ: είμαι σίγουρος ότι έχει 1,17... το SAR>1,3 που το βρήκες?? (έψαξα καμια 25αρια site και όλα δίνουν τα ίδια στοιχεία...) Καλύτερο από αρκετά smartphones, με το GalaxyS να είναι όμως με διαφορά το καλύτερο... ------ 3. Αν κ υπάρχουν jailbreak λύσεις, με την iOS5 που βγαίνει άμεσα θα λυθεί κ αυτό το θέμα... εν μέρη τουλάχιστον... 4. Ποιός χρήστης Η/Υ δεν έχει ή δεν μπορεί να βρει outlook?? εγώ πολύ μεγλύτερο πρόβλημα συναντάω με nokia παρά με το μήλο... 5. στα γούστα του καθενός.... καλό θα ήταν αλλά δεν με έχει ενολήσει ακόμα, μετά από 12 μήνες... είπαμε, smartphones συνεπάγονται χρήστες εξοικιωμένους με την τεχνολογία που κάθε τόσο με ένα sync "καθαρίζουν" το κινητό από αχρείαστα πράγματα... 6. Υπερβάλεις νομίζω... τα περισσότερα ακουστικά (ακόμη κ των 20€) είναι απόλυτα συμβατα... απλά πριν αγοράσεις το ψάχνεις... αμα έχεις από παλιότερα κάποιο, ε, είναι στα πράγματα που ζυγίζεις στα + & - πριν την αγορά... 7. Εμένα ουδέποτε είχε πρόβλημα (σε αντίθεση με HTC k ΝΟΚΙΑ) και δεν έχω παράπονο... κ όταν το έχω στη θήκη, πάλι είναι super... 8. Καλό θα ήταν να υπήρχε (αλλά δες τον επίλογό μου) 9. To 3G ιντερνετ πάει σφαίρα (όλο το καλοκαίρι το χρησιμοποιούσα καθημερινα 3+ ώρες κ δεν έιχα κανένα παράπονο από κανένα site... 10. τις ίδιες ώρες συνεχόμενης χρήσης το κινητό δεν ανεβάζει θερμοκρασία αξιοσημείωτα (το χρησιμοποιώ κυριολεκτικά περίπου 5 ωρες/ημέρα (διαβασμα ειδήσεων, σερφαρισμα, πολυ instagram, chatting, χαζολόγημα) και μόνο μετά από μεγάλα τηλεφωνήματα (40' +) μπορώ να πω πως είναι ζεστό σε σημείο άξιο λόγου... στα συν η καταπληκτική (σε σχέση με τον ανταγωνισμό ειδικά) μπαταρία του!!! 11. με την οθόνη δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο... βασικά με έχει καλύψει απόλυτα!! μιλάμε για άλλη ποιότητα απεικόνισης! Πολλά από αυτά που αναφέρεις πως λείπουν, ίσως λείπουν γιατί δεν κρίθηκαν τόσο απαραίτητα όσο άλλα... πχ κάρτες μνήμες κ δυνατότητες επέκτασης μνήμης, ραδιόφωνο κλπ θα απαιτούσαν περισσότερο χώρο (και άλλα πραγματα) που θα ανέβαζαν τον όγκο κ το κόστος της συσκευής... κάθε αγορα gadget αποτελεί ένα συμβιβασμό και πάντα πληρώνοντας περισσότερα (μπορείς να) αποκτας τα καλύτερα... το iphone κατα τη γνώμη μου είναι η τέλεια σχέση τιμης/τεχνολογίας/λειτουργικότητας... (αν με ήξερες πριν από 13 μήνες δεν θα πίστευες πως θα ερχόταν η μέρα που θα "υπερασπιζόμουν" το μήλο, αλλά πραγματικά μετά από πολλές απογοητεύσεις και έχοντας πιάσει πολλά smartphones στα χέρια μου, αυτό έχει την πλέον στιβαρή και όμορφη κατασκευή, με καλύπτει πλήρως (γούστα είναι αυτά) και κρατάει σταθερή αξία και υποστήριξη... όλα τα κινητά της apple έχουν το ίδιο iOS, πράγμα που τα διατηρεί στην κορυφή, και μια μαμά που δεν "γεννάει" διαρκώς ξεχνώντας τα παλιότερα "παιδιά" της... αυτό στις μέρες μας δεν το συναντάμε από άλλη εταιρεία και είναι ανεκτίμητο... Τέλος, με ένα ταξίδι Ευρωπη/Αμερική καταλαβαίνεις πως το συγκεκριμένο κινητό είναι ένα απίστευτα χρησιμο και καθόλα συμβατο εργαλείο στην τσέπη κάθε τυχερού που το κατέχει... Συγνώμη αν σας κούρασα :wacko: Edited September 6, 2011 by mirrorofsorrow Αφαίρεση παράθεσης Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Χιλιοειπωμένα πράγματα....:X Δεν θέλει και πολύ μυαλό, ελλείψεις όπως κάρτα μνήμης, ράδιο, bt είναι χαζές, ηλίθιες και ξερασματικές. Για κάποιο περίργο λόγο όμως, όταν αρχίσεις να χρησιμοποιείς ένα Iphone, του συγχωρείς πολλά. Θεωρητικά η κάρτα μνήμης χρησιμεύει και για ανταλλαγή αρχείων. Στην πράξη ποτέ δεν το χρησιμοποίησα. Το ραδιο είναι επίσης σημαντικό. Στην πράξη είναι ζήτημα αν έχω ακούσει πάνω από 3 ώρες ράδιο στη ζωή μου από κινητό. Το bt είναι σημαντικό, αλλά και αυτό θα το χρειαστείς σπάνια. Το jb μπορείς να το κάνεις, δεν θα σε βάλουν φυλακή (ρώτησες αν είναι παράνομο :p). Προσωπικά δεν μου αρέσει να πειράζω και δεν ασχολήθηκα καθόλου μέχρι σήμερα. Η οθόνη είναι κορυφαία, χωρίς πρόβλημα κάτω από τον ήλιο. Είμαι απόλυτος. Φλας (10.x) ΜΟΝΟ το android υποστηρίζει και αυτό αν δεν είναι 2πύρηνο και με 2x512 ram είναι πολύ επιβαρυντικό για το σύστημα. Είναι έλλειψη. Το σήμα δεν έχει πρόβλημα. Είναι τυπικά καλό. το ίδιο και η ποιότητα ήχου από το ακουστικό - μικρόφωνο. Όταν ακουμπάς την εγκοπή κάτω αριστερά, αυτό επηρεάζει το σήμα, όπως επηρεάζεται το σήμα ΚΑΘΕ συσκευής , όταν ακουμπάς την κεραία της. Το θέμα είναι ότι αυτή η εγκοπή θα έπρεπε να είναι σε άλλο σημείο, πιο δυσπρόσιτο. Η μπαταρία του είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ!!! Αυτά...:):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiwths_1 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Θεωρώ τον εαυτό μου κάτι κοντά στο μέσο χρήστη smartphone, ίσως και με λίγες απαιτήσεις παραπάνω... για χρόνια "έκραζα" την apple και το iphone για την πολιτική ασυμβατοτητας κ κλειδωματος που ακολουθούν, μέχρι που έπιασα το iphone4 στα χέρια μου... πλέον μου είναι σχεδόν αδύνατο να με φανταστω χωρις τη συσκευή αυτή... ακούγομαι υπερβολικός, αλλά το εννοώ... όλα όσα με "χαλουσαν" διαπίστωσα ότι ξέρει να τα κάνει τόσο καλά που δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι άλλο (itunes, "περιορισμένα" apps, stand alone στρατιγική, αξιοπιστία...). Δεν σκέφτομαι καν το jailbreak γιατι η συσκευή ειναι άριστη και σύμφωνα με τα όσα το iOS5 θα φέρει, θα γίνει ασυναγώνιστη. Γρηγορα γρήγορα θα σου πω την δική μου εμπειρία στα θέματα που παραθέτεις: 1. Πράγματι είναι πρόβλημα, αν κ υπάρχουν απ'οτι έχω διαβάσει εδώ μέσα τρόποι να το παρακάμψεις...αλήθεια? Γνωρίζει κανείς πως? Και γιατί αυτή η super Apple επιμένει τόσο εγωιστικά να μην το δίνει? 2. είχα την εντύπωση πως είναι SAR 1,17.... θα το ξαναψάξω...μάλλον είχαν μπερδέψει τα αυτοκόλητα στο μαγαζί που πήγα.. -------ΔΙΟΡΘΩΣΗ: είμαι σίγουρος ότι έχει 1,17... το SAR>1,3 που το βρήκες?? (έψαξα καμια 25αρια site και όλα δίνουν τα ίδια στοιχεία...) Καλύτερο από αρκετά smartphones, με το GalaxyS να είναι όμως με διαφορά το καλύτερο... ------ 3. Αν κ υπάρχουν jailbreak λύσεις, με την iOS5 που βγαίνει άμεσα θα λυθεί κ αυτό το θέμα... εν μέρη τουλάχιστον... χλωμό το κόβω:( 4. Ποιός χρήστης Η/Υ δεν έχει ή δεν μπορεί να βρει outlook?? Γιατί να υποχρεούσαι να το κάνεις έτσι? κι αν το προηγούμενο κινητό σου δεν συνδεεται ευκολα με outlook? Δεν το προέβλεψε ουτε αυτό η super Apple? εγώ πολύ μεγλύτερο πρόβλημα συναντάω με nokia παρά με το μήλο... 5. στα γούστα του καθενός.... καλό θα ήταν αλλά δεν με έχει ενολήσει ακόμα, μετά από 12 μήνες... είπαμε, smartphones συνεπάγονται χρήστες εξοικιωμένους με την τεχνολογία που κάθε τόσο με ένα sync "καθαρίζουν" το κινητό από αχρείαστα πράγματα...Δεν βρίσκω λόγο να μην σου δίνουν τη δυνατότητα... 6. Υπερβάλεις νομίζω... τα περισσότερα ακουστικά (ακόμη κ των 20€) είναι απόλυτα συμβατα... απλά πριν αγοράσεις το ψάχνεις... αμα έχεις από παλιότερα κάποιο, ε, είναι στα πράγματα που ζυγίζεις στα + & - πριν την αγορά... 7. Εμένα ουδέποτε είχε πρόβλημα (σε αντίθεση με HTC k ΝΟΚΙΑ) και δεν έχω παράπονο... κ όταν το έχω στη θήκη, πάλι είναι super... 8. Καλό θα ήταν να υπήρχε (αλλά δες τον επίλογό μου) Ίσως τελικά να έτυχε σε κάποιους που ρώτησα 9. To 3G ιντερνετ πάει σφαίρα (όλο το καλοκαίρι το χρησιμοποιούσα καθημερινα 3+ ώρες κ δεν έιχα κανένα παράπονο από κανένα site...Τι να σου πω...στο τεστ που έκανα πάντως στο πλαίσιο ηταν απαράδεκτο...και ειχε φουλ σημα 3G 10. τις ίδιες ώρες συνεχόμενης χρήσης το κινητό δεν ανεβάζει θερμοκρασία αξιοσημείωτα (το χρησιμοποιώ κυριολεκτικά περίπου 5 ωρες/ημέρα (διαβασμα ειδήσεων, σερφαρισμα, πολυ instagram, chatting, χαζολόγημα) και μόνο μετά από μεγάλα τηλεφωνήματα (40' +) μπορώ να πω πως είναι ζεστό σε σημείο άξιο λόγου...Εγώ πάντωσ στο πλαισιο έφτιαχνα ομελέτα στα συν η καταπληκτική (σε σχέση με τον ανταγωνισμό ειδικά) μπαταρία του!!! 11. με την οθόνη δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο... βασικά με έχει καλύψει απόλυτα!! μιλάμε για άλλη ποιότητα απεικόνισης! Του galaxy s2 την έχεις δει? Γενικά ηταν κατα πολύ πιο φωτεινή Πολλά από αυτά που αναφέρεις πως λείπουν, ίσως λείπουν γιατί δεν κρίθηκαν τόσο απαραίτητα όσο άλλα... πχ κάρτες μνήμες κ δυνατότητες επέκτασης μνήμης, ραδιόφωνο κλπ θα απαιτούσαν περισσότερο χώρο (και άλλα πραγματα) που θα ανέβαζαν τον όγκο κ το κόστος της συσκευής... Δεν το πιστευω...σε λιγο βγαίνει το ιphone 5 το οποίο απο οτι λένε θα είναι καταπολύ πιο λπτο και θα έχει παραπάνω πράγματα..επίσης το ιδιο και για το γαλαξία 2.κάθε αγορα gadget αποτελεί ένα συμβιβασμό και πάντα πληρώνοντας περισσότερα (μπορείς να) αποκτας τα καλύτερα... το iphone κατα τη γνώμη μου είναι η τέλεια σχέση τιμης??????/τεχνολογίας/λειτουργικότητας... (αν με ήξερες πριν από 13 μήνες δεν θα πίστευες πως θα ερχόταν η μέρα που θα "υπερασπιζόμουν" το μήλο, αλλά πραγματικά μετά από πολλές απογοητεύσεις και έχοντας πιάσει πολλά smartphones στα χέρια μου, αυτό έχει την πλέον στιβαρή και όμορφη κατασκευή, με καλύπτει πλήρως (γούστα είναι αυτά) και κρατάει σταθερή αξία και υποστήριξη... όλα τα κινητά της apple έχουν το ίδιο iOS, πράγμα που τα διατηρεί στην κορυφή, και μια μαμά που δεν "γεννάει" διαρκώς ξεχνώντας τα παλιότερα "παιδιά" της... αυτό στις μέρες μας δεν το συναντάμε από άλλη εταιρεία και είναι ανεκτίμητο...Εδώ μάλλον εχεις απόλυτο δικιο... Τέλος, με ένα ταξίδι Ευρωπη/Αμερική καταλαβαίνεις πως το συγκεκριμένο κινητό είναι ένα απίστευτα χρησιμο και καθόλα συμβατο εργαλείο στην τσέπη κάθε τυχερού που το κατέχει... Συγνώμη αν σας κούρασα :wacko: Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ και πάλι... Παράθεση ''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Εμένα πλέον δεν με απασχολεί καθόλου τι κάνουν και τι δεν κάνουν τα android. Απο την στιγμή που κυριαρχεί η προχειρότητα στις συσκευές που το φοράνε δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω προς αντικατάσταση του iPhone. Σαν χρήστης και των δυο λειτουργικών και συσκευών samsung, υποστηρίζω με σιγουριά αυτά που λέω. Έχω αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν ειμα κολλημενος και γι αυτό άφησα το iPhone 2 φορές. Ήθελα να δοκιμάσω και την άλλη πλευρά. Η έλειψη του ΒΤ είναι το πρόβλημα η ότι η Google με την samsung βγάζουν νέα έκδοση λειτουργικού υποτίθεται για να διορθώσουν ένα πρόβλημα και με την νέα version δημιουργούν δυο αλλα. Αυτο δείχνει την τσαπα******ά τους. Να πω ότι επειδή διαλέγουν ρουτερ, αναγκάστηκα να δώσω 90€ για να έχω σήμα και notifications. Σήμερα το απόγευμα σερφαριζε η γυναίκα μου στο Ίντερνετ με το Nexus και το έκλεισε γιατί φοβήθηκε την υπερθέρμανση είχε πιάσει 49c μόνο με σερφαρισμα. Το iPhone έχει κάποιες ελειψεις αλλα αν ξέρεις τις αντιμετοπιζεις και χωρίς JB. Έπειτα κάνει πράγματα που δεν γίνονται η δεν γίνονται τόσο καλά και απλά στα android. Για παράδειγμα τραβηξες ένα βίντεο και δεν θες να στραβωθεις για να το δεις στις 3.5" του iPhone. Μ ένα κλικ το βλέπεις ασύρματα στην 24αρα οθόνη του υπολογιστή. Το ίδιο αν θες κάποιο αρχείο απο τον υπολογιστή σου ο οποίος μπορει να είναι 20 χλμ μακριά. Ταινίες, φωτογραφίες, μουσική μπορείς άνετα να μεταφερεις στην συσκευή μέσω τρίτης εφαρμογής χωρίς iTunes και απο οποιοδήποτε υπολογιστή, με την προϋπόθεση ότι θα τα παίξεις με τον player της εφαρμογής. Αυτά και πολλά αλλα με κυριότερο την ποιότητα και σοβαρότητα της apple. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Να πω κι εγω την γνώμη μου μιας που το έχω απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στην ελληνική αγορά . Αρχικά το θέμα "σήμα κινητού ":ναι έχω ακούσει κι εγώ όλο αυτο το και καλα θέμα που είχε /εχει δημιουργηθεί .Εγω προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και μάλιστα πιάνει σήμα σε σημεία που αλλα κινητά μου δεν πιαναν .Στο θέμα να μοιράζεται αρχεία με αλλα κινητά δεν μου εχει λήψει τόσο πολυ γιατί πολυ απλά τα πιο πολλα που θέλω να στείλω δηλ βίντεο και φωτογραφίες τα στέλνω με email. όσο για το ραδιόφωνο τα kbπου καταναλώνει ειναι μηδενικά σε σχέση με την χαρα να ακούω όλους τους σταθμούς χωρίς παράσιτα και αλλα... εχωντας πιάσει διάφορα κινητά και δουλευωντας συχνά 2αλλα android(htc wildfire &se x8) δεν μπορω άλλο κινητο ...τόσο σαν αίσθηση και ποιότητα κατασκευής όσο και σαν ευχρηστια και σταθερότητα ...και δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω παρα μόνο αν το 5αρι ειναι απλά σε άλλη εντελώς κατηγορία !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Βλεπω πολλους χρηστες που εχω κατα καιρους συναντησει σε διαφορα λειτουργικα και θεματα συσκευων. Ετσι λοιπον σιγουρα ολοι θυμαστε τις περιπτωσεις καποιων δυστυχων που οι συσκευες τους για αγνωστο λογο (συνηθως εργοστασιακη αστοχια) δυσλειτουργουσαν. Δεν με παραξενευει λοιπον να υπαρχουν χρηστες που εκφραζουν παραπονα απο τη ληψη της συσκευης τους. Με ευχαριστει ομως να διαπιστωνω πως σε καθε γενια συσκευων το φαινομενο να εξαλειφεται η να βελτιωνεται, (πραγμα που σημαινει προσπαθεια της εταιρειας για βελτιωση τουλαχιστον στα σημεια αστοχιας), σε σημειο που σημερα να εχει φτασει να θεωρειται σχεδον μυθος. Απο την αλλη δεν μπορω να κατανοησω τις ακραιες εκφρασεις υπερασπισης μερικων, οποτε καποιος μπει στη διαδικασια να εκφρασει την αντιρηση του η να κρινει την συσκευη μερικα η συνολικα ! Ουτε την αδερφη η τη μανα του να αφορουσαν τα σχολια !:lol::lol::lol: Προσωπικα εχω εκτιμησει τη σταθεροτητα του, τη δυνατοτητα επαναφορας σε εργοστασιακη κατασταση μετα απο οσους πειραματισμους και αν εχουν γινει, τις πραγματικα πολλες δυνατοτητες του (που σε μεγαλο βαθμο απο το μεσο χρηστη παραμενουν ανεκμεταλευτες), το γεγονος ιτι ολος ο κοσμος φαινεται να γραφει εφαρμογες για αυτο, ενω αντιθετα (οπως εχω ξαναγραψει) με αγχωνει αυτο το σβησε γραψε και οι περιορισμοι που υπαρχουν οταν σε περισσοτερους απο εναν υπολογιστες. Ως γνωστον ομως τελειο δεν υπαρχει......:) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 καλημερα παιδια εχω προβλημα με την μπαταρια απο το 4αρι μου. δεν εχει jailbreak κι εχω την 4.3.5 απο τοτε που την εβαλα η μπαταρια μου το βραδυ πεφτει 15-20% ενω μεχρι πριν λιγο καιρο επεφτε το πολυ 2% δεν αφηνω καποια εφαρμογη ανοιχτη ουτε το 3g..επισης στο χρονο χρησης λεει οτι ειναι ιδιος με το χρονο αναμονης ενω δε το εκανε ποτε αυτο..τι φταιει? δοκίμασε να κάνεις reset network settings (απο τις ρυθμίσεις) για αρχη και βλέπουμε! Καλησπερα :) Ήμουν με 4.3.3 jailbreak και μου παρουσιάστηκε το ιδιο πρόβλημα με την αυτονομία, πέρασα την 4.3.5 μιας και είμαστε ενα βήμα απο το ios5 αλλά το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει, προφανώς επειδή δεν το σετάρισα σαν νέο. Δοκιμάζοντας την λύση του geovass επανήρθε αμεσως :thanks: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Υπαρχει καποιος τροπος να κατεβαζω βιντεο απο το facebook στο μηλο; Κατι σαν τους downloaders για το youtube; Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts