kyrillos13 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Την 3.0 Internal 201(47.6) Sd 6.39(4.19) Sd(a2sd) 991(893) Τα ιδια ακριβως νουμερα ειχα και πριν το move all apps to internal.Εγω υπεθεσα οτι θα αυξηθει η internal η πραγματικη και απο 47.6 θα πηγαινε δε ξερω ποσο,και οτι θα μειωνοταν η sd(a2sd) Edit:Ωπα εφαγα φλασια καθως εφτιαχνα καφεδακι :P Εγω κολλησα με το post του Κυριλλου που ειπε οτι εχει 97 ΜΒ free internal(και εγω μονο 47) αλλα μαλλον ο Κυριλλος εχει περασει το A2sd+ και μαλλον θα δινει παραπανω Internal.Μπορει να λεω μπαρουφες αλλα μου ηρθε σαν σκεψη ^^ ναι με το a2sd+ έχεις περισσότερη εσωτερική μνήμη και το script είναι πιο αποτελεσματικό! συστήνω να βάλεις την v4.0... :) απλά κάνε ένα wipe data & cache από recovery και μετά φλάσαρε την 4.0. δεν χρειάζεται να ξανακάνεις παρτιτιον! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ναι με το a2sd+ έχεις περισσότερη εσωτερική μνήμη και το script είναι πιο αποτελεσματικό! συστήνω να βάλεις την v4.0... :) απλά κάνε ένα wipe data & cache από recovery και μετά φλάσαρε την 4.0. δεν χρειάζεται να ξανακάνεις παρτιτιον! Thank you :) Και μια ακομη ερωτησουλα.Το debugging mode υπο καθημερινη χρηση του κινητου καλο ειναι να το εχουμε "κλειστο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Thank you :) Και μια ακομη ερωτησουλα.Το debugging mode υπο καθημερινη χρηση του κινητου καλο ειναι να το εχουμε "κλειστο"? όχι... εγώ εδώ και 2 μήνες ανοιχτό το έχω. βοηθάει όταν το συνδέεις στο pc, φορτίζει και αν θες πατάς connect για να συνδέσεις και την sd.... :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 μια απορια με το ξυπνητηρι. τοθ εχω βαλει mp3 ηχο ομως μετα απο 30 δευτ. σταματα να παιζει ενω ο ηχος ειναι 4 λεπτα περιπου. γιατι το κανει αυτο? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firetsmp Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Πλέον με το partition στην sd το κινητό αναγνωρίζει και αυτό το κομμάτι σαν εσωτερική μνήμη.Στην ουσία δηλαδή γίνεται απλά επέκτασή μνήμης Ποια ρομ έχεις ? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk εγώ με την 3.3 όταν έκανα move to internal τις πήγε στη internal phone storage η οποία μειώθηκε πολύ. Έκανα τη διαδικασια με το app2sd αλλά στα windows δε φαίνεται να δημιουργήθηκε κανένα partition και αυτό είναι που με προβληματίζει,μήπως πρέπει να κάνω partition με άλλη εφαρμογή στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Κύριλλε, πως πάει η ν4.0 Final? Κοντεύει? :sick::sick::sick: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Κύριλλε, πως πάει η ν4.0 Final? Κοντεύει? :sick::sick::sick: είναι ίδια με την v4.0 rc... εκτός του ότι έχει και swype (στην v4.0 rc ξέχασα να το βάλω). Τα άλλα ίδια είναι μου φαίνεται αλλά βαριέμαι τώρα να ανεβάζω κλπ.... :) βάλε την rc... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Kαλησπερα.. οταν καταβαζω εφαρμογες απο το μαρκετ γιατι πρεπει να εχω ανοιχτο το wifi για να κατεβουν στο κινητο? Δεν κατεβαινουν απο το καλωδιο (ενσυρματα) μεσω usb που ειναι συνδεμενος ο Η/Υ με το κινητο.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Kαλησπερα.. οταν καταβαζω εφαρμογες απο το μαρκετ γιατι πρεπει να εχω ανοιχτο το wifi για να κατεβουν στο κινητο? Δεν κατεβαινουν απο το καλωδιο (ενσυρματα) μεσω usb που ειναι συνδεμενος ο Η/Υ με το κινητο.. Δυστυχως η ευτυχως οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δυστυχως η ευτυχως οχι Παλι καλα δηλαδη που ειναι και ασυρματο το modem/router.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 1. Μπορώ να βάλω κλείδωμα τηλεφώνου και κάρτας μνήμης σε αλλαγή SIM; 2. Μπορώ να επιλέγω εγώ που να εγκαθίστανται οι εφαρμογές ή πάνε όπου έχει ορίσει ο κατασκευαστής γιατί βλέπω τη μνήμη συσκευής να γεμίζει. 3. Η επιλογή να είναι ορατό το bluetooth όποτε το ανοίγω, γίνεται να παραμένει; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Καποιο νεο για την επισημη 2.2 εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solman Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) καλημερα,εχω 2 προβληματα 1ον δε μπορω να βρω δωρεαν χαρτες gps,να μη χρειαζετε να πληρωνω για πλοηγηση!!ξερετε κατι? 2ον οταν ανοιγω το kies και παω στο sumsung aps,δε ωρισκω τιποτα για το gt i 5800,ενω εχει για αλλα τηλεφωνα δε εχει προγραμματα για το συγκεκριμενο!!! μου βγαζει συνεχος για gt-s.... δεν ειμαι εμπειρος!!!! καποιος εμπειρος για βοηθεια?? Edited April 2, 2011 by solman Παράθεση ΣΥΡΟΣ: ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) καλημερα,εχω 2 προβληματα 1ον δε μπορω να βρω δωρεαν χαρτες gps,να μη χρειαζετε να πληρωνω για πλοηγηση!!ξερετε κατι? 2ον οταν ανοιγω το kies και παω στο sumsung aps,δε ωρισκω τιποτα για το gt i 5800,ενω εχει για αλλα τηλεφωνα δε εχει προγραμματα για το συγκεκριμενο!!! μου βγαζει συνεχος για gt-s.... δεν ειμαι εμπειρος!!!! καποιος εμπειρος για βοηθεια?? (το εμπειρος δεν με αντιπροσωπευει!) 1-χαρτες δεν χρησημοποιω,αλλα μπορεις να δεις το maverick(το τζαμπα φυσικα). 2-με το kies, αστο! μπες στο market android απο το κινητο σου,και κατεβασε οτι εφαρμογη,θελεις! θα ηταν καλυτερα να μπαινεις πρωτα στο market android απο το pc,και να κανεις μια σχετικη ερευνα! Edited April 2, 2011 by kokomo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samapaok Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα το τηλεφωνο οταν παω να κανω ενεργοποιηση στο wi-fi δεν βρισκει κανενα router και λει οτι δεν ειναι δυνατη η σαρωση τι να κανω ?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mocker Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Παιδια καλως σας βρηκα μπηκα και εγω στην παρεα σας εδω και 3 μερες αγοραζοντας το κινητο το οποιο ειναι απλα γαματο!Εχω ομως μερικες αποριες.Λοιπον καταρχας βλεποντας λιγο τις σελιδες εδω του θεματος εχω διαβασει παρα πολλες φορες για τις αναβαθμισεις θα ηθελα λοιπον να μου εξηγησετε αν τελικα αξιζει κατι τετοιο και αν δεν αποσκοπει μονο στην βελτιωση τις εμφανισης του κινητου και οντως το κανει πιο γρηγορο γιατι ενδιεφερομαι να τις κανω!!(btw τι ειναι αυτο το rom ακριβως?:P) Κανοντας κατι τετοιο αν προκυψει καποιο προβλημα ισχυει ι εγγυηση? και τελος εχω προβλημα δοκιμαζωντας λιγο τωρα το gps και ενω ειμαι μεσα στο σπιτι διπλα σε μπαλκονι δν μου συνδεετε πουθενα !Ενεργοποιω το gps μπαινω στην πλοηγηση μ λεει "αναμονη για τοποθεσια" περιμενω περιμενω περιμενω και καποια στιγμη κλεινει μονο του και με βγαζει στην οθονη του μενου. Φταει το οτι ειμαι στο σπιτι μεσα?? αλλα και αν φταει αυτο γιατι απλα δν μ λεει πως δν βρηκε κατι και απλα με βγαζει στο μενου? Αυτα ηθελα να ρωτησω συγγνωμη αν επανελαβα καποια ερωτηση που εχει ηδη ειπωθει απλα στο χαος των 170 σελιδων δν μπορουσα να της δω αναλυτικα ολες! Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Kalimera phra kai egw to kinitaki prin 4-5 meres poly oreo apla einai ekneuristiki i bataria tou ... teleiwnei se 17-20 wres.. exw valei task killer kai apn widget gia na klinei to 3G kai na min me xrewnei . episis exw valei ena widget gia roloi kai hmerominia . dld 2 widget ola kai ola .. Voithiste me einai ekneuristiki i bataria :( 720 wres anamonis elege S00re (enas logos pou to epelexa se sxesi me x10pro , X8 eitan kai aftos oti tha krataei i bataria pio poly) :P as kratage 72 kala tha eitan ... ps. otan to apn klinei tin sindesi sto net den fenete to G i to 3G panw ekei pou einai oi baritses gia to shma.. afto simenei oti den leitourgoun katholou kai einai san na to exw sto Gsm ?? ara exikonomo bataria? Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το "συνεχή συγχρονισμό" και τον "αυτόματο συγχρονισμό" στις ρυθμίσεις λογαριασμών/συγχρονισμού καθώς και τη "χρήση ασύρματων δικτύων" και τη "χρήση δορυφόρων GPS" στο "Τοποθεσία και ασφάλεια". Σε εμένα χωρίς αυτά πάει 3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Παιδια καλως σας βρηκα μπηκα και εγω στην παρεα σας εδω και 3 μερες αγοραζοντας το κινητο το οποιο ειναι απλα γαματο!Εχω ομως μερικες αποριες.Λοιπον καταρχας βλεποντας λιγο τις σελιδες εδω του θεματος εχω διαβασει παρα πολλες φορες για τις αναβαθμισεις θα ηθελα λοιπον να μου εξηγησετε αν τελικα αξιζει κατι τετοιο και αν δεν αποσκοπει μονο στην βελτιωση τις εμφανισης του κινητου και οντως το κανει πιο γρηγορο γιατι ενδιεφερομαι να τις κανω!!(btw τι ειναι αυτο το rom ακριβως?:P) Κανοντας κατι τετοιο αν προκυψει καποιο προβλημα ισχυει ι εγγυηση? και τελος εχω προβλημα δοκιμαζωντας λιγο τωρα το gps και ενω ειμαι μεσα στο σπιτι διπλα σε μπαλκονι δν μου συνδεετε πουθενα !Ενεργοποιω το gps μπαινω στην πλοηγηση μ λεει "αναμονη για τοποθεσια" περιμενω περιμενω περιμενω και καποια στιγμη κλεινει μονο του και με βγαζει στην οθονη του μενου. Φταει το οτι ειμαι στο σπιτι μεσα?? αλλα και αν φταει αυτο γιατι απλα δν μ λεει πως δν βρηκε κατι και απλα με βγαζει στο μενου? Αυτα ηθελα να ρωτησω συγγνωμη αν επανελαβα καποια ερωτηση που εχει ηδη ειπωθει απλα στο χαος των 170 σελιδων δν μπορουσα να της δω αναλυτικα ολες! Ευχαριστω προκαταβολικα :) Ρομ είναι η έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου σου. Σκέψου κάτι σαν windows xp windows 7ίδιο λογισμικό διαφορετικές εκδόσεις. Η τελευταία επίσημη είναι η 2.1 update 1.Με οποιαδήποτε άλλη χάνεις την εγγύηση. Το κινητό με οποιαδήποτε άλλη ρομ (έκδοση λογισμικού) γίνεται αρκετά ποιο γρήγορο και ποιο χρηστικό σε κάποια πράγματα σε σχέση με αυτην που έχεις. Όσο αφορά το gps βρίσκει σήμα σε ανοιχτό χώρο και όχι μέσα στο σπίτι. Ελπίζω να έλυσα μερικές απορίες σου. Ότι άλλο θεs είμαστε στην διάθεση σου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mocker Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ρομ είναι η έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου σου. Σκέψου κάτι σαν windows xp windows 7ίδιο λογισμικό διαφορετικές εκδόσεις. Η τελευταία επίσημη είναι η 2.1 update 1.Με οποιαδήποτε άλλη χάνεις την εγγύηση. Το κινητό με οποιαδήποτε άλλη ρομ (έκδοση λογισμικού) γίνεται αρκετά ποιο γρήγορο και ποιο χρηστικό σε κάποια πράγματα σε σχέση με αυτην που έχεις. Όσο αφορά το gps βρίσκει σήμα σε ανοιχτό χώρο και όχι μέσα στο σπίτι. Ελπίζω να έλυσα μερικές απορίες σου. Ότι άλλο θεs είμαστε στην διάθεση σου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ααα οκκ thanks.Δηλαδη αν με το καλο το αναβαθμισω και παθει κατι λογικα δεν γινεται να το "επαναφερω" στην 2.1 για να μ το φτιαξουν?. Οπως και αν εχει βασικα θα κατεβασω λοιπον τον οδηγο για το root και την τελευταια εκδοση για το rom για να τα κανω και οτι χρειαστω ρωταω. να φανταστω δεν ειναι τοσο δυσκολο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1985 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 γεια σας !!! καθε φορα που ανοιγω το κινητο οι εφαρμογες που εχω αποθηκευσει στην sd card αλλαζουν θεση. Μπορω να κανω κατι για να μην ψαχνω καθε μερα που ειναι η καθε εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ααα οκκ thanks.Δηλαδη αν με το καλο το αναβαθμισω και παθει κατι λογικα δεν γινεται να το "επαναφερω" στην 2.1 για να μ το φτιαξουν?. Οπως και αν εχει βασικα θα κατεβασω λοιπον τον οδηγο για το root και την τελευταια εκδοση για το rom για να τα κανω και οτι χρειαστω ρωταω. να φανταστω δεν ειναι τοσο δυσκολο ετσι? Γινεται φιλε μου οποτεδηποτε να το γυρισεις σε 2.1 και εισαι οκ. Δεν ειναι δυσκολο απλα διαβασε τις οδηγιες καλα.Οτι θες εδω ειμαστε ολοι μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mocker Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Γινεται φιλε μου οποτεδηποτε να το γυρισεις σε 2.1 και εισαι οκ. Δεν ειναι δυσκολο απλα διαβασε τις οδηγιες καλα.Οτι θες εδω ειμαστε ολοι μας :) Ωραια αυριο με το καλο θα το κανω και εγω λοιπον.Να ειστε σιγουροι πως θα χρειαστω την βοηθεια σας.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solman Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλημερα,χρειαζομαι μια βοηθεια.Πως μπορω να κλεισω το 3G?Να το ανοιγω οτνα θελω εγω μονο,ωλεπω τα βελακια και συνεχεια αναβουν και σβυνουν(μη χρεωνομαι τσαμπα)!Εχω προσπαθεισει αλλα δε το καταφερνω!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση ΣΥΡΟΣ: ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλημερα,χρειαζομαι μια βοηθεια.Πως μπορω να κλεισω το 3G?Να το ανοιγω οτνα θελω εγω μονο,ωλεπω τα βελακια και συνεχεια αναβουν και σβυνουν(μη χρεωνομαι τσαμπα)!Εχω προσπαθεισει αλλα δε το καταφερνω!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ κατεβασε το APNdroid απο το μαρκετ. gt i5800 kyrillos13 v.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_667 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Να κάνω και εγώ δυο ερωτήσεις μετά από ένα μήνα περίπου που το έχω. Πως μπορώ να έχω ειδοποίηση όταν μιλάω για κλήσεις και μηνύματα που έρχονται; Δεν κάνει το χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν συνήθως τα κινητά. Πως μπορώ να διαγράψω την default εφαρμογή για τα μηνύματα ή έστω να μη μου βγάζει κάθε φορά δύο διαφορετικές ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts