Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον θελω να ρωτησω και γω κατι για το Gps και τα διαφορα προγραμματα που κυκλοφορουν...εχω βαλει το Igo και το Navigon.Αλλα πιο απο τα 2 προτιματε?Το Navigon απο οτι παρατηρησα σαν αρχειο APK ειναι το μισο σε μεγεθος απο το Igo.Το Igo σε μενα εχει σχετικα αργη αποκριση ενω το Navigon παει σφαιρα...

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

λοιπον θελω να ρωτησω και γω κατι για το Gps και τα διαφορα προγραμματα που κυκλοφορουν...εχω βαλει το Igo και το Navigon.Αλλα πιο απο τα 2 προτιματε?Το Navigon απο οτι παρατηρησα σαν αρχειο APK ειναι το μισο σε μεγεθος απο το Igo.Το Igo σε μενα εχει σχετικα αργη αποκριση ενω το Navigon παει σφαιρα...

Με διαφορα μπροστα το igo8 χαρτες navteq 2010q1 κι εγω τα εχω και τα δυο και γενικα το χω ψαξει.. πολυ καλυτερο interface καλυτεροι χαρτες αλλα και αυτο που λες οτι κολλαει λιγο ειναι στο menu στην πλοηγηση το igo παει σφαιρα σε σχεση με το navigon.. ασε που εχει και πληροφοριες το igo για την αποσταση κτλ ενω το navigon τιποτα..

2)Post σε greeklish...

Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο>Κατάσταση -> Επίπεδο μπαταρίας.

Υπάρχουν όμως και κάποιες εφαρμογές που έχουν widget για να το προσαρμόσεις στην αρχική οθόνη σου.

Τώρα για το πόσες ώρες θέλει την πρώτη φορά δεν είμαι σίγουρος... Κάπου είχα διαβάσει για μια πλήρη φόρτιση. Δες στο φυλλάδιό του καλύτερα.

@kaula_gilera Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή ringdroid για να κόψεις το τραγόυδι εκεί που θες.

Edited by zxr

Με διαφορα μπροστα το igo8 χαρτες navteq 2010q1 κι εγω τα εχω και τα δυο και γενικα το χω ψαξει.. πολυ καλυτερο interface καλυτεροι χαρτες αλλα και αυτο που λες οτι κολλαει λιγο ειναι στο menu στην πλοηγηση το igo παει σφαιρα σε σχεση με το navigon.. ασε που εχει και πληροφοριες το igo για την αποσταση κτλ ενω το navigon τιποτα..

εχει πλιροφοριες για την διαδρομη ... πανω πανω οταν εισαι στην πλοηγηση πατας εκει ... και σου αλλαζει καθε φορα που πατας, μια την ταχυτητα, μια την αποσταση , εκτιμομενη ορα κτλ ...!

παιδια εξακολουθω για δευτερη ημερα να μη μπορω να κατεβασω τιποτα απο το market.μου βγαζει συνεχεια αποτυχια.καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

γειααααα ήθελα να ρωτήσω, για να μπω στο ιντερνετ με το χ8 χπερια χρεώνομαι όπως και δήποτε? με το my market μπορείτε να μου πείτε τι παίζει?

παιδια εξακολουθω για δευτερη ημερα να μη μπορω να κατεβασω τιποτα απο το market.μου βγαζει συνεχεια αποτυχια.καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο;

γειααααα ήθελα να ρωτήσω, για να μπω στο ιντερνετ με το χ8 χπερια χρεώνομαι όπως και δήποτε? με το my market μπορείτε να μου πείτε τι παίζει?

Αν μπεις μέσω wifi δεν χρεώνεσαι. Για να μπεις στο market απλά πατάς στο εικονίδιο και μετά κατεβάζεις ότι εφαρμογή σου χρειάζεται. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο;

Αν μπεις μέσω wifi δεν χρεώνεσαι. Για να μπεις στο market απλά πατάς στο εικονίδιο και μετά κατεβάζεις ότι εφαρμογή σου χρειάζεται. :)

βεβαια,στο wifi του σπιτιου μου.μεχρι την τεταρτη κατεβαζα κανονικα.το κακο ξεκινησε χθες και σημερα.οτιδηποτε και να κατεβασω μου βγαζει αποτυχια.για αυτο ρωταω,μπας και βρω καποια λυση.

καλησπέρα κ απο μενα, εχω εγκαταστήσει το ndrive και παει καλα, βεβαια τρωει κατι κολληματακια 3λεπτα περιπου σαν να χανει δορυφορο, κανει και τον χαρακτηριστικό ηχο οταν κολλαει και ξεκολλάει. τι μπορεί να φταίει? και κατι αλλο για αναβάθμιση χάρτη τι ακριβώς κάνω?

και για να μπω στο market πρεπει να ειμαι συνδεδεμενη στο internet σωστα? για ό,τι κατεβάσω απο το μαρκετ χρεώνομαι?

ρε παιδια διαβαστε ολα τα προηγουμενα ποστ μας και αν δεν γραφουμε κατι ρωτηστε.........:)

ναι απλώς αν είναι να ψάξουμε μέσα και στις 35 σελιδες θα ξεχάσουμε στο τέλος τι ψάχναμε... anyway ευχαριστώ...

και για να μπω στο market πρεπει να ειμαι συνδεδεμενη στο internet σωστα? για ό,τι κατεβάσω απο το μαρκετ χρεώνομαι?

Ναι πρέπει να είσαι συνδεδεμένη. Για τις περισσότερες εφαρμογές δεν χρεώνεσαι. Υπάρχουν όμως και αρκετές που είναι επί πληρωμή.

γενικως ... τι πρεπει να προσεχουμε για να μην ξοδευουμε πολυ ram ? γιατι στο χ8 δεν ειναι και μεγαλη! Βλεπω στο κινιτο μου οτι μου περισσευει μονο 25-28 mb Ram. ενω η cpu παει μια χαρα... 65-75% ελευθερα! ευχαριστω! Edited by geo_kim

Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς εσύ. Άσε το android να διαχειριστεί τη μνήμη μόνο του.

ναι απλώς αν είναι να ψάξουμε μέσα και στις 35 σελιδες θα ξεχάσουμε στο τέλος τι ψάχναμε... anyway ευχαριστώ...

Σου κανω paste ενα προηγουμενο post μου ελπιζω να σε βοηθησει..

Οταν ανοιγει 3G ναι χρεωνεσαι.. Για να μην πληρωνεις πας.. ρυθμισεις..στοιχεια ελεγχου ασυρματου.. δίκτυα κινητης τηλεφωνιας..ονόματα σημειου προσβασης..vod web.. APN και αλλαζεις την διευθυνση γραψε οτι να ναι η σβησε την μιση καλυτερα ετσι ωστε να μην μπορει να μπει και να σε χρεωνει.. αν θες για καποιο λογο να ξανα μπεις με vod και να χρεωθεις.. πας ρυθμισεις.. Βασικες ρυθμισεις.. λήψη ρυθμισεων και ολα εγιναν οπως πριν.. αν δεν εχεις αλλαξει την διευθυνση τοτε ενδεχεται να χρεωνεσαι εκει που δεν το περιμενεις οτι και να κανεις.. και στο gps αν εχεις βαλει βοηθεια απο δικτυο.. οποτε αυτος ειναι ο πιο ευκολος τροπος και ο πιο σιγουρος.. οταν μετονωμασεις την διευθυνση του vod apn ο μονος τροπος για να μπεις net ειναι μεσω wifi..

Edited by pchatzip

Καλησπέρα έχω μια ερώτηση.. ποιό λογισμικό θα προτείνατε για την χρήση του GPS για το Χ8 χωρίς όμως χρέωση (δηλ να μην μπαίνει κάθε τρείς κ δύο μέσω ιντερνέτ).

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς εσύ. Άσε το android να διαχειριστεί τη μνήμη μόνο του.

περιμενα καποια καλυτερη απαντηση ... :P ... οπως οτι πρεπει να μην εχουμε πολλα widget, να μην εχουμε πολλες οθονες για scroll, η οτιδηποτε αλλο που μπορει να "τρωει" πολυ απο την ram. ευχαριστω παντως!

Δεν κάνω πλάκα ούτε έγραψα κάτι απλά για να γράψω. Η διαχείριση της μνήμης είναι πραγματικά εξαιρετική στο android. Για αυτό άλλωστε και είναι ένας από τους λόγους που δεν συνίσταται η χρήση task killers. Μην ανησυχείς λοιπόν και φόρτωσε το με όσες οθόνες και widgets θες!

περιμενα καποια καλυτερη απαντηση ... :P ... οπως οτι πρεπει να μην εχουμε πολλα widget, να μην εχουμε πολλες οθονες για scroll, η οτιδηποτε αλλο που μπορει να "τρωει" πολυ απο την ram. ευχαριστω παντως!

Είναι η πιο καλή και σύντομη απάντηση που μπορούσες να πάρεις. Το android είναι "έξυπνο" λογισμικό και διαχειρίζεται την μνήμη του καλύτερα σχεδόν από οποιονδήποτε task manager/killer.

Την μνήμη σου την βλέπεις γεμάτη γιατί προφορτώνει κάμποσες εφαρμογές ώστε να τις κάνεις launch πιο γρήγορα. Τα 35mb ελεύθερης μνήμης δεν είναι λίγα.

Αν μειωθεί αρκετά η μνήμη, το λογισμικό θα κάνει τερματισμό των επιπλέων εφαρμογών "ομαλά" και θα έχεις πάντα ικανοποιητική ελεύθερη μνήμη!

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σου κανω paste ενα προηγουμενο post μου ελπιζω να σε βοηθησει..

Οταν ανοιγει 3G ναι χρεωνεσαι.. Για να μην πληρωνεις πας.. ρυθμισεις..στοιχεια ελεγχου ασυρματου.. δίκτυα κινητης τηλεφωνιας..ονόματα σημειου προσβασης..vod web.. APN και αλλαζεις την διευθυνση γραψε οτι να ναι η σβησε την μιση καλυτερα ετσι ωστε να μην μπορει να μπει και να σε χρεωνει.. αν θες για καποιο λογο να ξανα μπεις με vod και να χρεωθεις.. πας ρυθμισεις.. Βασικες ρυθμισεις.. λήψη ρυθμισεων και ολα εγιναν οπως πριν.. αν δεν εχεις αλλαξει την διευθυνση τοτε ενδεχεται να χρεωνεσαι εκει που δεν το περιμενεις οτι και να κανεις.. και στο gps αν εχεις βαλει βοηθεια απο δικτυο.. οποτε αυτος ειναι ο πιο ευκολος τροπος και ο πιο σιγουρος.. οταν μετονωμασεις την διευθυνση του vod apn ο μονος τροπος για να μπεις net ειναι μεσω wifi..

μπήκα εκεί που λες, αλλά δεν είδα καμία διεύθυνση ούτως ώστε να τη σβήσω. επίσης οταν λες vod εννοεισ vodafone? γτ εγλω έχω κοσμοτε και πατησα καταλάθος πάνω εκεί που λέει cosmote internet και εμφανίστηκε το τικ και τώρα δ ξέρω πώς να το βγάλω. ίντερνετ μέχρι στιγmής δεν έχω μπει ακόμα γενικώς. επίσης απενεργοποίησα τη ρύθμιση κίνησης δεδομένων... καλα έκανα??

να ρωτήσω κάτι. έχω βάλει το msn talk και δεν μπορώ να βρω που έχει την έξοδο του προγράμματος . δοκίμασα όλα τα κουμπιά αλλά τίποτα. το κάνει ελαχιστοποίηση και ο μόνος τρόποσ για να κλείσω το πρόγραμμα είναι να κλείσω το κινητό. αν μπορεί καποιος να βοηθήσει...
PaOk RE!!!!

Αγαπητή DIMITRAAAAA[/member] καλώς όρισες στο φόρουμ :)

Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις συνεχόμενα με κεφαλαίους χαρακτήρες, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Πέρα από το γεγονός ότι τα κεφαλαία καθιστούν δυσανάγνωστο και κουραστικό το κείμενο, παραπέμπουν και σε αύξηση του τόνου της φωνής.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8