Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ φίλε αλλά

έχω δοκιμάσει κάθε file manager αλλά μετά το edit δεν κάνει save με τίποτα το gps.conf (έκανα ριμπουτ) και επαναφέρει το αρχικό καταραμένο με το north america.pool

προσπαθώ να εγκαταστήσω το busybox για να δουλέψει το fasterfix , αν έχεις καμμιά ιδέα ακούω γιατί έχω φρικάρει.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα ,δεν εκανε save.Με την version 2.13.3 του root explorer το εκανε.Αν και δεν ειδα τρελή διαφορα μετα κ απο αυτο..

Το φαστερφιχ τι είναι?ειναι μονο για 2.2?

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το fasterfix κάνει την αλλαγή στο gps.conf αλλά δεν έχει επιλογή για gr μου το άλλαξε σε

europe.pool.ntp.org χωρίς όμως να προσθέσει τα

SUPL_HOST=supl.google.com

SUPL_PORT=7276

που προτείνει ο Λιάς.

ακόμα περιμένω πρόταση για να κάνω edit & save to gps.conf με κάποιο manager ,editor

το fasterfix κάνει την αλλαγή στο gps.conf αλλά δεν έχει επιλογή για gr μου το άλλαξε σε

europe.pool.ntp.org χωρίς όμως να προσθέσει τα

SUPL_HOST=supl.google.com

SUPL_PORT=7276

που προτείνει ο Λιάς.

ακόμα περιμένω πρόταση για να κάνω edit & save to gps.conf με κάποιο manager ,editor

έλα φίλε.

Με ροοτ explorer γίνεται μια χαρά αρκεί μόλις τελειώσεις το edit, να πατήσεις το αριστερό κουμπί και "save changes" :)

δεν πατιέται το save είναι ξεθωριασμένο το κουμπί

έχω δοκιμάσει το astro και το super manager ροοτ explorer δεν βρήκα.

όταν πάω να βγώ δίνει επιλογή save αλλά τελικά δεν το σώζει.

το root explorer είναι paid app. googlare "root explorer 2.13.4.apk" :)

ευχαριστώ για άλλη μια φορά Κύριλλε

το βρήκα το εγκατέστησα αλλα δε με αφήνει να ανοίξω το gps.conf με το text editor , είναι system read only

άλλο και πάλι τούτο.

αξίζει το κόπο όλη αυτή φασαρία τελικά ;

Edited by firetsmp

Θελω να αγορασω το samsung galaxy 3 και θελω να μαθω πριν αν στο τηλεφωνο ακουγεται ο ηχος κλησης απο το μεγαφωνο οταν ειναι συνδεμενο το ακουστικο.

Αν οχι τα bluetooth ακουστικα εχουν ηχο κλησης που ακους χωρις να το εχεις στο αυτι σου δλδ ηχο κλησης μς μεγαφωνακι

Αυριο λεω να το παραγγειλω.

Kyrillos' Rom 10

ευχαριστώ φίλε αλλά

έχω δοκιμάσει κάθε file manager αλλά μετά το edit δεν κάνει save με τίποτα το gps.conf (έκανα ριμπουτ) και επαναφέρει το αρχικό καταραμένο με το north america.pool

προσπαθώ να εγκαταστήσω το busybox για να δουλέψει το fasterfix , αν έχεις καμμιά ιδέα ακούω γιατί έχω φρικάρει.

Κάντο αντιγραφή σε άλλο σημείο της κάρτας (καλού κακού κράτα κι ένα backup).

Επεξεργάσου το και αποθηκευσέ το.

Και ξανά αντιγραφή στο φάκελο που πρέπει να βρίσκεται.

Ίσως να γίνεται επειδή βρίσκεται σε φάκελο συστήματος του τηλεφώνου και να μην δίνονται πλήρη δικαιώματα.

Καλησπέρα και καλός σας βρήκα...δέν ξέρω άν γράφω στην σωστή κατηγορία γιαυτό συγχωρήστε με...:rolleyes:

και ξεκινάω με μία απορία...το Σάββατο παρέλαβα το καινούργιο μου κινητό (samsung gt-i5800) galaxy 3 για ποιό απλά...όλα καλά όλα super το μόνο που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι η μπαταρία του μέσα σε μία μέρα ξεφορτίζεται χωρίς να κάνω ιδιαίτερη χρήση...η πρώτη φόρτηση έγινε κανονικότατα και απο κεί και πέρα δέν κρατάει πάνω απο μία μέρα...το βράδι φορτίζω το επόμενο βράδι ξεφόρτηστο σκαίφτομαι μήπως ''τρέχουν'' διάφορα απο πίσω και μου τρώνε την ενέργεια χωρίς λόγο (bluetooth wi-fi gps κτλ όλα κλειστά) υπάρχει κάπου να δώ τί μπορεί να παίζει; μπορεί να μου τρώει μπαταρία το avg; (a-virus)

Ευχαριστώ εκ των προτέρο...

Φιλικά Κώστας

Βρήκα μέσα στις ρυθμίσεις-λογαριασμοι και συγχρονισμός ήταν ενεργοποιημένο το συνεχής συγχρονισμός...μπορεί να φταίει και αυτό;

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Βρήκα μέσα στις ρυθμίσεις-λογαριασμοι και συγχρονισμός ήταν ενεργοποιημένο το συνεχής συγχρονισμός...μπορεί να φταίει και αυτό;

Αυτο σου τρωει μπαταρια σιγουρα...Καλυτερα να τον κανεις χειροκινητα τον συγχρονισμο!

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Αυτο σου τρωει μπαταρια σιγουρα...Καλυτερα να τον κανεις χειροκινητα τον συγχρονισμο!

;)thanks το έχω κάνει είδη και βλέπουμε...

Παιδιά για το θέμα της μπαταρίας έχω βάλει το Battery Doctor που είπε και κάποιος πιο πάνω και έχω δει τεράστια διαφορά στην αντοχή της μπαταρίας. 3-4 μέρες με κανονική προς φουλ χρήση και νορμάλ τηλέφωνα. Σε συνδυασμό με Autokiller έχω βρει την υγειά μου.

Καλησπέρα και καλός σας βρήκα...δέν ξέρω άν γράφω στην σωστή κατηγορία γιαυτό συγχωρήστε με...:rolleyes:

και ξεκινάω με μία απορία...το Σάββατο παρέλαβα το καινούργιο μου κινητό (samsung gt-i5800) galaxy 3 για ποιό απλά...όλα καλά όλα super το μόνο που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι η μπαταρία του μέσα σε μία μέρα ξεφορτίζεται χωρίς να κάνω ιδιαίτερη χρήση...η πρώτη φόρτηση έγινε κανονικότατα και απο κεί και πέρα δέν κρατάει πάνω απο μία μέρα...το βράδι φορτίζω το επόμενο βράδι ξεφόρτηστο σκαίφτομαι μήπως ''τρέχουν'' διάφορα απο πίσω και μου τρώνε την ενέργεια χωρίς λόγο (bluetooth wi-fi gps κτλ όλα κλειστά) υπάρχει κάπου να δώ τί μπορεί να παίζει; μπορεί να μου τρώει μπαταρία το avg; (a-virus)

Ευχαριστώ εκ των προτέρο...

Φιλικά Κώστας

Με συνεχη συγχονισμο και ανοιχτο msn και skype κανονικα πρεπει να σου βγαζει μιαμιση μερα. Ομως! Ηταν η πρωτη του φορτιση μην ξεχνας και οι μπαταριες θελουν λιγους κυκλους μεχρι να αποδωσουν τα μεγιστα, ιδιαιτερα οι 1500ρες. Επισης την πρωτη μερα παω στοιχημα οτι το ξεζουμησες οποτε ειναι φυσιολογικο.

ευχαριστώ για άλλη μια φορά Κύριλλε

το βρήκα το εγκατέστησα αλλα δε με αφήνει να ανοίξω το gps.conf με το text editor , είναι system read only

άλλο και πάλι τούτο.

αξίζει το κόπο όλη αυτή φασαρία τελικά ;

Έτσι πρέπει να είναι.

Αφού τρέχεις τον root explorer, όταν είσαι στη διαδρομή /system/etc θα δεις επάνω δεξιά να γράφει 'Mount R/O'. Πατάς επάνω του για να γίνει 'Mount R/W'. Τότε και ΜΟΝΟ τότε θα σ' αφήσει να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή (για λόγους ασφαλείας).

Ps. Ίσως να έχω γράψει τα Mount ανάποδα. Να γράφει 'Mount R/W' και να πρέπει να το κάνεις 'Mount R/O', αν και νομίζω ότι ισχύει αυτό που σου έγραψα παραπάνω.

Εγώ τις αλλαγές τις έκανα με την v.2.13.4. Με παλιότερες δεν μπορούσα...

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχω αρχίσει να παρατηρώ ότι όταν μιλάω σαν να κόβεται στιγμιαία ο ήχος του συνομιλητη. Ίσως ειναι ιδέα μου γιατι το έχω μόνο μερικες μέρες αλλά νομίζω ότι όντως ετσι συμβαινει. το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Μια ψιλοασχετη ερώτηση.επειδή εχω τον φορτιστη σε άλλο σπίτι και εδώ δεν εχω ευκαιρο pc,αμα βάλω το κινητό να φορτίσει στο ps3 μέσω usb λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Καλησπέρα και πάλι.Σήμερα πήρα το Galaxy και αρχικα μου αρέσει πολύ.

Η ερώτηση όμως, είναι η εξής: Γιατί ενώ μπαίνω στο http://www.samsungmobile.com δεν με αφήνει να κατεβάσω το Kies ????? Αυτή η ενώτητα δείχνει "μη ενεργή".

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol:

Καλησπέρα και πάλι.Σήμερα πήρα το Galaxy και αρχικα μου αρέσει πολύ.

Η ερώτηση όμως, είναι η εξής: Γιατί ενώ μπαίνω στο http://www.samsungmobile.com δεν με αφήνει να κατεβάσω το Kies ????? Αυτή η ενώτητα δείχνει "μη ενεργή".

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δοκίμασε εδώ:http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I5800DKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

Back In Black

Με συνεχη συγχονισμο και ανοιχτο msn και skype κανονικα πρεπει να σου βγαζει μιαμιση μερα. Ομως! Ηταν η πρωτη του φορτιση μην ξεχνας και οι μπαταριες θελουν λιγους κυκλους μεχρι να αποδωσουν τα μεγιστα, ιδιαιτερα οι 1500ρες. Επισης την πρωτη μερα παω στοιχημα οτι το ξεζουμησες οποτε ειναι φυσιολογικο.

;) Έτσι ακριβώς...όχι μόνο το ξεζούμισα...αυτό το battery κάτι τί είναι;

ρε συ στο root explore επανω αριστερα εχει μια επιλογη mount r/w.πατησε το και θα μπορεις να κανεις edit.το εκανα τωρα.μολις τελειωσεις ξαναπατατο.(και εμενα το ιδιο μου εβγαζε file read only)

να ρωτησω κατι.? διαβασα σε ενα ξενο site οτι τον Απρίλιο θα κυκλοφορησει επισηη εκδοση 2.2 μεσω κιες.γνωριζεται τιποτα??

Καλησπέρα παιδιά!Εδώ και 2-3 εβδομάδες έψαχνα για κινητά και κατέληξα στο ι5800 δηλαδή στο galaxy 3!Το κοίταζα σήμερα σε ένα κατάστημα και τώρα που γυρίζω σπίτι και χαζέυω στο ίντερνετ εικόνες παρατηρώ πώς κάποιες διαφέρουν μεταξύ τους...Παρατηρώντας καλύτερα βλέπω πως τα 2 βασικά πλήκτρα στη μία φωτό είναι φυσικά και στην αλλή αφής!Παθαίνω μία πλάκα(γιατί αυτό που έχω δει από κοντά είναι διαφορετικό!)και αρχίζω να ψάχνω στο ίντερνετ μπας και βγάλω άκρη.Το συμπέρασμα?Ενώ εγώ τόσο καιρό διάβαζα ι5800 και ι5801 και νόμιζα ότι ήταν ίδια,εμ όχι δεν είναι!Παραθέτω και μία εικόνα και μια review http://www.gsmarena.com/showpic2.php3?sImg=reviewsimg/samsung-i5800-galaxy-3/gal/gsmarena_008.jpg

http://www.gsmarena.com/samsung_i5800_galaxy_3-review-502p2.php Το ξέρατε εσείς αυτό?Στα χαρακτηριστικά δν διαφέρουν αλλά εξωτερικά έχουν διαφορές!Ξέρετε αν κυκλοφορεί εδω στην Ελλάδα?Κι αν όχι,γιατί?:confused:Εμένα προσωπικά μ'αρέσει περισσότερο εμφανισιακά το ι5801...:(

Δοκίμασε εδώ:http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I5800DKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Κάπου διάβασα ότι με κάποιες ρυθμίσεις, μπορείς να απενεργοποιήσεις την σύνδεση στο ίντερνετ, και να γίνεται μόνο μόνο με wi-fi.

Επίσης, όταν πάω να τρέξω κάποια εφαρμογή, μου ζητάει συνέχεια να κάνω λογαριασμό στο Google.Εχω διαβάσει κάμποσες σελίδες, αλλά δεν μπορώ να βρώ τις πληροφορίες που χρειάζομαι.Οπότε....χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας.:rolleyes:

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol:

Εχω την JPF, έγινα root με το SuperOneClick και κατέβασα το Root Explorer 2.13.4 που όταν ξεκινάει μου βγάζει μήνυμα "Restart App" και κάτι σχετικό με το ότι δεν μπορεί να αποκτήσει su access.. Εχει κανείς καμμιά ιδέα;;;

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)