Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά έκανα root το κινητο μου.εγκατεστησα και το root explorer.θελω να εγκαταστήσω το navigon αλλα και παλι δεν μπορω.πως μπορω να κανω να τρέχουν τα προγράμματα απο την καρτα μνήμης?

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τελικά έκανα root το κινητο μου.εγκατεστησα και το root explorer.θελω να εγκαταστήσω το navigon αλλα και παλι δεν μπορω.πως μπορω να κανω να τρέχουν τα προγράμματα απο την καρτα μνήμης?

Δε μπορείς στην έκδοση 2.1 του Android δυστυχώς.

- Alex

Καλησπερα παιδια ψαχνομαι αυτες τις μερες για android κινητο και ειμαι αναμεσα σε διαφορα αλλα και στο galaxy 3. Αυτα που θα ηθελα να μαθω ειναι τα εξης

1) Για την 2,2 εχει βγει τιποτα νεοτερο απο τον Νοεμβρη που λετε σε καποια Post;

2) Το gps του ειναι αξιοπιστο; Εχω ενα destinator αυτην την στιγμη και θα ηθελα να το ξεφορτωθω

3) Η αναλυση του σας εχει δημιουργησει προβλημα με τις εφαρμογες του market η δεν παιζει ρολο και ειναι συμβατα ολα ασχετα με την αναλυση;

4) Επειδη σε λιγο καιρο φευγω φανταρος και θα θελω κατι να μου περναει η ωρα εχω δει κατι 3d παιχνιδια της gameloft, τα εχει δοκιμασει κανεις να μου πει πως παει απο ταχυτητα; Επισης απο emulators πως παει;

Καλησπερα παιδια ψαχνομαι αυτες τις μερες για android κινητο και ειμαι αναμεσα σε διαφορα αλλα και στο galaxy 3. Αυτα που θα ηθελα να μαθω ειναι τα εξης

1) Για την 2,2 εχει βγει τιποτα νεοτερο απο τον Νοεμβρη που λετε σε καποια Post;

2) Το gps του ειναι αξιοπιστο; Εχω ενα destinator αυτην την στιγμη και θα ηθελα να το ξεφορτωθω

3) Η αναλυση του σας εχει δημιουργησει προβλημα με τις εφαρμογες του market η δεν παιζει ρολο και ειναι συμβατα ολα ασχετα με την αναλυση;

4) Επειδη σε λιγο καιρο φευγω φανταρος και θα θελω κατι να μου περναει η ωρα εχω δει κατι 3d παιχνιδια της gameloft, τα εχει δοκιμασει κανεις να μου πει πως παει απο ταχυτητα; Επισης απο emulators πως παει;

1) Λοιπόν για την 2,2 τίποτα νεότερο.

2) το gps δεν είναι πολύ αξιόπιστο

3) η ανάλυση της οθόνης είναι μια χαρά και στις εφαρμογές και σε όλα

4) μου φαίνεται ότι ο επεξεργαστής δεν υποστηρίζει 3d.

από emulators έχω βάλει έναν για gameboy και δουλεύει καλά, αν εννοείς αυτο.

ελπίζω να βοήθησα...

Ευχαριστω πολυ kyrillos13 αρα απορριπτεται το συγκεκριμενο και κοιταω για καποιο αλλο.

Η ανάλυση δημιουργεί πρόβλημα σε ορισμένα games. Angry birds για παράδειγμα δεν παίζει.

Σε εφαρμογές μέχρι στιγμής δεν έχει κάπου κολλήσει.

Sent neither from iphone nor android phone

Η ανάλυση δημιουργεί πρόβλημα σε ορισμένα games. Angry birds για παράδειγμα δεν παίζει.

Σε εφαρμογές μέχρι στιγμής δεν έχει κάπου κολλήσει.

To Angry birds σε μένα παίζει!

Επιπλεον το gps ειναι αρκετα αξιοπιστο κατα την προσωπικη μου αποψη!

θελω να κατεβασω applications στισ οποιες πληρωνεις κανονικα(root explorer, tasker) και δε με αφηνει καν.. υπαρχει τροποσ να τις κατεβασω και τσαμπα?

Και εμένα μου παίζει το Angry Birds αλλά έχει θέμα με την απεικόνιση συγκεκριμένων γραφικών όπως του περιβάλλοντος χώρου όσον αφορά τοίχους. Μόνο άσπρους τους βγάζει!. Επιπλέον ρε παιδιά πόση ώρα κάνει το gps να λοκάρει δορυφόρους. Χτες στο μπαλκόνι 5 λεπτά και τίποτα. Νευρίασα και το έκλεισα....

Και εμένα μου παίζει το Angry Birds αλλά έχει θέμα με την απεικόνιση συγκεκριμένων γραφικών όπως του περιβάλλοντος χώρου όσον αφορά τοίχους. Μόνο άσπρους τους βγάζει!. Επιπλέον ρε παιδιά πόση ώρα κάνει το gps να λοκάρει δορυφόρους. Χτες στο μπαλκόνι 5 λεπτά και τίποτα. Νευρίασα και το έκλεισα....

-Το κινητό δεν έχει επεξεργαστή με 3D graphics accelerator συνεπώς στα παιχνίδια παίζει τα απλά. Αλλα έχουν π.χ. το LG gt540 και τα παίζουν λίγο χειρότερα από τα top end android phone π.χ. Desire. Το ξέραμε αυτό δεν μας πειράζει...Δείτε εδώ:

http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a6422&c=samsung_s5p6422

Βέβαια θα μου πείτε τι 3D graphics έχει το angry birds...δεν ξέρω. Πάντως το asphault που δοκίμασα, τα δείχνει λευκά ενώ π.χ. στο gt540 παίζει καλά.

-Για το gps βάλε το προγραμματάκι του octy και θα λοκάρει πιο γρήγορα. Δέν είναι απαραίτητο να κάνεις root βρίσκεις και το free app στο market αν γραψεις "gps octy". Κάθε φορά πριν βάλω gps το τρέχω και δουλεύει μια χαρά σε 1 λεπτό έχει accuracy 3-4 m. Δες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778880

Χριστόφορος :music:

-Το κινητό δεν έχει επεξεργαστή με 3D graphics accelerator συνεπώς στα παιχνίδια παίζει τα απλά. Αλλα έχουν π.χ. το LG gt540 και τα παίζουν λίγο χειρότερα από τα top end android phone π.χ. Desire. Το ξέραμε αυτό δεν μας πειράζει...Δείτε εδώ:

http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a6422&c=samsung_s5p6422

Βέβαια θα μου πείτε τι 3D graphics έχει το angry birds...δεν ξέρω. Πάντως το asphault που δοκίμασα, τα δείχνει λευκά ενώ π.χ. στο gt540 παίζει καλά.

-Για το gps βάλε το προγραμματάκι του octy και θα λοκάρει πιο γρήγορα. Δέν είναι απαραίτητο να κάνεις root βρίσκεις και το free app στο market αν γραψεις "gps octy". Κάθε φορά πριν βάλω gps το τρέχω και δουλεύει μια χαρά σε 1 λεπτό έχει accuracy 3-4 m. Δες εδώ:

Εντάξει δεν με χαλάει κιόλας αν σε 3D δεν θα έχω υποστήριξη, αλλά το gps να δουλεύει καλύτερα το θέλω. Θα το βάλω το προγραμματάκι και ελπίζω να λειτουργήσει καλύτερα. Ευχαριστώ για το λινκ:D

Ένας φίλος μου έχει το Galaxy3 και είδε στο Desire μου να έχω περασμένο σε μία σελίδα κάποιο widget για mail, όπου εμφανίζονταν τα mail μου απευθείας χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω την εφαρμογή.

Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει ανάλογο widget για το Galaxy3;

Ευχαριστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

παιδιά καλημέρα!!ξέρει κανείς πως να απενεργοποιησουμε το touchwiz menu?θέλω να έχω το android αλλα στην πιο πρωτότυπη μορφή του?γινεται?

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

Εγω παντος ειμαι απογοητευμενος απο το wifi του , δεν εχει καλη εμβελεια . κανας αλλος που να το προσεξε?

Καλό είναι, άλλες συσκευές έχουν χειρότερο.

παιδιά καλημέρα!!ξέρει κανείς πως να απενεργοποιησουμε το touchwiz menu?θέλω να έχω το android αλλα στην πιο πρωτότυπη μορφή του?γινεται?

Πολλοί το θέλουν αυτό, το θέμα είναι οτι δεν γίνεται τουλάχιστο προς το παρόν. Θα πρέπει να βρεθεί μια custom rom που να το έχουν αφαιρέσει (μέχρι τώρα δεν υπάρχει, διορθώστε με αν κάνω λάθος). Μεχρι τότε μπορείς να βάλεις ενα 3rd party home app από το market, το οποίο όμως δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσει, ενώ δεν θα αποφύγεις να τρέχουν διεργασιες του touch wiz στο background.

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

παραμενει η απορια μου αν μπορω να κατεβασω καπως apps που δεν ειναι τσαμπα.. και επισης θελω να βαλω live wallpapers αλλα δε μου ανοιγει το terminal emulator.. γραφει 'Η εφαρμογη terminal emulator(σε εξελιξη com.android.term) τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανα. Το εχει ξανακουσει καποιος? τι συνεβει?

Ξέρει κανείς αν το τηλέφωνο παίζει usb hosting? Σκέφτομαι να πάρω ένα usb adaptor και να δώ αν βλέπει usb στικακι. Ακόμα βέβαια δεν έχω βρει κατάλληλο adaptor

καλημερα και απο εμενα.απεκτησα προσφατα το samsung galaxy 3 και εχω να ρωτησω το φορουμ το εξης

δεν μπορω να συνχρονισω το ημερολογιο του Outlook με το ημερολογιο του κινητου. εχω εγκαταστησει το Kies, το PC αναγνωριζει το κινητο, παταω συγχρονισμος με Outlook αλλα τπτ.καμια βοηθεια;

ευχαριστω.

Καλημέρα στους galaxyδες 3:). Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Οταν κατεβάζουμε εφαρμογές και παιχνίδια από το market που στο καλό τα αποθηκεύει το κινητό. Στην εσωτερική μνήμη ή στην SD? Γιατί χτες κατέβαζα αβέρτα και κάποια στιγμή που έβγαλε μήνυμα μη επαρκής διαθέσιμος χώρος και σε τσεκ που έκανα στην μνήμη μου έδειχνε μόνο 623kb διαθέσιμα στην εσωτερική ενώ είχα άπλετο χώρο στην SD και αναγκάστηκα να διαγράψω αρχεία.:mad: Υπάρχει εφαρμογή στο market που μπορώ να κάνω διαχείρηση των εγκατεστημένων αρχείων και μεταφορά τους από εσωτερική μνήμη στην SD. Σόρρυ αν είπα καμιά πατάτα, αλλά δεν γνωρίζω ρε παιδιά και δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία:worry:

Πολύ δυνατό προγραμματάκι είναι το gps booster του Octy. Μ' αυτό δουλεύει μια χαρά. Εφτασε 9 δορυφόρους σε 1 λεπτό!!!!!!! Μάλιστα η ακρίβεια ήταν 2-3 μέτρα το πολύ. Δούλεψε και το MLS μια χαρά. Για να περάσω άλλο Navigation πρέπει να ρουτάρω το κινητό ή και έτσι περνάνε?

Eυχαριστώ και συγνώμη κιόλας

Edited by tzistsam
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" .

παραμενει η απορια μου αν μπορω να κατεβασω καπως apps που δεν ειναι τσαμπα.. και επισης θελω να βαλω live wallpapers αλλα δε μου ανοιγει το terminal emulator.. γραφει 'Η εφαρμογη terminal emulator(σε εξελιξη com.android.term) τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανα. Το εχει ξανακουσει καποιος? τι συνεβει?

ναι. και εμένα αυτό μου βγάζει άκου. μόλις γράψεις terminal emulator στο market σου έχει 2 terminal emulators μου φαίνεται. κατέβασε το άλλο terminal emulator και θα λειτουργεί. εγώ έτσι έβαλα τα live wallpapers.

Καλημέρα στους galaxyδες 3:). Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Οταν κατεβάζουμε εφαρμογές και παιχνίδια από το market που στο καλό τα αποθηκεύει το κινητό. Στην εσωτερική μνήμη ή στην SD? Γιατί χτες κατέβαζα αβέρτα και κάποια στιγμή που έβγαλε μήνυμα μη επαρκής διαθέσιμος χώρος και σε τσεκ που έκανα στην μνήμη μου έδειχνε μόνο 623kb διαθέσιμα στην εσωτερική ενώ είχα άπλετο χώρο στην SD και αναγκάστηκα να διαγράψω αρχεία.:mad: Υπάρχει εφαρμογή στο market που μπορώ να κάνω διαχείρηση των εγκατεστημένων αρχείων και μεταφορά τους από εσωτερική μνήμη στην SD. Σόρρυ αν είπα καμιά πατάτα, αλλά δεν γνωρίζω ρε παιδιά και δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία:worry:

Πολύ δυνατό προγραμματάκι είναι το gps booster του Octy. Μ' αυτό δουλεύει μια χαρά. Εφτασε 9 δορυφόρους σε 1 λεπτό!!!!!!! Μάλιστα η ακρίβεια ήταν 2-3 μέτρα το πολύ. Δούλεψε και το MLS μια χαρά. Για να περάσω άλλο Navigation πρέπει να ρουτάρω το κινητό ή και έτσι περνάνε?

Eυχαριστώ και συγνώμη κιόλας

λοιπόν για το πρώτο ερώτημα. μου φαίνεται ότι όταν κατεβάζεις εφαρμογές και εγκαταστούνται μετά σβήνεται αυτόματα το αρχείο εγκατάστασης. απλά πέρνα τα τραγούδια και τις εικόνες στην sd.

Επίσης δεν χρειάζεται root για να βάλεις πρόγραμμα navigation.

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Παιδιά μια ερώτηση και από μένα πως γίνετε να μην μπαίνει καθόλου στο ίντερνετ από την κάρτα έχω απενεργοποίηση ότι βρήκα άλλα όταν ανοίγω για παράδειγμα το Google maps πάλι συνδέτη στο ίντερνετ

Παιδιά μια ερώτηση και από μένα πως γίνετε να μην μπαίνει καθόλου στο ίντερνετ από την κάρτα έχω απενεργοποίηση ότι βρήκα άλλα όταν ανοίγω για παράδειγμα το Google maps πάλι συνδέτη στο ίντερνετ

Κατεβασε από market το quick settings και έτσι θα ρυθμίζεις εσύ ποτε θα ανοίγει 3g-2g/wifi/bluetooth και επιπλέον ενταση ήχων κλπ κλπ. Είναι απο τα must have apps

...Και ρωτάω ξανά.....Ξέρει κανένας αν το τηλέφωνο υποστηρίζει USB Host???

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)