Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για.οσους εχουν προβλημα με sim.

βγαλτε την καρτα και καθαριστε τις επαφες με ενα πανι νοτισμενο με οινοπνευμα. καλο τειψιμο θελει.

εμενα ενα μηνα μου ειχε βγαλει καμια 10ρια φορες σφαλμα.απο τοτε που το εκανα αυτο 2 μηνες τωρα καθαρισα.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάνεις να μου πει πως θα δω την ώρα αποστολής ενός μηνύματος από κάποιον άλλον; πολλές φορές μου στέλνουν όταν το έχω κλειστό και δεν ξέρω πότε το έστειλαν!! καταντάει σπαστικό!..

Ευχαριστώ..

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Kyrillos13 έχουμε κανά νέο όσο αναφορά τα μηνύματα με ελληνικούς χαρακτήρες; Υπάρχει λύση; Γιατί γράφω ένα μήνυμα μερικών λέξεων και μου στέλνει 2 μηνύματα. Η μόνη λύση-προσωρινή βέβαια- είναι να γράφω με greeklish, αλλά δεν μου αρέσει.

Μπορεί κάνεις να μου πει πως θα δω την ώρα αποστολής ενός μηνύματος από κάποιον άλλον; πολλές φορές μου στέλνουν όταν το έχω κλειστό και δεν ξέρω πότε το έστειλαν!! καταντάει σπαστικό!..

Ευχαριστώ..

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Και εγώ την ίδια απορία εχώ..Εβαλα το handcent αλλά ουτε κ με αυτό.Ξέρει κανείς;

Γεια σας, στο παλιό μου N78 υπήρχε ένα εύχρηστο ημερολόγιο όπου πρόσθετες διάφορες ειδοποιήσεις ηχητικές, για εκκρεμότητες, ραντεβού σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, ακόμα και γεννέθλια και επετείους που επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Στο τηλέφωνο αυτό δεν έχω εντοπίσει πώς γίνεται. Παρακαλώ όποιος ξέρει και μπορεί να μου δώσει αναλυτικές οδηγίες είτε με το λογισμικό του τηλεφώνου είτε με κάποια εφαρμογή.

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ..ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ Κ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΙΣΗ.ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΙΩΝΩ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ???

ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

sorry για τα κεφαλαια παιδια!!

*** Aπό Ομάδα Διαχείρισης: Παρακαλώ να μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι σα να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης του myphone.gr ***

Edited by theofa2005

Όσον αφορά το πρόβλημα με το SMS και το κλειστό κινητό, το οποίο είναι όντως σπαστικό η λύση που βρήκα εγώ είναι αυτή:

SMS Timestamper Fix

https://market.android.com/details?id=com.reptilesoft.stamper

Δουλεύει στο background απαιτώντας ελάχιστη μνήμη και κάνει το αυτονόητο... :)

--------

@caveneo: Νομίζω πρέπει να ενεργοποιήσεις την αυτόματη κεφαλαιοποίηση στην μέθοδο εισαγωγής κειμένου... Δηλαδή εσύ θα γράφεις κανονικά Ελληνικά (μικρά και κεφαλαία) και μετά το τηλέφωνο, πριν στείλει το μήνυμά σου, θα το μετατρέπει σε όλο κεφαλαία...

Είναι το αντίστοιχο που έχουν τα Nokia με το "περιορισμένο σύνολο χαρακτήρων". Αν θες να γράφεις με μικρά και κεφαλαία για κάθε χαρακτήρα που περιέχει το SMS απαιτούνται περισσότερα bytes για να κωδικοποιηθεί με αποτέλεσμα να σου μειώνεται ο αριθμός των χαρακτήρων ανά SMS...

Eχει καποιος παρει ανταπτορα για τον φορτιστη του παλιου samsung πχ j700 που ειναι mini για να φορτιζει το galaxy 3? Που μπορω να βρω και να ειναι συμβατο γιατι εχει πολλων ειδων μικρα usb εγω εχω το λιγοτερο 5 διαφορετικα. Edited by dialynas
Kyrillos' Rom 10

Μετά από επικοινωνία με Samsung Hellas:

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electonics Hellas!

Σχετικά με το αίτημα σας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω:

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση σχετικά με την αναβάθμιση σε Andoid 2.2 Froyo για τη συσκεύη σας, κυρίως λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών και την ομαλή λειτουργία της συσκεύης με το συγκεκριμένο λογισμικό.

Ωραία εννοούν ότι υπάρχουν bugs. Και; Τόσο καιρό προσπαθούν να τα λύσουν; Τόσο άχρηστοι είναι;Ελπίζω μετά την 2.2 να αναλάβει η Google απευθείας τις αναβαθμίσεις όπως έχει ακουστεί γιατί αλλιώς όλοι όσοι περιμένουμε επίσημες αναβαθμίσεις θα στραφούμε στα Nexus....

Back In Black

Eχει καποιος παρει ανταπτορα για τον φορτιστη του παλιου samsung πχ j700 που ειναι mini για να φορτιζει το galaxy 3? Που μπορω να βρω και να ειναι συμβατο γιατι εχει πολλων ειδων μικρα usb εγω εχω το λιγοτερο 5 διαφορετικα.

http://www.dealextreme.com/p/mini-usb-to-micro-usb-adapter-41527

http://www.dealextreme.com/p/mini-usb-to-micro-usb-adapter-converter-keychain-35005

http://www.dealextreme.com/p/micro-usb-male-to-mini-usb-female-adapter-converter-9cm-length-36150

Δες αυτα.

Εχω το 3ο

θεμα battery doctor

να ρωτησω κατι ρε παιδια?? κατεβασα το παραπανω application και στο τελος απο τις επιλογες που εχει λεει kill all και βγαζεις τις εφαρμογες.ειναι καλο να τις κανω ολες kill all??? diaforetika τρεχουν ολες πισω??? το λεω για να καταλαβω ποτε εχω ανοικτς εφαρμογες που τρωνε μπαταρια κ ποτε οχι

ευχαριστω!!

Tο 3ο ειναι θυληκο οπως του j700 και αρσενικο οπως του galaxy 3? απο την φωτογραφια δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.

Kyrillos' Rom 10

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση σχετικά με την αναβάθμιση σε Andoid 2.2 Froyo για τη συσκεύη σας, κυρίως λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών και την ομαλή λειτουργία της συσκεύης με το συγκεκριμένο λογισμικό.

Πιο γρήγορα με την 2.2 γίνονται τα κινητά που μπορούν να υποστιρήξουν την 2.2 και εχουν επεξεργαστή πάνω απο 800Mhz..

Το βασικό πλεονέκτημα της 2.2 είναι οι εφαρμογές να μπορούν να αποθηκευτούν στην εξωτερική κάρτα μνήμης, πράγμα που εχει επιλυθεί και για την 2.1.

Tο κινητό θα εχει κολήματα με την 2.2 λόγο hardware, εκτος αν η Samsung βγάλει update σε 2.2 που δεν το βλέπω..

Tο 3ο ειναι θυληκο οπως του j700 και αρσενικο οπως του galaxy 3? απο την φωτογραφια δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.

με mouse over δειχνει πιο μεγαλη φωτογραφια.

Είναι θυλικό mini usb και αρσενικο micro usb

Το βασικό πλεονέκτημα της 2.2 είναι οι εφαρμογές να μπορούν να αποθηκευτούν στην εξωτερική κάρτα μνήμης, πράγμα που εχει επιλυθεί και για την 2.1.

Πως εχει επιλυθει ακριβως? Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες?

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Πως εχει επιλυθει ακριβως? Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες?

http://www.angroid.info/2011/02/13/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7/

Το περιεργο ειναι οτι δεν αναφερεται εδω μεσα που υπαρχουν ατομα με πολυ περισσοτερες γνώσεις !!!!!!!!!!!

Πιο γρήγορα με την 2.2 γίνονται τα κινητά που μπορούν να υποστιρήξουν την 2.2 και εχουν επεξεργαστή πάνω απο 800Mhz..

Tο κινητό θα εχει κολήματα με την 2.2 λόγο hardware, εκτος αν η Samsung βγάλει update σε 2.2 που δεν το βλέπω..

Οχι απλά συμφωνώ, παρασυμφωνώ!!! Όλο αυτό το διάστημα το είχα καταλάβει οτι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αναβάθμιση του i5800 μέσω samsung, μέχρι που λόγω μ******ς μου, αναγκάστηκα να βάλω 2.2, (την jpm, η jpf μου έβγαλε bugs) άλλα όμως τι έκπληξη!! όλα βαίνουν καλώς με την jpm, το κιν πάει σφαίρα, είναι από μόνο του root, και με superbox έχω και apps2sd, προς το παρόν όλα καλά:cool:

Άλλα δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο, να κάνεις αναβάθμιση σε 2.2, η να μπείς στην διαδικασία που αναφέρει ο zormpas100;

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Οχι απλά συμφωνώ, παρασυμφωνώ!!! Όλο αυτό το διάστημα το είχα καταλάβει οτι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αναβάθμιση του i5800 μέσω samsung, μέχρι που λόγω μ******ς μου, αναγκάστηκα να βάλω 2.2, (την jpm, η jpf μου έβγαλε bugs) άλλα όμως τι έκπληξη!! όλα βαίνουν καλώς με την jpm, το κιν πάει σφαίρα, είναι από μόνο του root, και με superbox έχω και apps2sd, προς το παρόν όλα καλά:cool:

Άλλα δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο, να κάνεις αναβάθμιση σε 2.2, η να μπείς στην διαδικασία που αναφέρει ο zormpas100;

Η διαδικασια ειναι πολυ πιο απλη και πανω απ' ολα ακινδυνη !!!!!!!!

Την εκανα εγω που ειμαι ψιλοασχετος !!!!:):)

7 μήνες το έχω και περιμένω την αναβαθμιση, πιό γρήγορα θα μου βγει η επιδότηση νομίζω και θα το αλλάξω.

7 μήνες το έχω και περιμένω την αναβαθμιση, πιό γρήγορα θα μου βγει η επιδότηση νομίζω και θα το αλλάξω.

Πηγαινε στο θεμα hacks root veltiwseis gia galaxy 3, μπορεις να περασεις την ρομ μ αν θες. Θα αλαξεις γνωμη για την επιδοτηση...

Sent from my "Gingerbread Edition" Galaxy 3

Παιδες μπορει να μου απαντησει καποιος που ξερει.Εγκατεστησα το Destinator που ηταν μαζι με το κιν και οταν βγαζω την καρτα δεν δουλευει.Πρεπει να ειναι μεσα συνεχεια?Υπαρχει καποιος τροπος να δουλεψει χωρις?

Παιδες μπορει να μου απαντησει καποιος που ξερει.Εγκατεστησα το Destinator που ηταν μαζι με το κιν και οταν βγαζω την καρτα δεν δουλευει.Πρεπει να ειναι μεσα συνεχεια?Υπαρχει καποιος τροπος να δουλεψει χωρις?

Οταν ειχα παρει και εγω το κινητο με δωρο το mls ειχα ρωτησει υπαλληλο του γερμανου αν θα μπορω να αντιγραψω το mls απο την sd του σε μια αλλη καινουρια sd πιο μεγαλης χωρητικοτητας που ηθελα και μου απαντησε πως ναι φυσικα και μπορω.Αλλα δε γινοταν τελικα.Χωρις να ειναι μεσα η sd με τα απαιτουμενα αρχεια που χρειαζεται ο destinator για να δουλεψει δε γινεται τπτ.An κανω καποιο λαθος ας με διορθςσει καποιος.Ετσι κατεληξα να χρησιμοποιω αλλο προγραμμα πλοηγησης και το mls καθεται στο κουτι του.

Ωραία εννοούν ότι υπάρχουν bugs. Και; Τόσο καιρό προσπαθούν να τα λύσουν; Τόσο άχρηστοι είναι;Ελπίζω μετά την 2.2 να αναλάβει η Google απευθείας τις αναβαθμίσεις όπως έχει ακουστεί γιατί αλλιώς όλοι όσοι περιμένουμε επίσημες αναβαθμίσεις θα στραφούμε στα Nexus....

Μην περιμένεις αδίκως, do it yourself. Κατέβασε μια καλή ROM (όπως π.χ. του Κύριλλου) και θα είσαι μια χαρά. Εξάλλου αυτό είναι και το πλεονέκτημα να τρέχεις ανοικτό λογισμικό. Εδώ η επίσημη 2.1 της αντιπροσωπείας έχει ακόμα bugs. Δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι.

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Οταν ειχα παρει και εγω το κινητο με δωρο το mls ειχα ρωτησει υπαλληλο του γερμανου αν θα μπορω να αντιγραψω το mls απο την sd του σε μια αλλη καινουρια sd πιο μεγαλης χωρητικοτητας που ηθελα και μου απαντησε πως ναι φυσικα και μπορω.Αλλα δε γινοταν τελικα.Χωρις να ειναι μεσα η sd με τα απαιτουμενα αρχεια που χρειαζεται ο destinator για να δουλεψει δε γινεται τπτ.An κανω καποιο λαθος ας με διορθςσει καποιος.Ετσι κατεληξα να χρησιμοποιω αλλο προγραμμα πλοηγησης και το mls καθεται στο κουτι του.

Γιατί δεν προσπαθείς να απεγκαταστήσεις τον MLS, να βάλεις την νέα κάρτα και να το εγκαταστήσεις στην συνέχεια ξανά στην συσκευή οπότε ότι χρειάζεται θα το εγκαταστήσει στην κάρτα.

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)