Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες. Γιατί αν αρχίσουμε να λέμε τι μας είπε ο κάθε ένας, άκρη δεν θα βγάλουμε.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα μια ερωτηση να κανω...το κινητο ειναι οκ η εχει προβληματα? γιατι καποιοι μου ειπαν οτι εχει προΗβλημα :/

Η συσκευή όχι.Μόνο η έκδοση λογισμικού που φοράει είναι λίγο παρωχημένη(αυτό αλλάζει όμως)..

Λιγότερα από αυτή που έχεις...

Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες. Γιατί αν αρχίσουμε να λέμε τι μας είπε ο κάθε ένας, άκρη δεν θα βγάλουμε.

απλα επιδη θελω να το παρω ρωτησα καποιους και μου ειπαν απλα οτι εχει προβληματα και κατι με το facebook...αλλα εγω δε το πιστευω...

• Administrators
απλα επιδη θελω να το παρω ρωτησα καποιους και μου ειπαν απλα οτι εχει προβληματα και κατι με το facebook...αλλα εγω δε το πιστευω...

Αν διαβάσεις το παρόν θέμα για να πάρεις μια εικόνα. Γιαυτό είναι τα forum εξάλλου.

Modpic.gif

Παδια μου ειδιποιηση για αναβαθμιση τωρα τι ειναι αυτο ποια εκδοση τις 2.1;;; ηρθε σε κανεναν αλλων;;; αν την κανει κανεις να μας πει αν εχει καμια διαφορα με την 2.1.1.Α.0.6!!! Θα εχει dualtouch γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει?? Edited by Antrikos1990
Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

Παδια μου ειδιποιηση για αναβαθμιση τωρα τι ειναι αυτο ποια εκδοση τις 2.1;;; ηρθε σε κανεναν αλλων;;; αν την κανει κανεις να μας πει αν εχει καμια διαφορα με την 2.1.1.Α.0.6!!! Θα εχει dualtouch γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει??

Είναι η 2.1.1.C.0.0. Ορισμένοι λένε πολύ μικρή βελτίωση στην ταχύτητα. Κατα τ'άλλα ΚΑΜΙΑ διαφορά με την 2.1.1.Α.0.6!! Ούτε dualtouch ούτε τίποτα ;)

Αφου εγκατεστησα στο κινητο μου διαφορα παιχνιδια και emulators για playstation super nintendo κλπ σκεφτομαι οτι θα ηταν πολυ χρησιμο αν ειχα και ενα χειριστηριο αφου η συσκευη δεν εχει κ multitouch!

Ξερετε αν κυκλοφορει τιποτα τετοιο?

Εμενα μου εκανε εντυπωση που δε βρικα τιποτα εκτος απο αυτο...

http://pocketnow.com/review/bgp100-bluetooth-gamepad

το οποιο απο οτι φαινεται βγηκε πριν 6 χρονια :blink:

Παιδια καλησπερα,

ειμαι σε διαδικασια να βαλω πανω την εκδοση 2.2 στο Χ8 μου. εχω κατι θεματακια με το xrecovery. Ενω περνιουνται ολα τα αρχεια κανονικα γινεται η ολη διαδικασια, οταν κλεινω το κινητο μου και το ξανα ανοιγω και θα πρεπει να παταω το κουμπι back για να μπει μεσα στο xrecovery δεν γινεται τιποτα!!! Συνεχιζει κανονικα το boot και μπαινει σε κανονικη λειτουργια το κινητο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?? Ευχαριστω

Παιδια καλησπερα,

ειμαι σε διαδικασια να βαλω πανω την εκδοση 2.2 στο Χ8 μου. εχω κατι θεματακια με το xrecovery. Ενω περνιουνται ολα τα αρχεια κανονικα γινεται η ολη διαδικασια, οταν κλεινω το κινητο μου και το ξανα ανοιγω και θα πρεπει να παταω το κουμπι back για να μπει μεσα στο xrecovery δεν γινεται τιποτα!!! Συνεχιζει κανονικα το boot και μπαινει σε κανονικη λειτουργια το κινητο. Εχετε καμια ιδεα τι xfμπορει να συμβαινει?? Ευχαριστω

Δεν έχεις Xrecovery φίλε μου..

Κάτι δεν έκανες σωστά...

Δεν έχεις Xrecovery φίλε μου..

Κάτι δεν έκανες σωστά...

Μα αυτο ειναι το θεμα οτι εχω βαλει κ τα 3 αρχεια μεσα στο bin κτλ κτλ. κ οταν κλεινω το κινητο κ το ξανα ανοιγω δε γινεται τιποτα!!! εκει κολλαω

συγνωμη αν σε κουρασα με τις ερωτησεις μου. . . . αλλα ευχαριστω για τις διευκρινεισεις που μου δεινεις. . . . . το αρχειο Root explore που βαζει μεσα μαζι με τα αλλα αρχεια απο που το κατεβαζω. . . .?? και αν μπορεις να με δωσεις το link απο τι room που φορας θα σου ειμουν ευγνωμων. . . εψαξα αλλα μονο μεχρι την 2.2 μπορεσα να βρω. . . . την 2.3.3 δν την βρηκα. . . .

Εγώ έχω μια άλλη απορία.Το αγόρασα μόλις χτες και ενώ αρχικά δούλευε κανονικά,μερικές ώρες αργότερα,άσχετα ποιο εικονίδιο επιλέγω,αισθάνομαι μόνο μια μικρή δόνηση και δεν ανοίγει καμιά εφαρμογή...Φοράει το Android 2.2 (νομίζω) και προσπάθησα να κάνω επιδιόρθωση λογισμικού μέσω του PC Companion αλλά δεν τα κατάφερα (έχω windows 7).Καμιά ιδέα;Ευχαριστώ.

το αρχειο Root explore που βαζει μεσα μαζι με τα αλλα αρχεια απο που το κατεβαζω. . . .?? και αν μπορεις να με δωσεις το link απο τι room που φορας θα σου ειμουν ευγνωμων. . . εψαξα αλλα μονο μεχρι την 2.2 μπορεσα να βρω. . . . την 2.3.3 δν την βρηκα. . . .

Είναι εφαρμογή επί πληρωμή, γι αυτό...

μπορείς να κατεβάσεις τον super manager μπορείς και με αυτόν

Για την rom δες εδώ:

http://shpitisme.blogspot.com/

Το πρώτο που θα κάνεις είναι backup την rom που φοράς με xrecovery

Δεύτερον.backup τις επαφές (με όποιο τρόπο θες, (εγώ τις έχω στη sim)

Τρίτον.backup τις εφαρμογές που θες

Τέταρτον.Μάθε τον κωδικό πρόσβασης του Gmail.Γενικά, όλους τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών που χρησιμοποιείς.

Κατέβασε το update.zip 5.1 και ριτχό χύμα στην sd card (όχι σε φάκελο).

Μπες στο xrecovery και πάνε: install custom zip/install custom zip from sd card (θα σου βγάλει μία λίστα με ότι έχεις στην κάρτα, η rom συνήθως είναι τελευταία)/install/πίσω με το πλήκτρο back στο κεντρικό μενού του xrecovery/factory reset (full wipe)/yes/και reboot.Και επειδή σε ψιλοφοβάμαι θα σου στείλω με pm τον root xplorer

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν στην Froyobread rom ή και σε οποιαδήποτε άλλη custom rom για το x8 μπορώ να έχω και overclock και dual touch; Ευχαριστώ..! :)

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν στην Froyobread rom ή και σε οποιαδήποτε άλλη custom rom για το x8 μπορώ να έχω και overclock και dual touch; Ευχαριστώ..! :)

Η συγκεκριμένη είναι του δημιουργού του fake pinch zoom(Dualtouch) οπότε, δεν ανησυχείς για αυτό..

Για overclock, μπες στο αντίστοιχο thread των xda

Αν το θες για HD games, βάλε αυτή που έχω εγώ..

Το μόνο bug που έχει είναι η ανάλυση της φωτογραφίας μόνο σε vga.Με την 5.1 λύθηκε και το πρόβλημα του video.πλέον, μπορείς να τραβήξεις σε υψηλή ανάλυση.Στο επόμενο update πιστεύω να λυθεί και αυτό:grin:

Δεν το καταλαβα αυτο... overclocking για να παιζουν τα HD games? Εχω κατεβασει μερικα (αυτα της gameloft) και αφου μου εσπασαν τα νευρα μεχρι να κατεβασουν το additional content που ηθελαν τελικα δεν επαιζαν! Ανοιγαν κ μετα κολλαγε το κινητο και ή εκλειναν τα παιχνιδια ή εκανε restart! Χρειζεται να κανω overclocking αλλιως δεν παιζουν στο X8 με android 2.2?

καλημερα μηπως μπορει να μου πει καποιος που θα βρω στο κινητο την εφαρμογη MultiPicture Live Wallpaper δεν μου την βγαζει στο αρχικο μενου... Ευχαριστω ειμαι νεος στο xperia x8 και γενικοτερα στα smartphones

Η συγκεκριμένη είναι του δημιουργού του fake pinch zoom(Dualtouch) οπότε, δεν ανησυχείς για αυτό..

Για overclock, μπες στο αντίστοιχο thread των xda

Αν το θες για HD games, βάλε αυτή που έχω εγώ..

Το μόνο bug που έχει είναι η ανάλυση της φωτογραφίας μόνο σε vga.Με την 5.1 λύθηκε και το πρόβλημα του video.πλέον, μπορείς να τραβήξεις σε υψηλή ανάλυση.Στο επόμενο update πιστεύω να λυθεί και αυτό:grin:

Ξέρω πως να ενεργοποιήσω το overclock, το έχω κάνει. Απλώς ρωτάω γιατί έχω την αίσθηση πως(αφού είχα κάνει overclock)όταν ενεργοποίησα και το pinch zoom το overclock χάθηκε. Γι' αυτό ρωτάω μήπως εχω κάνει κάτι λάθος. Όσο για τη rom που μου προτείνεις την έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. Ενδιαφέρoυσα φαίνεται.. Δηλαδή σε αυτήν μπορώ να έχω και overclock και pinch zoom μου λες;

Δεν το καταλαβα αυτο... overclocking για να παιζουν τα HD games? Εχω κατεβασει μερικα (αυτα της gameloft) και αφου μου εσπασαν τα νευρα μεχρι να κατεβασουν το additional content που ηθελαν τελικα δεν επαιζαν! Ανοιγαν κ μετα κολλαγε το κινητο και ή εκλειναν τα παιχνιδια ή εκανε restart! Χρειζεται να κανω overclocking αλλιως δεν παιζουν στο X8 με android 2.2?

Έτσι νομίζω. Κ γω πριν κάνω overclock δεν νομίζω ότι έπαιζε τίποτα. Τώρα παίζουν σχεδόν όλα. Αρκεί να έχεις overclock και τη σωστή εφαρμογή και αρχεία για το x8 :)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Ξέρω πως να ενεργοποιήσω το overclock, το έχω κάνει. Απλώς ρωτάω γιατί έχω την αίσθηση πως(αφού είχα κάνει overclock)όταν ενεργοποίησα και το pinch zoom το overclock χάθηκε. Γι' αυτό ρωτάω μήπως εχω κάνει κάτι λάθος. Όσο για τη rom που μου προτείνεις την έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. Ενδιαφέρoυσα φαίνεται.. Δηλαδή σε αυτήν μπορώ να έχω και overclock και pinch zoom μου λες;

Κανονικά..

Edit: και Undervolt! έχει τα modules και τα ενεργοποιείς/απενεργοποιείς σαν επιλογή

με ένα απλό τικάρισμα

Edited by superuser_78

Έκανα κι εγώ με τη σειρά μου overclock το κινητό. Αφού πέρασα το module και το φόρτωσα, έβαλα τη συχνότητα στα 726MHz με το setcpu. superuser_78 υπάρχει κάτι που να προσέξω? Έχεις να αναφέρεις τίποτα εσύ απο όσο καιρό το έχεις overclocked? ;)

Αν σου δημιουργείσει πρόβλημα σταθερότητας κατέβασε την max η ανέβασε την min

Γενικά πειραματiσου για σταθερή χρήση..

προσωπικά σε μένα κανένα πρόβλημα

Edited by superuser_78

Εδώ και ώρες που το έχω στα 729 δεν παρατήρησα κάτι παράξενο. Ούτε υπερθέρμανση ούτε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Γενικά δουλεύει πιο γρήγορα τωρα. Στο quadrant advanced (χωρίς να κάνω kill τις εφαρμογές που ήταν στο background εκείνη την ώρα) μου έβγαλε 1090 :) Αφού δουλεύει απροβλημάτιστα λες να το βάλω set on boot?

Παιδια εκανα σημερα επανεγκατάσταση του λογισμηκου στο κινητο και ολα δουλευουν κανονικα το προβλημα που εχω τωρα ειναι το Android market μου το βγαζει με την παλια εκδοση πως μπορω να κανω αναβαθμιση και να γινει οπως ηταν πριν του ξαναεγκαταστησω το λογιστηκο;;;

τωρα μου το βγαζει ετσι το android market:

http://www.starkinsider.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/12/android-market-home-page-1.jpg

ενω πριν ετσι:

http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2010/12/android-market-redesign.jpg

και θελω να το κανω οπως ειναι στην 2η εικονα γινετε η βλακια εκανα που το αναβαθμησα;;;

Edited by Antrikos1990
Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

Εδώ και ώρες που το έχω στα 729 δεν παρατήρησα κάτι παράξενο. Ούτε υπερθέρμανση ούτε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Γενικά δουλεύει πιο γρήγορα τωρα. Στο quadrant advanced (χωρίς να κάνω kill τις εφαρμογές που ήταν στο background εκείνη την ώρα) μου έβγαλε 1090 :) Αφού δουλεύει απροβλημάτιστα λες να το βάλω set on boot?

Βάλτο για να μην το ξαναρυθμίζεις συνεχώς..

Όπως έχω πει και παλαιότερα, αν ζορίστει ο cpu θα επανεκκινίσει το σύστημα με σταθερό χρονισμό.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8