Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια,

Θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει κανεις, τις διαφορές απο την 3.3 version του Κυριλλου με την καινουργια v4.0 που εβγαλε.

Δεν εχω μια εβδομαδα την 3.3 και θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να την περασω την 4.0 η να περιμενω την final.

Ευχαριστω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123

Δες εδω λεπτομερειες :)

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βαλε το κινητό σε εντοπισμό σφαλμάτων

Αστροναύτη δούλεψε έτσι, ευχαριστώ, τώρα βλέπει πως είναι FAT και ανοίγει, αλλά για να ξέρω, έτσι είναι η φυσιολογική της λειτουργία;

Ερωτήσεων συνέχεια

1. Που βρίσκω το assisted-gps; Και αν αυτό επηρρεάζεται απ την εφαρμογή APNdroid.

2. Υπάρχει κανά πρόγραμμα να κλειδώνω άμεσα την οθόνη χωρίς να περιμένω το χρονικό περιθώριο;

Edited by mikelangelo
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Αστροναύτη δούλεψε έτσι, ευχαριστώ, τώρα βλέπει πως είναι FAT και ανοίγει, αλλά για να ξέρω, έτσι είναι η φυσιολογική της λειτουργία;

Ερωτήσεων συνέχεια

1. Που βρίσκω το assisted-gps; Και αν αυτό επηρρεάζεται απ την εφαρμογή APNdroid.

2. Υπάρχει κανά πρόγραμμα να κλειδώνω άμεσα την οθόνη χωρίς να περιμένω το χρονικό περιθώριο;

1.το a-gps (assisted-gps) υποστηριζεται απο την συσκευη.(ενσωματωμενο)

αναφερεται σε υποβοηθηση απο το δικτυο της κινητης

το apndroid,` on`- επιτρεπει,`off`-δεν επιτρεπει, την συνδεση.

2.υπαρχουν στο διαδικτυο,δεν γνωριζω καποιο συγκεκριμενο.

παντως, με ενα στιγμιαιο πατημα στο πληκτρο on-off,εχεις το

επιθυμητο αποτελεσμα.

-0.1, δεν γνωριζω!

Ερωτήσεων συνέχεια

Ψαξε στο market lock screen. Το βράδυ που θα παω σπίτι θα σου πω και αλλά

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Καλησπέρα.

Εδώ και 15 μέρες έχω ρίξει πολύ διάβασμα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο..

Δεν βρήκα όμως (αν μπορεί να γίνει) μπορώ να μεγαλώσω τα fonts στην αρχική οθόνη ?

Γερνάω σιγά-σιγά και δε βλέπω και καλά.. :-)

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Παίδες, κάτι διάβασα σήμερα για επίσημη αναβάθμιση σε 2.2. Ξέρει κανείς τίποτε; Ρωτάει ένας φίλος που πήρε μόλις χτες και έχει το θέμα με τα αρχικά γράμματα στις επαφές

Παίδες, κάτι διάβασα σήμερα για επίσημη αναβάθμιση σε 2.2. Ξέρει κανείς τίποτε; Ρωτάει ένας φίλος που πήρε μόλις χτες και έχει το θέμα με τα αρχικά γράμματα στις επαφές

Αs το συνδέσει με το kies και θα του πει για αναβάθμιση σε 2.2 αν είναι

Καλησπερα,

Εδω και μερικες μερες εχω το εξης προβλημα. Ανα τακτα χρονικα διαστηματα το κινητο χανει το σημα του εντελως (βγαζει στην μπαρα το σημα του μονοδρομου), και κανει επανεκινηση η καρτα sim, μου βγαζει το μενου vod live και ζηταει pin. Ολα αυτα (νομιζω) χωρις να κανει επανεκινηση. Μπορει να υποθεσει καποιος τι παιζει? Καποιος με παρομοιο προβλημα? Μηπως δεν κανει καλη επαφη η sim? Τι κανουμε σε αυτες τισ περιπτωσεις? Μπορει να φταει καποιο προγραμμα που περασα τελευταια (ολα απο market)?

Ευχαριστω

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Καλησπερα,

Εδω και μερικες μερες εχω το εξης προβλημα. Ανα τακτα χρονικα διαστηματα το κινητο χανει το σημα του εντελως (βγαζει στην μπαρα το σημα του μονοδρομου), και κανει επανεκινηση η καρτα sim, μου βγαζει το μενου vod live και ζηταει pin. Ολα αυτα (νομιζω) χωρις να κανει επανεκινηση. Μπορει να υποθεσει καποιος τι παιζει? Καποιος με παρομοιο προβλημα? Μηπως δεν κανει καλη επαφη η sim? Τι κανουμε σε αυτες τισ περιπτωσεις? Μπορει να φταει καποιο προγραμμα που περασα τελευταια (ολα απο market)?

Ευχαριστω

Φίλε εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα άλλες φορές σε τακτά διαστήματα και άλλοτε αραιά και που. Υποθέτω πως έχει να κάνει με την sim. Η δικιά μου είναι και λίγο ταλαιπωρημένη.

γειά σας και πάλι, πέρασα τη 3.3 του Κύριλλου η οποία είναι φανταστική και μεταμόρφωσε το κινητό.

Εχω μια απορία :γιατί δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές στην sd, υπάρχει τρόπος να γίνει ;

με την 2.1 και το link2sd κάτι κάναμε τώρα τι γίνεται;

γειά σας και πάλι, πέρασα τη 3.3 του Κύριλλου η οποία είναι φανταστική και μεταμόρφωσε το κινητό.

Εχω μια απορία :γιατί δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές στην sd, υπάρχει τρόπος να γίνει ;

με την 2.1 και το link2sd κάτι κάναμε τώρα τι γίνεται;

οι περισσότερες μεταφέρονται στην sd. Αν έχεις το titanium κάνε ένα move all apps to internal... Εγώ έχω βάλει πολλές εφαρμογές (85~) και σχεδόν όλες είναι στην sd, (97mb free internal)

Στο xda διάβασα ο,τι η επίσημη 2.2 βγήκε στη Βοσνία και μάλιστα έχει JIT

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12571808#post12571808

Back In Black

Στο xda διάβασα ο,τι η επίσημη 2.2 βγήκε στη Βοσνία και μάλιστα έχει JIT

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12571808#post12571808

Πρωταπριλιά! : Ρ

Πλάκα θα κάνει ο τύπος..

Μην το λετε.

Σε πολλες χωρες εχει βγει επισιμα 2,2

Πιο πολύ για το JIT πιστεύω είναι πλάκα!

Πάντως ο Μάρτης βγήκε και ακόμα να δούμε αναβάθμιση.

Και εδώ κάτω στα σχόλια λέει κάποιος πως και στην Αγγλία τα ίδια τους λένε από τη Samsung όπως και δω.

Πιο πολύ για το JIT πιστεύω είναι πλάκα!

Πάντως ο Μάρτης βγήκε και ακόμα να δούμε αναβάθμιση.

Και εδώ κάτω στα σχόλια λέει κάποιος πως και στην Αγγλία τα ίδια τους λένε από τη Samsung όπως και δω.

Να μου το θυμηθειτε πως εξω θα σκαει ο τζιτζικας και εμεις ακομα εδω θα περιμενουμε την επισημη!!!:lol::lol::lol:

οι περισσότερες μεταφέρονται στην sd. Αν έχεις το titanium κάνε ένα move all apps to internal... Εγώ έχω βάλει πολλές εφαρμογές (85~) και σχεδόν όλες είναι στην sd, (97mb free internal)

Μολις εκανα move all apps to internal(~40 apps εχω) αλλα internal exv 47.6MB free οσο και πριν δλδ.Δε θα επρεπε να πανε στην sd card(a2sd)?Εκει εχω 893ΜΒ free απο τα 991.

Μολις εκανα move all apps to internal(~40 apps εχω) αλλα internal exv 47.6MB free οσο και πριν δλδ.Δε θα επρεπε να πανε στην sd card(a2sd)?Εκει εχω 893ΜΒ free απο τα 991.

Όταν έκανες την μεταφορά στα περισσότερα σου έγραψε skipping αν το γράφω σωστά?

Όταν έκανες την μεταφορά στα περισσότερα σου έγραψε skipping αν το γράφω σωστά?

Να πω την αληθεια δε παρατηρησα.Τα εκανε μπαμ μπαμ και οσο τα εκανε σου εγραφα τα ευχαριστω μου :p

Αν οντως εγραψε ετσι τι σημαινει?

Να πω την αληθεια δε παρατηρησα.Τα εκανε μπαμ μπαμ και οσο τα εκανε σου εγραφα τα ευχαριστω μου :p

Αν οντως εγραψε ετσι τι σημαινει?

Πλέον με το partition στην sd το κινητό αναγνωρίζει και αυτό το κομμάτι σαν εσωτερική μνήμη.Στην ουσία δηλαδή γίνεται απλά επέκτασή μνήμης

Ποια ρομ έχεις ?

Πλέον με το partition στην sd το κινητό αναγνωρίζει και αυτό το κομμάτι σαν εσωτερική μνήμη.Στην ουσία δηλαδή γίνεται απλά επέκτασή μνήμης

Ποια ρομ έχεις ?

Την 3.0

Internal 201(47.6)

Sd 6.39(4.19)

Sd(a2sd) 991(893)

Τα ιδια ακριβως νουμερα ειχα και πριν το move all apps to internal.Εγω υπεθεσα οτι θα αυξηθει η internal η πραγματικη και απο 47.6 θα πηγαινε δε ξερω ποσο,και οτι θα μειωνοταν η sd(a2sd)

Edit:Ωπα εφαγα φλασια καθως εφτιαχνα καφεδακι :P Εγω κολλησα με το post του Κυριλλου που ειπε οτι εχει 97 ΜΒ free internal(και εγω μονο 47) αλλα μαλλον ο Κυριλλος εχει περασει το A2sd+ και μαλλον θα δινει παραπανω Internal.Μπορει να λεω μπαρουφες αλλα μου ηρθε σαν σκεψη ^^

Edited by AdeLaiN

Την 3.0

Internal 201(47.6)

Sd 6.39(4.19)

Sd(a2sd) 991(893)

Τα ιδια ακριβως νουμερα ειχα και πριν το move all apps to internal.Εγω υπεθεσα οτι θα αυξηθει η internal η πραγματικη και απο 47.6 θα πηγαινε δε ξερω ποσο,και οτι θα μειωνοταν η sd(a2sd)

Όχι δεν συμβαίνει αυτό. Αν θεs μπορείς να περάσεις την 3.3 η την 4 και με τις ίδιες εφαρμογές θα έχεις περίπου 40 mb μεγαλύτερη εσωτερική. Με wipe data wipe cache reboot και πέρασμά της 3.3 η 4 χωρίς να πειράξειs την κάρτα μνήμης και το partition. Απλά θα πρέπει να πάρεις ένα backup και μετά ανάκτηση

Εγώ εχω 130 εσωτερική με 37 εφαρμογές

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)