konandrio Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Και γω σε θυμαμαι, εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα απο τοτε, τωρα εχουμε πολλες επιλογες στα smartphones. Εγινε φιλε μου σ ευχαριστω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Και γω σε θυμαμαι, εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα απο τοτε, τωρα εχουμε πολλες επιλογες στα smartphones. Εγινε φιλε μου σ ευχαριστω. το μονο σιγουρο ειναι πως οταν το κανεις jailbreak θα εχεις ενα εντελως αλλο τηλεφωνο και θα ανακαλυπτεις καθε μερα καινουρια πραγματα,που θα σε κανουν να μη θες να αφησεις απο το χερι σου τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 το μονο σιγουρο ειναι πως οταν το κανεις jailbreak θα εχεις ενα εντελως αλλο τηλεφωνο και θα ανακαλυπτεις καθε μερα καινουρια πραγματα,που θα σε κανουν να μη θες να αφησεις απο το χερι σου τη συσκευη. Όπως το δει κανείς. Απο την άλλη θα έχεις μια συσκευή σουρωτηρι, έρμεο στο φιλότιμο του κάθε Cydia και μη προγραμματιστή. Συνεπώς επίσης μια συσκευή έξω απο τις προδιαγραφές χρήσης για εταιρική χρήση σε κάθε σοβαρή εταιρεία και χωρίς την αξιοπιστία για την οποία φημίζεται η Apple. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Όπως το δει κανείς. Απο την άλλη θα έχεις μια συσκευή σουρωτηρι, έρμεο στο φιλότιμο του κάθε Cydia και μη προγραμματιστή. Συνεπώς επίσης μια συσκευή έξω απο τις προδιαγραφές χρήσης για εταιρική χρήση σε κάθε σοβαρή εταιρεία και χωρίς την αξιοπιστία για την οποία φημίζεται η Apple. Αν δεν έβγαινε jailbreak θα το ειχα στειλει κι ολας, οχι οτι τωρα που βγηκε δεν το σκέφτομαι, το iphone μαμα δεν αξιοποιεί ουτε το μισο των δυνατοτήτων του, στο χερι σου ειναι αν θα γινει σουρωτηρι, για εταιρικη χρηση κανει και η ποιο απλη συσκευη, που θα κραταει και η μπαταρια καμια 10 ρια μερες. Εγω θα το σκαλιζω μεχρι να βαρεθω παντως. Sorry αλλα γνωμη μου. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Όπως το δει κανείς. Απο την άλλη θα έχεις μια συσκευή σουρωτηρι, έρμεο στο φιλότιμο του κάθε Cydia και μη προγραμματιστή. Συνεπώς επίσης μια συσκευή έξω απο τις προδιαγραφές χρήσης για εταιρική χρήση σε κάθε σοβαρή εταιρεία και χωρίς την αξιοπιστία για την οποία φημίζεται η Apple. Να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα.... 1. το μηλο "επαγγελματικη συσκευη" 2.μονο αυτοι χωρις JB εχουν "επαγγελματικη συσκευη" 3. οι με JB ειναι "ερμαια του CYdia :confused: χαλαρωσε λιγακι...δλδ εμεις,με JB δεν εχουμε "επαγγελματικες συσκευες"και εσυ,χωρις JB εχεις??:lol::lol: διαβαστε πρωτα τι γραφετε πριν πατησετε το κουμπακι "υποβολη απαντησης" υπαρχει και κοσμος που βλεπει ;) παντως ,μιας και το εθεσες,μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις τι ενοεις λεγοντας "επαγγελματικη συσκευη" και την χρηση της?:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Όπως το δει κανείς. Απο την άλλη θα έχεις μια συσκευή σουρωτηρι, έρμεο στο φιλότιμο του κάθε Cydia και μη προγραμματιστή. Συνεπώς επίσης μια συσκευή έξω απο τις προδιαγραφές χρήσης για εταιρική χρήση σε κάθε σοβαρή εταιρεία και χωρίς την αξιοπιστία για την οποία φημίζεται η Apple. :lol: ευτυχώς που υπάρχει πάντα και μια διαφορετική άποψη για να είμαστε ευτυχείς οι λοιποί με την διαφορετικότητά μας viva la jailebreakone vivaaaaaa :p Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παιδια όλα είναι σχετικά. Για παράδειγμα το iPad το εκανα JB, είδα ότι δεν δουλευε το camera connection kit και επι τόπου το εκανα restore from backup για να ξαναγυρισω στην 4.3.1 χωρίς JB. Δεν το χρειάζομαι εκει σε τίποτα. Στο iPhone όμως υπάρχουν tweaks που μου είναι απαραίτητα και αφορούν κυρίως τις λειτουργίες τηλεφώνου και κατα δευτερον κάποια πράγματα που λείπουν και χρειάζονται για πιο γρηγορη χρήση. Απο εκει και πέρα όμως υπάρχουν λύσεις για τα περισσότερα πράγματα μέσω εφαρμογών του app store. Δεν είναι όπως πριν ένα χρόνο που η apple δεν έδινε δυνατότητες στις εφαρμογές να κάνουν πολλα πράγματα. Για να τις αξιοποιησεις όμως χρειάζεται να ξέρεις όπως και με το cydia πρέπει να ξέρεις τι υπάρχει και τι κάνει κάθε τι. Πλέον υπάρχουν εφαρμογές για download απο RapidShare, YouTube, μεταφορα φωτο και βίντεο απο τον υπολογιστη στο camera rall χωρίς μεσολαβιση iTunes και πολλα αλλα. Τα attachments πανε όπου εσυ θέλεις, φτιαχνεις και μετατρεπεις PDF και τόσα αλλα που μου διαφεύγουν τώρα. Προσωπικά έχω συνηθίσει με αυτα και δεν χρησιμοποιω τα παλιά tweaks του cydia παρόλο που τα έχω αγορασμενα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλημερα παιδια εχω παραγγειλει το iphone 4 και θα θελα να μου πειτε αν μπορω να μεταφερω τις επαφες μου απο το νοκια ν97 μινι στο iphone 4 και πως! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλημερα παιδια εχω παραγγειλει το iphone 4 και θα θελα να μου πειτε αν μπορω να μεταφερω τις επαφες μου απο το νοκια ν97 μινι στο iphone 4 και πως! ευχαριστω Θα συνδέσεις το Ν97 στον υπολογιστή σου και θα μεταφέρεις τις επαφές σου στον outlook μέσω του προγράμματος που έχει η ΝΟΚΙΑ για μεταφορά δεδομένων στο pc. Μετά θα συνδέσεις το iPhone θα ανοίξεις το iTunes και θα επιλέξεις συγχρονισμό επαφών από τον outlook. Εδώ θα βρεις τα πάντα. http://www.apple.com/gr/support/ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ευχαριστω παρα πολυ. επισης τι ειναι το tapatalk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ευχαριστω παρα πολυ. επισης τι ειναι το tapatalk? Ειναι ενα προγραμμα για διαφορες συσκευες για να μπαινουμε στα φορουμ πιο ευκολα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ρε παιδιά σήμερα παρατήρησα και εγώ πως κουνώντας το κινητό δεξιά - αριστερά ακούγεται ένα τικι τικι και όντως ο ήχος προέρχεται απο το Power button καθώς όταν το κρατάω λίγο πατημένο και μετά κουνάω το κινητό δεν ακούγεται το τικι τικι :blink:... το κάνει γενικά σε όλους σας? Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Στον καταλογο Απριλιου της Cosmote στην σελ.17, δινει δυο χρωματα διαθεσιμα για το iPhone 4 σε μαυρο και λευκο! Μαλλον ερχεται το λευκο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ε καιρός ήταν! :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Αντιθέτως στο apple store κατέβασαν οποιαδήποτε πληροφορία και αναφορά έχει σχέση με το λευκό iPhone 4. Το ποιος θα έχει δίκιο μάλλον θα μάθουμε τους επόμενους μήνες. sent from my iPhone using tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδιά πως μπορώ να βάλω σε ένα φάκελο διάφορα τραγούδια στο iTunes?ρωτάω γιατί όταν κάνω συγχρονισμό μου τα βγάζει σε πολλούς φακέλους. Π.χ 2 η 3 τραγούδια σε ένα φάκελο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Kαλησπέρα παιδιά πάει δεύτερος μηνας από το κατάστημα τις wind και δεν μου το έχουν φέρει το κινητό ακόμα από βδομάδα σε βδομάδα μου λένε...είπαν ότι αυτήν την βδομάδα μέχρι τέλος θα το έχω για να δούμε...έχει πάρει κανεις το τηλεφωνώ αυτό τον καιρό από κατάστημα τις wind μήπως με κοροϊδεύουν? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 παιδια μια ερωτηση δεν ξερω αν εχει ξαναγινει... υπαρχει τροπος να ξεχωρίσεις αυθεντικο i phone 4 απο απομιμιση...? Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Αμα δεις και πιασεις στα χερια σου μια φορα ενα γνησιο θα το καταλαβεις κατευθειαν αν πανε να σ πουλησουνε μουφα. Τωρα εξωτερικα υπαρχουν μερικα πολυ πιστα αντιγραφα Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erevos_csd Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Kαλησπέρα παιδιά πάει δεύτερος μηνας από το κατάστημα τις wind και δεν μου το έχουν φέρει το κινητό ακόμα από βδομάδα σε βδομάδα μου λένε...είπαν ότι αυτήν την βδομάδα μέχρι τέλος θα το έχω για να δούμε...έχει πάρει κανεις το τηλεφωνώ αυτό τον καιρό από κατάστημα τις wind μήπως με κοροϊδεύουν? H διαθεσιμότητα των 4ριων στην Ελλάδα είναι ένα πρόβλημα. Μπορεί στο κατάστημα που πήγες να περιμένεις τόσο καιρό και στο επόμενο κατάστημα της Wind να έχει απόθεμα καμιά 20αριά. Αν δεν χρησιμοποιείς κάποια επιδότηση, θα σου πρότεινα μια βόλτα από το skroutz, που θα βρεις και καλύτερες τιμές και μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στα καταστήματα να δεις αν το έχουν ετοιμοπαράδοτο. Αν έχεις επιδότηση, δες και σε άλλα καταστήματα της wind αν μπορείς. Αν δεν μπορείς να πας σε άλλο κατάστημα, απείλησέ τους ότι όχι μόνο θα ακυρώσεις την παραγγελία, αλλά ότι και θα πας σε άλλη εταιρία επειδή νιώθεις ότι σε κοροϊδεύουν. Να δεις μετά για πότε θα στο φέρουν :rolleyes: Παράθεση Android developer at Singletonapps www.singletonapps.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Καλησπέρα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σου λέει πληροφορίες π.χ για το ποτέ τραβήχτηκαν και ημερομηνία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Καλησπέρα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για φωτογραφίες που να σου λέει πληροφορίες π.χ για το ποτέ τραβήχτηκαν και ημερομηνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 παιδια μια ερωτηση δεν ξερω αν εχει ξαναγινει... υπαρχει τροπος να ξεχωρίσεις αυθεντικο i phone 4 απο απομιμιση...? το πιο απλο,ειναι το βαρος!!:happy: αυτα που πουλανε για "γνησια" στα serious και στα jumbo,ειναι σαν να πιανεις αχυρο στα χερια σου:!: αν και μακρια απο καθε τι που προσπαθουν να πουλησουν στο δρομο σαν "ευκαιρια!! Εχετε 1 στο εκατομμυριο να πεσετε πανω σε καποιον που εχει πραγματικα αναγκη κ ξεπουλαει!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Να ρωτησω κατι οταν μπω στην καμερα να βγαλω μια φωτογραφια πανω δεξια εχει ενα κουμπι που απο οτι καταλαβα ειναι για να εναλλαξεις την πισω καμερα με την μπροστα ετσι δεν ειναι; Εγω οταν βαζω την μπροστινη καμερα γιατι βλεπω μαυρο σαν να ειναι καλυμενη η καμερα με κατι; Το ιδιο ειναι και στο βιντεο εγραψα κιολας ενα βιντεο που ειναι μαυρο χωρις εικονα και ακουγεται μονο ο ηχος. Εχει καποιο προβλημα; 1/4 το αγορασα ελεος δηλαδη εχω 4.3.1 με jb περιμενω την βοηθεια σας με αγωνια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Μηπως εχεις βαλει καμια θηκη και καλυπτει την καμερα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts