manwlis77 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 την πρωτη θηκη την εχω παραγγειλη και την περιμενω ισως και μες στην εβδομαδα τελεια ειναι εχω παρει 2 μια κοκκινη και μια grafite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 @Κωστη,η "ομορφια" για μενα ειναι να το ανοιγω και να δουλευουν ολα τελεια κ γρηγορα.η εμφανιση ειναι υποκειμενικη,αναλογα με το τι θελει ο καθενας μας. κ εγω πρωτιστως,θελω ενα τηλ (ασχετα αν δεν το βλεπω) ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ κ παντα σε κατασταση ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ! Σωστά τα λες Δημήτρη, είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας και πώς τη βρίσκει και τι τον φτιάχνει. Σκέψου ότι εμένα δεν μου έπεσαν ποτέ ούτε το Kaiser ούτε το Leo. Ίσως γιαυτό τα θέλω γυμνά χωρίς μόνιμες θήκες. Με τη θήκη "μανίκι" κατάφερα να διατηρήσω το Leo αγρατζούνιστo και καινούριo όπως λες, μετά από ενάμισι χρόνο σκληρής χρήσης. Αλλά πίστεψέ με, αν μου πέσει και χτυπηθεί θα του βάλω 3 bumpers το ένα πάνω απ' τ' άλλο και δεν θα τα βγάζω ποτέ... :lol: :lol: :lol: BTW, λογικά αύριο Τρίτη θα το έχω... :drool: Την καληνύχτα μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 εγω παλι, επειδη ειμαι κοριτσακι και κυκλοφορω με τσαντα που χωραει κι εμενα μεσα, φοβαμαι ιδιαιτερα την χαραξη! ετσι εχω βαλει στο μηλο screen αλλα και back cover protectror, και το εχω βαλει σε αυτημ ακριβως την θηκουλα! στο ιδιο χρωματακι κιολας! http://www.golla.com/#/en/products/preview/G936 ξερω καμια σχεση με τις πανακριβες που προτιματε,μοιαζει παιδαριωδης λες και ειναι για στρουμφοκινητο, αλλα απο εποχης iTouch, και μετα και hd2 η συγκεκριμενη εταιρεια μ εχει βολεψει πολυ!:happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) την πρωτη θηκη την εχω παραγγειλη και την περιμενω ισως και μες στην εβδομαδα τελεια ειναι εχω παρει 2 μια κοκκινη και μια grafite εκανες μια πολυ καλη αγορα Μανωλη!:) τα χρωματα,φυσικα,ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου κ υπαρχουν απειρες επιλογες κ συνδοιασμοι . Παντως,μετα απο μεγαλο ψαξιμο που εχω ριξει για αυτην την αγορα μου,την προτεινω ως την καλυτερη! ;) προσεχε μονο ποσο θα σφιξεις τις βιδες κατα την 1η τοποθετηση γιατι ισως μετα να μην μπορεις να ξαναβγαλεις την θηκη απο το τηλ χωρις να την καταστρεψεις:!: ειναι η μοναδικη,τετοιου επιπεδου, μεταλλικη θηκη που ΔΕΝ επηρεαζει το σημα στο iphone!!! ενω αντιθετα με τις (ακομη πιο ακριβες )θηκες τυπου vapor κλπ,θα πρεπει να εισαι ο Μαγκαιβερ (η εγω:p) για να καταφερεις να λυσεις το προβλημα αυτο:wacko:...κ παλι θα ειναι (συγγνωμη) καραγκιοζιλικι.... @Κωστα αντε με το καλο φιλε μου να παραλαβεις . παντως αυτο το "θεμα" μου με τις θηκες εχει ξεκινησει με το καιζερ μου,οταν μια μερα μου ξεκουμπωσε το κλιπ απο την θηκη ζωνης που το ειχα μεσα κ εκανε σημαδι στο τηλ στην μια γωνια που ισα που φαινοταν εκτεθιμενη!! ετσι απο τοτε ολα μου τα τηλ τα προστατευω,γιατι δεν θελω να ξανανοιωσω εκεινο το συναισθημα που ενοιωσα εκεινη την μερα με το σημαδεμα του καιζερ... κ δεν μιλαω για την ζημια στο τηλ...αλλα αυτο που εκανα απο τα νευρα μου μετα....(εκτος εαυτου,πλεον),χτυπησα ασχημα εναν που περασε κ μου ειπε "τι βριζεις ρε" την ωρα που "κατεβαζα" οτι υπηρχε, για το σημαδεμα της συσκευης μου.......:( !! ετσι για την υγεια(τουλαχιστον) των περαστικων,καλα ειναι να εχω θηκη στα τηλ μου.... Edited June 13, 2011 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 @zaharakis: Σε καταλαβαίνω απόλυτα Δημήτρη... Κι αν ένιωσες και αντέδρασες έτσι με το Kaiser, φαντάσου τι θα γινόταν με το iPhone 4 (και με το δίκιο σου σ' ένα βαθμό). Κι εγώ τις θέλω τις συσκευές μου τέλειες και εννοείται ότι θα του βάλω θήκη, απλά προτιμώ αυτές που μπαινοβγαίνουν για να απολαμβάνω την ομορφιά και το design του όταν το χρησιμοποιώ (αλλά με πολλή προσοχή πάντα). Εδώ που τα λέμε και ο πωλητής στο μαγαζί Voda μου πρότεινε σκληρή και μόνιμη θήκη όπως εσύ... Άντε να μην το γρουσουζέψουμε και μου πέσει κάτω σήμερα που θα το πάρω... :lol: :X :cold: :X :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 @zaharakis: Σε καταλαβαίνω απόλυτα Δημήτρη... Κι αν ένιωσες και αντέδρασες έτσι με το Kaiser, φαντάσου τι θα γινόταν με το iPhone 4 (και με το δίκιο σου σ' ένα βαθμό). Κι εγώ τις θέλω τις συσκευές μου τέλειες και εννοείται ότι θα του βάλω θήκη, απλά προτιμώ αυτές που μπαινοβγαίνουν για να απολαμβάνω την ομορφιά και το design του όταν το χρησιμοποιώ (αλλά με πολλή προσοχή πάντα). Εδώ που τα λέμε και ο πωλητής στο μαγαζί Voda μου πρότεινε σκληρή και μόνιμη θήκη όπως εσύ... Άντε να μην το γρουσουζέψουμε και μου πέσει κάτω σήμερα που θα το πάρω... :lol: :X :cold: :X :lol: Φυσικά κ δεν θέλει κανείς να γρουσουζεψει ΤΠΤ! Αλλα προτιμώ να γαιδουροδένω ΠΑΡΑ να γαιδουρογυρεύω!! Ένα μικρό παράδειγμα. Είμαι θάλασσα με τα παιδια αραχτός σε σε μια ξαπλώστρα κ ένα τραπεζάκι δίπλα μου με καφέδες τσιγάρα κλπ. Δίπλα απο το τραπέζι τα παιδια μου που προσπαθούν να κάτσουν κ τα δυο στην ίδια ξαπλώστρα. Αποτέλεσμα ; Το τραπέζι ανάποδα με όλα κάτω κ οι καφέδες κ ότι είχε πάνω του στην άμμο! Ευτυχώς είχα το μήλο στο χέρι εκείνη την στιγμη!!! Κάτι τέτοιες στιγμές κάνουν την lifeproof να ακούγεται μονόδρομος!!! Written from the best iPhone 4G 32g via Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Φυσικά κ δεν θέλει κανείς να γρουσουζεψει ΤΠΤ! Αλλα προτιμώ να γαιδουροδένω ΠΑΡΑ να γαιδουρογυρεύω!! Ένα μικρό παράδειγμα. Είμαι θάλασσα με τα παιδια αραχτός σε σε μια ξαπλώστρα κ ένα τραπεζάκι δίπλα μου με καφέδες τσιγάρα κλπ. Δίπλα απο το τραπέζι τα παιδια μου που προσπαθούν να κάτσουν κ τα δυο στην ίδια ξαπλώστρα. Αποτέλεσμα ; Το τραπέζι ανάποδα με όλα κάτω κ οι καφέδες κ ότι είχε πάνω του στην άμμο! Ευτυχώς είχα το μήλο στο χέρι εκείνη την στιγμη!!! Κάτι τέτοιες στιγμές κάνουν την lifeproof να ακούγεται μονόδρομος!!! Written from the best iPhone 4G 32g via Tapatalk σοκαριστηκα και μονο στην ιδεα της θαλασσας Δημητρη, γιατι εγω 4 μερες αφοτου ειχα παρει το Leo, το εκανα μπανιο στο δροσερο κυμα! ευτυχως φορουσε θηκη απο την οποια δεν περασε το νερο γιατι μονο η πλατη του βραχηκε. εκτοτε, οποτε πηγαινω για μπανιο τα τυλιγω με wrap (γιατι και ο κοκκος αμμου ζημια κανει) και μεσα στην τσαντα!:lol: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας τον όρο "ανακατασκευασμένο" iPhone ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας τον όρο "ανακατασκευασμένο" iPhone ; Μαλλον ειχε σπασει η οθονη και το φτιαξαν και το πουλανε ή κατι παρομοιο ελλατωμα που φτιαξαν Παιδια μια ερωτηση . Το 4 αρι εχει καποια δυνατοτητα εντοπισμου του κινητου σε περιπτωση κλοπης ή κατι σχετικο ? Καποιος να μου πει ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μαλλον ειχε σπασει η οθονη και το φτιαξαν και το πουλανε ή κατι παρομοιο ελλατωμα που φτιαξαν Καποιος να μου πει ? Το δικό μου έστειλα επειδή δεν λειτουργούσε το μικρόφωνό του και μου είπαν ότι εγκρίθηκε η αντικατάστασή του με ανακατασκευασμένο iPhone...Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τι εννοούν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Το δικό μου έστειλα επειδή δεν λειτουργούσε το μικρόφωνό του και μου είπαν ότι εγκρίθηκε η αντικατάστασή του με ανακατασκευασμένο iPhone...Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τι εννοούν.. Πρόκειται για αυτο που εννοει η λέξη. Συσκευη που της έγινε επισκευή όπως η δικη σου και φυσικά αντικαθίστανται και τα εξωτερικά μέρη για να δείχνει καινούργια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Πρόκειται για αυτο που εννοει η λέξη. Συσκευη που της έγινε επισκευή όπως η δικη σου και φυσικά αντικαθίστανται και τα εξωτερικά μέρη για να δείχνει καινούργια. Ναι εε ;; 'Αρα με λίγα λόγια θα μου δώσουν ένα iPhone (αγνώστου προελέυσεως και κατόχου) το οποίο το είχε κάποιος που του είχε χαλάσει, με διαφορετικό ΙΜΕΙ, του το φτιάξανε και θα το δώσουν σε μένα(;). Και η μπαταρία του ; Θα είναι καινούρια ή θα είναι χρησιμοποιημένη και αυτή;; ......Αρχίζω και ξενερώνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 το τηλεφωνο που θα σου δωσουν ειναι στην ουσια καινουργιο χωρις κανενα ψεγαδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ναι εε ;; 'Αρα με λίγα λόγια θα μου δώσουν ένα iPhone (αγνώστου προελέυσεως και κατόχου) το οποίο το είχε κάποιος που του είχε χαλάσει, με διαφορετικό ΙΜΕΙ, του το φτιάξανε και θα το δώσουν σε μένα(;). Και η μπαταρία του ; Θα είναι καινούρια ή θα είναι χρησιμοποιημένη και αυτή;; ......Αρχίζω και ξενερώνω... εγω θα προτεινα να σκεφτουμε κατι αλλο...:O ποσοι απο εμας ειμαστε σιγουροι οτι το σφραγισμενο κουτι του μηλου μας....δεν περιειχε ενα αναλογο τηλ κ οχι ενα ολοκαινουριο??;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) εγω θα προτεινα να σκεφτουμε κατι αλλο...:O ποσοι απο εμας ειμαστε σιγουροι οτι το σφραγισμενο κουτι του μηλου μας....δεν περιειχε ενα αναλογο τηλ κ οχι ενα ολοκαινουριο??;) Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση Δημήτρη. Κάθε νέα συσκευη έχει ταυτότητα που και να ήθελαν να το κάνουν δεν μπορούν απο την Εφορεία. Και ξέρεις πως είναι αυτα τα πράγματα στην Αμερική. Οι ανακατασκευασμενες συσκευές έχουν περάσει μεγαλύτερους ελέγχους απ ότι οι καινούργιες. Υπάρχουν τρόποι πο μ ένα διαγνωστικο βρίσκουν αν η μπαταρία έχει πρόβλημα. Κανεις δεν έχει αναφέρει ποτε σ αυτο το φόρουμ πρόβλημα με ανακατασκευασμενη συσκευη. Αυτο γίνεται για καλύτερη και ταχύτερη εξυπερετηση του πελάτη. Η apple δεν επιτρέπει αβεβαιες επεμβάσεις απο τα service των εκάστοτε πάροχων. Προτιμά να επιστραφεί σ αυτήν η συσκευη και να φτιάχνει απο τα δικα της εργαστήρια. Αυτο όμως προϋποθέτει μεγάλη καθυστέρηση. Γι αυτο έχουν θεσπίσει αυτόν τον τροπο αντικατάστασης με άλλη επιδιορθωμενη συσκευη που ήδη υπάρχει στα καταστήματα των πάροχων. Όπως είπα και πριν σ αυτές τις συσκευές έχει αλλαχθει οτιδήποτε έχει υποψία προβλήματος, εσωτερικά και εξωτερικά. Εντελώς καινούργια συσκευη παίρνεις εντός του χρονικού περιθωρίου των 7 ημερών. Δεν θα ήταν λογικο να δίνουν καινούργια μετα απο έξι μήνες χρήσης. Όμως αυτη που θα πάρεις ουσιαστικά θα είναι σαν καινούργια. Δεν είναι λίγες οι φορές που βγήκαν κερδισμένοι όσοι πήραν συσκευη απο αντικατάσταση μετα απο μήνες που είχαν την δικη τους. Το μοσχοπούλησαν λόγο της άψογης κατάστασης παίρνοντας περισσότερα χρήματα απ ότι θα έπιαναν απο το δικο τους. Edited June 15, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 πως απενεργοποιουμε την περιστροφη της οθονης στο Iphone 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 πως απενεργοποιουμε την περιστροφη της οθονης στο Iphone 4? μπορεις απλα να "κλειδωσεις" την οθονη σε portrait mode. νομιζω θα σ εξυπηρετησει!:) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 πως απενεργοποιουμε την περιστροφη της οθονης στο Iphone 4? ανοίγεις το multitasking, κάνεις slide προς τα δεξιά και επιλέγεις το αριστερό εικονίδιο της περιστροφής! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 ευχαριστω πολυ το ειχα ξεχασει! κ το ψαχνα μια ωρα :lol: αυτο που λες ειρηνη πως το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 ευχαριστω πολυ το ειχα ξεχασει! κ το ψαχνα μια ωρα :lol: αυτο που λες ειρηνη πως το κανω? ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια που σου περιεγραψε ο giannakiss! αυτο λεγεται κλειδωμα περιστροφης!:D Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Γι αυτο έχουν θεσπίσει αυτόν τον τροπο αντικατάστασης με άλλη επιδιορθωμενη συσκευη που ήδη υπάρχει στα καταστήματα των πάροχων. Όπως είπα και πριν σ αυτές τις συσκευές έχει αλλαχθει οτιδήποτε έχει υποψία προβλήματος, εσωτερικά και εξωτερικά. Τι να πώ δεν ξέρω. Άμα δεν πάρω την συσκευή στα χέρια μου δεν μπορώ να έχω άποψη..Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είχα την απαίτηση να μου αντικαταστήσουν τη συσκευή με νέα..Απλώς να διορθωθεί το πρόβλημα με το μικρόφωνο..Όπως και να 'χει..περιμενουμε...Καθώς εχουν περάσει 20 μέρες από τότε που έχω δώσει τη συσκευή στο κατάστημα που την αγόρασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδια μια ερωτηση . Το 4 αρι εχει καποια δυνατοτητα εντοπισμου του κινητου σε περιπτωση κλοπης ή κατι σχετικο ? Υπαρχει η δωρεαν εφαρμογη ''find my iphone'' στο appstore που κανει αυτην τη δουλεια που θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Γνώμη μου είναι οτι τα ανακατασκευασμένα δεν έχουν καμιά διαφορά με τα καινούργια,μη τα φοβάστε,και εγώ τέτοιο πήρα μετα απο πρόβλημα με το μικρόφωνο που έιχε το πρώτο μου.Αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι οι πρώτες παρτίδες έιχαν εξαιρετικό λευκό στην οθόνη και όχι ψιλοκίτρινο.Άντε τώρα να πετύχεις τέτοιο κομμάτι.. Edited June 15, 2011 by oug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Το δικό μου που είναι ανακατασκευασμένο είναι άψογο εκτός από σκόνη που έχει στην μπροστινή κάμερα (εναν μεγαλουτσικο κοκο) και φαινεται εννοειτε μονο οταν το βαραει ο ηλιος απευθειας και στο πισω μερος ενας «κοκος» που δεν ειναι βαμμενος μαυρος και μονο στον ηλιο φαινεται. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Και σε μένα πάντως το bumper δεν έχει κάνει γρατζουνια. Έχω το γνήσιο. Προφανώς είναι και θέμα τύχης, υποθέτω! Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts