zzzzz Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Εχεις κατι πιο συγγεκριμενο ξερω γω..τι πρεπει να κανω... ? εστω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=825228 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BilleRiuM Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 ρε συ , το root explorer πως το ανοιγω... ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 για πείτε γνώμες για το update 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BilleRiuM Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 για πείτε γνώμες για το update αν μπορουσα να το κανω ευχαριστως... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Ρε παιδιά επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με anroid χρόνια symbian και ψάχνει μια φίλη για ενα οικονομικό κινητό και της άρεσε το συγκεκριμένο σε σχέση με το 5230 της nokia αυτό που τη νοιάζει είναι αν υπάρχει η δυνατότητα στη συγγραφή sms να εμφανίζει αντί για qwerty πληκτρολόγιο το κλασικό που έχουν και τα nokia, lg κ.α. αφης το κλασικό εικονικό πληκτρολόγιο δηλαδή και να κάνεις και χρήση t9 γιατι η αλήθεια ειναι αν το χεις συνηθίσει το qwerty δε βολεύει καθόλου σε τόσο μικρή οθόνη. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 θα πρεπει να μου ερθει μηνυμα στο κινητο για να κανω την εγκατασταση??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sectoras Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Επιτέλους ταχύτερο το UI της SE. Εμφανισιακά δεν άλλαξε και πολύ. Τα παιχνίδια δεν σκαλώνουν πλέων και στο market είναι διαθέσιμα όλα τα προγράμματα όπως πχ το skype. Επίσης πολύ βολικό ειναι οτι μπορείς με μια κύλιση ενώ ειναι κλειδωμένο να το βάλεις σε αθόρυβη λειτουργία και το καλύτερο πληκτρολόγιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Επιτέλους ταχύτερο το UI της SE. Εμφανισιακά δεν άλλαξε και πολύ. Τα παιχνίδια δεν σκαλώνουν πλέων και στο market είναι διαθέσιμα όλα τα προγράμματα όπως πχ το skype. Επίσης πολύ βολικό ειναι οτι μπορείς με μια κύλιση ενώ ειναι κλειδωμένο να το βάλεις σε αθόρυβη λειτουργία και το καλύτερο πληκτρολόγιο. Εσυ το εκανες με ετοιμο build.prop ?? Τι το κανουμε αυτο το αρχειο?? Υπαρχει περιπτωση καποιου προβληματος?? Αν μπορεις εξηγησε μας σε παρακαλουμε.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εαν μπορει καποιος να μας πει βημα βημα πως κανουμε την αναβαθμιση.. τι προγραμματα χρειαζομαστε κτλ.....το update ειναι η ελληνικη εκδοση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ρε παιδια γ.... την SE .. λεει στο site της ετοιμη αναβαθμιση για x8 σε 2.1 λεει και ο zzzzzz οτι την εκανε παω την κανω αντε τωρα να τα φτιαχνω ολα απο την αρχη και ειναι 1.6 αει στο δ...... πια .. την παλευουνε μωρε... Titanium Backup! ;) πως στέλνουμε εικόνες και ήχους με το bluetooth? (είναι το πρώτο μου touch... είμαι τελείως άσχετη...:lol:) Bluetooth file transfer. Αν και τώρα που θα κάνεις αναβάθμιση στην 2.1 θα είναι πιο απλό. Εσυ το εκανες με ετοιμο build.prop ?? Τι το κανουμε αυτο το αρχειο?? Υπαρχει περιπτωση καποιου προβληματος?? Αν μπορεις εξηγησε μας σε παρακαλουμε.. Στο post 676 o zzzzz δίνει ένα link που λεει ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sectoras Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Λοιπόν θα γράψω λεπτομερώς τα βήματα που ακολούθησα εγώ χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. 1. Καταρχάς θα χρειαστείτε το Superoneclick για να κάνετε root το κινητό σας και το Root explorer ώστε να τροποποιήσετε το build.prop σας. 2. Ενεργοποιήστε τον "Εντοπισμό Σφαλμάτων". Βρίσκεται στις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Ανάπτυξη. Συνδέστε το κινητό με το pc μέσω usb. 3. Εφόσον έχετε αποσυμπιέσει το αρχείο SuperOneClick.zip κάπου στο pc σας, εκτελέστε το SuperOneClick.exe και πατήστε το κουμπί Root. Αφήστε το να κάνει τη δουλειά του μέχρι να βγάλει το μήνυμα "Your device is rooted". Μπορεί να πάρει μερικά λεπτά. 4. Περάστε το αρχείο "com.speedsoftware.rootexplorer.v2.12.2.apk" που κατεβάσατε προηγουμένως στην μνήμη του κινητού σας και εγκαταστήστε το με τον ASTRO file manager. (Εαν δεν το έχετε, κατεβάστε το μέσω του market εύκολα). 5. Τρέξτε πρώτα την εφαρμογή Super User και μετά την εφαρμογή Root Explorer που μόλις εγκαταστήσατε, εάν πήγαν όλα καλά θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα που ζητάει να του δώσετε δικαιώματα. Κάντε το! Στη συνέχεια μπείτε στον φάκελο "System" πατήστε το κουμπάκι "Mount R/W" που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Τώρα βρείτε το build.prop και πατήστε πάνω του χωρίς να αφήσετε το δάχτυλο σας μέχρι να σας βγάλει περισσότερες επιλογές. 6. Πατήστε το "Open in text editor". Αποδώ και πέρα με προσοχή επεξεργάζετε το build.prop σας ως έχει: Στις 3 συγκεκριμένες γραμμές ro.product.name=E15i_XXXX-XXXX ro.build.fingerprint=SEMC/E15i_XXXX-XXXX/sonyEricssonE15i/ ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX ΟΠΟΥ XXXX-XXXX ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΤΕ ΜΕ 1241-4091 !! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 7. Μόλις τελειώσετε πατήστε το αριστερό κουμπι του κινητού σας, κάντε save changes και βγείτε. (Θα δημιουργηθεί αυτόματα και ένα backup του αυθεντικού) 8. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάντε Reboot το κινητό σας! 9. Συνδέστε το μέσω usb, ανοίξτε το Update Service (οχι το PC comp.) και ακολουθήστε τις οδηγίες που έχει εκει. 10. Android 2.1 :) Προβλήματα δεν έχουν προκύψει σε κανέναν ως τώρα και ούτε νομίζω πως θα προκύψουν. Παρ' όλα αυτά.. you take the risk! Edited November 27, 2010 by Sectoras 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ωραιος Sectora αν δω οτι καθυστερει η αναβαθμιση πολυ θα το κανω.. zxr ειχα κανει backup αλλα και παλι θελει δουλεια μετα.. παντως για βοηθημα αντι για το astro file manager εχω βαλει το file manager οπως εχω ξαναγραψει με ενα ασπρο φακελο το εχει στο market και εχει πανευκολο backup των εφαρμογων που θελουμε στη καρτα οποτε με το που εκανα update στο κινητο πηγα στα back up files της καρτας και τα εκανα install οσα ηθελα γιατι εχω αρκετες εφαρμογες στην καρτα και τις περναω οτι ωρα θελω και offline.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 εγώ πάντως θα περιμένω να βγει η κανονική έκδοση... 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εγω οταν εκανα αναβαθμιση στο lg gt540 ουτε root εκανα ουτε ''πατεντες''...μεσα σε 20 λεπτα εγινε η αναβαθμιση απλα και ευκολα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 ρε παιδιά κανείς που να το χει να μου πει αν βγάζει εικονικό πληκτρολόγιο να μπορεις να γραψεις κανονικά όπως στα άλλα κινητά και με T9 δεν υπάρχει γιατι αυτο περιμενουμε για να προβουμε στην αγορά του Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Λοιπόν θα γράψω λεπτομερώς τα βήματα που ακολούθησα εγώ χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. 1. Καταρχάς θα χρειαστείτε το Superoneclick για να κάνετε root το κινητό σας και το Root explorer ώστε να τροποποιήσετε το build.prop σας. 2. Ενεργοποιήστε τον "Εντοπισμό Σφαλμάτων". Βρίσκεται στις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Ανάπτυξη. Συνδέστε το κινητό με το pc μέσω usb. 3. Εφόσον έχετε αποσυμπιέσει το αρχείο SuperOneClick.zip κάπου στο pc σας, εκτελέστε το SuperOneClick.exe και πατήστε το κουμπί Root. Αφήστε το να κάνει τη δουλειά του μέχρι να βγάλει το μήνυμα "Your device is rooted". Μπορεί να πάρει μερικά λεπτά. 4. Περάστε το αρχείο "com.speedsoftware.rootexplorer.v2.12.2.apk" που κατεβάσατε προηγουμένως στην μνήμη του κινητού σας και εγκαταστήστε το με τον ASTRO file manager. (Εαν δεν το έχετε, κατεβάστε το μέσω του market εύκολα). 5. Τρέξτε πρώτα την εφαρμογή Super User και μετά την εφαρμογή Root Explorer που μόλις εγκαταστήσατε, εάν πήγαν όλα καλά θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα που ζητάει να του δώσετε δικαιώματα. Κάντε το! Στη συνέχεια μπείτε στον φάκελο "System" πατήστε το κουμπάκι "Mount R/W" που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Τώρα βρείτε το build.prop και πατήστε πάνω του χωρίς να αφήσετε το δάχτυλο σας μέχρι να σας βγάλει περισσότερες επιλογές. 6. Πατήστε το "Open in text editor". Αποδώ και πέρα με προσοχή επεξεργάζετε το build.prop σας ως έχει: Στις 3 συγκεκριμένες γραμμές ΟΠΟΥ XXXX-XXXX ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΤΕ ΜΕ 1241-4091 !! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 7. Μόλις τελειώσετε πατήστε το αριστερό κουμπι του κινητού σας, κάντε save changes και βγείτε. (Θα δημιουργηθεί αυτόματα και ένα backup του αυθεντικού) 8. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάντε Reboot το κινητό σας! 9. Συνδέστε το μέσω usb, ανοίξτε το Update Service (οχι το PC comp.) και ακολουθήστε τις οδηγίες που έχει εκει. 10. Android 2.1 :) Προβλήματα δεν έχουν προκύψει σε κανέναν ως τώρα και ούτε νομίζω πως θα προκύψουν. Παρ' όλα αυτά.. you take the risk! σε 10 λεπτα αναβαθμιστηκε στη 2.1 με τον παραπανω τροπο...πις οφ κέικ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Εγω οταν εκανα αναβαθμιση στο lg gt540 ουτε root εκανα ουτε ''πατεντες''...μεσα σε 20 λεπτα εγινε η αναβαθμιση απλα και ευκολα.. Προφανώς αναφέρεται σε όποιον δεν θέλει να περιμένει την επίσημη.... ρε παιδιά κανείς που να το χει να μου πει αν βγάζει εικονικό πληκτρολόγιο να μπορεις να γραψεις κανονικά όπως στα άλλα κινητά και με T9 δεν υπάρχει γιατι αυτο περιμενουμε για να προβουμε στην αγορά του Κάπου είχα διαβάσει για δυνατότητα Τ9 μέσω του handcent sms (που έτσι κι αλλιώς είναι πολύ καλύτερο από την default εφαρμογή μηνυμάτων) αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως αν έννοείς την πρόβλεψη λέξης την έχει. Πιο πάνω όμως γράφεις αυτό: αυτό που τη νοιάζει είναι αν υπάρχει η δυνατότητα στη συγγραφή sms να εμφανίζει αντί για qwerty πληκτρολόγιο το κλασικό που έχουν και τα nokia, lg κ.α. αφης το κλασικό εικονικό πληκτρολόγιο δηλαδή και να κάνεις και χρήση t9 γιατι η αλήθεια ειναι αν το χεις συνηθίσει το qwerty δε βολεύει καθόλου σε τόσο μικρή οθόνη. Μήπως εννοείς το numeric keyboard? Edited November 27, 2010 by miledent 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Πιο πάνω όμως γράφεις αυτό: αυτό που τη νοιάζει είναι αν υπάρχει η δυνατότητα στη συγγραφή sms να εμφανίζει αντί για qwerty πληκτρολόγιο το κλασικό που έχουν και τα nokia, lg κ.α. αφης το κλασικό εικονικό πληκτρολόγιο δηλαδή και να κάνεις και χρήση t9 γιατι η αλήθεια ειναι αν το χεις συνηθίσει το qwerty δε βολεύει καθόλου σε τόσο μικρή οθόνη. Μήπως εννοείς το numeric keyboard? να εμφανίζει εννοώ κανονικό πληκτρολόγιο αφής 1-9 με τα κλασικά 3 γραμματα σε κάθε κουμπί και να γραφεις σαν σε κανονικό πληκτρολόγιο με t9 όπως στα νοκια symbian, δε γίνεται να υποθέσω έτσι που το λες; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 To numeric θες δλδ. Δεν το έχει από μόνο του. Δες μήπως βγάλεις άκρη με αυτό Πάντως η οθόνη του βολεύει μια χαρά για qwerty, ειδικά σε landscape... Εγώ πχ δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει qwerty touch keyboard και το άμαθα αρκετά γρήγορα. Αν θέλει οπωσδήποτε numeric ας δει το x10 mini. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 To numeric θες δλδ. Δεν το έχει από μόνο του. Δες μήπως βγάλεις άκρη με αυτό Πάντως η οθόνη του βολεύει μια χαρά για qwerty, ειδικά σε landscape... Εγώ πχ δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει qwerty touch keyboard και το άμαθα αρκετά γρήγορα. Αν θέλει οπωσδήποτε numeric ας δει το x10 mini. κρίμα, δεν έχω το κινητό αλλά δε θα αγοραστεί ούτως ή αλλως παράξενο μου φαίνεται γιατι και σε LG και σε samsyng αφης εχω δει να υπάρχει επιλογή μεταξύ qwerty και του κλασικού κι αν εχεις συνηθίσει να γράφεις αστραπιαία, εγώ πχ δεν εχω χρησιμοποιησει ποτέ το qwerty στο 5800 μου γιατι δε με εξυπηρετεί, γιατι ετσι η SE ρε παιδιά; πάλι καλά που σκεφτηκα να το ρωτήσω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Λοιπον εκανα την αναβαθμιση εδω και δυο ωρες παρατηρησα τα εξης (((((δεν τρελαθηκα και απο τις αλλαγες. ολα σχεδον τα ιδια εμειναν)))))) αλλα: αλλαξε ο τροπος που ξεκλειδωνει το τηλ. εχει περισσοτερη διαθεσιμη μνημη το angry birds δεν κολλαει αυξηθηκα οι διαθεσιμες εφαρμογες στο market το αρχικο μενου αυξησε κατα 2-3 φορες την ταχυτητα του χωρις να κολαει καθολου αλλα παραλληλα δεν εγιναν τρομερες αλλαγες................ 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλησπερα σε ολους, Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το τηλεφωνο θα μπορουσατε να μου πειτε περιπου ποσες μερες διαρκει η μπαταρια? Ευχαριστω πολυ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 το αρχικο μενου αυξησε κατα 2-3 φορες την ταχυτητα του χωρις να κολαει καθολου iliadelo με την 1.6 είχα παρατηρήσει ότι κάποιες φορές χρειαζόταν να αγγίξεις δυο ή και περισσότερες φορές μεχρι να "ακούσει" το κινητό. Με την 2.1 έχει αλλάξει αυτό πλέον; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εαν κανεις root στο τηλεφωνο και το στειλεις στο service για προβλημα απο οτι ξερω μενεις με την που......στο χερι..τηλεφωνο ηθελα να πω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 δυστυχώς το κανει ακομη αλλα σε πιο μικρο βαθμο 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts