Jump to content

the_godfather88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About the_godfather88

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

the_godfather88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κύριλλε, εγινε μια χαρά το ροοτ αλλά εχω κατεβάσει το titanium backup για να επαναφέρω τα αρχεία μου και ενώ στην αρχή μου λέει ο superuser να του δώσω άδεια και του επιτρέπω μετα μόλις ανοίγει το titanium backup μου λέει root access denied! τι να κάνω? πως θα επαναφέρω τα αρχεία μου?
  2. Κύριλλε πρώτον ευχαριστω πολύ για οσα εχεις γραψει στα φόρουμ. Ηταν όλα υποδειγματικα. Πέρασα όπως περιγράφεις τη froyo. Απλά όταν εκανα με το z4root unroot δεν έφυγε το εικονιδιο του superuser. Απο κει και περα ακολούθησα ολες τις άλλες οδηγιες και πέρασε κανονικα η froyo εκδοση και τώρα πλέον δεν υπάρχει τετοιο εικονίδιο. Υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχίσω? Αλήθεια τώρα η καινούρια έκδοση πως γίνεται root? Και πως μπορώ να γράψω στα ελληνικά μνμ?
  3. quick settings για να ρυθμιζεις ευκολα gps kai wifi gpsopt kai gps booster που βοηθανε παρα πολυ το gps autokiller που το ρυθμιζεις και δε σου τρωει το κιν ολη τη ram και κολλαει λιγοτερο android terminal emulator οπου γραφεισ προγραμματακια για το κιν και ετσι εχεισ πχ. livewallparer appbrain app market που ειναι αλλος ενασ browser για free apps root explorer η android mate στο οποιοσ ελεγχεις τα αρχεια του system.. και αμα πληρωσεις ειναι πολυ καλα τα εξης: tasker για να εχεις περισσοτερουσ αυτοματισμους rom manager στο οποιο ρυθμιζεις και παιζεις ολα τα παιχνιδια απο simulators οπως Game Boy Advance αλλα αθτο δε ξερω ακομα να το ρυθμιζω.. Υ.Σ: βασικη προυποθεση το root....
  4. καταφερα και το εφτιαξα... λοιπον τωρα ασχολουμαι και μου εχει φαει απειρο χρονο αλλα εχω καπως χαθει με τα roms.. τι παιζει? ποιοσ ειναι ο ασφαλεστεροσ τροπος..? εχει κατεβασει κανεις? το rom manager που απο οτι εχω καταλαβει ειναι το καλυτετο δεν εχει το samsung galaxy 3 στις επιλογές του για να κανει flash... το εχει δοκιμασει κανεις? ΥΣ.. υπάρχει τροπος να κατεβαζω apps που θελουν λεφτα?
  5. παραμενει η απορια μου αν μπορω να κατεβασω καπως apps που δεν ειναι τσαμπα.. και επισης θελω να βαλω live wallpapers αλλα δε μου ανοιγει το terminal emulator.. γραφει 'Η εφαρμογη terminal emulator(σε εξελιξη com.android.term) τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανα. Το εχει ξανακουσει καποιος? τι συνεβει?
  6. Δυστυχως το προβλημα παραμενει.. το περιεργο ειναι οτι πανω αριστερα στην οθονη δε μου εμφανιζει το σημα του usb οπως εκανε πριν το root. και οταν το συνδεω με το pc απλα δεν εμφανίζει τπτ.. μηπως φταινε τα windows... ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και ειλικρινα αμα μπορεις να μ δωσεις καμια αλλη ιδεα θα σου ημουν ευγνωμων.. Επισης τα apps τα οποια δεν ειναι δωρεαν(π.χ. tasker) δε μ τα κατεβαζει... υπαρχει τροπος να τα κατεβασω? Υ.Σ. κανω οτι μπορω με τα greeklish.. ασε εχω ξεχασει να γραφω στα ελληνικα.. δυσκολευομαι απιστευτα..
  7. θελω να κατεβασω applications στισ οποιες πληρωνεις κανονικα(root explorer, tasker) και δε με αφηνει καν.. υπαρχει τροποσ να τις κατεβασω και τσαμπα?
  8. Εχω το εξης προβλημα... πηρα το samsung galaxy 3.. και ηθελα να το κανω root.. με βοηθησαν πολυ οι συμβουλες σου.. αλλα ακου τι εγινε... λοιπον ενα αλλο site που ειναι για ροοτ στα αγγλικα κατεβασα εκεινο το αρχειο πρωτα και δεν το ετρεχε με τπτ το συστημα μ..(windows 7 64bit) και τοτε ειδα το δικο σ link στα ελληνικα και το δικο σ το ετρεξε και λογικα εγινε μια χαρα το root.. αλλα απο εκεινη τη στιγμη οταν συνδεω το κινητο μου στο pc εμφανιζει ενα επιπλεον driver στο mycomputer.. αλλα οταν clickarw τοτε μ λεει οτι please insert a disc into removable disc.. πεσ μου τη γνωμη σου.. τι ******* εκανα και πως μπορω να το φτιαξω? εγιναν καπως χειροτερα τα πραγματα... εκλεισα σε καποια φαση το κιν μου και το ξαναανοιξα.. και το συνδεσα με το pc και αυτη τη φορα δεν αναγνωρισε καν τη συσκευη.. ειναι σαν να μην υπαρχει καν.. τι συμβαινει? φταινε τα window? συγγνωμη που σας πριζω αλλα εκλιπαρω για βοηθεια.. μονο μια μερα το χω.. :-(
×
×
  • Create New...