astronaytis Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 πολυ ικανοποιημενος απο την gingerdx! δυο θεματακια μονο: α.για την φωτεινοτητα υπαρχει κανενα fix; γιατι αλλαζει μονη της οποτε της βαρεσει... β.δεν μπορω να συνδεθω σε ελευθερα wifi δικτυα, αλλα μονο σε κλειδωμενα μολις περασω τον κωδικο. κατι και για αυτο; Και εγώ αυτή εχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και με κάτι ρυθμίσεις στο set cpu πετάει το κινητό. Με την φωτεινότητα απενεργοποίησε την λειτουργία τηs αυτόματης. Όσο για το wi fi εμένα τα βρίσκει όλα μια χαρά. Πολύ καλή ρομ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Και εγώ αυτή εχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και με κάτι ρυθμίσεις στο set cpu πετάει το κινητό. Με την φωτεινότητα απενεργοποίησε την λειτουργία τηs αυτόματης. Όσο για το wi fi εμένα τα βρίσκει όλα μια χαρά. Πολύ καλή ρομ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk για πες τις ρυθμισεις με το set cpu να τις κανουμε και εμεις!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Και εγώ αυτή εχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και με κάτι ρυθμίσεις στο set cpu πετάει το κινητό. Με την φωτεινότητα απενεργοποίησε την λειτουργία τηs αυτόματης. Όσο για το wi fi εμένα τα βρίσκει όλα μια χαρά. Πολύ καλή ρομ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Φίλε μου εσένα η φωτεινότητα του κινητού χωρίς αυτόματη σου φάνηκε καλή;;;; Εγώ διακρίνω πολύ μικρή διαφορά στη διακύμανση της πάντως... όπως είπα παραπάνω την έχω στο 20% και συνεχίζει να είναι αρκετά δυνατή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 για πες τις ρυθμισεις με το set cpu να τις κανουμε και εμεις!!!!!! Επειδη οπως εχω γραψει εδω ασχολουμε αρκετο καιρο με android και ιδιαιτερα με Galaxy ειμαι ανησυχο πνευμα και εχω περασει αρκετες ρομ 3-4 μερες που εχω το xperia .Και κατεληξα στην GingerDX εκδοση 009.Τωρα οσο αφορα τις ρυθμισεις στο set cpu εχω κανει τα εξης:στην πρωτη σελιδα ο επεξεργαστης μου τρεχει στην πανω μπαρα με 600(δεν εχω καταφερει ακομα overclock αν και ακολουθω τις οδηγιες κατα γραμμα) και στο scalling εχω βαλει performance και εχω τικαρει το Set on boot.Στην δευτερη σελιδα στα profiles εχω τικαρει το enable μετα Add profile , profile Screen off , max 3200 , min 122880 , scalling conservative , priority 100 και μετα save. Δοκιμαζω και καποια αλλα.Εν καιρω θα σας πω τα αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Επειδη οπως εχω γραψει εδω ασχολουμε αρκετο καιρο με android και ιδιαιτερα με Galaxy ειμαι ανησυχο πνευμα και εχω περασει αρκετες ρομ 3-4 μερες που εχω το xperia .Και κατεληξα στην GingerDX εκδοση 009.Τωρα οσο αφορα τις ρυθμισεις στο set cpu εχω κανει τα εξης:στην πρωτη σελιδα ο επεξεργαστης μου τρεχει στην πανω μπαρα με 600(δεν εχω καταφερει ακομα overclock αν και ακολουθω τις οδηγιες κατα γραμμα) και στο scalling εχω βαλει performance και εχω τικαρει το Set on boot.Στην δευτερη σελιδα στα profiles εχω τικαρει το enable μετα Add profile , profile Screen off , max 3200 , min 122880 , scalling conservative , priority 100 και μετα save. Δοκιμαζω και καποια αλλα.Εν καιρω θα σας πω τα αποτελεσματα ευχαριστω πολυ!!θα το κανω και εγω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 ευχαριστω πολυ!!θα το κανω και εγω!!!! Περιμενω τις εντυπωσεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 ...(δεν εχω καταφερει ακομα overclock αν και ακολουθω τις οδηγιες κατα γραμμα) .... Κατέβασε αυτό: http://db.tt/l7h3SA8 Unzip, και το αρχείο copy με root explorer στο system/lib/modules, πάνω δεξιά η επιλογή mount πρέπει να είναι R/W (αν είναι R/O τικαρε την) και paste Βγες κάνε ένα reboot και είσαι οκ Στην GingerDX οι εντολές στο hw_config.sh,είναι προεγκατεστημένες και δεν χρειάζονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Κατέβασε αυτό: http://db.tt/l7h3SA8 Unzip, και το αρχείο copy με root explorer στο system/lib/modules, πάνω δεξιά η επιλογή mount πρέπει να είναι R/W (αν είναι R/O τικαρε την) και paste Βγες κάνε ένα reboot και είσαι οκ Στην GingerDX οι εντολές στο hw_config.sh,είναι προεγκατεστημένες και δεν χρειάζονται.. Μαλλον για αυτο δεν μου δουλεψε . Σ ευχαριστω Επίσης παραθέτω μια παρατήρηση μου. Ύστερα από reboot οποίο και από τα 3 πλήκτρα να κράτησα συνέχεια πατημενο την ώρα που η οθόνη μου έδειχνε το λογότυπο τηs Sony Ericsson με έβαλε σε recovery menu. Τονίζω πατημενο συνέχεια οποίο κ από τα 3 πλήκτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Καλησπέρα παίδες! Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το κινητό, συγκεκριμένα με τον ήχο κλήσης. Έχω κατεβάσει κάποια mp3 απ'τον υπολογιστή και έχω βάλει ένα απ' αυτά για ήχο κλήσης, αλλά μετά από 15-20 δεύτερα ο ήχος σταματάει τελείως (ενώ συνεχίζουν να με καλούν). Αυτό έχει γίνει θέμα διότι μερικές φορές με καλούν και δεν ακούω το τηλέφωνο. Ξέρετε τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Επειδη οπως εχω γραψει εδω ασχολουμε αρκετο καιρο με android και ιδιαιτερα με Galaxy ειμαι ανησυχο πνευμα και εχω περασει αρκετες ρομ 3-4 μερες που εχω το xperia .Και κατεληξα στην GingerDX εκδοση 009.Τωρα οσο αφορα τις ρυθμισεις στο set cpu εχω κανει τα εξης:στην πρωτη σελιδα ο επεξεργαστης μου τρεχει στην πανω μπαρα με 600(δεν εχω καταφερει ακομα overclock αν και ακολουθω τις οδηγιες κατα γραμμα) και στο scalling εχω βαλει performance και εχω τικαρει το Set on boot.Στην δευτερη σελιδα στα profiles εχω τικαρει το enable μετα Add profile , profile Screen off , max 3200 , min 122880 , scalling conservative , priority 100 και μετα save. Δοκιμαζω και καποια αλλα.Εν καιρω θα σας πω τα αποτελεσματα αν καταφερεις και κανεις overclock πες μου πως το εκανες και τις ρυθμισεις οταν τις περασεις!!μολις εκανα και τις συγκεκριμενες ρυθμισεις που ειπες με το setCPU!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 αν καταφερεις και κανεις overclock πες μου πως το εκανες και τις ρυθμισεις οταν τις περασεις!!μολις εκανα και τις συγκεκριμενες ρυθμισεις που ειπες με το setCPU!! Το έκανα αλλά μου κάνει συνέχεια επανεκκίνηση. Οπότε έμεινα με τον μαμα επεξεργαστή. Δεν πειράζει. Είναι αρκετά γρήγορο το κινητό. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Το έκανα αλλά μου κάνει συνέχεια επανεκκίνηση. Οπότε έμεινα με τον μαμα επεξεργαστή. Δεν πειράζει. Είναι αρκετά γρήγορο το κινητό. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk οντως!!αα..μια ερωτηση..εχω την Gingerdx και οταν παιζω nfs shift μετα απο λιγο η οθονη κλειδωνει!!τι να κανω για να μην κλειδωνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 για gps τι προτεινεται?? τιποτα σε δωρεαν υπαρχει? μου ειπαν για το google maps χρειαζεται routing to κινητο η απλα το κατεβαζω και ολα οκ? η πιο γρηγορη/σταθερη rom πια ειναι? (να λειτουργουν ολα , ειδικα η camera) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 για gps τι προτεινεται?? τιποτα σε δωρεαν υπαρχει? Κανένα από τα γνωστά επώνυμα προγράμματα πλοήγησης που κυκλοφορούν δεν είναι free και στο παρόν forum δεν μας επιτρέπεται η οποιαδήποτε διακίνηση τους. Τα σχετικά post ζήτησης/διακίνησης τέτοιου λογισμικού διαγράφηκαν. Σχετικά με το google maps, στις τελευταίες του εκδόσεις έχει δυνατότητα για off line navigation. Κάνε μια αναζήτηση στο google και θα βρεις τα πάντα. Υπάρχουν και σχετικές συζητήσεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Κανένα από τα γνωστά επώνυμα προγράμματα πλοήγησης που κυκλοφορούν δεν είναι free και στο παρόν forum δεν μας επιτρέπεται η οποιαδήποτε διακίνηση τους. Τα σχετικά post ζήτησης/διακίνησης τέτοιου λογισμικού διαγράφηκαν. Σχετικά με το google maps, στις τελευταίες του εκδόσεις έχει δυνατότητα για off line navigation. Κάνε μια αναζήτηση στο google και θα βρεις τα πάντα. Υπάρχουν και σχετικές συζητήσεις εδώ. το wisepilot θελει συνδεση ιντερνετ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) Παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς κάνει o dsp manager και τι θα χάσω αν το κάνω freeze με το titanium backup για να μην μου τρώει ram και μπαταρία;;; Και επίσης μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πει ποιες εφαρμογές δεν πειράζει να τις κάνω freeze (δηλαδή δεν θα έχω πρόβλημα) με το titanium backup (ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνω αυτός που χρησιμοποιώ...) Χρησιμοποιώ την GingerDX v010 Edited August 22, 2011 by rafinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 καλησπερα παιδια μια ερωτηση.. μηπως μπορω να απενεργοποισω αυτο που μου δειχνει συνεχεια οταν ανοιγω το κινητο?? http://i55.tinypic.com/214rwqx.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 καλησπερα παιδια μια ερωτηση.. μηπως μπορω να απενεργοποισω αυτο που μου δειχνει συνεχεια οταν ανοιγω το κινητο?? http://i55.tinypic.com/214rwqx.jpg Πάτα το τικ στην επιλογή "Χρήση από προεπιλογή για αυτήν την ενέργεια" και επέλεξε ποιον τρόπο εμφάνισεις θέλεις.... αυτόν του GO Laucher EX ή τον κλασσικό της sony ericsson..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 οντως!!αα..μια ερωτηση..εχω την Gingerdx και οταν παιζω nfs shift μετα απο λιγο η οθονη κλειδωνει!!τι να κανω για να μην κλειδωνει?? Δες αν αυτό σε βοηθήσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Μια μικρή βοήθεια...Έχω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές με αριθμητικό πληκτρολόγιο αλλά όταν πάω να βάλω ελληνικά μου το γυρνάει στο qwerty...Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή αριθμητικού πληκτρολογίου στα ελληνικά? Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπέρα παίδες! Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το κινητό, συγκεκριμένα με τον ήχο κλήσης. Έχω κατεβάσει κάποια mp3 απ'τον υπολογιστή και έχω βάλει ένα απ' αυτά για ήχο κλήσης, αλλά μετά από 15-20 δεύτερα ο ήχος σταματάει τελείως (ενώ συνεχίζουν να με καλούν). Αυτό έχει γίνει θέμα διότι μερικές φορές με καλούν και δεν ακούω το τηλέφωνο. Ξέρετε τι κάνουμε; Έχεις απενεργοποιημένο το loop playback απότ τις ρυθμίσεις του cyanogenmod. Θα βρεις αυτή τη ρύθμιιση στο μενού: Ρυθμίσεις--> CyanogenMod settings--> GingerDX Settings--> και τσεκάρεις την επιλογή Loop ringtone. Δοκίμασε το και πες μας. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Μια μικρή βοήθεια...Έχω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές με αριθμητικό πληκτρολόγιο αλλά όταν πάω να βάλω ελληνικά μου το γυρνάει στο qwerty...Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή αριθμητικού πληκτρολογίου στα ελληνικά? HTC IME. Google it, δεν υπάρχει στο market. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς κάνει o dsp manager και τι θα χάσω αν το κάνω freeze με το titanium backup για να μην μου τρώει ram και μπαταρία;;; Και επίσης μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πει ποιες εφαρμογές δεν πειράζει να τις κάνω freeze (δηλαδή δεν θα έχω πρόβλημα) με το titanium backup (ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνω αυτός που χρησιμοποιώ...) Χρησιμοποιώ την GingerDX v010 κ γω θελω να μαθωωω! ! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 HTC IME. Google it, δεν υπάρχει στο market. Ορίστε και το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Ορίστε και το link. Ευχαριστώ πολύ!Θα κατεβάσω και το astro file manager και θα το κάνω...ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts