zxr Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Όχι fonzi. Το κινητό έχει gps δέκτη οπότε δεν χρειάζεσαι δίκτυο. Το μόνο που θες είναι το κατάλληλο πρόγραμμα και τους χάρτες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 εχει προβλημα με τον σερβερ,εδω και παρα πολυ καιρο. στο σιτε λεει οτι δουλευει....... 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 στο σιτε λεει οτι δουλευει....... τον εχω στο facebook,και ειχε γραψει οτι σημερα θα κανει ελεγχο η εταιρια που του παρεχει τον σερβερ γιατι εβγαζε συνεχεια bsod. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 με εχει φαει κ η αγωνια γιατι το ροοτ αργει 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) 4. Περάστε το αρχείο "com.speedsoftware.rootexplorer.v2.12.2.apk" εγω πρεπει να το κατεβασω??? το βρηκα.... τωρα αντιμετωπιζω αλλο προβλημα...πρεπει για να το περασω στο κινητο να κλεισωτον εντοπισμο σφαλματων???? γιατι δεν μου εμφανιζει ο υπολογιστης μου το κνητο αλλιως... EDIT: πανω που πηγαινα να κανω την εγκατασταση συμφωνα με ενα ποστ παραπανω μου βγηκε πως υπαρχει μια νεα αναβαθμιση του λογισμικου μου και πατησα να την κανω εγκατασταση εκανα καλα???ο λογαριασμος απο το market και το root δεν ισχυουν με την αναβαθμιση Edited November 29, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagspir Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Παιδιά βοηθήστε με..... Είμαι ανάμεσα στα LG Optimus GT540, Sony Ericsson Xperia X8, ZTE Blade, Samsung Galaxy 3, και Samsung S5620 Monte. Κλείνω στο LG αλλά δεν ειμαι σίγουρος. Θέλω την γνώμη σας..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Μπορει καποιος να απαντησει ξεκαθαρα εαν εχει βγει η ελληνικη αναβαθμιση σε 2.1? ( και δεν εννοω με root κτλ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 οχι δν βγεικε αλλα αμα κανεις την αναβαθμηση κανοντας ροοτ θα εχεις ελληνικα 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 οχι δν βγεικε αλλα αμα κανεις την αναβαθμηση κανοντας ροοτ θα εχεις ελληνικα αμα κανεις root χανεις την εγγυηση... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sectoras Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 4. Περάστε το αρχείο "com.speedsoftware.rootexplorer.v2.12.2.apk" εγω πρεπει να το κατεβασω??? το βρηκα.... τωρα αντιμετωπιζω αλλο προβλημα...πρεπει για να το περασω στο κινητο να κλεισωτον εντοπισμο σφαλματων???? γιατι δεν μου εμφανιζει ο υπολογιστης μου το κνητο αλλιως... Εφόσον έχεις τελειώσει με το βήμα 3, τότε μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Εάν πάλι δεν σου κάνει mount την sd, επανασύνδεσε το usb και πάτα την πρώτη επιλογή, όπως κάνεις κανονικά. πανω που πηγαινα να κανω την εγκατασταση συμφωνα με ενα ποστ παραπανω μου βγηκε πως υπαρχει μια νεα αναβαθμιση του λογισμικου μου και πατησα να την κανω εγκατασταση εκανα καλα???ο λογαριασμος απο το market και το root δεν ισχυουν με την αναβαθμιση Δηλαδή έγινε upgrade σε 2.1; Ο λογαριασμός του μαρκετ δεν αλλάζει, ίσως έβαλες λάθος κωδικο(?). Root σε 2.1 δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βρεθεί καινούργιος τρόπος, λίγη υπομονή. αμα κανεις root χανεις την εγγυηση... Για την στιγμή και μόνο. Απλά κάνε unroot και δεν χάνεις καμιά εγγύηση! Και στην τελική μπορείς να ξαναπεράσεις το εργοστασιακό με τις αρχικές ρυθμίσεις κλπ με τo seus. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Root σε 2.1 δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βρεθεί καινούργιος τρόπος, λίγη υπομονή. Δοκιμάστε το z4root. Δουλεύει για τα περισσότερα κινητά της αγοράς. Ίσως να μην πετύχει με την πρώτη, απλά κάντε reboot και ξαναπροσπαθήστε. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 τα εκανα ολα ακριβως οπως ειπες αλλα ματαια παλι το 1.6 μου εβγαλε:(:(:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 τα εκανα ολα ακριβως οπως ειπες αλλα ματαια παλι το 1.6 μου εβγαλε:(:(:worry: δεν μπορει,κατι λαθος θα εχεις κανει.εβαλες το update service? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 αμα κανεις root χανεις την εγγυηση... με το που κάνεις αναθμιση το τηλ γίνετε unroot 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Παιδιά βοηθήστε με..... Είμαι ανάμεσα στα LG Optimus GT540, Sony Ericsson Xperia X8, ZTE Blade, Samsung Galaxy 3, και Samsung S5620 Monte. Κλείνω στο LG αλλά δεν ειμαι σίγουρος. Θέλω την γνώμη σας..... Για τέτοιου είδους ερωτήσεις καλύτερα να απευθυνθείς στο forum των Διαξιφισμών Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykl Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Παιδιά καταρχήν καλώς σας βρήκα:) Αγόρασα και εγώ πρόσφατα το xperia x8 και θα ήθελα να να το κάνω 2.1 αλλά έχω MAC και όχι PC. Μήπως γνωρίζει κάποιος ένα αντίστοιχο update service η pc companion και για mac? Πώς θα κάνω update σε mac:confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogioboy Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 καλημερα, προσπαθω να κατεβασω τον astro file manager απο το market και μου λεει οτι η ληψη δεν ηταν επιτυχης κ να προσπαθησω ξανα. δοκιμασα να κατεβασω και κανα δυο ακομα εφαρμογες - τα ιδια- ξερει κανεις για ποιο λογο;; ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Για να μην ψάχνω όλα τα μηνύματα, η μπαταρία πόσο περίπου κρατάει με συνηθισμένη χρήση; Είναι αισθητή η διαφορά από sybian κινητά όπως το nokia 5230 ή το nokia E52; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 ^ To E52 νομιζω φημιζεται για την μπαταρια του Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 ^ To E52 νομιζω φημιζεται για την μπαταρια του ναι, αλλά το Χ8 πως πάει σε σχέση έστω με άλλα κινητά που έχουν ας πούμε μεσαία διάρκεια μπαταρίας; Παλεύεται ή θέλει κάθε μέρα φόρτισμα; Και μια ερώτηση άσχετου με android: Το ότι φοράνε πχ version 2.1 δύο συσκευές διαφορετικών κατασκευαστών σημαίνει ότι έχουν ίδιο ή παρόμοιο interface ή αυτό που λέω είναι εντελώς άκυρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 ναι, αλλά το Χ8 πως πάει σε σχέση έστω με άλλα κινητά που έχουν ας πούμε μεσαία διάρκεια μπαταρίας; Παλεύεται ή θέλει κάθε μέρα φόρτισμα; Και μια ερώτηση άσχετου με android: Το ότι φοράνε πχ version 2.1 δύο συσκευές διαφορετικών κατασκευαστών σημαίνει ότι έχουν ίδιο ή παρόμοιο interface ή αυτό που λέω είναι εντελώς άκυρο; 2-3 μερες, αναλογα με τη χρηση. Οσο για το αλο που ρωτας ειναι παρομοια. 1 Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ευχαριστώ. Συνεπώς δεν είναι λόγος η χαμηλή αυτονομία για να το αποφύγω. Διότι κατά τα άλλα νομίζω με καλύπτει απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Εκανα σημερα update στο latest 1.6 (δυστηχως δεν εχιε 2.1 ακομα για το δικο μου) και ενω ειχα παρει full backup με το προεγκατεστημενο app της SE δεν κανει restore τις επαφες με τιποτα (αρχειο κλησεων και μηνυματα ειναι οκ). Εχει τυχει σε κανεναν? Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) και εμένα δεν πέρασε τις επαφές μετά από το back up Λοιπόν θα γράψω λεπτομερώς τα βήματα που ακολούθησα εγώ χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. 1. Καταρχάς θα χρειαστείτε το Superoneclick για να κάνετε root το κινητό σας και το Root explorer ώστε να τροποποιήσετε το build.prop σας. 2. Ενεργοποιήστε τον "Εντοπισμό Σφαλμάτων". Βρίσκεται στις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Ανάπτυξη. Συνδέστε το κινητό με το pc μέσω usb. 3. Εφόσον έχετε αποσυμπιέσει το αρχείο SuperOneClick.zip κάπου στο pc σας, εκτελέστε το SuperOneClick.exe και πατήστε το κουμπί Root. Αφήστε το να κάνει τη δουλειά του μέχρι να βγάλει το μήνυμα "Your device is rooted". Μπορεί να πάρει μερικά λεπτά. 4. Περάστε το αρχείο "com.speedsoftware.rootexplorer.v2.12.2.apk" που κατεβάσατε προηγουμένως στην μνήμη του κινητού σας και εγκαταστήστε το με τον ASTRO file manager. (Εαν δεν το έχετε, κατεβάστε το μέσω του market εύκολα). 5. Τρέξτε πρώτα την εφαρμογή Super User και μετά την εφαρμογή Root Explorer που μόλις εγκαταστήσατε, εάν πήγαν όλα καλά θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα που ζητάει να του δώσετε δικαιώματα. Κάντε το! Στη συνέχεια μπείτε στον φάκελο "System" πατήστε το κουμπάκι "Mount R/W" που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Τώρα βρείτε το build.prop και πατήστε πάνω του χωρίς να αφήσετε το δάχτυλο σας μέχρι να σας βγάλει περισσότερες επιλογές. 6. Πατήστε το "Open in text editor". Αποδώ και πέρα με προσοχή επεξεργάζετε το build.prop σας ως έχει: Στις 3 συγκεκριμένες γραμμές ΟΠΟΥ XXXX-XXXX ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΤΕ ΜΕ 1241-4091 !! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 7. Μόλις τελειώσετε πατήστε το αριστερό κουμπι του κινητού σας, κάντε save changes και βγείτε. (Θα δημιουργηθεί αυτόματα και ένα backup του αυθεντικού) 8. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάντε Reboot το κινητό σας! 9. Συνδέστε το μέσω usb, ανοίξτε το Update Service (οχι το PC comp.) και ακολουθήστε τις οδηγίες που έχει εκει. 10. Android 2.1 :) Προβλήματα δεν έχουν προκύψει σε κανέναν ως τώρα και ούτε νομίζω πως θα προκύψουν. Παρ' όλα αυτά.. you take the risk! μετά από όλα αυτά να το ξαναγυρίζσουμε σε 1242-4845 το si παίζει πρόβλημα? Edited November 29, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sectoras Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 μετά από όλα αυτά να το ξαναγυρίζσουμε σε 1242-4845 το si παίζει πρόβλημα? Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.. πιστεύω πως όχι. Θα το δοκιμάσω μόλις μάθουμε τον τρόπο για root σε 2.1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts