Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα στο Public Πειραιά με ενημέρωσε η υπεύθυνη της κινητής ότι θα φέρουν τα πρώτα κομμάτια τέλος Ιουλίου το πολύ αρχές Αυγούστου.

Μου έκανε πάντως εντύπωση ότι είχαν φέρει αρκετές θήκες για το νέο Iphone 4.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ αμφιταλαντεύομαι για bumper... από την μία είναι πολύ ωραίο έτσι αλλά από την άλλη όμως το λυπάμαι

Δες εδω...

http://img62.imageshack.us/img62/8193/screenshot20100628at651.png

http://img52.imageshack.us/img52/9710/screenshot20100628at712.png

Τις είδα και αυτές αλλά και το μαύρο αφού μόνο αυτό υπάρχει αυτή τη στιγμή... δεν ξέρω...

Εννοεις οτι υπαρχει μονο μαυρο bumper?

Δεν το ηξερα αυτο,sorry που σου προτεινα το ασπρο bumper.

Αυτες τις ειδες?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=277927

Με επιασες αδιαβαστο.Δες και τις αλλες στο συνδεσμο που σου εβαλα παραπανω.

Ναι, τις είχαν βάλει τα παιδιά προχτές που είχα ξανά ρωτήσει για θήκες. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ

Καλό ακουγεται, για να δουμε.. Για την SIM νομιζω περνει μονο microSim ιδια με την απλη SIM αλλα με λιγοτερο πλαστικο γυρο, γυρο. δλδ αν την κοψεις στις σωστες διαστασεις εισαι οκ, ετσι εχω διαβασει τωρα κατα ποσο ισχυει, δεν ξερω.

Ναι αλλα φανταζομαι θα σου δινουν μετα κανονικη sim αν αλλαξεις κινητο:Oε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Υπάρχουν και adaptors για να χρησιμοποιούνται σε trays που δέχονται κανονική SIM
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Οπως υποσχεθηκα γυρισα με μερικα extra info και βιντεο μετα απο μιση μερα χρησης του iPhone4.

Δυστυχως ομως δεν μπορω να πω οτι η συσκευη μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις.

Ειχα ολα τα μοντελα iphone ολα αυτα τα χρονια και παντοτε ημουν απο τους πρωτους που τα επαιρναν στα χερια τους. Παντοτε μα παντοτε εντυπωσιαζομουν απο τη νεα συσκευη και τις νεες προσθηκες που οσο μικρες και αν ηταν τη βελτιωναν αισθητα.

Μετα απο λιγες ημερες ενθουσιασμου τα πραγματα γυρνουσαν στην κανονικη τους λειτουργια οπου απλα απολαμβανα να χρησιμοποιω μια συσκευη που κανει τα παντα χωρις κανενα προβλημα.

Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο και για το iphone4.

Μετα απο αυτο το λιγο χρονικο διαστημα που το εχω, εχω την αισθηση οτι κραταω μια ευαλωτη συσκευη που αν φυσηξει λιγο το αερακι θα προξενηθουν ανεπανορθωτες βλαβες. Τα 2 βασικα προβληματα του σηματος και της ευθραυστοτητας της συσκευης ημουν ετοιμος να τα παρακαμψω μιας και ετσι και αλλιως θα επαιρνα θηκη. Αλλα ηρθε και προστεθηκε και το προβλημα με το wifi ( για το οποιο θα μιλησω πιο μετα) και το κακο ηρθε και τριτωσε.

Αναλυτικοτερα.

Το σημα οντως δεν πεφτει ευκολα. Επειδη ομως οπως φαινεται το προβλημα ειναι συνθετο (το κινητο κανει display λαθος το σημα και η κεραια ειναι επισης εκτεθειμενη) εχεις παντοτε την αισθηση οτι μπορει ανα πασα στιγμη να μην εχεις σημα. Μεσα σε δευτερολεπτα το σημα μπορει να ανεβει στις 4 απο τις 3 γραμμες που ηταν πριν και να κατεβει κατευθειαν στις 2 και 1 γραμμες. Το σημα βεβαια παραμενει σταθερο.

Ισχυει ομως αυτο που εχει αναφερθει στο anandetch αν θυμαμαι καλα. Οταν το σημα ειναι καλο οταν θα το πιασεις στα χερια σου οντως θα δεις πτωση αλλα δε θα ειναι αρκετη για να νεκρωσει την κληση. Οταν ομως ξεκινησεις με κακο σημα απο την αρχη το κινητο κατα πολυ μεγαλη πιθανοτητα θα χασει την κληση. Το δοκιμασα σε διαφορες περιπτωσεις και πολλες φορες η κληση δεν μπορουσε να πραγματοποιηθει.

Με μια θηκη ας πουμε οτι λυνεται κατι τετοιο αλλα απο την αλλη δεν βρισκω το λογο να ξοδεψω απο 30-50 ευρω επιπλεον για κατι που θα επρεπε να λειτουργει απο την αρχη. Ειδικα κιολας οταν ποτε στα παλαιοτερα μοντελα δεν εβαζα θηκη. Αντεχαν σε πτωσεις και δεν ειχαν θεματα κλησεων.

Το προβλημα ομως ερχεται και μεγαλωνει οταν διαπιστωσα οτι το wifi εχει τρομακτικο προβλημα και το browsing ειναι σα να χρησιμοποιω σε ταχυτητα καποιο τελειωμενο μοντελο εταιριας κινητης.

Για του λογου το αληθες δειτε και ενα βιντεο που ανεβασα στο youtube. (Οπως θα δειτε αποφασισα να διασκεδασω λιγο την ολη εμπειρια….)

http://www.youtube.com/watch?v=sDncYARKmH0

Tο κινητο εχεις την αισθηση οτι αντιμετωπιζει μεγαλα ping times που οπως ομως θα δειτε ειναι χαμηλοτερα απο του 3gs και η ταχυτητα στα speed tests που εκανα ηταν παντοτε ειτε μεγαλυτερη ειτε κοντινη με του 3gs.

Αποφασισα να αλλαξω και τα παντα στο router μου (το οποιο ομολογουμενως δεν ειναι και τιποτε το ιδιαιτερο) μπας και υπαρχει καποια ασυμβατοτητα. Δεν καταφερα ομως να μειωσω αυτο το μεγαλο lag που θα δειτε και στο βιντεο. Ελπιζω να ειναι κατι το οποιο μπορει να λυθει με software upgrade.

Πολλοι χρηστες στο internet αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα και πολλοι ισχυριζονται οτι επιστρεφωντας τη συσκευη και παιρνωντας μια καινουρια το προβλημα λυνεται. Στη δικη μου περιπτωση βεβαια δεν ειναι κατι το ευκολο γιατι τη συσκευη την αγορασα απο Αγγλια και μενω Ελλαδα…

Αυτα ειναι βασικα τα προβληματα. Τα υπολοιπα τα γνωριζετε ολοι.

Η οθονη ειναι οντως εξαιρετικη. Ευκρινεια, contrast τα παντα ειναι τελεια.

Οι απανταχου comic fans θα εκτιμησουν ιδιαιτερα το γεγονος οτι μπορεις ακομα και να διαβασεις comic book σε απολυτο zoom out!

Η φωτογραφικη απο τις λιγες φωτογραφιες που τραβηξα φαινεται εξαιρετικη. Ειναι σε επιπεδα powershot g7. Εξαιρετικη λεπτομερεια σε φωτεινες ληψεις και καλη ποιοτητα σε νυχτερινες. Οι νυχτερινες ειναι λιγο πιο noisy ακομα και με αρκετο σχετικα φωτισμο απ'οτι τις περιμενα αλλα σε καμμια περιπτωση δε φαινεται σαν φωτο κινητου. Εχω την αισθηση οτι το tap to focus ειναι αρκετα πιο αργο απο του 3gs αλλα πρεπει να το κανω side by side για να σιγουρευτω. Περισσοτερα για φωτογραφιες θα σας πω αυριο.

Το βιντεο, για το οποιο θα μιλησω περισσοτερο επισης αυριο, φαινεται εξαιρετικο. Ζηταει απεγνωσμενα stabilisation αλλα η ποιοτητα της εικονας ειναι πολυ καλη. Με ενα σταθερο χερι μπορει να μειωθει το jello effect το οποιο γενικοτερα δεν ειναι τοσο ευδιακριτο, αλλα με αποτομες αναπηδησεις και πολυ αποτομη κινηση μπορει πολυ ευκολα να εμφανισθει.

Η μπαταρια ειναι εξαιρετικη. 6 και κατι ωρες οπως θα δειτε απο το screenshot οι οποιες κατα κυριο λογο ηταν gaming και wifi. Οποτε τα αποτελεσματα μετα απο μια δευτερη φορτιση και λογικη χρηση θα ειναι ακομα καλυτερα.

Τα θετικα της συσκευης ειναι παρα πολλα αλλα ταυτοχρονα εχει και τρομερα σημαντικα μειονεκτηματα τα οποια δεν μπορει να παραβλεψει κανεις.

Προβληματικο σημα, ευθραυστο, προβληματικο wifi.

Στα 2 απο τα 3 ισως το προβλημα να λυθει μεσω software οποτε ολα καλα, αλλα υποψιαζομαι οτι κατι τετοιο μαλλον δε θα γινει.

Οτι αλλο θελετε μου λετε!

Εμαθα σημερα που ρωτησα σε καταστημα βοντα οτι θα το φερουν Σεπτεμβρη και Κοτε δεν ειχαν ιδεα

Στα καταστήματα δεν ξέρουν τι τους γίνεται! :offtopic: Ρώτησα την Πέμπτη το απόγευμα σε κατάστημα Γερμανός και μου λένε ότι θα αργίσει πολύ. Τους λέω ότι ακούγεται για μέσα στον Αύγουστο, και μου απαντάνε ότι μέσα στον Αύγουστο θα έρθουν τα Demo προς επίδειξη, και προς πώληση μετά τον Σεπτέμβριο!!! :dizzy: Την επόμενη ημέρα το Πλαίσιο το έφερε προς επίδειξη!

Πιστεύω ότι προς το τέλος του μήνα θα έχουμε πιο επίσημη ενημέρωση από τα δίκτυα.

Οπως υποσχεθηκα γυρισα με μερικα extra info και βιντεο μετα απο μιση μερα χρησης του iPhone4.

Δυστυχως ομως δεν μπορω να πω οτι η συσκευη μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις.

Ειχα ολα τα μοντελα iphone ολα αυτα τα χρονια και παντοτε ημουν απο τους πρωτους που τα επαιρναν στα χερια τους. Παντοτε μα παντοτε εντυπωσιαζομουν απο τη νεα συσκευη και τις νεες προσθηκες που οσο μικρες και αν ηταν τη βελτιωναν αισθητα.

Μετα απο λιγες ημερες ενθουσιασμου τα πραγματα γυρνουσαν στην κανονικη τους λειτουργια οπου απλα απολαμβανα να χρησιμοποιω μια συσκευη που κανει τα παντα χωρις κανενα προβλημα.

Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο και για το iphone4.

Μετα απο αυτο το λιγο χρονικο διαστημα που το εχω, εχω την αισθηση οτι κραταω μια ευαλωτη συσκευη που αν φυσηξει λιγο το αερακι θα προξενηθουν ανεπανορθωτες βλαβες. Τα 2 βασικα προβληματα του σηματος και της ευθραυστοτητας της συσκευης ημουν ετοιμος να τα παρακαμψω μιας και ετσι και αλλιως θα επαιρνα θηκη. Αλλα ηρθε και προστεθηκε και το προβλημα με το wifi ( για το οποιο θα μιλησω πιο μετα) και το κακο ηρθε και τριτωσε.

Αναλυτικοτερα.

Το σημα οντως δεν πεφτει ευκολα. Επειδη ομως οπως φαινεται το προβλημα ειναι συνθετο (το κινητο κανει display λαθος το σημα και η κεραια ειναι επισης εκτεθειμενη) εχεις παντοτε την αισθηση οτι μπορει ανα πασα στιγμη να μην εχεις σημα. Μεσα σε δευτερολεπτα το σημα μπορει να ανεβει στις 4 απο τις 3 γραμμες που ηταν πριν και να κατεβει κατευθειαν στις 2 και 1 γραμμες. Το σημα βεβαια παραμενει σταθερο.

Ισχυει ομως αυτο που εχει αναφερθει στο anandetch αν θυμαμαι καλα. Οταν το σημα ειναι καλο οταν θα το πιασεις στα χερια σου οντως θα δεις πτωση αλλα δε θα ειναι αρκετη για να νεκρωσει την κληση. Οταν ομως ξεκινησεις με κακο σημα απο την αρχη το κινητο κατα πολυ μεγαλη πιθανοτητα θα χασει την κληση. Το δοκιμασα σε διαφορες περιπτωσεις και πολλες φορες η κληση δεν μπορουσε να πραγματοποιηθει.

Με μια θηκη ας πουμε οτι λυνεται κατι τετοιο αλλα απο την αλλη δεν βρισκω το λογο να ξοδεψω απο 30-50 ευρω επιπλεον για κατι που θα επρεπε να λειτουργει απο την αρχη. Ειδικα κιολας οταν ποτε στα παλαιοτερα μοντελα δεν εβαζα θηκη. Αντεχαν σε πτωσεις και δεν ειχαν θεματα κλησεων.

Το προβλημα ομως ερχεται και μεγαλωνει οταν διαπιστωσα οτι το wifi εχει τρομακτικο προβλημα και το browsing ειναι σα να χρησιμοποιω σε ταχυτητα καποιο τελειωμενο μοντελο εταιριας κινητης.

Για του λογου το αληθες δειτε και ενα βιντεο που ανεβασα στο youtube. (Οπως θα δειτε αποφασισα να διασκεδασω λιγο την ολη εμπειρια….)

http://www.youtube.com/watch?v=sDncYARKmH0

Tο κινητο εχεις την αισθηση οτι αντιμετωπιζει μεγαλα ping times που οπως ομως θα δειτε ειναι χαμηλοτερα απο του 3gs και η ταχυτητα στα speed tests που εκανα ηταν παντοτε ειτε μεγαλυτερη ειτε κοντινη με του 3gs.

Αποφασισα να αλλαξω και τα παντα στο router μου (το οποιο ομολογουμενως δεν ειναι και τιποτε το ιδιαιτερο) μπας και υπαρχει καποια ασυμβατοτητα. Δεν καταφερα ομως να μειωσω αυτο το μεγαλο lag που θα δειτε και στο βιντεο. Ελπιζω να ειναι κατι το οποιο μπορει να λυθει με software upgrade.

Πολλοι χρηστες στο internet αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα και πολλοι ισχυριζονται οτι επιστρεφωντας τη συσκευη και παιρνωντας μια καινουρια το προβλημα λυνεται. Στη δικη μου περιπτωση βεβαια δεν ειναι κατι το ευκολο γιατι τη συσκευη την αγορασα απο Αγγλια και μενω Ελλαδα…

Αυτα ειναι βασικα τα προβληματα. Τα υπολοιπα τα γνωριζετε ολοι.

Η οθονη ειναι οντως εξαιρετικη. Ευκρινεια, contrast τα παντα ειναι τελεια.

Οι απανταχου comic fans θα εκτιμησουν ιδιαιτερα το γεγονος οτι μπορεις ακομα και να διαβασεις comic book σε απολυτο zoom out!

Η φωτογραφικη απο τις λιγες φωτογραφιες που τραβηξα φαινεται εξαιρετικη. Ειναι σε επιπεδα powershot g7. Εξαιρετικη λεπτομερεια σε φωτεινες ληψεις και καλη ποιοτητα σε νυχτερινες. Οι νυχτερινες ειναι λιγο πιο noisy ακομα και με αρκετο σχετικα φωτισμο απ'οτι τις περιμενα αλλα σε καμμια περιπτωση δε φαινεται σαν φωτο κινητου. Εχω την αισθηση οτι το tap to focus ειναι αρκετα πιο αργο απο του 3gs αλλα πρεπει να το κανω side by side για να σιγουρευτω. Περισσοτερα για φωτογραφιες θα σας πω αυριο.

Το βιντεο, για το οποιο θα μιλησω περισσοτερο επισης αυριο, φαινεται εξαιρετικο. Ζηταει απεγνωσμενα stabilisation αλλα η ποιοτητα της εικονας ειναι πολυ καλη. Με ενα σταθερο χερι μπορει να μειωθει το jello effect το οποιο γενικοτερα δεν ειναι τοσο ευδιακριτο, αλλα με αποτομες αναπηδησεις και πολυ αποτομη κινηση μπορει πολυ ευκολα να εμφανισθει.

Η μπαταρια ειναι εξαιρετικη. 6 και κατι ωρες οπως θα δειτε απο το screenshot οι οποιες κατα κυριο λογο ηταν gaming και wifi. Οποτε τα αποτελεσματα μετα απο μια δευτερη φορτιση και λογικη χρηση θα ειναι ακομα καλυτερα.

Τα θετικα της συσκευης ειναι παρα πολλα αλλα ταυτοχρονα εχει και τρομερα σημαντικα μειονεκτηματα τα οποια δεν μπορει να παραβλεψει κανεις.

Προβληματικο σημα, ευθραυστο, προβληματικο wifi.

Στα 2 απο τα 3 ισως το προβλημα να λυθει μεσω software οποτε ολα καλα, αλλα υποψιαζομαι οτι κατι τετοιο μαλλον δε θα γινει.

Οτι αλλο θελετε μου λετε!

καλοριζικο κατ αρχην και συγχαρητηρια για την ωραια παρουσιαση.καποιες διευκρινιστικες ερωτησεις:τα τηλεφωνα ηταν και τα δυο σε ios4;

επισης το cache tou safari το ειχεις κανει clear και στα δυο;πραγματικα μου εκανε εντυπωση το τεραστιο lag:X:X του 4.τι να πω,μακαρι να ειναι θεμα soft,αν και αν και τα δυο ηταν με ios4 δε νομιζω να παιζει ρολο.

iphone classic 1.1.2 otb

iphone 3G 2.1

iphone 3GS 16GB white

iphone 4 16gb black:ninja:

Οντως εχει πολυ lag , δοκιμασες με αλλο ρουτερ ? σε αλλο ασυρματο δικτυο ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Και το δικό μου δεν έχει πρόβλημα... έχω κουραστεί να το γράφω αλλά δεν με πιστεύουν... μου λένε ότι είμαι fanboy

Όλα έχουν πρόβλημα παιδιά απλά εξαρτάται απο το σήμα. Πχ Δύο τηλέφωνα που δείχνουν 5 μπάρες, στο ένα μπορεί η μέτρηση του σήματος να είναι -51 dB ενώ στο άλλο -89. Με μετρήσεις που έγιναν, με το που πιάνεις το τηλέφωνο στο χέρι χάνεις περίπου 20 dB. Άρα αυτός που έβλεπε 5 μπάρες και ήταν στο -51 πάει στο -71 και άρα βλέπει 5 μπάρες ακόμα. Αυτός που όμως είχε σήμα στα -89 dB κρατώντας το τηλέφωνο στέλνει το σήμα στα -109. Σήμα στα -109 αντιστοιχεί με 1 μπάρα. Όπόταν απο 5 που βλέπει ξαφνικά το τηλέφωνο δείχνει μόνο 1 μπάρα.

Γι' αυτό και η Apple είπε ότι υπάρχει "λάθος" στη φόρμουλα και θα το φτιάξουν στο επόμενο update. Δεν θα μας δείχνει το τηλέφωνο 5 μπάρες όταν είναι στα -89 dB αλλά 2-3 για παράδειγμα.

Edited by ChPhCh

Ναι και τα 2 εχουν το ios4.

Δυστυχως δεν εχω δοκιμασει ακομα σε αλλο router.

Οταν το ανοιξα στη δουλεια οπου εχουμε και ασυρματο δικτυο δε θυμαμαι να ειδα τετοιο lag. Βεβαια 2 πιθανα παιζουν εκει. Ειτε οντως να μην υπηρχε ειτε επειδη η συνδεση της δουλειας ειναι παντοτε αργη να μην μου φανηκε κατι περιεργο.

Ανρωτιεμαι μηπως πρεπει να το κανω restore σαν νεο κινητο αντι να χρησιμοποιω το backup του 3gs.

Απλα ειναι πολλα τα πραγματα που δε θελω να χασω. (save games κατα κυριο λογο.....)

Όλα έχουν πρόβλημα παιδιά απλά εξαρτάται απο το σήμα. Πχ Δύο τηλέφωνα που δείχνουν 5 μπάρες, στο ένα μπορεί η μέτρηση του σήματος να είναι -51 dB ενώ στο άλλο -89. Με μετρήσεις που έγιναν, με το που πιάνεις το τηλέφωνο στο χέρι χάνεις περίπου 20 dB. Άρα αυτός που έβλεπε 5 μπάρες και ήταν στο -51 πάει στο -71 και άρα βλέπει 5 μπάρες ακόμα. Αυτός που όμως είχε σήμα στα -89 dB κρατώντας το τηλέφωνο στέλνει το σήμα στα -109. Σήμα στα -109 αντιστοιχεί με 1 μπάρα. Όπόταν απο 5 που βλέπει ξαφνικά το τηλέφωνο δείχνει μόνο 1 μπάρα.

Γι' αυτό και η Apple είπε ότι υπάρχει "λάθος" στη φόρμουλα και θα το φτιάξουν στο επόμενο update. Δεν θα μας δείχνει το τηλέφωνο 5 μπάρες όταν είναι στα -89 dB αλλά 2-3 για παράδειγμα.

όπως είπα και αλλού... δεν μπορώ/θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες. Στο δια ταύτα δεν βλέπω πρόβλημα. Κλήσεις δεν χάνω οπότε είτε δείχνει 5 μπάρες είτε καμία διαφορά δεν υπάρχει στην χρήση.

ωραίος σχολιασμός της συσκευής.

Επιτέλους γράφει κάποιος που πραγματικά εχει στα χέρια του το iphone 4!

Για να ειμαι ειλικρινής δεν έχω παρατηρήσει lag στο wifi. Επειδή το προηγούμενο κινητό μου ήταν το iphone 2G , το 4 στο wifi το βλέπω πιο γρήγορο. Οπότε δεν μπορώ να είμαι και 100% απόλυτος σ'αυτό το θέμα.

Στο θέμα της λήψης έχεις δίκιο. Εγώ πάντως πιστεύω πως το θέμα θα λυθεί σε επόμενη αναβάθμιση.

Δεν είχα ποτέ dropped call στο iphone 4, ενώ στο iphone 2G υπήρχαν περιπτώσεις που σε full σήμα (vodafone) έπαιρνα ενημερωτικό sms οτι κάποιος με κάλεσε και ήμουν εκτός κάληψης!

Το εύθραυστο δεν μπορώ να το καταλάβω.

Όποιο κινητό και να σου πέσει κάτω θα "χτυπήσει". Το εύθραυστο εγώ το καταλαβαίνω πως εαν σου πέσει κάτω θα γίνει 1000 κομμάτια.

Δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο... αλλα δεν υπάρχει και λόγος να συμβεί εαν προσέχεις.

Το 2G μου το έχω 2χρόνια κι έχει ελάχιστες γρατζουνιές, κι αυτές απο τα κέρματα στην τσέπη, κι ένα βαθουλωματάκι δίπλα απο την είσοδο για τα ακουστικά, στην γωνία, όταν μου είχε πέσει κάτω (μαζί με το έμφραγμα!)

Το κινητό πάντα θα έχει ελείψεις γιατι ο καθε ένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Το ζήτημα είναι να μην έχει προβλήματα.

Πάντως εγώ είμαι 100% ευχαριστημένος απο το κινητό... για την ώρα, εκτώς κι αν συναντήσω κανένα bug στην πορεία.

[ f i l i p p o s ]

Μια ερωτηση προς τον ----dk79----

Πρωτα να το χαρεις το κινητο και να σου λυσει τα χερια.

Θα ηθελα να μου πεις την ποιοτητα ηχου και την ενταση του ringtone σε σχεση με το 3gs.

Και μετα αν εχεις μιλησει με ανοιχτη ακροαση αν ακους δυνατα τον συνομιλητη σου,παντα σε σχεση με το 3gs και αν μπορουν και σε ακουνε οι συνομιλητες σου οταν μιλας με ανοιχτη ακροαση γιατι σε οσα iphone εχω δοκιμασει απο το 2g εως το 3gs που ειχα και σε φιλων iphone υπαρχει προλημα στο οτι δεν σε ακουει ο συνομιλητης σωστα και πρεπει να το εχεις διπλα στο στομα και οχι καποια αποσταση οπως μπορεις σε αλλες συσκευες.

Ευχαριστω.

Edited by spireto
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν στην Αγγλία δεν υπάρχει όχι μόνο iphone 4 , ούτε camera connection kit δεν βρήκα για iPad

Αρχικά πήγα στο apple store του exeter που είναι επαρχία μπας και έχει αλλά τίποτα , όσο για regent street καλά καλά δεν μπορείς να μπεις μέσα από τον κόσμο και γινόταν λεηλασία , κόσμος που αγόραζε τα πάντα ασταμάτητα.

Τζιφος λοιπόν , όσο αφορά τα αλλά μαγαζιά και αυτά λειτουργούσαν με τεράστια σειρά προπαραγγελειας .

ακόμα γίνεται πανικός; Απίστευτο!

Σε σχέση με το 2G πάντως το 4 είναι παρα πολυ δυνατό στους ήχους και στην ανοιχτή ακρόαση!

Υπήρχαν φορές που το είχα χαμηλώσει κατα 2 στάθμες.

[ f i l i p p o s ]

Την τριτη θα ανεβει ο αδερφος μου στο manchester.Υπαρχει περιπτωση να βρει 4αρι?Αν δε βρει στα app store που αλλου μπορει να ψαξει?Απο ιδιωτες σε αγγελιες?

• The title was changed to iPhone 4