Jump to content

dimitra12000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitra12000

  1. θα το διαβασω προσεχτικα και θα το προσπαθησω. αν το κανω με αυτον τον τροπο (με την αντιστοιχη επισημη από το samfire) χανω την εγγυηση?
  2. Ωχ θεε μου μαλλον ειμαι πολυ ασχετη απο κινητα γιατι με τους Η/Υ τα παω σουπερ! δεν καταλαβα τιποτα.... :wacko: μαλλον θα προσπαθησω ξανα μεσω kies και σε αλλο pc, αλλιως θα το παω στην samsung να μου λυσουν το θεμα. φανταζομαι πρεπει να το κανω unroot πρωτα?
  3. καλα εμενα το kies εχει φρικαρει και δεν συνδεεται καν με την συσκευη... καπου διαβασα για την εκδοση 2.2 μεσω samfirmware. από http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i5800.htm κατεβασα I5800XWJPI ## που διαβασα οτι ειναι αυτη που χρησιμοποιει και η samsung hellas οποτε δεν θα εχουμε προβληματα με την εγγυηση. τωρα ομως τι κανω??? το τρεχω με το κινητο συνδεδεμενο και αυτο 'ηταν? η sim πρεπει να ειναι μεσα?
  4. καλησπέρα σε όλους. εχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ λόγω τρελής δουλειάς και διαβάζω ότι έχουν γίνει φοβερές αλλαγες! για να καταλάβω,έχει βγει επίσημη έκδοση 2.2? από kies θα την βάλουμε? για να βάλω την τελευταία του κυρίλλου 5.6 πρέπει να εχω κάποια άλλη έκδοση πρώτα ή με την μαμισια είμαι οκ? και κάτι τελευταίο.εχω εγκατεστημένο το apn on off. ακόμη κ όταν είναι κλειστό,αν κάποιος μου στείλει mms το λαμβάνω αμέσως. σήμερα παρότι πήρα ένα δεν μπορούσα να απαντήσω,δεν έφευγε! το είχα πάθει και πριν 2 μηνεσ και αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (σε ευχαριστώ αστροναύτη για την βοήθεια με αυτό τότε!). ξέρετε τι μπορεί να φταίει κ μου δείχνει συνέχεια αποστολή? ευχαριστώ ξανά!
  5. καλησπέρα!τελικά είδε κανείς αν έχει βγει επίσημη έκδοση 2.2 μέσω kies? και αν ναι πως γίνεται?θα συνδεθούμε και θα κάνει μόνο του την αναβάθμιση?επίσης σε αυτή την περίπτωση χάνονται όλα τα δεδομένα της συσκευής? σαν να κάνεις reboot?
  6. δουλεουν όλα! market, mms όλα μετά το reboot! ευχαριστω πολύ astronafti!
  7. θα ειμαι σπιτι μετα τις 23,30 γιατί θα είμαι στην δουλειά μεχρι αργα, οποτε θα μπω να το δουμε αν εισαι οκ με την ωρα! thanks! με φρικάρουν με τα σερβις τους... το unroot το ανεφερα σε περιπτωση που όντως χρειαστει να το παω για service.
  8. μπουχου χου χου :( :( :( από την samsung μου ειπαν να παω το κινητο για service γιατι δεν ξερουν τι μπορεί να είναι και για τις 2 περιπτωσεις? μπορεί να φταιει το root? τι άλλο να κάνω?
  9. παιδιά καλησπέρα και πάλι! καμία βοήθεια με τα παραπάνω? δεν δουλεύει τίποτα από τα 2. αν χρειαστεί να κάνω επαναφορά θα χαθεί το root?
  10. δεν την εχω αλλάξει.ότι φορούσε εργοστασιακα. το market δεν δουλεύει καθόλου
  11. καλησπέρα σε ολους και χρόνια πολλά! αντιμετωπίζω 2 προβλήματα 1.δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμία εφαρμογή από το market σήμερα. δείχνει να κάνει downloal αλλά ξαφνικά σταματάει και δεν κάνει εγκατάσταση. δοκίμασα με πολλές εφαρμογές και καμία δεν ανταποκρίνεται! έκανα επανεκκίνηση Της συσκευής και πάλι τα ίδια. πρώτη φορά το κάνει. 2. δεν μπορώ να λάβω κ να στείλω mms.εχω cosmote μίλησα μαζί τους. και δεν βγάλαμε άκρη. από αυτούς ολες οι ρυθμίσεις είναι σωστές. μου είπαν να μιλήσω με Samsung κ φυσικά να κάνω reboot την συσκευή σε εργοστασιακεσ ρυθμίσεις! δείχνει κολλημένο σε αποστολή κ παραλαβή κ δεν κάνει τίποτα. το έχει πάθει και κανένας άλλος?
  12. Οχι δεν συγκρινεται το android αλλα αυτη η εφαρμογη οντως θα ηταν καλη αν υπηρχε οχι ομως ως προεπιλεγμενη. Π.χ. Εγω παντα το εχω στην minimum ψωτεινοτητα αλλα οταν βγαινω εξω δεν βλεπω τιποτα! Παντως το experia mini που φοραει την 2.1 την εχει αυτη την εφαρμογη
  13. Καλα τους εστειλα εμαιλ οτι υπαρχει λυση κ ποια ειναι κ να προσεχουν τι απαντησεις δινουν και μου απαντησαν ακριβως με τις κινησεις διαγραφης που του ειχα στειλει σαν να μην τρεςι τιποτα! Θεοι!
  14. εγώ θα τους το στείλω με e-mail με την απάντηση στο πρόβλημα μου για να ξερουν άλλη φορα να εκπαιδευουν το προσωπικό. ακους εκει, γυρνα στις εργοστασιακες ρυθμισεις ελαφρα την καρδία? εγω του το ειπα, το εχεις κανει φιλε ποτέ αυτο και το προτείνεις? τα καλά της lg που στο τελος εγινα κολλητη με την υπευθυνη! χαχα
  15. καλά τους πήρα στην samsung και μου απάντησαν με μια απλότητα να επαναφέρω την συσκευή στις εργοστασιακές του ρυθμισεις και αφου τσακωθηκα το βρηκα μονη μου. Το έψαχνα από εχθές και δεν μπορούσα να το βρω! μπαίνεις μέσα στο accounts--> αριστερό πλήκτρο--> ανοίγει account settings--> accounts and sync, κάνεις επιλογλη στο manage accounts, διαλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις και έχει επιλογή remove account!
  16. το έχω δοκιμάσει, αλλά παρότι το πατάω παρατεταμένα δεν ανοίγει scroll menu για να επιλέξω διαγραφή, αλλά απλώς ανοίγει ο λογαριασμός (είτε με ένα άγγιγμα είτε παρατεταμένα). μήπως να χτυπήσω ένα τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της samsung?
  17. Η γλώσσα διορθώθηκε προ το παρόν αλλά δεν μπορώ να διαγραψω τον ένα λογαριασμό?
  18. παιδιά SOS! θέλω τα φώτα σασ για το g mail! αρχικά να αναφέρω ότι έκανα root την συσκευή σήμερα (ίσως παίζει ρόλο). εχω 2 λογαριασμούς Email στην Google αλλά χρησιμοποιούσα μόνο τον έναν στο κινητό μου. συνδεσα και τον άλλον από περιέργεια και τώρα δεν μπορώ να τον διαγραψω! πως να το κάνω χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? επίσης ενώ την συσκευή την χρησιμοποιώ με αγγλικό μενού κ το κάνω gmai μου ήταν στα αγγλικό κανονικά,ξαφνικά εμφανίζει όλες τις ετικέτες στα ελληνικα κ το μενού/ρυθμίσεις στα αγγλικά.... ότι να'ναι..... υπάρχει περίπτωση να φταίει το root σε αυτό?
  19. το ραδιόφωνο είναι τέλειο με αυτή την εφαρμογή! βρήκα όλους τουσ αγαπημένους μου σταθμούς από εξωτερικό.
  20. καλησπέρα παιδιά επανέρχομαι με μια νέα απορία. Μηπωσ ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή σαναυτή της Sony Ericsson το tracker id? Δοκίμασα κάποια οπωσ το sound hound. Άλλη δεν αναγνωρίζουν τραγούδια από το ραδιόφωνο. Μολισ την βάζω σε εφαρμογή σταματάει το ραδιόφωνο. Επίσης μιασ και είμαστε στο Ραδιόφωνο ξέρετε ανμπορώ να ακούω streami ng κάποιους σταθμούς γιατί μόνο έναν εχω καταφέρει που είχε τις Οδηγίες στο site του. Εννοώ τύπου e-radio Ευχαριστώ! :-) δηλαδή πρότεινε αυτή του Κυριλλου? να το προχωρήσουμε? ρωτάω γιατί δεν εχω καταλάβει αν είναι σαν την βάζω 2.2 ή είναι κάτι άλλο? όταν εννοείς έγινε άλλο τηλέφωνο σε ποια θέματα? συγνώμη που ρωτάω ξανά,απλώς γιατί μετά δεν υπάρχει δρόμος γυρισμού όσο αφορά το θέμα εγγύησης. ευχαριστώ!
  21. Πάντως δεν περίμενα οτι δεν θα έχει αναβαθμίσεις η samsung... ίσα ίσα θεωρούσα ότι επειδή το σύστημα είναι adroid θα μπορεί να κάνει συνέχεια updates... δεν το έψαξα και καλύτερα για να είμαι ειλικρινής, απλώς μια μέρα αποφάσισα ότι θέλω smartphone με android. έχω ήδη ένα παλιό lg με windows και είναι του θανατά αργό και δεν άντεχα άλλο! κρίμα πάντως γιατί αν είχα διαβάσει καλύτερα το forum από πριν θα είχα διαλέξει κινητό με νεώτερη έκδοση (αν και είμαι αρκετά ευχαριστημένη...) πάντως ένα θέμα με την μπαταρία το έχω.. σερφάρω πολύ με το κινητό, αλλά το φορτίζω σχεδόν κάθε μέρα! κατέβασα το battery doctor και θα κανω μια καλή φόρτιση με αυτό να δω τι γίνεται!
  22. Διάβασα όλες τις οδηγίες για να κάνω root την συσκευή μου και μάλλον θα ξεκινήσω σιγά σιγά από εκεί... Αν δεν τα καταφέρω με την αλλαγή της ρομ θα με δείτε να βαραω απανωτές κλήσεις στο skype :-)
  23. Μολισ βρω τον χρονο θα διαβάσω αναλυτικά τις οδηγίες κ ελπίζω να καταφέρω χωρις. Απώλειες!
  24. δούλεψε κανονικά! σε ευχαριστώ,απλώς χρησιμοποιούσα το qwerty κ εκεί δεν υπάρχει τόσο γρήγορη αλλαγή στην γλώσσα!
×
×
  • Create New...