Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αφού με επιτυχία (με τις συμβουλές σας) έκανα root το κινητό, κατέβασα κάποια animated wallpapers αλλά δυστυχώς τίποτα. Κάνω κάτι λάθος ή πρέπει να κατεβάσω επιπλέον προγραμματάκια από το market;

Ευχαριστώ.

Δες εδώ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ LIVE WALLPAPERS ΣΤΟ GALAXY 3 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχει βρει κανείς το αρχειο igo.apk για σωστη (και οχι απλα να φαινεται περιορισμενη) εμφανιση στο Galaxy 3?

(240x400)

Πρώτα από όλα ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Τελικά σε αυτό το φόρουμ βρίσκεις τα πάντα...

Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα..

Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες αλλά όταν περνάω τη δεύτερη σειρά εντολών στο terminlal έχω σαν απάντηση :

cannot create/system/: is a directory

γνωρίζει κανένας τι πρέπει να κάνω (τι λάθος κάνω);;;

Έχω android 2.2 (rooted)

ακυρο παιδια... το εφτιαξα αλλα για να ξερετε και εσεις στα android δεν μπορει να γινει αυτοματη εγκατασταση... πρεπει να δωσετε email στον παροχο και να σας στειλει τις οδηγιες και να πληκτρολογησετε μια μια τις ρυθμισεις ... ελπιζω να βοηθησα

Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου. Εγώ πάντως τα έστειλα με μύνημα διαμόρφωσης από τη σελίδα της Vodafone και αποθηκευτηκαν μια χαρά.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

έχει βρει κανείς το αρχειο igo.apk για σωστη (και οχι απλα να φαινεται περιορισμενη) εμφανιση στο Galaxy 3?

(240x400)

εισαι σε λάθος φόρουμ... υπάρχει άλλο για navigation.

Παρόλα αυτά. ψάξε για skin 240x400 και θα βρεις...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Φίλε μου το ίδιο θέμα είχα και γω. Έχανε τη SIM όποτε ήθελε μέσα στην ημέρα... Παρομοίως και γω δοκίμασα με πολλές SIM. Τελικά ευτυχώς ήμουνα μέσα στην περίοδο αντικατάστασης και μου έδωσαν άλλο και όλα ΟΚ. Βάλε λίγο τις φωνές και άμα σου πουν πως δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο τέτοιο πρόβλημα (όπως είπαν σε μένα) πες τους πως κάνουν λάθος. Καλή επιτυχία εύχομαι!

περιοδος αντικαταστασης?..να υποθεσω μερικες μερες?το κινητο το εχω παρει απο το μαρτη..στην αρχη δεν ειχα δωσει σημασια..το ειχε κανει μια φορα..μετα το εκανε καθε μερα 1-2 φορες..

Μετα δεν μπορουσα να το παω ειμαι φανταρος..2 μηνες το ειχα αναγκαστικα ετσι..

Εσπασε η γυναικα το κινητο της παω παιρνω το νοκια c5 και στελνω το αλλο για επισκευη ..και προοριζεται να το κρατησει η γυναικα οταν γυρισει θα εκανε καποιες μερες ετσι και αλλιως..

Και τωρα το καλο κομματι..

Γυρναει το κινητο..και μιας και εχω βρει κλασικη γυναικα που οτι αλλο απο τοστιερες και φριτεζες που ψηνουν μαλλια και τετοια ειναι περιτη τεχνολογια..παει και στουμπωνει την mini sd στη slot της καρτας sim..και οπως ειναι ξαναμπαινει στη βονταφον και αφου ουτε ο τεχνικος εκει μπορουσε το στελνουν αθηνα παλι και 33 ευρω γιατι πληγωσε τις επαφες λεει..

Το καλο ειναι οτι εχουμε ολες τις αποδειξεις που λεει Ακριβως για ποιο λογο το στειλαμε πρωτη φορα για επισκευη και ημερομηνια και λοιπα..

το μονο προβλημα που εχω μετα την 2,2 ειναι με το gps.. δηλ δεν κλειδωνει με τιποτα.. ενω πριν με το που το ανοιγα σε ανοιχτο χωρο παντα, το πολυ σε 2λεπτα ηταν ok, τωρα και 5 και 10 μεχρι και μετα βγαζει δεν μπορει να συνδεθει. εχω gpbooster, gpopt το mobile data παντα on, και παλι τιποτα..υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση τωρα που εχω 2,2? αλλιως τι αλλο μπορει να παιζει?

Λοιπόν, τα gpbooster κλπ ούτε σε μένα δούλεψαν καθόλου.

Bρήκα εδώ :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778880

τη λύση που φαίνεται να δουλεύει (χρειάζεται root):

-- Άνοιξε με τον root expolrer το /system/etc

-- Κάντο r/w (είναι r/ο)

-- Βρες το gps.conf και άνοιξέ το με τον text editor (πάντα σε root mode!)

-- Άλλαξέ το ως εξής:

NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org

XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin

SUPL_HOST=supl.google.com

SUPL_PORT=7276

Σώσε, κάνε και ένα reboot και (τουλάχιστον το δικό μου) κλειδώνει αμέσως.

Μετά την αναβάθμιση, η πρώτη γραμμή ήταν NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org,

οπότε φαντάζομαι, μέχρι το σήμα να έρθει από την καλιφόρνια με τον αραμπά...

Δ

το μονο προβλημα που εχω μετα την 2,2 ειναι με το gps.. δηλ δεν κλειδωνει με τιποτα.. ενω πριν με το που το ανοιγα σε ανοιχτο χωρο παντα, το πολυ σε 2λεπτα ηταν ok, τωρα και 5 και 10 μεχρι και μετα βγαζει δεν μπορει να συνδεθει. εχω gpbooster, gpopt το mobile data παντα on, και παλι τιποτα..υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση τωρα που εχω 2,2? αλλιως τι αλλο μπορει να παιζει?

Λοιπόν, τα gpbooster κλπ ούτε σε μένα δούλεψαν καθόλου.

Bρήκα εδώ :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778880

τη λύση που φαίνεται να δουλεύει (χρειάζεται root):

-- Άνοιξε με τον root expolrer το /system/etc

-- Κάντο r/w (είναι r/ο)

-- Βρες το gps.conf και άνοιξέ το με τον text editor (πάντα σε root mode!)

-- Άλλαξέ το ως εξής:

NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org

XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin

SUPL_HOST=supl.google.com

SUPL_PORT=7276

Σώσε, κάνε και ένα reboot και (τουλάχιστον το δικό μου) κλειδώνει αμέσως.

Μετά την αναβάθμιση, η πρώτη γραμμή ήταν NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org,

οπότε φαντάζομαι, μέχρι το σήμα να έρθει από την καλιφόρνια με τον αραμπά...

Δ

το mobile data δεν έχει καμμία σχέση με το gps.

Αν έκανες ο,τι λέει ο Κύριλος εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14206731&postcount=4618

ή αν απλά κατέβασες και έτρεχες μόνιμα το FasterFix από το Market, δεν νομίζω οτι θα είχες κανένα πρόβλημα.

Εμένα είχε default server από Ασία...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Μπορει κανείς να βοηθήσει; Εδώ και λίγες μέρες δεν φεύγουν τα SMS. Η COSMOTE λέει οτι φταίει η συσκευή μου. Τι μπορεί να συμβαίνει; (είμαι διακοπές εκτος Αθήνας και δεν μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα). Ευχαριστω

στο market βρηκα τον ninesky browser ο οποιος οπως λεει υποστηριζει html5 και flash.δεν βρηκα ομως κατι τετοιο.εχετε βρει τιποτα γι αυτο?

καποια εφαρμογη για καεβασμα video απο το youtube υπαρχει?και εαν το κινητο γινει root υπαρχει μετα καλυψη εγγυησης.ευχαριστω.ι

καποια εφαρμογη για καεβασμα video απο το youtube υπαρχει?και εαν το κινητο γινει root υπαρχει μετα καλυψη εγγυησης.ευχαριστω.ι

1)http://www.mediafire.com/?1cvbb59cx53mr7b2)

Εγγύηση δεν θα έχεις.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

Και σε εμένα έβγαζε μήνυμα ότι αφαιρέθηκε η κάρτα sim και ότι έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση το κινητό στην έκδοση 2.1 άλλα στην 2.2 δεν μου το ξανά έβγαλε.

Φίλε μου έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αν και δεν μου ζητάει επανεκκίνηση. Ζητάει πιν στα καλά καθούμενα. Προτείνεις αναβάθμιση δηλαδή?? Ξέρεις αν κάνοντας "επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις" επαναφέρει το κινητό σε καθαρή 2.1???

Φίλε μου έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αν και δεν μου ζητάει επανεκκίνηση. Ζητάει πιν στα καλά καθούμενα. Προτείνεις αναβάθμιση δηλαδή?? Ξέρεις αν κάνοντας "επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις" επαναφέρει το κινητό σε καθαρή 2.1???

Την αναβάθμιση την κανείς μέσω kies.

Εγώ όταν έκανα την αναβάθμιση δεν είχα ξανά πρόβλημα με την sim.

Περί ενεργοποίησης δυνατότητας κινούμενου φόντου

Πρώτα από όλα ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Τελικά σε αυτό το φόρουμ βρίσκεις τα πάντα...

Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα..

(περί κινούμενου φόντου)

Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες αλλά όταν περνάω τη δεύτερη σειρά εντολών στο terminlal έχω σαν απάντηση :

cannot create/system/: is a directory

γνωρίζει κανένας τι πρέπει να κάνω (τι λάθος κάνω);;;

Έχω android 2.2 (rooted)

Μήπως κανένας κάτι;

Επίσης όπως διάβασα με το root χάνεις την εγγύηση. Εάν κάνω unroot με το ίδιο πρόγραμμα που ρουτάρισα (SuperOneClickv1.7-ShortFuse) επανέρχεται η εγγύηση ή η διαδικασία αφήνει ανιχνεύσιμα κατάλοιπα;

Edited by nurse

Επίσης όπως διάβασα με το root χάνεις την εγγύηση. Εάν κάνω unroot με το ίδιο πρόγραμμα που ρουτάρισα (SuperOneClickv1.7-ShortFuse) επανέρχεται η εγγύηση ή η διαδικασία αφήνει ανιχνεύσιμα κατάλοιπα;

αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα..:D

Περί ενεργοποίησης δυνατότητας κινούμενου φόντου

Μήπως κανένας κάτι;

Ναι,μετά θα έχεις εγγύηση κανονικά.

Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση ενός οικονομοικού android smartphone και σοβαρός υποψήφιος είναι το i5800 θα ήθελα πρίν το παραγγείλω να ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση όσο και αν έψαξα (Μπορεί να ήταν και μπροστά μου αλλα μετά απο 50 σελίδες δεν το είδα). Με το τελευταίο android (2.2 δεν είναι ή έχει βγεί και άλλο για αυτό το κινητό) το κινητό παίζει flash απο τον ενσωματωμένο browser ή κάποιον άλλον δωρεάν ;

Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση ενός οικονομοικού android smartphone και σοβαρός υποψήφιος είναι το i5800 θα ήθελα πρίν το παραγγείλω να ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση όσο και αν έψαξα (Μπορεί να ήταν και μπροστά μου αλλα μετά απο 50 σελίδες δεν το είδα). Με το τελευταίο android (2.2 δεν είναι ή έχει βγεί και άλλο για αυτό το κινητό) το κινητό παίζει flash απο τον ενσωματωμένο browser ή κάποιον άλλον δωρεάν ;

Με την έκδοση 2.2 είναι το κινητό,flash player δεν υποστηρίζει λόγο επεξεργαστή.

Φίλε όχι δυστυχώς. Η adobe δεν υποστηρίζει το κινητό μας για flash. Για κανένα βιντεάκι όμως έχει ένα κολπάκι ο skyfire. Ακόμα και χωρίς όμως εκεί που έχει πέσει η συσκευή αξίζει να την πάρεις. Μπορείς να την κάνεις να πετάει!!!

Δηλαδή αν πάω στην σελίδα του youtube δεν θα κάνει τίποτα ή θα ανοίγει αυτόματα την ενσωματωμένη εφαρμογή για youtube ? Γιατί είναι φασαρία να μπαίνεις μετά ξεχωριστά

Δηλαδή αν πάω στην σελίδα του youtube δεν θα κάνει τίποτα ή θα ανοίγει αυτόματα την ενσωματωμένη εφαρμογή για youtube ? Γιατί είναι φασαρία να μπαίνεις μετά ξεχωριστά

Μπορείς να μπαίνει με την ενσωματωμένη εφαρμογή του κινητού στο YouTube.

Οτι μπαίνει στο youtube απο την ενσωματωμένη εφαρμογή το ξέρω το έχω δεί στο ίντερνετ σε διάφορα reviews αλλα αυτό που θέλω να μάθω είναι αν η εφαρμογή ανοίγει αυτόματα όταν κάνεις κλίκ σε ένα link μέσα απο τον browser ή πρέπει να πας εσύ χειροκίνητα ;

Ανοιγει αυτοματα αν θυμαμαι καλα. Τουλαχιστον μεσα απο τον opera ανοιξε την εφαρμογη του youtube για να δειξει το βιντεακι για την παρουσιαση του Νοκια 500.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)