Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες μια βοηθεια παρακαλω.λεει να το αγορασω on line απο applestore uk?τι επιβαρυνση θα εχω στην τελικη τιμη με χρι να το παρω στα χερια μου?ξερε ικανεις να μου πει?ευχαριστω!!

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει παρατηρήσει κανείς ότι σε μερικές εφαρμογές η παιχνίδια όπου επιτρέπουν το zoom in k out με τα δάχτυλα να μην πιάνει αμέσως όταν αρχίζει η εφαρμογή άλλα να χρειάζεται να περάσει κάνα λεπτό για να μπορώ να κάνω zoom in ? π.χ. στο farm ville? είναι φυσιολογικό?

κ κάτι άσχετο...το κινητό μου έπεσε ενώ το είχα έξω από την θήκη στο πάτωμα, κ προς έκπληξή μου μετά από εξοχινιστικο έλεγχο διαπίστωσα ότι δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά παρόλο που έπεσε με την οθόνη προς τα κάτω, έχει φοβερή ποιότητά κατασκευής τελικά.

Έχει παρατηρήσει κανείς ότι σε μερικές εφαρμογές η παιχνίδια όπου επιτρέπουν το zoom in k out με τα δάχτυλα να μην πιάνει αμέσως όταν αρχίζει η εφαρμογή άλλα να χρειάζεται να περάσει κάνα λεπτό για να μπορώ να κάνω zoom in ? π.χ. στο farm ville? είναι φυσιολογικό?

Προφανώς, την ώρα που προσπαθείς να κάνεις zoom in/out, το παιχνίδι επικοινωνεί με τους servers του fb και κατεβάζει δεδομένα... γι' αυτό δεν ανταποκρίνεται.

Βασίλης

παιδες μια βοηθεια παρακαλω.λεει να το αγορασω on line απο applestore uk?τι επιβαρυνση θα εχω στην τελικη τιμη με χρι να το παρω στα χερια μου?ξερε ικανεις να μου πει?ευχαριστω!!

Θα πρέπει να μένεις Αγγλία για να στο φέρουν νομίζω.....

thanks!μηπως το εχει φερει κανεις απο εξω να μας πει?

Μην νομίζεις ότι έχουν τρελή διαφορά στην τιμή.

Επειδή κοιτούσα για να μου το φέρει ένας φίλος μου,κάπου στα 50-60 ευρώ κυμαίνεται η διαφορά με τις τιμές της Ελλάδας

Δεν μπορείς να παραγγείλεις απο το site της Apple όποια χώρα και να επιλέξεις γατί δεν παραδίδουν σε άλλες χώρες εκτός απο κει που έχουν παρουσία.

Από Αγγλία αν αυτό ρωτάς είναι ξεκλείδωτο, αν κάποιος το έφερε απ'έξω πήγε εκεί ο ίδιος και το πήρε ή είχε συγγενή γνωστό που το παρέλαβε και του το έστειλε.

Περισσότερα εδώ

Apple iPhone: Επίσημη αγορά από Ελλάδα (Cosmote, Vodafone) Εδώ προστίθενται και iStorm/Public/You.gr/Plaisio

Apple iPhone: Ανεπίσημη αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Εξαιτίας της ασυνέπειας της courier εγω θα παραλάβω το μήλο αυριο μιας και δεν πέρασαν να το παραλάβουν χθες αν είναι δυνατόν :@

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Μην νομίζεις ότι έχουν τρελή διαφορά στην τιμή.

Επειδή κοιτούσα για να μου το φέρει ένας φίλος μου,κάπου στα 50-60 ευρώ κυμαίνεται η διαφορά με τις τιμές της Ελλάδας

Thanks!!:)

Κ αν οπως λες ρε φιλε οτι θα βγαλει ανακοινωση η apple για το λευκο iphone 4 τελος του ετους ποτε θα ερθει στην ελλαδα?Τελη φεβρουαριου αρχες μαρτιου?Αν ειναι ετσι δεν αξιζει να περιμενω για να το παρω.Θα παρω το μαυρο.Πες μου ρε φιλε.

Στην COSMOTE άνοιξαν κωδικό για το λευκό iPhone4...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το έφερα από Apple Store στην Αγγλία, αλλά το παράλαβε συνεργάτης μου εκεί. Στην Ελλάδα δεν στέλνουν, αλλά ούτε και έχει καμμιά διάφορα στην τιμή. 50 ευρώ είναι όλη και όλη η διαφορά για το 32GB χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Επιπλέον η εγγύηση δεν ισχύει στην Ελλάδα και για οτιδήποτε θα είσαι αναγκασμένος να το στείλεις Αγγλία.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό όφελος από την αγορά του από Αγγλία, αλλά αντίθετα ζημία.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Πες μας τετοια να μας φτιαχνεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Μήπως για προπαραγγελια για όταν το φέρουν;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

λοιπον ηρθε στο ιδιο κουτι μεσα σε σακουλακη εχει διαφορετικο imei εχει μπροστα πισω ζελατινα.

μου το εχουν αλλαξει δηλαδη με καινουργιο?

παλικαρια, τελικα παιζει αλλα video formats το εργαλειο περα απο mp4?

http://www.apple.com/uk/iphone/specs.html για περισσότερα αν το σπάσεις.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

λοιπον ηρθε στο ιδιο κουτι μεσα σε σακουλακη εχει διαφορετικο imei εχει μπροστα πισω ζελατινα.

μου το εχουν αλλαξει δηλαδη με καινουργιο?

Αν έχει άλλο imei, σίγουρα δεν είναι το δικό σου. Καλοριζικο!

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

http://www.apple.com/uk/iphone/specs.html για περισσότερα αν το σπάσεις.

αμα το σπασω δε θα βλεπω τιποτα! :P

αμα παιξει jb εχεις καμμια εφαρμογη να προτεινεις? και μετα μπορω να περασω απο itunes οτι βιντεο θελω η παει με ssh? ευχαριστω προκαταβολικα..!

Αν έχει άλλο imei, σίγουρα δεν είναι το δικό σου. Καλοριζικο!

To οτι ηρθε ομως στο ιδιο κουτί αλλα το τηλεφωνο εχει διαφορετικό ΙΜΕΙ εμενα μου φέρνει στο μυαλο οτι παιζει να σου δώσανε και επισκευασμένο. Αλλιως ποιος ο λόγος να μη σου στειλουνε ενα σφραγισμενο και τέλος?? Τεσπα μην τρελενεσαι και πολυ, αν το τηλεφωνο ειναι αθικτο δε σε νιαζει τιποτα. Κοιτα να το χαρεις και καλοριζικο

τιο θεμα ειναι οτι βαζω την microsim και δεν μπορω να το ξεκλειδωσο.

γιατι δεν την εχω ενεργοποιησει.

μετα βαζω της wind και δεν την δεχεται

To οτι ηρθε ομως στο ιδιο κουτί αλλα το τηλεφωνο εχει διαφορετικό ΙΜΕΙ εμενα μου φέρνει στο μυαλο οτι παιζει να σου δώσανε και επισκευασμένο. Αλλιως ποιος ο λόγος να μη σου στειλουνε ενα σφραγισμενο και τέλος?? Τεσπα μην τρελενεσαι και πολυ, αν το τηλεφωνο ειναι αθικτο δε σε νιαζει τιποτα. Κοιτα να το χαρεις και καλοριζικο

Δεν ξέρω αν βοηθάει ..

ΑΛΛΑ και στη ΝΟΚΙΑ όταν μου είχανε 2 δώσει καινούργιες συσκευές (διαφορετικά μοντέλα ) και στην S.E που μου δώσανε μια καινούργια συσκευή ,τα είχα πάρει σε σακουλάκι και όχι σε καινούργιο κουτί ...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

τιο θεμα ειναι οτι βαζω την microsim και δεν μπορω να το ξεκλειδωσο.

γιατι δεν την εχω ενεργοποιησει.

μετα βαζω της wind και δεν την δεχεται

Eγω δεν καταλαβαινω ενω ειχες doa με ποιο δικαιωμα σου δωσανε μεταχηρισμενη συσκευη? Και γιατι εσυ την δεχτηκες? Τοσα λεγαμε την προηγουμενη φορα!! Να την πας πισω και να ζητισεις καινουργια συσκευη τωρα που ειναι νωρις.

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Δεν ξέρω αν βοηθάει ..

ΑΛΛΑ και στη ΝΟΚΙΑ όταν μου είχανε 2 δώσει καινούργιες συσκευές (διαφορετικά μοντέλα ) και στην S.E που μου δώσανε μια καινούργια συσκευή ,τα είχα πάρει σε σακουλάκι και όχι σε καινούργιο κουτί ...

Σε τι να βοηθαει? Καινουργια συσκευη παιρνουμε μονο σε κουτι σφραγισμενο.

Σε τι να βοηθαει? Καινουργια συσκευη παιρνουμε μονο σε κουτι σφραγισμενο.

Καλά ρε δεν σε είπαμε και καμπούρη:lol::lol:

Απλά είπα ότι εγώ σε 3 αντικαταστάσεις κινητών με καινούργια τα παρέλαβα σε σακουλάκια με καινούργιο ΙΜΕΙ ,φαίνονταν καινούργιο κινητό σε σφραγισμένο σακουλάκι, και όχι σε κουτί κανονικό με όλα τα παρελκόμενα.

Μόνο σε doa σου δίνουν καινούργιο σφραγισμένο. (ετσι ξέρω δηλαδή )

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Καλά ρε δεν σε είπαμε και καμπούρη:lol::lol:

Απλά είπα ότι εγώ σε 3 αντικαταστάσεις κινητών με καινούργια τα παρέλαβα σε σακουλάκια με καινούργιο ΙΜΕΙ ,φαίνονταν καινούργιο κινητό σε σφραγισμένο σακουλάκι, και όχι σε κουτί κανονικό με όλα τα παρελκόμενα.

Μόνο σε doa σου δίνουν καινούργιο σφραγισμένο. (ετσι ξέρω δηλαδή )

Δεν ξερω ποιον καμπουρη κτλ απλα προσπαθω να βοηθησω οποτε οχι ειρωνικα σχολια παρακαλω!

Οχι δεν σου δινουν μονο σε doa σφραγισμενο. Αν μπορουν να σου φτιαξουν μια χαλασμενη συσκευη εχει καλως αν δεν μπορουν πρεπει να σου δωσουν μια σφραγισμενη συσκευη.

• The title was changed to iPhone 4