mixlis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 υπαρχει καποιο tutorial ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 υπαρχει καποιο tutorial ? Κάνε πρώτα root κ μετά πέρνα το xrecovery από τις οδηγίες εδώ Μετά πέρνα το cwm. Για το cwm εδώ Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παλιά ερώτηση αλλά κρίσιμη! Πριν επαναφέρω τα δεδομένα μου με backup κάνω full wipe; Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παλιά ερώτηση αλλά κρίσιμη! Πριν επαναφέρω τα δεδομένα μου με backup κάνω full wipe; Όχι γίνεται αυτόματα wipe το σύστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα με ενα Χ8.ειναι αγορασμενο στην αγγλια ως καρτοκινητο και τωρα εχω βαλει ελληνικη sim και καλει κανονικα.αυτο σημαινει οτι δεν ειναι κλειδωμενο ε?το προβλημα μου ειναι οτι οταν μπαινω στο μαρκετ εκτος του οτι δεν μου εμφανιζει πολλες διαθεσιμες εφαρμογες δεν τις κατεβαζει κιολας.εχει κανεις ιδεα τι φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα με ενα Χ8.ειναι αγορασμενο στην αγγλια ως καρτοκινητο και τωρα εχω βαλει ελληνικη sim και καλει κανονικα.αυτο σημαινει οτι δεν ειναι κλειδωμενο ε?το προβλημα μου ειναι οτι οταν μπαινω στο μαρκετ εκτος του οτι δεν μου εμφανιζει πολλες διαθεσιμες εφαρμογες δεν τις κατεβαζει κιολας.εχει κανεις ιδεα τι φταει? το κινητο ειναι αδυναμο και καποιες εφαρμογες δεν τις αντεχει για αυτο δεν τις εμφανιζει τζαμπα... το κινητο οχι δεν ειναι κλειδωμενο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 μαλλον δεν καταλαβες..μου εμφανιζει μονο 3-4 εφαρμογες σε καθε κατηγορια.και ουτε αυτες μπορω να τις κατεβασω.μου βγαζει αποτυχια.και πιστευω οτι φταιει το οτι ειναι αγγλικο.αλλα τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Γεια σας παιδια.τι κάνετε.καιρο έχω να μπω .ελπίζω να είστε καλα εσείς και τα χ8ακια σας.... Βγήκε Σήμερα είδα καινούργια gdx. Αντιμετοπιζω ένα πρόβλημα.κανω install την rom και μετα τα gapps.αλλα δεν υπαρχε το playstore.γιατί? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 μαλλον δεν καταλαβες..μου εμφανιζει μονο 3-4 εφαρμογες σε καθε κατηγορια.και ουτε αυτες μπορω να τις κατεβασω.μου βγαζει αποτυχια.και πιστευω οτι φταιει το οτι ειναι αγγλικο.αλλα τι να κανω?? φιλε κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι να κατεβασεις το pc companion και να κανεις μια ενημερωση..(update) εγω αυτο θα εκανα..κανε ενα buckup πριν για τις εφαρμογες σου!:D Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 ας το δοκιμασω δεν χανω τιποτα!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Το swiftkey είναι ασφαλής εφαρμογη.?ζητάει άδεια ν μαθαίνει κωδικούς κτλ?την έχει κάνει?έχω ακούσει ότι παρακολουθείτε δλδ βλέπουν τι γράφω .ισχύει?είναι απο τα καλύτερα πληκτρολογια που έχω δοκιμάσει εσείς ποιο πλητρολογιο χρησιμοποιείτε? Edited March 9, 2013 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Το swiftkey είναι ασφαλής εφαρμογη.?ζητάει άδεια ν μαθαίνει κωδικούς κτλ?την έχει κάνει?έχω ακούσει ότι παρακολουθείτε δλδ βλέπουν τι γράφω .ισχύει?είναι απο τα καλύτερα πληκτρολογια που έχω δοκιμάσει εσείς ποιο πλητρολογιο χρησιμοποιείτε? Βαλτην αφοβα Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Βαλτην αφοβα απλως χρησιμοποιω πολλους κωδικους και δεν θελω να τρεχω να τους αλλαζω :P Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Μάγκες μου εδώ σας έχω! GingerDX v031 με κάποια καινούργια καλούδια απ ότι βλέπω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 από τις 8 μαρτίου το έγραψε ο kwstas193 και σήμερα βγήκε και η v031b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 παιχτηκε μαμακια...πηγα να περασω την 031b και μετα το ριμπουτ κολλησε σε bootloop....τα φωτα σας γιατι δεν εχω και μεγαλη σχεση με το x8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) από τις 8 μαρτίου το έγραψε ο kwstas193 και σήμερα βγήκε και η v031b η μονη νομιζω διαφορα ειναι στο lockscreen clock..ειναι αρκετα καλη ρομ παιχτηκε μαμακια...πηγα να περασω την 031b και μετα το ριμπουτ κολλησε σε bootloop....τα φωτα σας γιατι δεν εχω και μεγαλη σχεση με το x8 αν κολησε στο logo της sony -->επαναφορα με seus αλλιως εμπα σε recovery και κανε : full wipe,wipe data cache install rom intall gapps reboot *σορυ για τα 2 ποστ Edited March 12, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 αν κολησε στο logo της sony -->επαναφορα με seus αλλιως εμπα σε recovery και κανε : full wipe,wipe data cache install rom intall gapps reboot *σορυ για τα 2 ποστ εκανα repair απο companion κ μου εβαλε την 2.1.1 κ εκανα ροοτ με το flashtool....τωρα ποια ειναι η σωστη διαδικασια για να βαλω την 031b? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 εκανα repair απο companion κ μου εβαλε την 2.1.1 κ εκανα ροοτ με το flashtool....τωρα ποια ειναι η σωστη διαδικασια για να βαλω την 031b? Full Wipe Install custom zip Flash GAPPS Reboot Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Full Wipe Install custom zip Flash GAPPS Reboot οκ χιλια ευχαριστω... λκαι κατι αλλο...ποιο cwm πρεπει να φλασαρω? εχεις καποιο λινκ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) οκ χιλια ευχαριστω... λκαι κατι αλλο...ποιο cwm πρεπει να φλασαρω? εχεις καποιο λινκ? τιποτα εγω χρησιμοποιω αυτο εδω τα κανει ολα! και εδω Edited March 11, 2013 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 τιποτα εγω χρησιμοποιω αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117100 τα κανει ολα! και εδω με σωζεις αδερφε.... οποτε μετα το root φλασαρω το cwm που ειπες,μετα κανω Full Wipe Install custom zip Flash GAPPS Reboot και ειμαι οκ σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) με σωζεις αδερφε.... οποτε μετα το root φλασαρω το cwm που ειπες,μετα κανω κανεις οτι λενε τα 2 post.αφου εχεις κανει ροοτ περνας μεσω x8toolbox τα recovery... και μετα τα βηματα που σου ειπα..στην αρχη θ αργησει να ανοιξει αλλα αν περασει της sony logo εγιναν ολα καλα..τα βηματα στα εχει και εδω και εδω πληρης οδηγος αν το ακολουθησεις δεν θα εχεις ποτε προβλημα οτι αλλο ρωτα Edited March 11, 2013 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulous Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλησπερα,στις επαφες μου εχω αρκετες με ''ακαταλαβιστικα'' γραμματα και αν κανω κληση μου βγαζει το σωστο ονομα...δεν γνωριζω βεβαια αν ειναι ολες ''διπλες''.Τι μπορω να κανω? Και πως γινονται ετσι? να μην την ξαναπατησω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 από τις 8 μαρτίου το έγραψε ο kwstas193 και σήμερα βγήκε και η v031b Εεε δε το πρόσεξα. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ!!!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts