Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες γεια σας,

ενδιαφέρομαι κι εγω για την εν λόγω συσκευή αλλά κολώνω λίγο διότι σε ενα φορουμ (ξένο) διάβασα πως εχει πολύ κακό ακουστικό (δεν ακους λεει καλά!!!) και πως οταν μιλας ανοίγουν διάφορες εφαρμογες όταν το ακουμπας στο αυτί σου, διότι δεν είναι κλειδωμένη η οθόνη.

Δεν ξερω πόσο σοβαρά είναι αυτά .και αν ισχύουν, αλλά αν μπορείτε πειτε μου τη γνώμη σας.

Η αναβάθμιση σε 2.2 είναι εύκολη υπόθεση αν το αγοράσω?

Ευχαριστώ πολύ

Καλύτερα πάρε το LG optimus one P500.

Είναι καλύτερο σε όλα τα χαρακτηριστικά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...αν δεν αναβαθμίσω σε android 2.2 τι προβλήματα υπάρχουν? δεν μπορώ να χρησιμοποιώ την συσκευή με android 2.1?

Καλησπέρα σας .

Είμαι κι εγώ κάτοχος αυτού του κινητού απο σήμερα,και ακόμα το ψάχνω.

Ξέρει μήπως κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα της μπάρας που έχει για αναζήτηση στις επαφές ? γιατί οι επαφές μου είναι στα ελληνικά,και πρέπει απαραίτητα να κανω scroll down για να τις βρω.:confused:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...αν δεν αναβαθμίσω σε android 2.2 τι προβλήματα υπάρχουν? δεν μπορώ να χρησιμοποιώ την συσκευή με android 2.1?

καλησπέρα,

μια χαρά θα μπορείς να χρησιμοποιείς την συσκευή.

Έτσι και αλλιώς η samsung δεν έχει βγάλει ακόμα την επίσημη 2.2...

Καλησπέρα σας .

Ξέρει μήπως κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα της μπάρας που έχει για αναζήτηση στις επαφές ? γιατί οι επαφές μου είναι στα ελληνικά,και πρέπει απαραίτητα να κανω scroll down για να τις βρω.:confused:

καλησπέρα φίλε μου,

δυστυχώς δεν μπορείς να αλλάξεις γλώσσα στην μπάρα δεξιά από τις επαφές..

Ας ελπίσουμε ότι σε μελλοντικό update η samsung θα προσθέσει αυτή την δυνατότητα..

σχετικά με το θέμα, προσπαθώ να συνδεθώ μέσω wi-fi , και δημιούργησα λογαριασμό gmail όπως απαιτείται. αφού βάλω δνση και κωδικό μου δείχνει μήνυμα ότι επικοινωνεί με διακομιστές της google για τη ρύθμιση του λογαριασμού. μετά από μισό λεπτό περίπου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα: δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή και πιο κάτω : αυτό ενδέχεται να είναι προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο να μην είναι διαθέσιμο για υπηρεσίες δεδομένων.

Μπορεί κανείς να μου πει τι φταίει και τι πρέπει να ρυθμίσω;

ευχαριστώ πολύ.

καλησπέρα.

επειδή και εμένα μου το έκανε μια φορά, πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων :(. ρυθμίσεις --> privacy (δεν θυμάμαι πως λέγεται στα ελληνικά) --> επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...

Θα διαγραφούν όλες οι εφαρμογές και γενικά οι ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

Αλλά μάλλον θα φτιάξει το πρόβλημα.

(edit: σορρυ που δεν έκανα πολλαπλή παράθεση αλλά τώρα το είδα.)

καλησπερα στην παρεα.λοιπον απο την παρασκευη που πηρα το κινητο απο το σερβις εως σημερα με αρκετη χρηση (ομιλια-ιντερνετ-εφαρμογες) η μπαταρια ειναι στο 50%!!!!μηπως αξιζε η αναμονη και τελικα βρεθηκε η λυση στο προβλημα της μπαταριας??τοσο δηλαδη που το σκεφτομαι να flashαρω:confused:

καλησπέρα,

μια χαρά θα μπορείς να χρησιμοποιείς την συσκευή.

Έτσι και αλλιώς η samsung δεν έχει βγάλει ακόμα την επίσημη 2.2...

καλησπέρα φίλε μου,

δυστυχώς δεν μπορείς να αλλάξεις γλώσσα στην μπάρα δεξιά από τις επαφές..

Ας ελπίσουμε ότι σε μελλοντικό update η samsung θα προσθέσει αυτή την δυνατότητα..

Οταν ειχα την 2.1 ειχα και εγω αγγλικα στην δεξια μπαρα των επαφων.Με την 2.2 εχω ελληνικα

Καλησπέρα παιδιά!!το touchwiz μπορουμε να το αφαιρεσουμε τελείως απο το κινητό και να μείνει ο stock android 2.2 launcher σαν το nexus one?επισης υπάρχει κάποια rom που να μην έχει ενσωματωμένο το touchwiz?αν τιποτα απο αυτά δεν υπάρχει ποιον launcher προτείνεται που να είναι γρηγορότερος απο το touchwiz?

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

Καλησπέρα παιδιά!!το touchwiz μπορουμε να το αφαιρεσουμε τελείως απο το κινητό και να μείνει ο stock android 2.2 launcher σαν το nexus one?επισης υπάρχει κάποια rom που να μην έχει ενσωματωμένο το touchwiz?αν τιποτα απο αυτά δεν υπάρχει ποιον launcher προτείνεται που να είναι γρηγορότερος απο το touchwiz?

όχι αν τον αφαιρέσεις δεν θα μείνει ο stock. πρέπει να βάλεις έναν άλλον launcher (launcher pro, go launcher κ.α.) μετά καλύτερα να τον κάνεις freeze με το titanium... :) σου προτείνω τον launcher pro, γαμάει και είναι ταχύτατος.. έχει και 3d στο menu, σαν το nexus s.. :)

Σε stock launcher δεν μπορουμε να γυρισουμε με τιποτα?ούτε να βαλουμε εμεις stock launcher?

είναι πιο περίπλοκο και δεν ξέρω πως γίνεται. βάλε τον launcher pro, και είναι σαν gingerbread..

Οκ το lagfix Κύριλλε. Quadrant score 545. Αμεσο όπως θα επρεπε! Καλό βράδυ!
Χριστόφορος :music:

Οκ το lagfix Κύριλλε. Quadrant score 545. Αμεσο όπως θα επρεπε! Καλό βράδυ!

καληνύχτα φίλε μου. η διαφορά δεν είναι μόνο στα νούμερα αλλά και στην απόκριση :) Θα καταλάβεις !! (που να βγάλεις και τον touchwiz launcher, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Θα πετάει το κινητό)

καληνύχτα φίλε μου. η διαφορά δεν είναι μόνο στα νούμερα αλλά και στην απόκριση :) Θα καταλάβεις !! (που να βγάλεις και τον touchwiz launcher, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Θα πετάει το κινητό)

οταν εννοεις να βγαλουμε το touchwiz εννοεις να το απεγκαταστησουμε η να το παγωσουμε?

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

οταν εννοεις να βγαλουμε το touchwiz εννοεις να το απεγκαταστησουμε η να το παγωσουμε?

ναι όντως μαλ@κία μου που δεν διευκρίνησα :P καλά που ρώτησες. αν τον βγάλετε και κάνετε factory reset μετά θα πρέπει να ξαναπεράσετε το firmware.. οπότε τον παγώνουμε καλύτερα.. (freeze) :)

Edited by kyrillos13

εχω περασει το Myphone αλλα μου κανει συνδεση μονο μεσς wifi ενω το εχω συνδεδεμενο με το usb..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Edited by Tyxerakias
Αφαίρεση παράθεσης

Καλησπέρα σας .

θες να πεις δηλαδή ότι δεν μπορείς στο galaxy 3 να κάνεις αναζήτηση επαφών στα ελληνικά??πλάκα μας κάνει η samsung... :P

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι κατοχος του Galaxy 3εδώ και 2 εβδομαδες.Μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος (αν και ειναι η πρωτη μου επαφή με android και δεν εχω συγκριση ) αλλά θα χρειαστω την βοηθεια σας γενικα γιατι υπαρχουν πολλες αποριες...!!!Τα αρνητικα που βρηκα ειναι :1) πολυ αργο το gps, 2)καμια σχεση η μπαταρια με αυτο που γραφουν και 3)πολυ αδυνατη ληψη WiFi!!!!

Καταρχην ομως αντιμετωπιζω 2 θεματα:

α) εχω λάβει ενα μηνυμα ηχητικο (με αριθμο 555) το οποιο δεν μπορω να σβησω γιατι δεν εμφανιζεται στα μηνυματα παρα μονο στις ειδοποιησεις και ουτε μπορω να το ακουσω.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να το σβησω.

β) Δεν μπορώ να συνδεσω τοην συσκευη μου με το Kies ,μου βγαζει '' αναζητηση συσκευων-περιμενετε '' .Το εχω αφησει να περιμενει πολυ ωρα αλλα τιποτα.

Ευχαριστώ!!!!!

σχετικά με το θέμα, προσπαθώ να συνδεθώ μέσω wi-fi , και δημιούργησα λογαριασμό gmail όπως απαιτείται. αφού βάλω δνση και κωδικό μου δείχνει μήνυμα ότι επικοινωνεί με διακομιστές της google για τη ρύθμιση του λογαριασμού. μετά από μισό λεπτό περίπου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα: δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή και πιο κάτω : αυτό ενδέχεται να είναι προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο να μην είναι διαθέσιμο για υπηρεσίες δεδομένων.

Μπορεί κανείς να μου πει τι φταίει και τι πρέπει να ρυθμίσω;

ευχαριστώ πολύ.

Πηγαινε

Εφαρμογες- Ρυθμισεις - Λογαριασμοι & Συγχρινισμος - κανε untick στην επιλογη Συνεχης συγχρονισμος και επελεξε το παλι

Ετσι δουλεψε σε εμενα

Καλησπερα σας...πλεον ειμαι και εγω κατοχος του Galaxy 3 απο σημερα και εχω μια απορια που με ενδιαφερει πολυ λογω χρεωσης.

Για να μην μπορει να χρησιμοποιει το κινητο το 3G και με χρεωνει ξερω οτι με την εφαρμογη quick settings μπορω να το απενεργοποιω αλλα μεχρι στιγμης δεν το εχω βαλει ακομα γιατι απο του ξαδερφου μου το galaxy εχω δει οτι του εμφανιζει τα 2 βελακια ανταλλαγης δεδομενων και σε εμενα δεν τα εχει εμφανισει μεχρι στιγμης και για αυτο το λογο δεν εχω βαλει ακομα την εφαρμογη. Μπορει κανενας να καταλαβει γιατι δεν μου τα εχει εμφανισει ακομα? Απλως να υπενθυμισω οτι το εχω σε ΜΟΝΟ GSM.

Αυτα προς το παρον.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπερα σας...πλεον ειμαι και εγω κατοχος του Galaxy 3 απο σημερα και εχω μια απορια που με ενδιαφερει πολυ λογω χρεωσης.

Για να μην μπορει να χρησιμοποιει το κινητο το 3G και με χρεωνει ξερω οτι με την εφαρμογη quick settings μπορω να το απενεργοποιω αλλα μεχρι στιγμης δεν το εχω βαλει ακομα γιατι απο του ξαδερφου μου το galaxy εχω δει οτι του εμφανιζει τα 2 βελακια ανταλλαγης δεδομενων και σε εμενα δεν τα εχει εμφανισει μεχρι στιγμης και για αυτο το λογο δεν εχω βαλει ακομα την εφαρμογη. Μπορει κανενας να καταλαβει γιατι δεν μου τα εχει εμφανισει ακομα? Απλως να υπενθυμισω οτι το εχω σε ΜΟΝΟ GSM.

Αυτα προς το παρον.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

καλησπέρα φίλε. μεγιά το κινητό :)

δεν ξέρω γιατί δεν τα εμφανίζει.. μπορεί επειδή το έχεις gsm αλλά δεν νομίζω.. καλού κακού κλείστα..

ρίξε μια ματιά και στο mobile data controller, είναι καλό πρόγραμμα για απενεργοποίηση της ανταλλαγής δεδομένων....

Οταν ειχα την 2.1 ειχα και εγω αγγλικα στην δεξια μπαρα των επαφων.Με την 2.2 εχω ελληνικα

δηλαδη ειναι θεμα του 2.2?

και εγω νομιζα οτι κατι πειραξα στις ρυθμισεις :)

ολη μερα εψαχνα να βαλω αγγλικα μεχρι που τα παρατησα :)

παιδια εχουμε τιποτα νεοτερο απο ασφαλεια μερια?

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

θες να πεις δηλαδή ότι δεν μπορείς στο galaxy 3 να κάνεις αναζήτηση επαφών στα ελληνικά??πλάκα μας κάνει η samsung... :P

Οχι δεν εννοουσα αυτο . Κι εγω τις επαφες μου ακομα στα ελληνικα τις εχω και μια χαρα τις βρισκω. Απλα η μπαρα με το αλφαβητο στα αριστερα των επαφων ειναι στα αγγλικα και προς το παρον δεν αλλαζει .

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)