Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σημερα-αυριο θα μου φερουν ενα x8 αγορασμενο 1 Ιουλιου 2011..λογικα θα φοραει 1.6..μεχρι ποσο θα μπορω να του βαλω επανω με επισημο update? μεχρι 2.2 ;
http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν είναι 1/7/11 αγορασμένο θα φοράει 2.1 και μέχρι εκεί μπορείς να πας επίσημα. Διαφορετικά κινείσαι προς custom λύσεις.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

2.1 update 1 Γραφει!

ρε παιδια εψαξα παντου,και στο εγχειριδιο και στη sony και στο google..μπορει καποιος να μου πει πως στο καλο κλεινω τις ανοιχτες εφαρμογες;

http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

Δεν το δοκίμασα, δεν ξέρω αν δουλεύει (δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο)

Χρειάζεται custom rom, 2.2 και πάνω

Το mod είναι για ARMv6 cpu android συσκευές, όπως η δικιά μας

Όποιος το δοκιμάσει και δουλεύει, ας το αναφέρει..

http://androidcampus.blogspot.com/2011/07/app-working-adobe-flash-player-for.html?m=1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1156622

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1155071

Edited by superuser_78

2.1 update 1 Γραφει!

ρε παιδια εψαξα παντου,και στο εγχειριδιο και στη sony και στο google..μπορει καποιος να μου πει πως στο καλο κλεινω τις ανοιχτες εφαρμογες;

Απλά πατάς συνέχεια το κουμπί "πίσω". Βέβαια είναι εικονικό το κλείσιμο γιατί παραμένει στη μνήμη για να ανοίξει γρήγορα όταν το ξαναχρειαστεις. Αν το σύστημα θέλει περισσότερη μνήμη, την σβήνει από τη μνήμη μόνο του. Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί το κλείσιμο των εφαρμογών

Αναλαμβάνει το σύστημα μόνο του ;-)

Sent from my X8 using Tapatalk

καλημερα παιδια χθες αγορασα το xperia x8 εχω καποιες ερωτησεις..

το κινητο δε παιρνει δικα του θεματα??

αναφορα εχει εκτος απο το τικ που εχει στν συνομιλια?

ακομα πρεπει να κανω κατι οπως τα ''γνωστα'' που κανουμε στο iphone?

και ακομα μπορουμε να βαλουμε ''σπασμενες εφαρμογες'' ?

Edited by Mimh_chios

παιδια καποιος να μου προτεινει καμια rom για hd games;δωστε μου κανενα λινκ να τσεκαρω.ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.
X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz

γεια σας,

έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης. Παρουσιάζει σφάλματα στις εφαρμογές και λέει ότι υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής (το κάνει σε όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης, όχι στο τηλέφωνο). Πριν γίνει αυτό, είχα βγάλει την κάρτα μνήμης για να δω το μοντέλο της (δεν είχα κάνει όμως Αφαίρεση κάρτας SD από τις ρυθμίσεις). Επίσης χθες έβαλα το link2sd και μετέφερα πολλές εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Μπορεί να χάλασε την ώρα που την έβγαλα; Οι εφαρμογές δεν φαίνεται να έχουν χαθεί, αλλά δεν μπορούν να ξεκινήσουν.

Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ελπίζω να μην έπαθε ζημιά γιατί έχω εφαρμογές στις οποίες έχω κάνει ρυθμίσεις.

Τελικά έκανα reinstall όσες εφαρμογές δεν έπαιζαν μέσα από το Link2sd (φοβερή εφαρμογή) και έπαιξαν όλα χωρίς να χαθεί κανένα από τα δεδομένα των εφαρμογών.

Ευχαριστώ

Edited by smav

Τι σχέση έχει η rom με τα hd games;

διαβασα καπου πως χρειαζετε καποια ρομ για τα hd games.Ισως καταλαβα κατι λαθος η απλα παραπληροφορηση.χρειαζετε overclocking για τα hd games?

και ακομα μπορουμε να βαλουμε ''σπασμενες εφαρμογες'' ?

Ας μην επεκταθούμε παρακαλώ σε αυτό το θέμα. Είναι κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του forum.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Rom Report 13/7/2011:

Μετά απο πολύ καιρό, αποφάσισα να αλλάξω rom και απο android 2.2.1 να πάω στο 2.3.4

Η έλλειψη 3mp στην κάμερα με κρατούσε στο froyo και το οτι πολλοί έκαναν λόγο για μειωμένη απόδοση και καθυστερήσεις στο gingerbread. Χρησιμοποιούσα την Froyobread. Όλα καλά μέχρι την έκδοση 012. Απο εκεί και έπειτα άρχισε διάφορους πειραματισμούς ο developer και η rom άρχισε να γίνεται αργή και λίγο εκνευριστική. Έτσι είπα να βάλω την kuyaDROID η οποία αναβαθμίστηκε σήμερα. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι η κάμερα έχει ανάλυση vga και όχι 3mp. Όμως αυτό το έχουν όλες οι gingerbread roms για το x8.

Αποτέλεσμα: ΠΟΛΥ γρήγορη και σταθερή η rom. Όλα δουλέυουν τέλεια και όχι μισοτελειωμένα οπως στην froyobread. Πολύ καλή εμπειρία. Την προτείνω σε όσους θέλουν να κάνουν μια αλλαγή.

Σημειώσεις:

-Η rom δεν περιλαμβάνει αριθμομηχανή και google maps (πρέπει να τα βάλετε μόνοι σας)

-Υπάρχει ένας ήχος όταν ανοίγει το τηλέφωνο. Άλλους μπορεί να τους αρέσει, σε άλλους μπορεί να φανεί σπαστικό. Απλά πηγαίντε με τον root explorer στο system/media και διαγράψτε το αρχείο ήχου που βρίσκεται εκεί.

-Μην τρομάξετε αν γυρίσετε το κινητό σε landscape και δεν επαναφέρεται μετά οταν το γυρίσετε. Απλά πηγαίνετε στα cyanogen settings και στις επιλογές accelerometer επιλέξτε και το "0 degrees"

Θα τη βρείτε εδώ ;)

Rom Report 13/7/2011:

Μετά απο πολύ καιρό, αποφάσισα να αλλάξω rom και απο android 2.2.1 να πάω στο 2.3.4

Η έλλειψη 3mp στην κάμερα με κρατούσε στο froyo και το οτι πολλοί έκαναν λόγο για μειωμένη απόδοση και καθυστερήσεις στο gingerbread. Χρησιμοποιούσα την Froyobread. Όλα καλά μέχρι την έκδοση 012. Απο εκεί και έπειτα άρχισε διάφορους πειραματισμούς ο developer και η rom άρχισε να γίνεται αργή και λίγο εκνευριστική. Έτσι είπα να βάλω την kuyaDROID η οποία αναβαθμίστηκε σήμερα. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι η κάμερα έχει ανάλυση vga και όχι 3mp. Όμως αυτό το έχουν όλες οι gingerbread roms για το x8.

Αποτέλεσμα: ΠΟΛΥ γρήγορη και σταθερή η rom. Όλα δουλέυουν τέλεια και όχι μισοτελειωμένα οπως στην froyobread. Πολύ καλή εμπειρία. Την προτείνω σε όσους θέλουν να κάνουν μια αλλαγή.

Σημειώσεις:

-Η rom δεν περιλαμβάνει αριθμομηχανή και google maps (πρέπει να τα βάλετε μόνοι σας)

-Υπάρχει ένας ήχος όταν ανοίγει το τηλέφωνο. Άλλους μπορεί να τους αρέσει, σε άλλους μπορεί να φανεί σπαστικό. Απλά πηγαίντε με τον root explorer στο system/media και διαγράψτε το αρχείο ήχου που βρίσκεται εκεί.

-Μην τρομάξετε αν γυρίσετε το κινητό σε landscape και δεν επαναφέρεται μετά οταν το γυρίσετε. Απλά πηγαίνετε στα cyanogen settings και στις επιλογές accelerometer επιλέξτε και το "0 degrees"

Θα τη βρείτε εδώ ;)

Συμφωνω απολυτα! Εχω δοκιμασει κ εγω την kuyaDROID rom και ειναι αψογη! Ευτυχως την camera δε τη χρησιμοποιω! Μου αρεσει που εχει διορθωθει και το προβλημα με το led notification που ειχαν οι 2.3 rom του racht!

Πηγα πισω στο floyo 0.25 (android 2.2) επειδη δε λειτουργουσε η σιγαση του μικροφωνου στις κλησεις! Ασημαντο για τους περισσοτερους αλλα εγω το χρειαζομουν :p

Καποιος μιλησε για HD GAMES... Τα παιχνιδια αυτα (τα περισσοτερα) ειναι σχεδιασμενα για καλυτερα κινητα με καλυτερους επεξεργαστες οθονες κλπ...

Ενας βιετναμεζος καταφερε κ εφτιαξε τροποποιημενες "εκδοσεις" για το κινητο μας. Μπορειτε να βρειτε αρκετα παιχνιδακια εδω:

καντε μεταφραση με το google translate! Μπορω να πω εγγυημενα οτι το sandstorm και το nova παιζουν τελεια κ ειναι παιχνιδαρες!! Επισης εχω δοκιμασει και παιζει το asphalt 5 (αλλα δε μου αρεσε), brothers in arms, pro evolution, assassins creed, dungeon hunter, gangstar west coast (το gangstar miami δε μου επαιζε :confused:)

Tο hero of sparta ειχε μερικα bugs, το hawx επισης δε μου επαιζε (μαλλον κατι δεν εκανα σωστα? :wacko:)

Το angry birds αν κ ειναι χαζο παιχνιδι ειναι τοσο καλοσχεδιασμενο που κολλας ασχημα! :wacko:

Αααα και ολα αυτα τα παιζω με floyo 0.25 (froyo) και φυσικα επαιζαν και με το gingerbread! Εχω κανει overclocking στα 710MHz αν κ δε νομιζω αυτο να ειναι απαραιτητο για να παιξεις τετοια παιχνιδια!

Ετοιμαζομαι να φαω το μπαν τωρα....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη παραπομπή σε link με παράνομο λογισμικό. Απαγορεύεται αυστηρά από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77
Διαγραφή link με παράνομο λογισμικό

χμμμμμ νομίζω πρέπει να βγάλεις το link :ninja::happy: Για το μικρόφωνο που λες, το έχουν διορθώσει και κάνει πλέον σίγαση στις κλήσεις. Προτείνω να την ξαναπεράσεις ;)

• Administrators
Ετοιμαζομαι να φαω το μπαν τωρα....

Αν το θέλεις είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Αν όχι φρόντισε να συμμορφωθείς με τους κανόνες όπως όλοι μας. Από εσένα εξαρτάται.

Modpic.gif

στο Χ8 μου με ροοτ floyo 2.2. καποιες εφαρμογες που κατεβασα απο το μαρκετ δεν ανοιγουν και μου γραφει μονο την επιλογη αναγκαστικο κλεισιμο(Winamp και Equalizer).καμια γνωμη?δωστε τα φωτα σας παρακαλω:)

διαβασα καπου πως χρειαζετε καποια ρομ για τα hd games.Ισως καταλαβα κατι λαθος η απλα παραπληροφορηση.χρειαζετε overclocking για τα hd games?

Έχει.

Δοκίμασε να παίξεις το angry birds (παράδειγμα) στην 2.1, στην 2.2 και στην 2.3

Στην 2.1 πολλά lags λόγω software

Στην 2.2 παίζουν αρκεί η rom να έχει το module MDDI (επίσης αυτό το module χρειάζεται και στην 2.3.αλλά σχεδόν όλες οι custom το έχουν)

Στην 2.3 όμως παίζουν πιο smooth λόγω τις βελτιώσεις του software πάνω στην διαχείριση του 3D

Αλλά το πιο βασικό που χρειάζεσαι αν είσαι Cynaptic, το τελευταίο module του fake dualtach που έχει και game mode

Αν είσαι Cypress το module για multitouch

Ειδικά αυτά τα παιχνίδια, χρειάζονται 2 δάκτυλα συγχρόνως στην οθόνη

Και πάλι όλα τα παραπάνω είναι άχρηστα αν δεν ανοίγει το game η συσκευή, αυτό συμβαίνει λόγω ασυμβατότητας ανάλυσης οθόνης.Για να γίνει εφικτό αυτό στην συσκευή μας, πρέπει το παιγνίδι να είναι συμβατό με HVGA οθόνη μιας και το x8 έχει HVGA οθόνη!

Edited by superuser_78

Έχει.

Δοκίμασε να παίξεις το angry birds (παράδειγμα) στην 2.1, στην 2.2 και στην 2.3

Στην 2.1 πολλά lags λόγω software

Στην 2.2 παίζουν αρκεί η rom να έχει το module MDDI (επίσης αυτό το module χρειάζεται και στην 2.3.αλλά σχεδόν όλες οι custom το έχουν)

Στην 2.3 όμως παίζουν πιο smooth λόγω τις βελτιώσεις του software πάνω στην διαχείριση του 3D

Αλλά το πιο βασικό που χρειάζεσαι αν είσαι Cynaptic, το τελευταίο module του fake dualtach που έχει και game mode

Αν είσαι Cypress το module για multitouch

Ειδικά αυτά τα παιχνίδια, χρειάζονται 2 δάκτυλα συγχρόνως στην οθόνη

Και πάλι όλα τα παραπάνω είναι άχρηστα αν δεν ανοίγει το game η συσκευή, αυτό συμβαίνει λόγω ασυμβατότητας ανάλυσης οθόνης.Για να γίνει εφικτό αυτό στην συσκευή μας, πρέπει το παιγνίδι να είναι συμβατό με HVGA οθόνη μιας και το x8 έχει HVGA οθόνη!

πως μπορω να βρω το ΜDDI και το module gia fake dualtach?

πως μπορω να βρω το ΜDDI και το module gia fake dualtach?

Από ότι είδα στο προηγούμενο ποστ σου, έχεις κάποια 2.2 και προφανώς MDDI έχει.Τώρα το μόνο που θα κοιτάξεις,είναι στο thread της συγκεκριμένης αν η έκδοση που φοράς έχει το v7 fake pinch zoom.Αν ναι το μόνο που μένει είναι να βρεις τα HD games που θες σε HVGA ανάλυση.Αν όχι βρες να βάλεις μία custom που τα έχει όλα ή εναλλακτικά να τα βάλεις μόνος σου .Δες xda x8 android development για περισσότερα.

Προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, δεν έχω τον χρόνο..καταλαβαίνεις πιστεύω..κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνουμε μόνοι μας,γιατί πάντα θα αρκούμαστε στην βοήθεια τρίτων...

Edited by superuser_78

Από ότι είδα στο προηγούμενο ποστ σου, έχεις κάποια 2.2 και προφανώς MDDI έχει.Τώρα το μόνο που θα κοιτάξεις,είναι στο thread της συγκεκριμένης αν η έκδοση που φοράς έχει το v7 fake pinch zoom.Αν ναι το μόνο που μένει είναι να βρεις τα HD games που θες σε HVGA ανάλυση.Αν όχι βρες να βάλεις μία custom ου τα έχει όλα ή εναλλακτικά να βάλεις μόνος σου .Δες x8 android development για περισσότερα.

Προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, δεν έχω τον χρόνο..καταλαβαίνεις πιστεύω..κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνουμε μόνοι μας,γιατί πάντα θα αρκούμαστε στην βοήθεια τρίτων...

βεβαιως θα ψαχτω μονος μου και σε ευχαριστω για την φιλοτιμια και την βοηθεια σου.θα βρω ακρη.ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες:)

Α ναι ξεχασα να το αναφερω αυτο... αν δεν εχεις multitouch τοτε αστα καλυτερα τα HD games και βολεψου με κανενα angry birds :p

Περισσοτερες πληροφοριες για να ενεγοποιησεις multitouch εχει δωσει ο superuser εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211&page=159

Τελοσπαντων περισσοτερες πληροφοριες για HD games μπορειτε να βρειτε και με ενα γρηγορο ψαξιμο στο φορουμ των XDA developers ;)

Αν το θέλεις είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Αν όχι φρόντισε να συμμορφωθείς με τους κανόνες όπως όλοι μας. Από εσένα εξαρτάται.

OK τελος τα παρανομα λινκ μη με διαγραψετε! :innocent:

καλημέρα,

ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για sms που να τα αποθηκεύει σε κατηγορίες (εισέρχομενα, απεσταλμένα κλπ), όπως κάνουν τα απλά κινητά και να μην είναι όλα χύμα;

Παιδια υπαρχει καποια ρυθμιση να μετραει χρονο εισερχομενων και εξερχομενων κλησεων, η μονο εφαρμογη απο το android market ???
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

μια ερωτηση παιδια...γιατι οταν ανοιγω το κινητο μου με χρεωνει συνεχεια 1 ευρω και μου στελνουν μηνυμα απο τν cosmote οτι ενεργοποιησα το internet για 24 ωρες?? δε το θελω αυτο :mad:

μια ερωτηση παιδια...γιατι οταν ανοιγω το κινητο μου με χρεωνει συνεχεια 1 ευρω και μου στελνουν μηνυμα απο τν cosmote οτι ενεργοποιησα το internet για 24 ωρες?? δε το θελω αυτο :mad:

Πρώτα, πήγαινε στις ρυθμίσεις, ασύρματο και δίκτυα, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και ξετίκαρε την επιλογή "Ενεργοποίηση δεδομένων" (η πρώτη είναι).

Έπειτα για να γλιτώσεις απο δυσάρεστες εκπλήξεις, αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333 ;)

P.S Μιας που είσαι σ'αυτές τις ρυθμίσεις, επέλεξε και το "χρήση μόνο δικτύων 2g" για να έχεις καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8