Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ειναι το iBlacklist.Φοβερο.Με εχει ξελασπωσει απειρες φορες.

Και αν εχεις βαλει καποια ατομα στη λιστα και σε καλεσουν στο δειχνει οτι σε καλουν αλλα σε αυτους φαινεται η οτι το εχεις κλειστο η οτι μιλας η ακομα μπορει να του πει οτι αυτος ο αριθμος δεν υπαρχει η οτι δεν χρησιμοποιειται.

στο itunes υπαρχει κατι αξιοπιστο ???

LG G4

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επειδη βλεπω οτι θελει 3 εβδομαδες για να φερουν , μπορω να κανω εγω παραγγελεια απο το σαιτ της apple στην διευθυνση του και να του παει σπιτι του?

730€ μου βγήκε εμένα Δημήτρη το 32GB από Λονδίνο, χωρίς έξοδα αποστολής μια και θα το φέρει συνεργάτης μου. Δύο ήθελα αλλά και ένα που βρήκα πάλι τυχερός είμαι. Το δεύτερο από Ελλάδα όταν με το καλό έρθει. :lol:

Φαντάζομαι πως γίνεται αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως καλύτερα να πεις στον φίλο σου να επισκευτεί αυτοπροσώπως κάποιο Apple Store. Πριν μια εβδομάδα περίπου πήρα το δικό μου και ενώ δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στο online shop, ο συνεργάτης μου στο Λονδίνο το βρήκε σε ένα Apple Store.

Μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε Apple Store και να το αγοράσει Sim-Free (χωρίς συμβόλαιο και ξεκλείδωτο) στις 600 λίρες Αγγλίας. Να θυμάσαι βέβαια, πρώτον πως και στην Αγγλία υπάρχει προς το παρόν έλλειψη λόγω εξάντλησης της πρώτης εισαγωγής, και πως η εγγύηση ισχύει μόνο στην χώρα αγοράς συνεπώς σε οποιαδήποτε βλάβη θα πρέπει να το πας στην Αγγλία για τα περαιτέρω.

Από το online apple store της Αγγλίας, θα πρέπει να περιμένεις minimum 3 βδομάδες για την παράδοση. Ενδεχομένως να έχεις θέμα με το check out (αν και δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, επιφυλάσομαι ως προς το γεγονός ότι μπορεί να δέχονται ελληνικές κάρτες visa) .. Σε apple store, επίσης δεν υπάρχει stock, ωστόσο μπορεί ο φίλος σου να γραφτεί σε μία λίστα "αναμονής" .. και δίνοντας τα στοιχεία του θα τον ειδοποιήσουν για το πότε θα είναι διαθέσιμη η συσκευή του, ώστε να πάει να την παραλάβει .. (αυτή είναι η ενημέρωση που δίνουν τα καταστήματα εδώ στο UK)

δυστυχώς, την συγκεκριμένη περίοδο και με την κατρακύλα του ευρώ, τo iphone-άκι μας βγαίνει λίγο ακριβούτσικο βάσει της σημερινής ισοτιμίας .. Ελπίζουμε στην ανοδική πορεία του και πάλι, ώστε να ελαφρύνει λίγο η τσέπη μας...

Αν έχω νεότερο update, θα σας ενημερώσω!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Οχι,δυστυχως.Δεν εχεις κανει jailbreak?

ΤΟ αγορασα πριν μια εβδομαδα οποτε καταλαβαινεις...περιμενω το νεο ..και απο οτι διαβαζω ειμαστε πολυ κοντα...;).:)

Edited by cyberbop
LG G4

Τη κατσαμε...και περισσοτερο αυτοι που το αγορασαν ηδη.Θα καθονται σε αναμενα καρβουνα.Και πουλησα το 3GSακι μου!!!

1) Απο Αμερική χωρίς συμβόλαιο ΔΕΝ παίζει να το πάρεις κάτω απο $699. Όπως προαναφέρθηκε θα είναι και κλειδωμένο οπόταν δεν αξίζει να το φέρεις απο Αμερική.

2) Στην Αγγλία οι τιμές είναι 500 στερλίνες για το 16άρι και 600 για το 32άρι. SIM-free, ξεκλείδωτο επίσημα δηλαδή, μόνο στο Apple Store έχεις τη δυνατότητα να το πάρεις. Ακόμα και Pay And Go απο τις εταιρείες είναι κλειδωμένα. Κάποιες σου προσφέρουν επίσημο ξεκείδωμα με κάποιο μικρό αντίτιμο αλλά υπάρχουν και κάποιοι όροι. Σίγουρα συμφέρει να το αγοράσει κάποιος SIM-free για να μην έχει μπελάδες.

3) Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε τηλέφωνο για δείγμα στα Apple Stores στο Λονδίνο. Έρχονται παραλαβές καθημερινά αλλά τα τηλέφωνα πάνε σε όσους έχουν γραφτεί στο Prioriry List. Η λίστα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ με χιλιάδες άτομα (ειδικά για το Regent Street). Να μπει κάποιος μέσα και απλά να πάρει τηλέφωνο και να φύγει είναι αδύνατο για την ώρα.

4) Η λίστα λειτουργεί ως εξής: Όταν έρθει η σειρά σου πέρνεις ένα email απο την Apple και έχεις μέχρι το κλείσιμο του καταστήματος την επόμενη μέρα να το παραλάβεις. Αν δεν πας, δεν κρατούν το τηλέφωνο και φυσικά φεύγεις και απο τη λίστα. Αν δεν κάνω λάθος, ο μόνος τρόπος για να γραφτείς στη λίστα είναι να πας στο κατάστημα. Μπορείς να κρατήσεις ένα μόνο τηλέφωνο απο κάθε κατηγορία, ένα 16άρι μόνο και ένα 32άρι μόνο δηλαδή, για κάθε ένα Apple ID.

Και εγω δε πιστεύω και πολλα από όσα λέει το gismodo :mad:! Μην ξεχναμε οτι ηδη βρισκεται σε "πολεμο" με την Apple, οποτε λιγο πολυ ψαχνει αφορμες για να της τα ριξει :!:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Τη κατσαμε...και περισσοτερο αυτοι που το αγορασαν ηδη.Θα καθονται σε αναμενα καρβουνα.Και πουλησα το 3GSακι μου!!!

εγω γι αυτο αγορασα το 3gs γιατι με το 4 δεν βλεπω ...να προχωρει το θεμα...και θα το αγορασω μονο εαν δω οτι υπαρχει μια αξιοπρεπή λυση στο προβλημα που προέκυψε και οχι αλχημείες..!!!

Edited by cyberbop
LG G4

Αν δεν το πιάσεις στο χέρι σου, να δεις το πρόβλημα ο ίδιος και να αποφασίσεις αν σε επηρεάζει ή όχι, δεν μπορείς να ξέρεις. Το gizmodo δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο site.

'Οσες φορές "έριξα" το σήμα επίτηδες όταν δοκίμαζα το τηλέφωνο, η κλήση δεν έπεσε ποτέ. Το μόνο που θέλω να δοκιμάσω τώρα είναι αυτό:

Αν είναι έτσι τα πράματα τότε υπάρχει πρόβλημα.

Edited by ChPhCh

Θα σκάσω άμα δεν το πώ.

Ενα κομμάτι διαφανούς μεμβράνης (σελοτέιπ) γύρω-γύρω ή στο επίμαχο

σημείο μέχρι να λυθεί το πρόβλημα,και τέλος.Αν μπορεί κάποιος τυχερός που το έχει,ας κάνει ένα

τέστ έτσι να δούμε...

Χρήστος.

επειδη βλεπω οτι θελει 3 εβδομαδες για να φερουν , μπορω να κανω εγω παραγγελεια απο το σαιτ της apple στην διευθυνση του και να του παει σπιτι του?

Ναι γίνεται να το πάρεις με τη δική σου κάρτα απο το apple store και να παει σε αυτόν. Το πρόβλημα που συνάντησα εγώ τουλάχιστον είναι ότι δεν μπορεί να διαχωρίσει τα 2 άτομα. Οπότε στο profile σου θα φαίνεται ο φίλος σου και επιπλέον το iTunes store θα βαρεσει tilt και θα σου ζητάει να επιβεβαιωσεις τα στοιχεία σου. Γιατί έχει κάνει μια μίξη της δικής σου διεύθυνσης και κάρτας με του φίλου σου. Παρόλα αυτά πάντως λειτουργεί το όλο πράγμα και μετά μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία σου στα κανονικά.

Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ και το περιμένω την

Πέμπτη.

Guest lagoudakis
εγω γι αυτο αγορασα το 3gs γιατι με το 4 δεν βλεπω ...να προχωρει το θεμα...και θα το αγορασω μονο εαν δω οτι υπαρχει μια αξιοπρεπή λυση στο προβλημα που προέκυψε και οχι αλχημείες..!!!
εκανες την πιο σωστη κινηση,αυτο θα κανω και εγω,ο ενθουσιασμος ειναι κακος συμβουλος στην συγκεκριμενη περιπτωση;)

Εγώ αποφάσισα να δοκιμάσω κανένα android τελικά, ευκαιρία είναι :)

όοοοοοταν έρθει κανονικά στην Ελλάδα βλέπουμε!

Εγώ σκέφτομαι το samsung galaxy s. Άκουσα καλά λόγια. Αλλά ακόμα δεν έχω παρετηθεί της ιδέας του iphone4. Απλά πέσανε πολλοί επάνω του και προβληματίζομαι γιατί τα λεφτά δεν τρέχουν από τα μπατζάκια και ότι πάρω θα το κρατήσω για τρία χρόνια τουλάχιστον.
Χρησιμοποιήστε τα πάντα προς όφελός σας

Εγώ σκέφτομαι το samsung galaxy s. Άκουσα καλά λόγια. Αλλά ακόμα δεν έχω παρετηθεί της ιδέας του iphone4. Απλά πέσανε πολλοί επάνω του και προβληματίζομαι γιατί τα λεφτά δεν τρέχουν από τα μπατζάκια και ότι πάρω θα το κρατήσω για τρία χρόνια τουλάχιστον.

Παρε 3GS.Τωρα τι εχεις?

Και εγω για Android παω (μαλλον πηγα, ερχεται το Desire)

Αδιαμφισβήτητα το Iphone 4 ειναι πανεμορφο και περισσοτερο λειτουργικο απο τα προηγούμενα μοντέλα, αλλα η ταχύτητα αναπτυξης του Android λειτουργικου σε συνδιασμο με την κοινότητα του XDA ειναι win win συνδιασμος...

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρε 3GS.Τωρα τι εχεις?

Ή το 3G και αν δεν έχουν κι απ αυτό πάρε ένα ipod κι ας μην είναι τηλέφωνο... λεφτά σας δίνουν; Δεν μπορώ να καταλάβω...

Ή πάρε το 4 ή πάρε κάτι άλλο καινούριο. Έλεος δηλαδή...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Italia ακουστηκε πως η Βοντα ηθελε την αποκλειστικοτητα αλλα μετα τα προβληματα με την κεραια και δικα της τεστ ειπε στην Αππλε να φτιαξει το κινητο διαφορετικα θα προχωρησει στην διανομη μονο του 3gs....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τωρα αυτο http://blog.gsmarena.com/apple-iphone-4-proximity-sensor-acts-weird-we%E2%80%99ve-got-the-video-to-prove-it/ ειναι 2 glitch?η μας κανουν πλακα?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Προτεινε ρε φιλε κατι καλυτερο του παιδιου,αν βρεις,και ασε τις ειρωνιες...

Σου λέει ότι αλλαζει συσκευή κάθε 3 χρόνια και του προτίνεις περσινή συσκευή. Το galaxy είναι μια χαρά... όπως και το iPhone 4, όπως και ένα σωρό φετινές συσκευές. Αλλά με τιποτα μην πάρει παλιά συσκευή...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Έχει βρει κάνεις κάποια ωραία θήκη εκτός των επίσημων bumpers;

Μέχρι να μου έρθει είχα πει δεν θα του βάλω αλλά τώρα που το είδα το λυπήθηκα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=277927

Οι χρωματιστες πιστευω θα χαρασονται ευκολα.Οποτε αν παρω θα παρω τη μαυρη που θα ειναι πιο ανθεκτικη στην κακομεταχειριση.

Edited by Petros the Great

Μέχρι να μου έρθει είχα πει δεν θα του βάλω αλλά τώρα που το είδα το λυπήθηκα

εδω εχει καποιες θηκες http://www.extreme-mobile.gr/c.APPLE.29003.html αλλα δεν τις εχει ακομα. σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα το πολυ σε κανα 10ημερο θα τις εχει. απο εκει ειχα παρει θηκες για το hd2 και ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

εδω εχει καποιες θηκες http://www.extreme-mobile.gr/c.APPLE.29003.html αλλα δεν τις εχει ακομα. σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα το πολυ σε κανα 10ημερο θα τις εχει. απο εκει ειχα παρει θηκες για το hd2 και ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος.

Ευχαριστώ kopromax... θα κάνω μία ερώτηση για τις τιμές τους. Μην κάνουν όσο το επίσημο bumper και φύγω κάτω από καμιά καρέκλα

• The title was changed to iPhone 4