Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

να ρωτήσω κάτι. έχω βάλει το msn talk και δεν μπορώ να βρω που έχει την έξοδο του προγράμματος . δοκίμασα όλα τα κουμπιά αλλά τίποτα. το κάνει ελαχιστοποίηση και ο μόνος τρόποσ για να κλείσω το πρόγραμμα είναι να κλείσω το κινητό. αν μπορεί καποιος να βοηθήσει...

Αν πατήσεις το αριστερό "φυσικό" πλήκτρο σου εμφανίζει ένα menu που έχει την επιλογή sign out.

Καλύτερα αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνετε στο thread με τις γενικές εφαρμογές του android καθώς δεν έχουν σχέση μόνο με το χ8.

Παιδιά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με την μπαταρία.Κρατάει μόνο δύο μέρες χωρίς ιδιαίτερη χρήση.Έχω χαμηλώσει την φωτεινότητα ,έχω βγάλει ρυθμίσεις που καταναλώνουν μπαταρία και δεν έχω δει διαφορά;Περιμένω κάποια απάντηση.Ευχαριστώ!

blutooth και wifi αν τα εχεις σβειστά.. κ χαμηλώσης κ την φωτηνότητα γίνεται δουλειά.. το χω 5 μέρες το κινητό κ το χω φορτήσει 2 φορές!! λογικά θα στρώση η μπαταρία..

2-3 μέρες κρατάει η μπαταρία.

Μπορείς να κλείσεις το 3g, να έχεις κλειστό το wi-fi, να το βάζεις σε λειτουργία πτήσης το βράδυ και διάφορα άλλα κολπάκια. Αλλά αν τα κάνεις όλα αυτά τότε γιατί να πάρεις smartphone εξαρχής?

Η μπαταρία πάντως για smartphone είναι μια χαρά. Άλλωστε φορτίζει πολύ γρήγορα οπότε δεν είναι και τόσο πρόβλημα να το φορτίζεις.

Δοκίμασε να κλείνεις το κινητό αμέσως μετά από μια πλήρη φόρτιση πριν το χρησιμοποιήσεις κανονικά. Έχει αναφερθεί ότι βοηθάει.

καλησπέρα! χτες βρέθηκα σε χώρο με wi-fi και συνδέθηκα και προσπάθησα να μπω στο fb και τ youtube και δν εμπαινε. επίσης προσπάθησα να φτιάξω gmail. και μου ελεγε να προσπαθήσω αργότερα. εχει κανείς ιδέα για το τι μπορώ να κάνω> μήπως κανω κατι λάθος?

Τα έχω κάνει όλα τα παραπάνω αλλά δεν γίνεται τίποτα...Έχω κάνει και αρχική φόρτιση 12ώρες.Μήπως ξέρεται κανένα άλλο κόλπο;

Τα έχω κάνει όλα τα παραπάνω αλλά δεν γίνεται τίποτα...Έχω κάνει και αρχική φόρτιση 12ώρες.Μήπως ξέρεται κανένα άλλο κόλπο;

Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ. Ελπίζω να δεις διαφορά. :)

Παίδες μια απορία.

Σκέφτομαι να αγοράσω το bluetooth mw600.

Με δεδομένο το πρόβλημα της 1,6 στο bluetooth θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή όχι?

Παίδες μια απορία.

Με δεδομένο το πρόβλημα της 1,6 στο bluetooth θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή όχι?

φιλε μου δεν υπαρχει κανενα στο bluetooth.κατεβαζεις το bluetooth file transfer απο το market και δουλευει μια χαρα.το mw600 το χρησιμοποιω και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

To bluetooth file transfer το ξέρω και το χρησιμοποιώ αλλά νόμιζα ότι είναι μόνο για μεταφορά αρχείων.

Thanks!

Παίδες μια απορία.

Είναι διαφορετικά τα προφίλ που χρησιμοποιούνται οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπόψιν όμως ότι στην οθόνη του mw600 δεν θα βλέπεις το όνομα του καλούντος (παρόλο που υποστηρίζεται από το handsfree) γιατί δεν υποστηρίζεται από το android κάτι τέτοιο (σύμφωνα με αυτό το post)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

μπήκα εκεί που λες, αλλά δεν είδα καμία διεύθυνση ούτως ώστε να τη σβήσω. επίσης οταν λες vod εννοεισ vodafone? γτ εγλω έχω κοσμοτε και πατησα καταλάθος πάνω εκεί που λέει cosmote internet και εμφανίστηκε το τικ και τώρα δ ξέρω πώς να το βγάλω. ίντερνετ μέχρι στιγmής δεν έχω μπει ακόμα γενικώς. επίσης απενεργοποίησα τη ρύθμιση κίνησης δεδομένων... καλα έκανα??

Οχι κινηση δεδομενων να το αφησεις κανονικα αλλιως δεν θα μπορεις να μεταφερεις αρχεια γενικα.. ειτε cosmote ειτε vodafone (το vod ηταν παραδειγμα..) εκει μεσα γραφει μια διευθυνση αν δεν γραφει τοτε οκ δεν μπορεις να χρεωθεις αλλα δεν ξερω αν μπορεις να στειλεις mms αν ουτε απο κατω οι ρυθμισεις του mms δεν ειναι οκ .. αν οχι πρεπει να μιλησεις με καποιον απο cosmote να σου τις στειλει η δεν ξερω αν γινεται μεσω απο εκει που σου ειπα για αποκατασταση στο τελος του post μου αν εχεις σβησει την διευθηνση.. γενικα στο επανω μερος της οθονης βγανει το σημα το wifi κατι καμπυλοτες γραμμες.. και το σημα 3g οσο δεν αναβει το 2ο δεν χρεωνεσαι.. αν αναβει τοτε χρεωνεσαι..

Edited by pchatzip

Είναι διαφορετικά τα προφίλ που χρησιμοποιούνται οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπόψιν όμως ότι στην οθόνη του mw600 δεν θα βλέπεις το όνομα του καλούντος (παρόλο που υποστηρίζεται από το handsfree) γιατί δεν υποστηρίζεται από το android κάτι τέτοιο (σύμφωνα με αυτό το post)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Δεν το ήξερα αυτό για το android... Άραγε αλλάζει σε κάποια αναβάθμιση ή είναι μόνιμο χαρακτηριστικό?

Αν και δε με πειράζει αφού δεν είχα και ποτέ bluetooth headset...

Οχι κινηση δεδομενων να το αφησεις κανονικα αλλιως δεν θα μπορεις να μεταφερεις αρχεια γενικα.. ειτε cosmote ειτε vodafone (το vod ηταν παραδειγμα..) εκει μεσα γραφει μια διευθηνση αν δεν γραφει τοτε οκ δεν μπορεις να χρεωθεις αλλα δεν ξερω αν μπορεις να στειλεις mms αν ουτε απο κατω οι ρυθμισεις του mms δεν ειναι οκ .. αν οχι πρεπει να μιλησεις με καποιον απο cosmote να σου τις στειλει η δεν ξερω αν γινεται μεσω απο εκει που σου ειπα για αποκατασταση στο τελος του post μου αν εχεις σβησει την διευθηνση.. γενικα στο επανω μερος της οθονης βγανει το σημα το wifi κατι καμπυλοτες γραμμες.. και το σημα 3g οσο δεν αναβει το 2ο δεν χρεωνεσαι.. αν αναβει τοτε χρεωνεσαι..

ααα μάλιστα. ευχαριστώ! :)

καλησπέρα!!! Ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το ξαφνικό κόλλημα που παρατηρείται σε μερικά παιχνίδια. Κολλάει η οθόνη και αναγκάζομαι να σβήνω το κιν. και να το ανοίγω.

να ρωτήσω θέλω να βάλω τις ρυθμίσιες για mms αλλά μ λέει απέτυχε η λήψη ρυθμίσεων.... έχω cosmote, και ενεργή την κίνηση δεδομένων και επίσης και τα 2 είδη δικτυόυ ενεργά gsm/WCDMA. τι φταίει?
PaOk RE!!!!

αχ βρε παιδιά, βρίσκομαι σε χώρο με wi-fi και δε μπορεί να συνδεθεί ούτε να μπει fb και you tube! μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω>?? ευχαριστώ :D

να ρωτήσω θέλω να βάλω τις ρυθμίσιες για mms αλλά μ λέει απέτυχε η λήψη ρυθμίσεων.... έχω cosmote, και ενεργή την κίνηση δεδομένων και επίσης και τα 2 είδη δικτυόυ ενεργά gsm/WCDMA. τι φταίει?

παρε ενα τηλεφωνο στη cosmote να σου στειλουν τις ρυθμισεις.

αχ βρε παιδιά, βρίσκομαι σε χώρο με wi-fi και δε μπορεί να συνδεθεί ούτε να μπει fb και you tube! μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω>?? ευχαριστώ :D

πηγαινεις στις ρυθμισεις, μετα στοιχεια ελεγχου ασυρματου, και πατας ενεργοποιηση wi-fi.μετα πατας ρυθμισεις wi-fi και θα σου βγαλει τα δικτυα που πιανεις.αυτα που εχουν μια κλειδαρια ειναι κλειδωμενα και θελουν κωδικο προσβασης.οσα δεν εχουν κλειδι ειναι ανοιχτα.οταν μπεις σε καποιο δικτυο θα σου βγαλει το αντιστοιχο εικονιδιο διπλα απο το εικονιδιο του σηματος.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

πηγαινεις στις ρυθμισεις, μετα στοιχεια ελεγχου ασυρματου, και πατας ενεργοποιηση wi-fi.μετα πατας ρυθμισεις wi-fi και θα σου βγαλει τα δικτυα που πιανεις.αυτα που εχουν μια κλειδαρια ειναι κλειδωμενα και θελουν κωδικο προσβασης.οσα δεν εχουν κλειδι ειναι ανοιχτα.οταν μπεις σε καποιο δικτυο θα σου βγαλει το αντιστοιχο εικονιδιο διπλα απο το εικονιδιο του σηματος.

ναι ολα αυτά τα εχω κάνει και πατάω στο ανοιχτο δίκτυο γαι να συνδεθεί και φορτώνει αλλά αποτυγάνει η σύνδεση...

Edited by zxr

πηγαινεις στις ρυθμισεις, μετα στοιχεια ελεγχου ασυρματου, και πατας ενεργοποιηση wi-fi.μετα πατας ρυθμισεις wi-fi και θα σου βγαλει τα δικτυα που πιανεις.αυτα που εχουν μια κλειδαρια ειναι κλειδωμενα και θελουν κωδικο προσβασης.οσα δεν εχουν κλειδι ειναι ανοιχτα.οταν μπεις σε καποιο δικτυο θα σου βγαλει το αντιστοιχο εικονιδιο διπλα απο το εικονιδιο του σηματος.[/QUO

ναι ολα αυτά τα εχω κάνει και πατάω στο ανοιχτο δίκτυο γαι να συνδεθεί και φορτώνει αλλά αποτυγάνει η σύνδεση...

ισως το δικτυο που πιανεις να ειναι μακρυα και να χανεται.κανε ομως το εξης:πηγαινε ρυθμισεις,μετα στοιχεια ασυρματου,μετα ρυθμισεις wi-fi.μετα πατησε το αριστερο πληκτρο κατω στο κινητο και πατα εκει που λεει συνθετα.στο μενου που θα σου ανοιξει στη πολιτικη κατασταση αδρανειας επελεξε το ποτε.

ισως το δικτυο που πιανεις να ειναι μακρυα και να χανεται.κανε ομως το εξης:πηγαινε ρυθμισεις,μετα στοιχεια ασυρματου,μετα ρυθμισεις wi-fi.μετα πατησε το αριστερο πληκτρο κατω στο κινητο και πατα εκει που λεει συνθετα.στο μενου που θα σου ανοιξει στη πολιτικη κατασταση αδρανειας επελεξε το ποτε.

κ αυτό το εκανα :)

κ αυτό το εκανα :)

περιεργο μου φαινεται.δεν μπορεις να συνδεθεις μονο στο συγκεκριμενο μερος που εισαι ή σε ολα τα δικτυα που εχεις επιχειρησει σε αλλα μερη?

περιεργο μου φαινεται.δεν μπορεις να συνδεθεις μονο στο συγκεκριμενο μερος που εισαι ή σε ολα τα δικτυα που εχεις επιχειρησει σε αλλα μερη?

σήμερα δε συνδεόταν καν. Χτες που ήμουν σε άλλο μέρος με wi-fi εδειχνε πως συνδεόταν αλλά δε μπορούσα να μπω ούτε fb ούτε να φτιάξω λογαριασμό gmail.

σήμερα δε συνδεόταν καν. Χτες που ήμουν σε άλλο μέρος με wi-fi εδειχνε πως συνδεόταν αλλά δε μπορούσα να μπω ούτε fb ούτε να φτιάξω λογαριασμό gmail.

δεν δοκιμαζεις να μπεις με καποιον αλλο broswer?οποτε μπορεσεις να συνδεθεις με καποιο wi-fi κατεβασε απο το market το opera mini και να μπαινεις με αυτο στο internet,ειναι πολυ καλο.αν παλι δεν μπορεις να μπεις με κανενα τροπο,τοτε κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα γινει το κινητο οπως το αγορασες.αν εχεις βαλει εφαρμογες μεσα τοτε αποθηκευσε τις καπου ή τις ξαναπερνας.
Edited by boymanos

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8