kyrillos13 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ψαχνω προστασιες οθονης για το γαλαξια μας και καμια θηκη απο e-bay. Εχει να προτεινει κατι καποιος? αγόρασα πριν κάνα μήνα αυτές και αυτή. Στις πρώτες χάλασα 2-3 μέχρι να εφαρμόσει καλά κάποια αλλά 1-2 φουσκάλες δεν έβγαιναν με τίποτα.. Η 2η που αγόρασα είναι ακριβή ~8 ευρώ αλλά γαμ@ει και δέρνει!! ούτε φουσκάλες, απίστευτα γαμάτο scrolling χωρίς να κολάει το δάχτυλο σου στην οθόνη, υψηλή αντοχή (την έχω 2 μήνες τώρα και είναι σαν να την έβαλα χτες. ούτε γρατσουνιές ούτε τίποτα. κρύσταλλο !! Αγόρασα κι εγώ το κινητό πριν μερικές ημέρες το οποίο μου άρεσε πολύ εκτός από ένα πράγμα πολύ σημαντικό για εμένα. Στις επαφές στην αναζήτηση δεξιά στην οθόνη κάθετα βγάζει ένα αλφάβητο που σου βγάζει τις επαφές σύμφωνα με το γράμμα που επιλέγεις. Δυστυχώς αυτό είναι μόνο στα αγγλικά...οι επαφές μου στα Ελληνικά φυσικά περασμένες οπότε άχρηστη αυτή η πολύ σημαντική λειτουργία. Επικοινώνησα με samsung και μου είπανε ότι αυτό δεν αλλάζει...κρίμα:( Λάθος της Samsung... Εγώ έχω την beta 2.2 και η μπάρα δεξιά στις επαφές είναι στα ελληνικά οπότε μην ανησυχείς. :) Απλά οι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι λένε.... ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. Υπομονή σε λίγες μέρες θα μπορείς να αναβαθμίσεις το κινητό σου σε android 2.2 και θα λυθεί το πρόβλημα σου.. Edited January 28, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) παιδια εγω απο τοτε που απενεργοποιησα της υπηρεσιες της cosmote ,wireless internet,και wap advanced, δεν μπορει να κλειδωσει το gps.. δηλ, εχω δημιουργησει νεο apn,δεν μου εμφανιζει πλεον το 3g, ( αυτο μαλλον επειδη εχω σταματησει της υπηρεσιες) και οποτε παταω χαρτη, η πλοηγηση και βαζω καποια τοποθεσια, μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η τοποθεσια αυτη την στιγμη. θα ηθελα να μου πει καποιος αν οντως εχει σχεση με την cosmote, η ειναι κατι αλλο? εχω και το gpsbooster,και το gpsopt, και τα ελενχω με το quick settings,αν βοηθαει αυτο.. ...προφανώς και έχει σχέση. Το gps του galaxy μας κάνει 5 λεπτά να κλειδώσει από μόνο του. Εαν στις ρυθμίσεις gps ξετικάρεις το use wireless networks η κόψεις τις ρυθμίσεις ιντερνετ του παρόχου δεν λειτουργεί η υποβοήθηση (το assisted gps ή a-gps) με αποτέλεσμα να πρεπει να περιμένεις πολύ περισσότερο. Αν έχεις κάποιο data plan τα αφηνεις ενεργοποιημένα (αν δεν εχεις data plan χρεώνεσαι με τιμές KB και δεν λέει), αλλίως με ένα σακουλάκι πασατέμπο δεν είναι πρόβλημα το να περιμένεις. Το gps opt και gps booster με την jpf δεν δουλεύουν. Για gps fix με την jpf θέλει άλλη διαδικασία. Edited January 28, 2011 by RadiactiveToy Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ευχαριστω για την αμεση απαντηση, οποτε παω και αγοραζω τους χαρτες και τελειωνει η υποθεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Λάθος της Samsung... Εγώ έχω την beta 2.2 και η μπάρα δεξιά στις επαφές είναι στα ελληνικά οπότε μην ανησυχείς. :) Απλά οι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι λένε.... ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. Υπομονή σε λίγες μέρες θα μπορείς να αναβαθμίσεις το κινητό σου σε android 2.2 και θα λυθεί το πρόβλημα σου.. :)..πολύ ευχάριστο αυτό που μου λες...και επειδή νέος και πολύ άσχετος θα λάβω την ενημέρωση αυτόματα όποτε είναι διαθέσιμη ή πρέπει να κάνω κάτι χειροκίνητα?...γιατί χειροκίνητα δύσκολα τα πράγματα για τις γνώσεις μου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ευχαριστω για την αμεση απαντηση, οποτε παω και αγοραζω τους χαρτες και τελειωνει η υποθεση.. μπορω δηλ. να κανω unistall το gpsopt,gpsbooster , δεν μου χρησιμευουν πλεον, ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 μπορω δηλ. να κανω unistall το gpsopt,gpsbooster , δεν μου χρησιμευουν πλεον, ετσι δεν ειναι? αν έχεις beta froyo jpf βγάλε τα δεν τα χρειάζεται. Ψαξε βες ένα προγραμμα το fasterfix (xda developers) και ρύθμισε custom server αλλά και πάλι θα το λειτουργείς με agps δεν γινεται διαφορετικά αν δεν θες να περιμενεις 2-5 λεπτά. Εγώ σε 10 δεύτερα εχω στίγμα. Το άλλο που λές πάλι δεν εχεις καταλάβει. Και χαρτες να αγοράσεις πάλι την ίδια απόδοση θα έχεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν λοκαρει ευκολα το gps. Ειναι στη λήψη του στίγματος το πρόβλημα όχι στα δεδομένα χαρτών ή στα προγράμματα. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 μπορω δηλ. να κανω unistall το gpsopt,gpsbooster , δεν μου χρησιμευουν πλεον, ετσι δεν ειναι? μπορείς αλλά το gpsopt κράτα το.. πιάνει 40kb μόνο και μερικές φορές βοηθάει το gps να κλειδώσει πιο γρήγορα... :)..πολύ ευχάριστο αυτό που μου λες...και επειδή νέος και πολύ άσχετος θα λάβω την ενημέρωση αυτόματα όποτε είναι διαθέσιμη ή πρέπει να κάνω κάτι χειροκίνητα?...γιατί χειροκίνητα δύσκολα τα πράγματα για τις γνώσεις μου:lol: θα ανοίξεις το kies (αν δεν το έχεις κατέβασε το από εδώ), θα συνδέσεις το galaxy 3 στον Υπολογιστή σου και θα σου βγάλει ότι υπάρχει αναβάθμιση, πατάς επόμενο και λοιπά και θα σου γίνει update.. άντε να βγει αυτή την βδομάδα.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantom Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 καλησπερα περασα επιτυχως το froyo!!αποριες 1( πως ενεργοποιω το 3g 2)εχω περασει το quic settings που το λειτουργουσα με επιτυχια στο eclair αλλα δεν το βλεπω να λειτουργει εδω μου ζηταει apn!!ευχαριστω:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 καλησπερα περασα επιτυχως το froyo!!αποριες 1( πως ενεργοποιω το 3g 2)εχω περασει το quic settings που το λειτουργουσα με επιτυχια στο eclair αλλα δεν το βλεπω να λειτουργει εδω μου ζηταει apn!!ευχαριστω:wacko: Αν πέρασες την jpf, δέν έχεις ρυθμίσεις internet και mms. Δες πιο πάνω σε παλαιότερο post μου πως θα περάσεις πάλι τις ρυθμίσεις του παρόχου σου από ένα λινκ blog του TonyK Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpat2001 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Παιδια μολις πριν 1 εβδομαδα πηρα το Galaxy 3 αλλα εχω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ας μου πει καποιος κατι γιατι εχω απογοητευτει σε σχεση με το N95 που χα Δεν μπορει με τιποτε να φτιαξει λογαριασμο στο google και μου βγαζει πως δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης!!!!!!!!!!!!!!!! Eνω εχω κανονικη συνδεση internet και δοκιμασα και μεσω wifi και με internet του κινητου Ακομη κι αν φτιαξω ενα λογαριασμο απο το PC αρνειται να συνδεθει μεσω του κινητου δινοντας username και password Διαβασα κι εψαξα στις προηγουμενες σελιδες αλλα μαλλον ολοι το χετε λυσει απο μονοι σας... Μηπως ειναι προβλημα του κινητου?????????Μηπως να κανω factory reset ?????????(αλλα δεν ξερω πως γινεται...).. PLEASE HELP Edited January 28, 2011 by lpat2001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδια μολις πριν 1 εβδομαδα πηρα το Galaxy 3 αλλα εχω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ας μου πει καποιος κατι γιατι εχω απογοητευτει σε σχεση με το N95 που χα Δεν μπορει με τιποτε να φτιαξει λογαριασμο στο google και μου βγαζει πως δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης!!!!!!!!!!!!!!!! Eνω εχω κανονικη συνδεση internet και δοκιμασα και μεσω wifi και με internet του κινητου Ακομη κι αν φτιαξω ενα λογαριασμο απο το PC αρνειται να συνδεθει μεσω του κινητου δινοντας username και password Διαβασα κι εψαξα στις προηγουμενες σελιδες αλλα μαλλον ολοι το χετε λυσει απο μονοι σας... Μηπως ειναι προβλημα του κινητου????????? PLEASE HELP μή γελάσεις.... δοκίμασε αν εχεις δοκιμάσει τα πάντα, να αλλάξεις την ώρα σε 10:30πμ και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς στο google. Ειχα ένα tablet που έκανε το ίδιο πράγμα και έτσι το είχα λύσει. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aiv Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Τελικα μηπως ξερει κανεις γιατι η εφαρμογη apn on/off Widget εχει κολησει και οτι και να παταω ειναι παντα πρασινη? Τωρα ποια το κινητο δεν φορτωνει δικτυα Edge και GRPS καθολου τι σημαινει αυτο ρε παιδια πρεπει να ανησυχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpat2001 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 μή γελάσεις.... δοκίμασε αν εχεις δοκιμάσει τα πάντα, να αλλάξεις την ώρα σε 10:30πμ και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς στο google. Ειχα ένα tablet που έκανε το ίδιο πράγμα και έτσι το είχα λύσει. Δυστυχως Χριστοφορε ουτε αυτο δουλεψε EΠΙΜΕΝΕΙ οτι "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΗΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" Να πω την αληθεια ειμαι στο τσακ να το πουλησω.... ΑΝ κολλαει σε αυτο το απλο πραγμα φοβαμαι οτι με περιμενουν πολυ χειροτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δυστυχως Χριστοφορε ουτε αυτο δουλεψε EΠΙΜΕΝΕΙ οτι "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΗΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" Να πω την αληθεια ειμαι στο τσακ να το πουλησω.... ΑΝ κολλαει σε αυτο το απλο πραγμα φοβαμαι οτι με περιμενουν πολυ χειροτερα.... Δοκίμασε να συνδεθείς στο λογαριασμό youtube από το youtube app του τηλεφώνου, με τον λογαριασμό gmail σου. Μετά φτιάξε το λογαριασμό gmail για συγχρονισμό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Δυστυχως Χριστοφορε ουτε αυτο δουλεψε EΠΙΜΕΝΕΙ οτι "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΗΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" Να πω την αληθεια ειμαι στο τσακ να το πουλησω.... ΑΝ κολλαει σε αυτο το απλο πραγμα φοβαμαι οτι με περιμενουν πολυ χειροτερα.... Αν δεν φοβάσαι να χάσεις τα δεδομένα σου, κάνε factory reset (ρυθμίσεις --> απόρρητο --> επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων).. Δεν λέει να το πουλήσεις ακόμα... είναι καλό κινητό. Εγώ ίσως το πουλήσω το καλοκαίρι για να πάρω το galaxy ace ή το galaxy S... edit: δοκίμασε πρώτα αυτό που λέει ο tyxerakias. edit2: αν δεν πιάσει το κόλπο του tyxerakia, το factory reset θα πιάσει σίγουρα οπότε μην ανησυχείς. Edited January 28, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpat2001 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδες ευχαριστω πολυ!!!! θα δοκιμασω αυτα που μου πατε...ελπιζω να βγαλω ακρη....να στε καλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sahis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δεν θελω να κανω καποια ερωτηση, αλλα πιστευω πως εκφραζοντας πολλα μελη που βοηθηθηκαμε κατα καιρους, θα ηθελα να ευχαριστίσω τον φιλο κυριλλο που μας βοηθαει αγογγυστα και εχει και την υπομονη να μας εξηγει πολλες φορες, ισως καποια πραγματα που θεωρουνται αυτονοητα για καποιους...να σαι καλα κυριλλε, σ' ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprokos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ ένα πρόβλημα με το galagy 3 μου και θα ήθελα την βοήθεια σας εγώ την κάρτα cosmote 2in1. Και παρατήρησα ότι κάθε φορά που κάνω αλλαγή από την μια γραμμή στην άλλη το τηλ μου εξαφανίζει περίπου 0,5 mb από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό το τηλ να μην έχει σχεδόν καθόλου εσωτερική μνήμη και ο μόνος τρόπος για να διορθώσω είναι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με αποτέλεσμα να χάνω τα πάντα από το τηλ μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δεν θελω να κανω καποια ερωτηση, αλλα πιστευω πως εκφραζοντας πολλα μελη που βοηθηθηκαμε κατα καιρους, θα ηθελα να ευχαριστίσω τον φιλο κυριλλο που μας βοηθαει αγογγυστα και εχει και την υπομονη να μας εξηγει πολλες φορες, ισως καποια πραγματα που θεωρουνται αυτονοητα για καποιους...να σαι καλα κυριλλε, σ' ευχαριστω..... +1000 :up: Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnovatraxi Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ GALAXY 3 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 2.2 ΕΚΔΟΣΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ UPDATE. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ GALAXY 3 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 2.2 ΕΚΔΟΣΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ UPDATE. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ναι σίγουρα θα πάρει 2.2.. πιθανότατα σε λίγες μέρες. (μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpagleouras Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Χαιρετώ την κοινότητα. Πριν μια βδομάδα η κοπέλα μου αγόρασε το εν λόγω κινητό μετά από προτροπή μου. Το πρόβλημα που παρουσιάζει σχεδόν σε όλες τις κλήσεις είναι ότι αυτός που καλεί ακούει τη φωνή του. Δηλαδή έχει επιστροφή στη φωνή του. Αυτό παρατηρείται με το handsfree συνδεδεμένο. Δοκίμασε και με διαφορετικπό handsfree αλλά πάλι τα ίδια. Αύριο θα το πάμε πίσω για αλλαγή. Έχει ή είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου www.madmonkey.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Χαιρετώ την κοινότητα. Πριν μια βδομάδα η κοπέλα μου αγόρασε το εν λόγω κινητό μετά από προτροπή μου. Το πρόβλημα που παρουσιάζει σχεδόν σε όλες τις κλήσεις είναι ότι αυτός που καλεί ακούει τη φωνή του. Δηλαδή έχει επιστροφή στη φωνή του. Αυτό παρατηρείται με το handsfree συνδεδεμένο. Δοκίμασε και με διαφορετικπό handsfree αλλά πάλι τα ίδια. Αύριο θα το πάμε πίσω για αλλαγή. Έχει ή είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? Το ιδιο ακριβως και με handsfree και χωρις.... Δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paintballgr Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 γεια σας παιδεια κ απο εμενα..δεν ειχα ποτε smartfhone και το galaxy 3 ειναι το πρωτο μου.. θελω λοιπον να με βοηθησετε σε κατι..επειδη το πηρα μεσω αγγελιας κ μαλλον το παλικαρι το ειχε πειραξει λιγο παραπανω το κινητο. απο την πρωτη μερα που το πηρα λοιπον δεν μου εμφανιζει καθολου αν εχει σημα 3g.. πως μπορω να το φτιαξω αυτο; διαβασα καπου εδω κ ακολουθησα την εξης διαδικασια: ρυθμισεις/ασυρματη επικοινωνια κ δυκτια/δικτυα κινητης τηλεφωνιας/λειτουργια δυκτιου και σε αυτο μου εμφανιζει 3 επιλογες..επιλεγμενο ειναι το GSM/WCDMA (αυτοματη λειτουργια)...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) γεια σας παιδεια κ απο εμενα..δεν ειχα ποτε smartfhone και το galaxy 3 ειναι το πρωτο μου.. θελω λοιπον να με βοηθησετε σε κατι..επειδη το πηρα μεσω αγγελιας κ μαλλον το παλικαρι το ειχε πειραξει λιγο παραπανω το κινητο. απο την πρωτη μερα που το πηρα λοιπον δεν μου εμφανιζει καθολου αν εχει σημα 3g.. πως μπορω να το φτιαξω αυτο; διαβασα καπου εδω κ ακολουθησα την εξης διαδικασια: ρυθμισεις/ασυρματη επικοινωνια κ δυκτια/δικτυα κινητης τηλεφωνιας/λειτουργια δυκτιου και σε αυτο μου εμφανιζει 3 επιλογες..επιλεγμενο ειναι το GSM/WCDMA (αυτοματη λειτουργια)...:!: Καλημέρα, μπορείς να κάνεις το κινητό όπως ήταν όταν το αγόρασε αυτός. Πήγαινε ρυθμίσεις -> απόρρητο -> επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... (αυτό θα τα διαγράψει όλα από το τηλέφωνο...) Edited January 29, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts