Takis_dm Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ξέρει κάνεις αν βγήκε η επίσημη 2.2 για Ελλάδα; Στο xda λένε πως γίνεται σε κάποιες χώρες. Εχω την 3.0 του Κυρίλλου και δεν μπορώ να έλεγξω μέσω κιες. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ξέρει κάνεις αν βγήκε η επίσημη 2.2 για Ελλάδα; Στο xda λένε πως γίνεται σε κάποιες χώρες. Εχω την 3.0 του Κυρίλλου και δεν μπορώ να έλεγξω μέσω κιες. Από όσο ξέρω όχι Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πηρα αυτο και φορτιζει το κινητο απο ολους τους φορτιστες nokia 2.0mm ή 3.5mm βυσμα. Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pto Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλησπέρα, Ερώτηση: τα βήματα για να φτάσει το κινητό rom ποιά είναι??? 1-root 2-froyo 3-rom ??? η μπορεί να γίνει froyo χωρις root και μετα rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλησπέρα, Ερώτηση: τα βήματα για να φτάσει το κινητό rom ποιά είναι??? 1-root 2-froyo 3-rom ??? η μπορεί να γίνει froyo χωρις root και μετα rom Μπορεί να γίνει 2.2 χωρίς root. Αλλά με root μπορείς να κάνεις backup και πολλά άλλα πράγματα... :cool: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pto Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Μπορεί να γίνει 2.2 χωρίς root. Αλλά με root μπορείς να κάνεις backup και πολλά άλλα πράγματα... :cool: ευχαριστώ, θα το κάνω root πρώτα για back up αλλά το είχα απορία.... από ότι κατάλαβα πάντως αξίζει να γίνει η ολή διαδικάσια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 ευχαριστώ, θα το κάνω root πρώτα για back up αλλά το είχα απορία.... από ότι κατάλαβα πάντως αξίζει να γίνει η ολή διαδικάσια... Κάντο 2.2 και μετά πέρασε τη v4.0 RC2 του Κύριλλου. Θα πάθεις πλάκα, θα δεις ένα τελείως διαφορετικό και πιο γρήγορο (και πιο όμορφο) κινητό. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 kαλησπερα στην παρεα.ρε παιδια εχω ενα θεμα...απο τοτε που εβαλα την 3.3 οποτε κλεισω το κινητο με το ανοιγμα μου εχει χασει ολα ta widgets και εκτος αυτου μου δειχνει συνεχως γεματη μνημη!!!τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 kαλησπερα στην παρεα.ρε παιδια εχω ενα θεμα...απο τοτε που εβαλα την 3.3 οποτε κλεισω το κινητο με το ανοιγμα μου εχει χασει ολα ta widgets και εκτος αυτου μου δειχνει συνεχως γεματη μνημη!!!τι μπορει να φταιει? Δεν ξέρω. Πάντως σου προτείνω να περάσεις την v4.0 RC2... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 χμμμ λες ε?τι αλλαγες εχει μαστερ?και που την βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 χμμμ λες ε?τι αλλαγες εχει μαστερ?και που την βρισκουμε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Έχει πολλές αλλαγές, στην ταχύτητα κυρίως :) ΑΑ και δεν είναι αναγκαστικό το wipe data & cache! δηλαδή δεν θα χάσεις τα δεδομένα σου (95% πιθανότητα) :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Έχει πολλές αλλαγές, στην ταχύτητα κυρίως :) ΑΑ και δεν είναι αναγκαστικό το wipe data & cache! δηλαδή δεν θα χάσεις τα δεδομένα σου (95% πιθανότητα) :) Ρε Κύριλλε έχει πέσει η ταχύτητα ανάγνωσης της SD? Έπιανα 13 -14 ΜΒ και τώρα με το ζόρι 6 ΜΒ! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ρε Κύριλλε έχει πέσει η ταχύτητα ανάγνωσης της SD? Έπιανα 13 -14 ΜΒ και τώρα με το ζόρι 6 ΜΒ! Ναι μου φαίνεται. Θα το διορθώσω στην final... :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pto Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) καλησπέρα...μόλις προσπάθησα να κάνω root με z4root και ενώ έδειχνε οκ...και στις εφαρμογες εμφανίστηκε το superuser οταν παω να τρέξω το titanium μου λεει ΣΦΑΛΜΑ δεν ειναι root και δεν εχει το busybox....ξερει κανείς τι να κάνω ή τι δεν έκανα καλά..??? sorry....νομίζω πως το βρήκα......τελικά μάλλον δεν έχω ιδέα...συνέχιζει να έχει το ιδιο σφάλμα... any ideas.. Edited April 14, 2011 by pto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καλησπέρα...μόλις προσπάθησα να κάνω root με z4root και ενώ έδειχνε οκ...και στις εφαρμογες εμφανίστηκε το superuser οταν παω να τρέξω το titanium μου λεει ΣΦΑΛΜΑ δεν ειναι root και δεν εχει το busybox....ξερει κανείς τι να κάνω ή τι δεν έκανα καλά..??? sorry....νομίζω πως το βρήκα......τελικά μάλλον δεν έχω ιδέα...συνέχιζει να έχει το ιδιο σφάλμα... any ideas.. Μπες στο superuser στην πρώτη σελίδα και δες τι χρώμα κυκλάκι έχει δίπλα το τιτανιουμ! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pto Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Μπες στο superuser στην πρώτη σελίδα και δες τι χρώμα κυκλάκι έχει δίπλα το τιτανιουμ! στο superstar έχει τρεις καρτέλες στην πρώτη εφαρμογές...δεν έχει τίποτα (καμια εφαρμογη στην λίστα)..στην δεύτερη αρχ. καταγραφή...πάλι τιποτα..και μετα έχει ρυθμίσεις... οπότε που να δω για το κυκλάκι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 στο superstar έχει τρεις καρτέλες στην πρώτη εφαρμογές...δεν έχει τίποτα (καμια εφαρμογη στην λίστα)..στην δεύτερη αρχ. καταγραφή...πάλι τιποτα..και μετα έχει ρυθμίσεις... οπότε που να δω για το κυκλάκι?? πια έκδοση του τιτανιουμ έχεις? την τελευταία? κάνε μια επανεκκίνηση του κινητού και ξαναδοκίμασε! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καμία ιδέα πως διορθώνουμε τον ήχο στο κινητό όταν μας καλούνε να χτυπά δυνατά με την μια και να μην ξεκινάει σιγά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Έχει βγει froyo για το συγκεκριμένο κινητό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Έχει βγει froyo για το συγκεκριμένο κινητό? Μονο ανεπισημες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra12000 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 παιδιά καλησπέρα.είμαι κ εγώ νέα κάτοχο του κινητού κ εγώ παρατηρήσει τα παρακάτω: 1.φορτιζω σχεδόν κάθε βράδυ γιατί εχω ανοιχτό ασύρματο συνέχεια κ πέφτει στο μισό η μπαταρία. 2. γενικά μου κολλάει αρκετά αλλά το advanced killer με έχει βοηθήσει πολύ.θα ήθελα να του κάνω μια αναβάθμιση στην μνήμη,αλλά παρότι διάβασα σχεδόν ολεσ τισ 155 σελίδες (από το κινητό!) μου φάνηκε λίγο δύσκολο καθωσ είμαι κομματάκι άσχετη. λέτε να τα καταφέρω? 3. μου χάνει συχνά το σήμα κ είναι ενοχλητικό επίσης 2 ερωτήσεις μηπωσ μπορείτε να βοηθήσετε 1.υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βγαζει φωτογραφία την οθόνη όπως το iphone? δοκίμασα κάτι εφαρμογές (screen shot+ shootme) και το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό.η φωτογραφία έδειχνε στραπατσαρισμενη.τι προτείνετε? 2.υπάρχει τρόπο να γυρίζει πιο εύκολα κ γρήγορα το πληκτρολόγιο από ελληνικα σε αγγλικά? πολύ φασαρία να πατάς παρατεταμένα το κουμπί,να επιλεγεί μενού.γλώσσα,κ πάλι πίσω... ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpbm23 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 2.υπάρχει τρόπο να γυρίζει πιο εύκολα κ γρήγορα το πληκτρολόγιο από ελληνικα σε αγγλικά? πολύ φασαρία να πατάς παρατεταμένα το κουμπί,να επιλεγεί μενού.γλώσσα,κ πάλι πίσω... ευχαριστώ! Αν χρεισιμοποιείς το πληκτρολόγιο της samsung για να αλλαξεις γλώσσα συρε γρηγορα το δακτυλο σου από τη κάτω μεριά του πληκτρολογίου προς τα πάνω.Αλλά μπορείς να κατεβάσεις και άλλα πληκτρολόγια.δοκίμασε μπορεί καποιο να σε βολεύει καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pto Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 πια έκδοση του τιτανιουμ έχεις? την τελευταία? κάνε μια επανεκκίνηση του κινητού και ξαναδοκίμασε! Τελικά είμαι ΟΚ...είναι λες και έχω κινητό..πολυ πολυ πιο γρήγορα είναι η πρώτη εντύπωση.... μια ερώτηση: υπάρχει τρόπος στις επαφές που έχει αγγλικό αλφαβητάριο στα δεξία να γίνει στα ελληνικά ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολη η αναζήτηση....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Τελικά είμαι ΟΚ...είναι λες και έχω κινητό..πολυ πολυ πιο γρήγορα είναι η πρώτη εντύπωση.... μια ερώτηση: υπάρχει τρόπος στις επαφές που έχει αγγλικό αλφαβητάριο στα δεξία να γίνει στα ελληνικά ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολη η αναζήτηση....??? Ποια ρομ έχεις ? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pto Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ποια ρομ έχεις ? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk την τελευταία ROM v4.0 RC2 Ultimate Edition...εχτές την έβαλα δεν νομίζω να βγήκε άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts