Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

alkis_7 πιστεύω ο φίλος superuser ήταν κατατοπιστικότατος ;) Άργησα να απαντήσω γιατί απο τα τόσα καλά που είπα για τη ρομ τη μάτιασα χαχα:lol: έφαγε ένα τρελό κόλλημα (εφαρμογή έφταιγε) και αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία. Όταν όμως την ξαναέβαλα δεν μου δεχόταν την κάρτα sim!!!!!!!! Λύση: Backup μέσω xrecovery, full wipe, restore backup και όλα ok τωρα :)

(Ο,τι backup και να κάνεις δε χάνεται μετά απο φλασάρισμα γιατί βρίσκεται στην κάρτα μνήμης)

Την δοκιμασα και γω και ειναι οντως αψογη.

Μόνο τα πολύχρωμα εικονίδια στο μενού ρυθμίσεων δε μ'αρέσουν. :wacko: Θέλω οπωσδήποτε να τα αλλάξω. Έκανα μια προσπάθεια αλλά στέφθηκε με αποτυχία :lol:

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ξεκιναμε και ο Θεος βοηθος...!!

περασε και ανοιξε το κινητο κανονικααααααα!!!τωρα πως περναμε τις εφαρμογες και οτι ειχα ξανα??το titanium δεν υπαρχει...

edit:κατεβασα το τιτανιουμ και τα εκανα restore ολα αλλα το μονο προβλημα που εχω παρατηρησει ως τωρα ειναι οτι μετα το restore το market δεν ανοιγει..τι κανω????οπως και με τις ληψεις...θα βρω κ αλλα...android.process.media..αυτο δεν ανοιγει..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

περασε και ανοιξε το κινητο κανονικααααααα!!!τωρα πως περναμε τις εφαρμογες και οτι ειχα ξανα??το titanium δεν υπαρχει...

edit:κατεβασα το τιτανιουμ και τα εκανα restore ολα αλλα το μονο προβλημα που εχω παρατηρησει ως τωρα ειναι οτι μετα το restore το market δεν ανοιγει..τι κανω????οπως και με τις ληψεις...θα βρω κ αλλα...android.process.media..αυτο δεν ανοιγει..

κάνε login τον google mail λογαριασμό σου και θα ανοίξει

εκανα και την πρωτη φορα ανοιξε αλλα μετα οταν εκανα restore με το τιτανιουμ τις εφαρμογες και οτι ειχα πριν δεν μ ανοιγει ουτε το μαρκετ,ουτε εικονες,ουτε ληψεις..σκεφτηκα να κανω restore μεσω xrecovery,να ξαναπερασω την gingerdx και απο το τιτανιουμ να περασω μονο εφαρμογες και τιποτ' αλλο..τι λες?? Edited by alkis_7

εκανα και την πρωτη φορα ανοιξε αλλα μετα οταν εκανα restore με το τιτανιουμ τις εφαρμογες και οτι ειχα πριν δεν μ ανοιγει ουτε το μαρκετ,ουτε εικονες,ουτε ληψεις..σκεφτηκα να κανω restore μεσω xrecovery,να ξαναπερασω την gingerdx και απο το τιτανιουμ να περασω μονο εφαρμογες και τιποτ' αλλο..τι λες??

Δοκίμασε να ξαναφλασαρεις την rom όπως είναι έτσι το κινητό σου τώρα, αλλά δεν θα κάνεις factory reset πριν το reboot

Αν περάσω στο κινητό μια custom rom και στη συνέχεια θελήσω να αλλάξω sd κάρτα τι γίνεται;;;;;;;

Προσπαθώ να περάσω το xrecovery αλλά δεν γίνεται paste μεσα στο system/bin/ το busybox ούτε το xrecovery..... τι μπορεί να φταίει;;;;

Edited by rafinos

Δοκίμασε να ξαναφλασαρεις την rom όπως είναι έτσι το κινητό σου τώρα, αλλά δεν θα κάνεις factory reset πριν το reboot

απλα την ξανακανω εγκατασταση??δεν κανω restore απο xrecovery την παλια εκδοση??

Tip:

Όσοι ενδιαφέρεστε για εξοικονόμηση ενέργειας και δε θέλετε να μπλέξετε με smartass governor απλά εγκαταστήστε το setcpu, βάλτε νέο profile (screen off), και βάλτε min & max frequencies 122MHz. Πατήστε enable και έτοιμοι. Ουσιαστικά αυτό "λέει" στο κινητό όταν είναι σβηστή η οθόνη να "κατεβάζει στροφές" ο επεξεργαστής και έτσι δουλεύοντας στη χαμηλότερη συχνότητα καίει και λιγότερο ρέυμα. Χωρίς να το ορίσουμε έτσι, έχει αυξομοιώσεις η συχνότητα καταναλώνοντας παραπάνω μπαταρία.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

-SetCPU

-X8 Overclock Module

-Root

;)

EDIT:

"Πειραγμένο" Settings.apk

Αν έχετε gingerdx v006 και δεν σας αρέσουν τα πολύχρωμα εικονίδια στο μενού των ρυθμίσεων, μπορείτε να κατεβάσετε το apk που έκανα και αλλάζει τα εικονίδια. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Edited by jimdem582

απλα την ξανακανω εγκατασταση??δεν κανω restore απο xrecovery την παλια εκδοση??

Όχι. αν δεν πιάσει, ξανά κάνε την εγκατάσταση με full wipe.θα καθαρίσει το restore του titanium.χωρίς full wipe καθαρίζει το σύστημα και με full wipe τα προσωπικά δεδομένα και το σύστημα

Όχι. αν δεν πιάσει, ξανά κάνε την εγκατάσταση με full wipe.θα καθαρίσει το restore του titanium.χωρίς full wipe καθαρίζει το σύστημα και με full wipe τα προσωπικά δεδομένα και το σύστημα

οκ..θα το δοκιμασω και ενημερωνω!!

πρεπει αναγκαστικα να γινει full wipe ξανα γιατι κανει τα ιδια!!!

ευχαριστω πολυ τον superuser_78 για την υπερπολυτιμη βοηθεια του..πλεον εμαθα να περναω custom rom στο χ8!!δεν τελειωνουν οι ερωτησεις μου ομως εδω!!με την 2.1 δεν μπορουσα να δω στο webtv του αντεννα..μηπως θα μπορω με την 2.3??επισης τι καινουργιο μπορω να κανω εκτος απο το να περναω τις εφαρμογες στην sd??οσο για τη ρομ φαινεται πολυ σταθερη και καλη!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Παιδιά όσοι έχετε custom rom και cosmote τον πάροχο τον εμφανίζει "COSMOTE" ή "GR COSMOTE"?

Εμένα μου το εμφανίζει GR COSMOTE στην αναμονή και ως GR COSMOTEI όταν είναι κλειδωμένο το κινητό. :P

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ποια ρομ λετε να περασω παιδια σε ενα κινητο που ο ιδιοκτητης του δεν γνωριζει να κανει αλλαγες update και τα σχετικα?

• Administrators
Ποια ρομ λετε να περασω παιδια σε ενα κινητο που ο ιδιοκτητης του δεν γνωριζει να κανει αλλαγες update και τα σχετικα?

Να μείνει με την official για να είναι και εντός εγγύησης.

Modpic.gif

Σκέφτομαι να βάλω το Floyo (2.2.5) v1.0 και ο λόγος είναι ότι δουλεύουν τα πάντα και δεν έχω σκοπό να το ξαναπειράξω (αν λειτουργήσει πάντα...)

Μήπως το έχει βάλει κανείς να μου πει τη γνώμη του;;;;

Αν μετά την εγκατάσταση του αλλάξω sd κάρτα θα υπάρχει πρόβλημα;;;;

:( sos guys! είχα το go sms pro στο κινητό μου και ξαφνικά από προχθές μέχρι και χθες το μεσημέρι που το συνειδητοποίησα δεν έπαιρνα μηνύματα, ούτε πήγαινε αναφορά σε όποιους μου έστελναν. Απεγκαθηστώ την εφαρμογή και μένει μόνο η εργοστασιακή εφαρμογή του κινητού για τα μηνύματα, ε τότε έστρωσε και λάμβανα. Επειδή όμως δεν μου αρέσει καθόλου γιατί είναι πολύ απλή είπα να βάλω μία άλλη από την go sms pro που μου έβγαλε στραβή, και έτσι έβαλα την handcent sms. Όλα καλά λοιπόν έπαιρνα κανονικά μηνύματα, πήρα και αυτά που είχα αργήσει να πάρω και σήμερα πάλι βλέπω ότι είναι μπλοκαρισμένα τα εισερχόμενα μου και δεν λαμβάνω τίποτα. Την απεγκατέστησα πάλι αλλά και πάλι δεν φτιάχνει. Μα γιατί συμβαίνει αυτό;;;; παίζει να είναι τπτ θέμα μνήμης;;;:( Ελπίζω να ξέρεις κάποιος!:worry:

:( sos guys! είχα το go sms pro στο κινητό μου και ξαφνικά από προχθές μέχρι και χθες το μεσημέρι που το συνειδητοποίησα δεν έπαιρνα μηνύματα, ούτε πήγαινε αναφορά σε όποιους μου έστελναν. Απεγκαθηστώ την εφαρμογή και μένει μόνο η εργοστασιακή εφαρμογή του κινητού για τα μηνύματα, ε τότε έστρωσε και λάμβανα. Επειδή όμως δεν μου αρέσει καθόλου γιατί είναι πολύ απλή είπα να βάλω μία άλλη από την go sms pro που μου έβγαλε στραβή, και έτσι έβαλα την handcent sms. Όλα καλά λοιπόν έπαιρνα κανονικά μηνύματα, πήρα και αυτά που είχα αργήσει να πάρω και σήμερα πάλι βλέπω ότι είναι μπλοκαρισμένα τα εισερχόμενα μου και δεν λαμβάνω τίποτα. Την απεγκατέστησα πάλι αλλά και πάλι δεν φτιάχνει. Μα γιατί συμβαίνει αυτό;;;; παίζει να είναι τπτ θέμα μνήμης;;;:( Ελπίζω να ξέρεις κάποιος!:worry:

Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι επειδή έχεις άλλο πρόγραμμα για μηνύματα, απενεργοποίησες τις ειδοποιήσεις στο stock και λόγω χαμηλής μνήμης το σύστημα "κλείνει" το handcent ή το go sms οπότε δεν λαμβάνεις τίποτα. Η μνήμη του χ8 είναι το πρόβλημα που πιστεύω είναι η αχίλλειος πτέρνα του χ8. Οπότε καλύτερα μείνε με το stock για να μη χάνεις τίποτα ;)

Προβλημα με το wifi...δεν συνδεετε χωρις λογο....ανοιγω το wifi και ουτε καν κανει σαρωση....αρχικα λεει συνδεμενο μετα αποσυνδεθηκε....δεν ξερω τι γινετε μπορει καποιος να βοηθησει?

Και κατι αλλο επειδη εχω και το handcent smr και το stock του κινητο τι θα κανω ωστε τα μηνυματα να μου ερχοντε μονο στο hancent?

Προβλημα με το wifi...δεν συνδεετε χωρις λογο....ανοιγω το wifi και ουτε καν κανει σαρωση....αρχικα λεει συνδεμενο μετα αποσυνδεθηκε....δεν ξερω τι γινετε μπορει καποιος να βοηθησει?

Ρε παιδια βοηθηστε εδω και 2 μερες γραφω οτι εχω προβλημα και με εχετε γραμμενο

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μυνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Και κατι αλλο επειδη εχω και το handcent smr και το stock του κινητο τι θα κανω ωστε τα μηνυματα να μου ερχοντε μονο στο hancent?

Ρε παιδια βοηθηστε εδω και 2 μερες γραφω οτι εχω προβλημα και με εχετε γραμμενο

Κατ'αρχήν εδώ είναι forum και όχι chat room οπότε ο καθένας απαντάει όπου μπορεί, όταν μπορεί και όταν θέλει. Προσωπικά δεν πρόσεξα τα μηνύματά σου.

Στο θέμα μας.

1ον: Δοκίμασε να διαγράψεις ΟΛΑ τα δίκτυα wifi που έχεις αποθηκευμένα. Ξαφνικά θα εμφανιστούν διαθέσιμα δίκτυα και θα μπορείς πάλι να μπείς.

2ον: Στις οδηγίες του handcent αναφέρεται οτι πρέπει να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις στο stock sms app για να μη σου έρχονται διπλές.

Κατ'αρχήν εδώ είναι forum και όχι chat room οπότε ο καθένας απαντάει όπου μπορεί, όταν μπορεί και όταν θέλει. Προσωπικά δεν πρόσεξα τα μηνύματά σου.

Στο θέμα μας.

1ον: Δοκίμασε να διαγράψεις ΟΛΑ τα δίκτυα wifi που έχεις αποθηκευμένα. Ξαφνικά θα εμφανιστούν διαθέσιμα δίκτυα και θα μπορείς πάλι να μπείς.

2ον: Στις οδηγίες του handcent αναφέρεται οτι πρέπει να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις στο stock sms app για να μη σου έρχονται διπλές.

Και κατι αλλο στο handcent sms στην αρχη μου εβγαζε ενα ν διπλα απο το μηνυμα επειδη παραδιδοταν τωρα δεν το βγαζει πως θα το ξαναβαλω??

Edited by zxr

Δες στις ρυθμίσεις του μήπως απενεργοποίησες την αναφορά παράδοσης

παω στις ρυθμισεις αλλα δεν ειμαι σιγουροος που ακριβως ειναι η συγκεκριμενη ρυθμισει μπορεις να μου πεις ακριβως?

Δεν γνωρίζω γιατί δεν χρησιμοποιώ το handcent. Κάπου εκεί θα είναι δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει. Αναφορά παράδοσης/Delivery report

Δεν γνωρίζω γιατί δεν χρησιμοποιώ το handcent. Κάπου εκεί θα είναι δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει. Αναφορά παράδοσης/Delivery report

εκανα κατι και μου ερχετε ειδοποιηση text has been sent....αυτο σημαινει οτι παραδοθηκε ή οτι απλα εσταλη?

παω στις ρυθμισεις αλλα δεν ειμαι σιγουροος που ακριβως ειναι η συγκεκριμενη ρυθμισει μπορεις να μου πεις ακριβως?

ανοιξε το handsent-settings-receive message setting και απενεργοιησε τις 2 πρωτες επιλογες..

ΛΑΘΟΣ..ασε μονο το πρωτο!!!!!!!!!!!!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8