zxr Δημ. June 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες. Γιατί αν αρχίσουμε να λέμε τι μας είπε ο κάθε ένας, άκρη δεν θα βγάλουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 παιδια καλησπερα μια ερωτηση να κανω...το κινητο ειναι οκ η εχει προβληματα? γιατι καποιοι μου ειπαν οτι εχει προΗβλημα :/ Η συσκευή όχι.Μόνο η έκδοση λογισμικού που φοράει είναι λίγο παρωχημένη(αυτό αλλάζει όμως).. Λιγότερα από αυτή που έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες. Γιατί αν αρχίσουμε να λέμε τι μας είπε ο κάθε ένας, άκρη δεν θα βγάλουμε. απλα επιδη θελω να το παρω ρωτησα καποιους και μου ειπαν απλα οτι εχει προβληματα και κατι με το facebook...αλλα εγω δε το πιστευω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 απλα επιδη θελω να το παρω ρωτησα καποιους και μου ειπαν απλα οτι εχει προβληματα και κατι με το facebook...αλλα εγω δε το πιστευω... Αν διαβάσεις το παρόν θέμα για να πάρεις μια εικόνα. Γιαυτό είναι τα forum εξάλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) Παδια μου ειδιποιηση για αναβαθμιση τωρα τι ειναι αυτο ποια εκδοση τις 2.1;;; ηρθε σε κανεναν αλλων;;; αν την κανει κανεις να μας πει αν εχει καμια διαφορα με την 2.1.1.Α.0.6!!! Θα εχει dualtouch γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει?? Edited June 8, 2011 by Antrikos1990 Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παδια μου ειδιποιηση για αναβαθμιση τωρα τι ειναι αυτο ποια εκδοση τις 2.1;;; ηρθε σε κανεναν αλλων;;; αν την κανει κανεις να μας πει αν εχει καμια διαφορα με την 2.1.1.Α.0.6!!! Θα εχει dualtouch γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει?? Είναι η 2.1.1.C.0.0. Ορισμένοι λένε πολύ μικρή βελτίωση στην ταχύτητα. Κατα τ'άλλα ΚΑΜΙΑ διαφορά με την 2.1.1.Α.0.6!! Ούτε dualtouch ούτε τίποτα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αφου εγκατεστησα στο κινητο μου διαφορα παιχνιδια και emulators για playstation super nintendo κλπ σκεφτομαι οτι θα ηταν πολυ χρησιμο αν ειχα και ενα χειριστηριο αφου η συσκευη δεν εχει κ multitouch! Ξερετε αν κυκλοφορει τιποτα τετοιο? Εμενα μου εκανε εντυπωση που δε βρικα τιποτα εκτος απο αυτο... http://pocketnow.com/review/bgp100-bluetooth-gamepad το οποιο απο οτι φαινεται βγηκε πριν 6 χρονια :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloskopi Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παιδια καλησπερα, ειμαι σε διαδικασια να βαλω πανω την εκδοση 2.2 στο Χ8 μου. εχω κατι θεματακια με το xrecovery. Ενω περνιουνται ολα τα αρχεια κανονικα γινεται η ολη διαδικασια, οταν κλεινω το κινητο μου και το ξανα ανοιγω και θα πρεπει να παταω το κουμπι back για να μπει μεσα στο xrecovery δεν γινεται τιποτα!!! Συνεχιζει κανονικα το boot και μπαινει σε κανονικη λειτουργια το κινητο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παιδια καλησπερα, ειμαι σε διαδικασια να βαλω πανω την εκδοση 2.2 στο Χ8 μου. εχω κατι θεματακια με το xrecovery. Ενω περνιουνται ολα τα αρχεια κανονικα γινεται η ολη διαδικασια, οταν κλεινω το κινητο μου και το ξανα ανοιγω και θα πρεπει να παταω το κουμπι back για να μπει μεσα στο xrecovery δεν γινεται τιποτα!!! Συνεχιζει κανονικα το boot και μπαινει σε κανονικη λειτουργια το κινητο. Εχετε καμια ιδεα τι xfμπορει να συμβαινει?? Ευχαριστω Δεν έχεις Xrecovery φίλε μου.. Κάτι δεν έκανες σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloskopi Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Δεν έχεις Xrecovery φίλε μου.. Κάτι δεν έκανες σωστά... Μα αυτο ειναι το θεμα οτι εχω βαλει κ τα 3 αρχεια μεσα στο bin κτλ κτλ. κ οταν κλεινω το κινητο κ το ξανα ανοιγω δε γινεται τιποτα!!! εκει κολλαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426 συγνωμη αν σε κουρασα με τις ερωτησεις μου. . . . αλλα ευχαριστω για τις διευκρινεισεις που μου δεινεις. . . . . το αρχειο Root explore που βαζει μεσα μαζι με τα αλλα αρχεια απο που το κατεβαζω. . . .?? και αν μπορεις να με δωσεις το link απο τι room που φορας θα σου ειμουν ευγνωμων. . . εψαξα αλλα μονο μεχρι την 2.2 μπορεσα να βρω. . . . την 2.3.3 δν την βρηκα. . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teachergeorge Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εγώ έχω μια άλλη απορία.Το αγόρασα μόλις χτες και ενώ αρχικά δούλευε κανονικά,μερικές ώρες αργότερα,άσχετα ποιο εικονίδιο επιλέγω,αισθάνομαι μόνο μια μικρή δόνηση και δεν ανοίγει καμιά εφαρμογή...Φοράει το Android 2.2 (νομίζω) και προσπάθησα να κάνω επιδιόρθωση λογισμικού μέσω του PC Companion αλλά δεν τα κατάφερα (έχω windows 7).Καμιά ιδέα;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 το αρχειο Root explore που βαζει μεσα μαζι με τα αλλα αρχεια απο που το κατεβαζω. . . .?? και αν μπορεις να με δωσεις το link απο τι room που φορας θα σου ειμουν ευγνωμων. . . εψαξα αλλα μονο μεχρι την 2.2 μπορεσα να βρω. . . . την 2.3.3 δν την βρηκα. . . . Είναι εφαρμογή επί πληρωμή, γι αυτό... μπορείς να κατεβάσεις τον super manager μπορείς και με αυτόν Για την rom δες εδώ: http://shpitisme.blogspot.com/ Το πρώτο που θα κάνεις είναι backup την rom που φοράς με xrecovery Δεύτερον.backup τις επαφές (με όποιο τρόπο θες, (εγώ τις έχω στη sim) Τρίτον.backup τις εφαρμογές που θες Τέταρτον.Μάθε τον κωδικό πρόσβασης του Gmail.Γενικά, όλους τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών που χρησιμοποιείς. Κατέβασε το update.zip 5.1 και ριτχό χύμα στην sd card (όχι σε φάκελο). Μπες στο xrecovery και πάνε: install custom zip/install custom zip from sd card (θα σου βγάλει μία λίστα με ότι έχεις στην κάρτα, η rom συνήθως είναι τελευταία)/install/πίσω με το πλήκτρο back στο κεντρικό μενού του xrecovery/factory reset (full wipe)/yes/και reboot.Και επειδή σε ψιλοφοβάμαι θα σου στείλω με pm τον root xplorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν στην Froyobread rom ή και σε οποιαδήποτε άλλη custom rom για το x8 μπορώ να έχω και overclock και dual touch; Ευχαριστώ..! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν στην Froyobread rom ή και σε οποιαδήποτε άλλη custom rom για το x8 μπορώ να έχω και overclock και dual touch; Ευχαριστώ..! :) Η συγκεκριμένη είναι του δημιουργού του fake pinch zoom(Dualtouch) οπότε, δεν ανησυχείς για αυτό.. Για overclock, μπες στο αντίστοιχο thread των xda Αν το θες για HD games, βάλε αυτή που έχω εγώ.. Το μόνο bug που έχει είναι η ανάλυση της φωτογραφίας μόνο σε vga.Με την 5.1 λύθηκε και το πρόβλημα του video.πλέον, μπορείς να τραβήξεις σε υψηλή ανάλυση.Στο επόμενο update πιστεύω να λυθεί και αυτό:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Δεν το καταλαβα αυτο... overclocking για να παιζουν τα HD games? Εχω κατεβασει μερικα (αυτα της gameloft) και αφου μου εσπασαν τα νευρα μεχρι να κατεβασουν το additional content που ηθελαν τελικα δεν επαιζαν! Ανοιγαν κ μετα κολλαγε το κινητο και ή εκλειναν τα παιχνιδια ή εκανε restart! Χρειζεται να κανω overclocking αλλιως δεν παιζουν στο X8 με android 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandy001 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 καλημερα μηπως μπορει να μου πει καποιος που θα βρω στο κινητο την εφαρμογη MultiPicture Live Wallpaper δεν μου την βγαζει στο αρχικο μενου... Ευχαριστω ειμαι νεος στο xperia x8 και γενικοτερα στα smartphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Η συγκεκριμένη είναι του δημιουργού του fake pinch zoom(Dualtouch) οπότε, δεν ανησυχείς για αυτό.. Για overclock, μπες στο αντίστοιχο thread των xda Αν το θες για HD games, βάλε αυτή που έχω εγώ.. Το μόνο bug που έχει είναι η ανάλυση της φωτογραφίας μόνο σε vga.Με την 5.1 λύθηκε και το πρόβλημα του video.πλέον, μπορείς να τραβήξεις σε υψηλή ανάλυση.Στο επόμενο update πιστεύω να λυθεί και αυτό:grin: Ξέρω πως να ενεργοποιήσω το overclock, το έχω κάνει. Απλώς ρωτάω γιατί έχω την αίσθηση πως(αφού είχα κάνει overclock)όταν ενεργοποίησα και το pinch zoom το overclock χάθηκε. Γι' αυτό ρωτάω μήπως εχω κάνει κάτι λάθος. Όσο για τη rom που μου προτείνεις την έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. Ενδιαφέρoυσα φαίνεται.. Δηλαδή σε αυτήν μπορώ να έχω και overclock και pinch zoom μου λες; Δεν το καταλαβα αυτο... overclocking για να παιζουν τα HD games? Εχω κατεβασει μερικα (αυτα της gameloft) και αφου μου εσπασαν τα νευρα μεχρι να κατεβασουν το additional content που ηθελαν τελικα δεν επαιζαν! Ανοιγαν κ μετα κολλαγε το κινητο και ή εκλειναν τα παιχνιδια ή εκανε restart! Χρειζεται να κανω overclocking αλλιως δεν παιζουν στο X8 με android 2.2? Έτσι νομίζω. Κ γω πριν κάνω overclock δεν νομίζω ότι έπαιζε τίποτα. Τώρα παίζουν σχεδόν όλα. Αρκεί να έχεις overclock και τη σωστή εφαρμογή και αρχεία για το x8 :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 11, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Ξέρω πως να ενεργοποιήσω το overclock, το έχω κάνει. Απλώς ρωτάω γιατί έχω την αίσθηση πως(αφού είχα κάνει overclock)όταν ενεργοποίησα και το pinch zoom το overclock χάθηκε. Γι' αυτό ρωτάω μήπως εχω κάνει κάτι λάθος. Όσο για τη rom που μου προτείνεις την έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. Ενδιαφέρoυσα φαίνεται.. Δηλαδή σε αυτήν μπορώ να έχω και overclock και pinch zoom μου λες; Κανονικά.. Edit: και Undervolt! έχει τα modules και τα ενεργοποιείς/απενεργοποιείς σαν επιλογή με ένα απλό τικάρισμα Edited June 12, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 γεια σας , πως θα μπορουσα να αποθηκευσω τα sms μου απο το Χ8 στο pc ? ευχαριστω...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Έκανα κι εγώ με τη σειρά μου overclock το κινητό. Αφού πέρασα το module και το φόρτωσα, έβαλα τη συχνότητα στα 726MHz με το setcpu. superuser_78 υπάρχει κάτι που να προσέξω? Έχεις να αναφέρεις τίποτα εσύ απο όσο καιρό το έχεις overclocked? ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Αν σου δημιουργείσει πρόβλημα σταθερότητας κατέβασε την max η ανέβασε την min Γενικά πειραματiσου για σταθερή χρήση.. προσωπικά σε μένα κανένα πρόβλημα Edited June 11, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Εδώ και ώρες που το έχω στα 729 δεν παρατήρησα κάτι παράξενο. Ούτε υπερθέρμανση ούτε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Γενικά δουλεύει πιο γρήγορα τωρα. Στο quadrant advanced (χωρίς να κάνω kill τις εφαρμογές που ήταν στο background εκείνη την ώρα) μου έβγαλε 1090 :) Αφού δουλεύει απροβλημάτιστα λες να το βάλω set on boot? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Παιδια εκανα σημερα επανεγκατάσταση του λογισμηκου στο κινητο και ολα δουλευουν κανονικα το προβλημα που εχω τωρα ειναι το Android market μου το βγαζει με την παλια εκδοση πως μπορω να κανω αναβαθμιση και να γινει οπως ηταν πριν του ξαναεγκαταστησω το λογιστηκο;;; τωρα μου το βγαζει ετσι το android market: http://www.starkinsider.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/12/android-market-home-page-1.jpg ενω πριν ετσι: http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2010/12/android-market-redesign.jpg και θελω να το κανω οπως ειναι στην 2η εικονα γινετε η βλακια εκανα που το αναβαθμησα;;; Edited June 11, 2011 by Antrikos1990 Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Εδώ και ώρες που το έχω στα 729 δεν παρατήρησα κάτι παράξενο. Ούτε υπερθέρμανση ούτε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Γενικά δουλεύει πιο γρήγορα τωρα. Στο quadrant advanced (χωρίς να κάνω kill τις εφαρμογές που ήταν στο background εκείνη την ώρα) μου έβγαλε 1090 :) Αφού δουλεύει απροβλημάτιστα λες να το βάλω set on boot? Βάλτο για να μην το ξαναρυθμίζεις συνεχώς.. Όπως έχω πει και παλαιότερα, αν ζορίστει ο cpu θα επανεκκινίσει το σύστημα με σταθερό χρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts