Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά τι ***** συζητάμε. Απο τη στιγμή που η φωτογραφία δεν έχει την ίδια ανάλυση αλλά έχει μεγαλύτερη είναι απόλυτα φυσιολογικό μια φωτογραφία με περισσότερα εικονοστοιχεια(pixels) να μπορεί να αποτυπώσει μεγαλύτερο μέρος μιας εικόνας απο τι ένα βίντεο χαμηλότερης ανάλυσης!!!!!!

Καλά δεν είναι και έτσι.. Πριν είχα και 3Gs και άλλα κινητά.. Δεν υπήρχε τόση μεγάλη διαφορά. Σε προηγούμενη σελίδα έχουμε βγάλει φωτογραφίες .. τις είδες? Υπάρχει έντονο πρόβλημα όταν θες να βγάλεις ένα κοντικό πρόσωπο πχ..

Συζητήθηκε πολύ όντως το όλο θέμα και ξεκίνησε από μένα. Ευχαριστώ όμως όσοι ασχολήθηκαν και με έβγαλαν από τον κόπο να του κάνω restore ή να το πάω για service.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά δεν είναι και έτσι.. Πριν είχα και 3Gs και άλλα κινητά.. Δεν υπήρχε τόση μεγάλη διαφορά. Σε προηγούμενη σελίδα έχουμε βγάλει φωτογραφίες .. τις είδες? Υπάρχει έντονο πρόβλημα όταν θες να βγάλεις ένα κοντικό πρόσωπο πχ..

Συζητήθηκε πολύ όντως το όλο θέμα και ξεκίνησε από μένα. Ευχαριστώ όμως όσοι ασχολήθηκαν και με έβγαλαν από τον κόπο να του κάνω restore ή να το πάω για service.

Ναι φίλε μου δεν αμφισβητώ αλλα άλλο είναι τα 3mpixels/640x480 και άλλο τα 5mpixels/720p!!!!!!! Έχουν τεράστια διάφορα!!!!!!!!!!!!!!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ναι το κανει, αλλα αν τραβηξεις βιντεο, ενα χωρις να εχεις κανει κλικ στην στην οθονη και ενα κανοντας το, και μετα δεις τα 2 βιντεο, θα δεις οτι δειχνουν το ιδιο. Το ζουμαρισμενο δλδ.

:wacko: Ρε παιδιά με διπλό άγγιγμα κάνει ΟΧΙ zoom out αλλα φεύγει απο το full screen mode που εχει είτε κατα τη λήψη είτε κατα την αναπαραγωγή... Δοκιμάστε με αυτά που έχετε τραβήξει.... Ενώ το βλέπετε κάντε διπλό άγγιγμα και.... Θα δείτε πως όλα έχουν.... Zoom out....!!!!

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Ρε παιδιά χτες που άλλαξε η ώρα το τηλέφωνο την έκανε μόνο του την αλλαγή. Σήμερα που είχα βάλει ειδοποίηση να χτυπήσει 6 η ώρα, αυτό χτύπησε στις 7 και ας έγραφε 6 η ειδοποίηση. Και τώρα που βάζω ξυπνητήρια πρέπει να το βάλω μια ώρα πριν για να χτυπήσει. Έκδοση 4.1 με jailbreak. Ξέρει κανείς γιατί?

Ρε παιδιά χτες που άλλαξε η ώρα το τηλέφωνο την έκανε μόνο του την αλλαγή. Σήμερα που είχα βάλει ειδοποίηση να χτυπήσει 6 η ώρα, αυτό χτύπησε στις 7 και ας έγραφε 6 η ειδοποίηση. Και τώρα που βάζω ξυπνητήρια πρέπει να το βάλω μια ώρα πριν για να χτυπήσει. Έκδοση 4.1 με jailbreak. Ξέρει κανείς γιατί?

Πρέπει να διαγράψεις το συγκεκριμένο ξυπνητήρι και να βάλεις καινούριο.

Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4

και σε μενα το εκανε αυτο με το ξυπνητηρι!

ενω αλλαξε η ωρα τη Κυριακη κανονικα, το ξυπνητηρι για σημερα δε χτυπησε, παρα χτυπησε με την παλια ωρα. παλι καλα που ειχα ξυπνησει μονος μου.. BUG!

"I'm all in favor of keeping dangerous weapons out of the hands of fools. Let's start with typewriters." (Frank Lloyd Wright)

και σε μενα το εκανε αυτο με το ξυπνητηρι!

ενω αλλαξε η ωρα τη Κυριακη κανονικα, το ξυπνητηρι για σημερα δε χτυπησε, παρα χτυπησε με την παλια ωρα. παλι καλα που ειχα ξυπνησει μονος μου.. BUG!

Και σε εμένα το ιδιο

Γιώργος...:ninja:

Εμενα μια φορα, και χθες και σημερα χτυπησε κανονικα. Εγω δε σηκωνομουν βεβαια, αλλα δε φταιει το κινητο γι αυτο. Τι να κανει κι αυτο το δολιο; Βαρεσε, βαρεσε, βαρεσε, ε καποια στιγμη βαρεθηκε...
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ξερει κανεις πως μπορουμε να βαλουμε συντομευση του wifi στην κεντρικη σελιδα του iphone 4 ωστε να μην χρειαζεται να πηγαινω στις ρυθμισεις να το ενεργοποιω?
Φιλικά Γιώργος

Ξερει κανεις πως μπορουμε να βαλουμε συντομευση του wifi στην κεντρικη σελιδα του iphone 4 ωστε να μην χρειαζεται να πηγαινω στις ρυθμισεις να το ενεργοποιω?

Αν είναι με jailbreak, βρες στο cydia το sbsettings, και όταν το εγκαταστησεις, μετά Απλά σειρές το δάχτυλο σου απο αριστερά προς τα δεξιά εκει που είναι το ρολόι. Ακόμα και κλειδωμενο θα λειτουργήσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Εμένα σε αντίθεση με εσάς χτύπησε κανονικά... Πάλι καλά...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αν είναι με jailbreak, βρες στο cydia το sbsettings, και όταν το εγκαταστησεις, μετά Απλά σειρές το δάχτυλο σου απο αριστερά προς τα δεξιά εκει που είναι το ρολόι. Ακόμα και κλειδωμενο θα λειτουργήσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αψογος!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!

Φιλικά Γιώργος

Αυτό με το ξυπνητήρι σχέση με την αλλαγή της ώρας, είναι γνωστό bug ,λογικά θα λυθεί με το 4.2

http://www.tuaw.com/2010/11/01/iphone-daylight-saving-time-bug-hits-europe/

Update #2: Engadget points out that alarms set never to repeat, or set to repeat every day, are unaffected;

just the selective repeat alarms (only weekends, only weekdays) are getting munged.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αυτό με το ξυπνητήρι σχέση με την αλλαγή της ώρας, είναι γνωστό bug ,λογικά θα λυθεί με το 4.2

http://www.tuaw.com/2010/11/01/iphone-daylight-saving-time-bug-hits-europe/

Update #2: Engadget points out that alarms set never to repeat, or set to repeat every day, are unaffected;

just the selective repeat alarms (only weekends, only weekdays) are getting munged.

Συγγνώμη και η λύση ποια είναι; Αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει λύση για εμάς που βάζουμε ξυπνητήρι πχ. μόνο τις καθημερινές (και όχι κάθε μέρα)...

Βασικά η λύση είναι να βάζω το ξυπνητήρι μια ώρα νωρίτερα... :p:O Μέχρι να διορθωθεί το bug...

Συγγνώμη και η λύση ποια είναι; Αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει λύση για εμάς που βάζουμε ξυπνητήρι πχ. μόνο τις καθημερινές (και όχι κάθε μέρα)...

Βασικά η λύση είναι να βάζω το ξυπνητήρι μια ώρα νωρίτερα... :p:O Μέχρι να διορθωθεί το bug...

Η να την βάζεις χειροκίνητα χωρίς επανάληψη, εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα..

Αν έχεις κάποιες ώρες έτοιμες πάντα χωρίς επανάληψη, πριν πέσεις απλά ανοίγεις τους διακόπτες...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Δηλαδη αν καποιος δημιουργησει νεο ξυπνητηρι και βαλει ωρα και επαναληψη, τωρα μετα την αλλαγη της ωρας, και παλι δε θα λειτουργησει; Θα παει με την παλια ωρα;

Δηλαδη αν καποιος δημιουργησει νεο ξυπνητηρι και βαλει ωρα και επαναληψη, τωρα μετα την αλλαγη της ωρας, και παλι δε θα λειτουργησει; Θα παει με την παλια ωρα;

Έτσι γράφετε....:)

Καλησπερα σας.

Επειδη ετοιμαζομαι να γινω κατοχος ενος iphone και επειδη δεν ειναι ευκολο να διαβασω τοσες σελιδες,ειμαι αναμεσα απο 3gs και iphone 4.

Θα μπορουσατε να μου πειτε τις βασικες διαφορες και ποιο προτεινετε κατα τη γνωμη σας.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Το πρώτο ξυπνητήρι έχει πρόβλημα. Σβήστο φτιάξε άλλο κι είσαι ΟΚ.

Καλησπερα σας.

Επειδη ετοιμαζομαι να γινω κατοχος ενος iphone και επειδη δεν ειναι ευκολο να διαβασω τοσες σελιδες,ειμαι αναμεσα απο 3gs και iphone 4.

Θα μπορουσατε να μου πειτε τις βασικες διαφορες και ποιο προτεινετε κατα τη γνωμη σας.

οι βασικες ειναι οτι το 4 εχει καλυτερη καμερα,flash,οθονη με τρομερη ευκρινεια,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και 200 mhz παραπανω cpu.αν εχεις τα λεφτα παρτο αλλιως σε χαμηλοτερη τιμη προτιμησε 3gs που ειναι επισης μια αξιολογη συσκευη

οι βασικες ειναι οτι το 4 εχει καλυτερη καμερα,flash,οθονη με τρομερη ευκρινεια,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και 200 mhz παραπανω cpu.αν εχεις τα λεφτα παρτο αλλιως σε χαμηλοτερη τιμη προτιμησε 3gs που ειναι επισης μια αξιολογη συσκευη

Σ'ευχαριστω για την απαντηση.

Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλησπερα σας.

Εγώ θα σε συμβούλευα αν θες να πάρεις το iPhone 3Gs μεταχειρισμένο μόνο.. Αλλιώς δεν αξίζει καινούριο.. Για 120 ευρώ παραπάνω που είναι η διαφορά μεταξύ 3Gs και 4 στην τιμή, σίγουρα αξίζει το 4. Επειδή και εγώ παλιά είχα 3Gs και τώρα έχω iPhone 4 .. δεν έχουν καμία σχέση.. Πολύ ανώτερο το 4. Επίσης ξέχασαν να σου πουνε και το "facetime" που έχει παραπάνω καθώς και το γυροσκόπιο καθώς και τη μνήμη. 16 + 32 βγαίνει το 4 , και μόνο σε 8gb βγαίνει το 3Gs.

Edit. Δες εδώ τη σύγκριση να σε βοηθήσει καλύτερα

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9145

• The title was changed to iPhone 4