pantnick Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παρεπιπτώντος, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με κατέβασμα με filedude; Είτε μέρα είτε νύχτα βγάζει error. Το filedude είναι για τον.... τα ίδια σε όλους κάνει. Ψάχνε για mediafire,2shared Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Δική μου γνώμη είναι ότι όποιος θέλει να προβεί σε αγορά μπορεί να το κάνει σχεδόν άφοβα. Τουλάχιστον το death grip δεν δείχνει να μας δημιουργεί πρόβλημα, τουλάχιστον στην πλειονότητα.. Και εγώ κατάφερα την πρώτη μέρα να ρίξω τις μπάρες αλλά δεν έιχα κανένα πρόβλημα με κλήσεις. Ειδικά τώρα που έχω θήκη δεν ασχολούμε καν (θα την αγόραζα έτσι και αλλιώς). Δυστυχώς, όπως και σε άλλες συσκευές κάποιες είναι "λαχείο" και από το καλημέρα έχουν εργοστασιακά προβλήματα. Είναι όμως το ρίσκο που πέρνουμε σχεδόν μετα περισσότερα μοντέλα και εταιρίες νομίζω..Κακώς αλλά τι να κάνουμε; Και εγώ έλεγα να περιμένω να δω τι θα πουν οι υπόλοιποι αλλάδεν κρατήθηκα..:O Και τελικά δεν το μετάνοιωσα στιγμή. Τα πραπάνω είναι προσωπική άποψη και εκτίμηση προς όσους ακροβατούν ανάμεσα στην αγορά του ή μη λόγω προβλημάτων. Το κόστος έιναι άλλη ιστορία.. Παρεπιπτώντος, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με κατέβασμα με filedude; Είτε μέρα είτε νύχτα βγάζει error. Εγω μέχρι τώρα καλά τα πάω με τον filedude. Μπορεί να ετυχα και στην περίπτωση βέβαια αρχείων. Μόνο το nfs δε βρίσκω πουθενά και πάω να σκάσω... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά, 2 ερωτήσεις, 1) που μπαίνω για να παραγγείλω την δωρεάν θήκη απο την apple (μου ειπαν μεσω itunes αλλα δεν το βρηκα) 2) τι φόρτιση του έχετε κάνει στην αρχή? Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Αν το έχεις πάρει απο Ελλάδα εδώ... http://www.apple.com/gr/iphone/case-program Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Αν το έχεις πάρει απο Ελλάδα εδώ... http://www.apple.com/gr/iphone/case-program Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μόλις έκανα τα βήματα , δείτε τι απαντούν,, "Η αίτησή σου έχει υποβληθεί online. Ενδεχομένως να χρειαστούν έως και 4-6 εβδομάδες για την επεξεργασία της." :lol::lol: 4-6 εβδομάδες για την επεξεργασία!! Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 2) τι φόρτιση του έχετε κάνει στην αρχή? Να το ξαναπούμε λοιπόν μια και μάλλον δεν το άκουσες πριν. Κανονική φόρτιση μέχρι να γεμίσει. Ούτε τα δωδεκάωρα ή τα οχτάωρα που λένε κάποιοι ούτε κανένα άλλο γιατροσόφι. Το βάζεις στην μπρίζα ή το USB, το φορτίζεις και από τη στιγμή που έχει φτάσει στο 100% το ποίρνεις και φεύγεις. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ρύθμισης μμς για wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 MMSC :http ://192.168.200.95/servlets/mms Proxy : 192.168.200.11:9401 APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms Τα υπόλοιπα πεδία τα αφήνεις κενά. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μόλις έκανα τα βήματα , δείτε τι απαντούν,, "Η αίτησή σου έχει υποβληθεί online. Ενδεχομένως να χρειαστούν έως και 4-6 εβδομάδες για την επεξεργασία της." :lol::lol: 4-6 εβδομάδες για την επεξεργασία!! Εγώ το είχα αφήσει το θέμα και συμπλήρωσα την αίτηση πριν λίγο με τα ίδια αποτελέσματα... Δεν πιστεύω να κάνει και 1 μήνα να έρθει...!? Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Εγώ το είχα αφήσει το θέμα και συμπλήρωσα την αίτηση πριν λίγο με τα ίδια αποτελέσματα... Δεν πιστεύω να κάνει και 1 μήνα να έρθει...!? Μπορεί να κάνει και ένα μήνα, μπορεί να κάνει και δύο. Εδώ στην Αμερική και οι ημερομηνίες αποστολής θηκών λόγω φόρτου παραγγελιών ξεπερνούν κατά πολύ τον 1 μήνα. Έτσι και αλλιώς μόνο το bumper είναι αξιόλογο και δυσεύρετο. Οι άλλες θήκες του προγράμματος με την μια ή την άλλη μορφή είναι κοινές και υπάρχουν στο εμπόριο με τιμές που ξεκινούν από το 1€. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένει κανείς την Apple για να προστατεύσει το κινητό του από τις άσχημες συνέπειες μιας πτώσης. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Να το ξαναπούμε λοιπόν μια και μάλλον δεν το άκουσες πριν. Κανονική φόρτιση μέχρι να γεμίσει. Ούτε τα δωδεκάωρα ή τα οχτάωρα που λένε κάποιοι ούτε κανένα άλλο γιατροσόφι. Το βάζεις στην μπρίζα ή το USB, το φορτίζεις και από τη στιγμή που έχει φτάσει στο 100% το ποίρνεις και φεύγεις. :) Βασικά το ίδιο εκανα οταν ειχα παρει το 3gs μεχρι να φορτισει αλλα μου ειπαν στον Γερμανο να το αφησω κανα 5ωρο, τεσοα σε ευχαριστώ !! :):D Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 αγόρασα αυτή την ζελατίνα για το κινητό http://www.egalaxy.gr/zagg-invisibleshield-for-apple-iphone-4-maximun.html, απο οτι διαβασα ειναι κομπλε, εχει κανεις προσωπικη αποψη? Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Βασικά το ίδιο εκανα οταν ειχα παρει το 3gs μεχρι να φορτισει αλλα μου ειπαν στον Γερμανο να το αφησω κανα 5ωρο, τεσοα σε ευχαριστώ !! :):D Στο Γερμανό και τα άλλα "τεχνομάγαζα" ξέρουν από τεχνικά όσο ξέρω εγώ να πλέκω δαντέλες. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 εχει παραγινει αυτο το πραγμα με τις μπαταριες απο τους ασχετους πωλητες στα καταστηματα κινητης. Ακουσα προσφατα σε ενα καταστημα βονταφον αυτο με το 8ωρο! Πριν απο 2 χρονια δουλευα στη βονταφον και τους ειχα πει δεν ισχυει αυτο το πραγμα πια και ακομα συνεχιζουν να το λενε! Πλεον αυτο κανει κακο παρα καλο στην μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) εχει παραγινει αυτο το πραγμα με τις μπαταριες απο τους ασχετους πωλητες στα καταστηματα κινητης. Ακουσα προσφατα σε ενα καταστημα βονταφον αυτο με το 8ωρο! Πριν απο 2 χρονια δουλευα στη βονταφον και τους ειχα πει δεν ισχυει αυτο το πραγμα πια και ακομα συνεχιζουν να το λενε! Πλεον αυτο κανει κακο παρα καλο στην μπαταρια. Έτσι είναι αδελφέ, αλλά άντε να εξηγήσεις μετά στον κόσμο πως αυτά που τους λένε οι πωλητές στα μαγαζιά αλλά και κάποιοι καλοθελητές στα διάφορα φόρουμ είναι απλώς ανοησίες. :p Edited September 4, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 ποία θήκη του πήρες? εγώ κοιτάζω αυτές της σιλικόνης αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι βολικές στο μπες-βγες στην τσέπη και θα κολλάνε.. Δεν είναι βολικές καθόλου για τσέπη πανταλονιού. Πήρα μία της Belkin πολύ λεπτή και διακριτική (sleek design έγραφε) όπου είμαι ικανοιποιημένος αρκεί να μην μου πέσει, γιατί εκεί το design δεν κρατάει μία από χτυπήματα μάλλον:cry: Το filedude είναι για τον.... τα ίδια σε όλους κάνει. Ψάχνε για mediafire,2shared Έλα που όλα τα apps είναι σε filedude! κάτι διάβασα πεταχτά σε ένα ξένο άρθρο ότι τα έχουν κάνει πλακάκια με apptractr.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Σχετικα με τις δωρεαν θηκες οριστε κι ενα αλλο link. http://www.ilounge.com/index.php/backstage/comments/apple-iphone-4-case-program-here-are-the-best-worst-picks/ Εγω πηρα την Belkin απο multirama στα 19.90 Euro. Για δωρεαν θηκη απο την Apple επελεξα την original aka bumper case απλα για να την εχω. Οσο για το σημα το ξαναλεω, οτι το ολο θεμα ειναι παραμυθι. Απλα εχετε παρεξηγησει τα γραφομενα μου. Το παραμυθι ειναι οτι ο κοσμος θελει να πιστευει οτι το iPhone 4 εχει μονο προβλημα αλλα αυτο δεν ισχυει. Ολα τα κινητα το κανουν και παντα εξαρταται κι απο το δικτυο του καθε παροχου. Παντως το δικο μου δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα. Edited September 4, 2010 by energetic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Δεν είναι βολικές καθόλου για τσέπη πανταλονιού. Για αντοχή, προστασία από χτύπημα και λιγότερη γλίτσα από αυτή που μαζεύει το gel σιλικόνης μόνο TPU παιδιά. Θήκες όπως οι Incipio NGP, οι Speck PixelSkin HD και Geometric, οι iSkin Solo, οι Griffin Motif και τα πολλά Κινέζικα φτηνά αντίγραφά τους επίσης φτιαγμένα από TPU που μπορεί να βρει κανείς στο eBay. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Μπορεί να κάνει και ένα μήνα, μπορεί να κάνει και δύο. Εδώ στην Αμερική και οι ημερομηνίες αποστολής θηκών λόγω φόρτου παραγγελιών ξεπερνούν κατά πολύ τον 1 μήνα. Έτσι και αλλιώς μόνο το bumper είναι αξιόλογο και δυσεύρετο. Οι άλλες θήκες του προγράμματος με την μια ή την άλλη μορφή είναι κοινές και υπάρχουν στο εμπόριο με τιμές που ξεκινούν από το 1€. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένει κανείς την Apple για να προστατεύσει το κινητό του από τις άσχημες συνέπειες μιας πτώσης. :) Δεν είναι φτηνές οι άλλες θήκες. Αυτή που παράγγειλα εγώ είναι Griffin και στο site της έχει 30 δολάρια. http://www.griffintechnology.com/products/reveal-etch-iphone4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ξέρει κανείς αν έχει επιλογή να έχω μόνο 3G σήμα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 ανοιξε στις ρυθμισεις το 3g και οπου εχει 3g θα εχεις κι εσυ 3g αλλιως γυριζει σε gprs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 ανοιξε στις ρυθμισεις το 3g και οπου εχει 3g θα εχεις κι εσυ 3g αλλιως γυριζει σε gprs Ναι αυτό το βρήκα. Δεν έχει να επιλέγει ενα απο τα 2; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ναι αυτό το βρήκα. Δεν έχει να επιλέγει ενα απο τα 2; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα οπως τα νοκια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα οπως τα νοκια. Α κρίμα :-( Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα οπως τα νοκια. Δηαλδή στα Νοκια μπορεις να εισαι μονο σε 3g; Και εαν δεν πιανει 3g;;:ninja: Το θεωρω αδυνατον... :X Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts