Jump to content

Samsung B7722 Dual SIM

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω νομιζω πως οταν το πηρα στα χερια μου εγραφα με μικρα ειμαι σιγουρος αφου τα ειχα και στα απεσταλμενα τα μην με μικρα, και δεν ειχα βαλει Default characker. Τεσπα θα πρεπει να συνιθησω με κεφαλαια τωρα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Edit

Κοιταξα το κινητο στο οποιο εχω στειλει και ειναι με κεφαλαια οποτε θα μπερδευτικα με το παλιο μου κινητο ευχαριστω και παλι

Εχω την εντύπωση ότι όλα τα Samsung στέλνουν sms τα εςλληνικά με κεφαλαία.

• Απαντήσεις 366
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω την εντύπωση ότι όλα τα Samsung στέλνουν sms τα εςλληνικά με κεφαλαία.

Οχι το samsung innov8 που ειχα εγραφε και με μικρα απλα ο αλλος το επαιρνε με κεφαλαια. Μου εκανε εντυπωση πως οταν στελνεις ε-μαιλ γραφει και με μικρα ελληνικα καθως και που πηρα τηλ στη samsung και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τι φταει και να επικοινωνησω με το καταστημα που το πηρα για να το κοιταξουν(δηλ οτι ναναι).

Δεν πειραζει απλα μπερδευτικα με την αλλαγη συσκευης τοσα χρονια ειχα συνηθισει με μικρα χαχαχαχα... παντως το κινητο τα σπαει απο πεμπτη απογευμα μεχρι τωρα το εχω ανοικτο και συνεχεια ασχολουμε μαζι του και μια γραμμη εχει πεσει.Μακαρι να κρατησει ετσι.

Edited by xristos1_j

Σήμερα έπεσε στα χέρια μου, είναι δυνατόν να μη έχει έξυπνη πληκτρολόγηση όταν θέλεις να κάνεισ κλήση; To d980 ήταν πιο έξυπνο;

Σήμερα έπεσε στα χέρια μου, είναι δυνατόν να μη έχει έξυπνη πληκτρολόγηση όταν θέλεις να κάνεισ κλήση; To d980 ήταν πιο έξυπνο;

Εννοεις οταν αρχιζεις να πληκτρολογης τον αριθμο να σου βγαζει απο κατω ποιο μπορει να ειναι? αν εννοεις αυτο το εχει εγω παταω πχ 6945... και μολις πατησω το 5 μου βγαζει το νουμερο με το ονομα απο κατω

Εννοεις οταν αρχιζεις να πληκτρολογης τον αριθμο να σου βγαζει απο κατω ποιο μπορει να ειναι? αν εννοεις αυτο το εχει εγω παταω πχ 6945... και μολις πατησω το 5 μου βγαζει το νουμερο με το ονομα απο κατω

βγάζει ονόματα επαφών που έχουν αριθμό τηλεφώνου που αρχίζει από αυτά τα νούμερα

δυστυχώς δεν "ψάχνει" τα ονόματα στις επαφές σα να πληκτρολογούσες με Τ9 όπως έκανε το παλιό μου windows mobile και ήταν απίστευτα βολικό

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

βγάζει ονόματα επαφών που έχουν αριθμό τηλεφώνου που αρχίζει από αυτά τα νούμερα

δυστυχώς δεν "ψάχνει" τα ονόματα στις επαφές σα να πληκτρολογούσες με Τ9 όπως έκανε το παλιό μου windows mobile και ήταν απίστευτα βολικό

Αυτό ακριβώς ρωτούσα, να πληκτρολογείς όνομα, το d980 το έκανε..μα δε μπορεις να μαθαίνεις απ'έξω αριθμούς, τι πράματα είναι αυτά;

Αν θυμάμαι καλά, το D980 δεν είχε έξυπνη πληκτρολόγηση.

Αν θυμάμαι καλά, το D980 δεν είχε έξυπνη πληκτρολόγηση.

το δικό μου σίγουρα είχε, το έδωσα πριν μια εβδομάδα. πατούσες τους αριθμούς που αντιστοιχούσαν στα γράμματα που ήθελες, πατούσες κάτω δεξιά το επιπλέον ή περισσότερα και μετά κάτι επέλεγες από εκεί.

Παιδιά απο χθες ειμαι κατοχος του κινητου. Δεν ξερω τι λετε αλλα εμενα μου φανηκε πολυ καλο μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με τις δυο καρτες και γενικα κανενα προβλημα. Το μονο που με μπερδεψε ειναι οταν πηγα να δοκιμασω το wifi δεν καταλαβενα αν με εβαζε απο εκει η με χρεωνε απο την καρτα γιατι ενω το ενεργοποιουσα και ημουν μεσα σε μια σελιδα πηγαινα ρυθμισεις και εβλεπα επιλεγμενο wap...

Στο μενού πρέπει να του λές αν θα μπαίνει μέσω δικτύου κινητής ή WiFi, αν πάς να συνδεθείς στο ρούτερ σου δεν σου ζητάει SSID και κωδικό?

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Στο μενού πρέπει να του λές αν θα μπαίνει μέσω δικτύου κινητής ή WiFi, αν πάς να συνδεθείς στο ρούτερ σου δεν σου ζητάει SSID και κωδικό?

Ναι απο το μενου που επιλεγω Wifi μου τα ζηταει αυτα παταω κανονικα αλλα οταν βγαινω και μπαινω στο google για παραδειγμα τοτε αν παω ρυθμισεις εχει τικαρισμενο το Wap cosmote και οχι το ασυρματο δικτυο και το βαζω εγω μετα. Δεν ξερω αν αυτο χρεωνει καθολου αλλα δεν μπορω να καταλαβω αφου βαζω ασυρματο δικτυο γτ μου εχει τικ στo Wap??? Εγω εβγαλα τις ρυθμισεις απο το wap για παν ενδεχομενο... ποτε δεν ξερεις :p

Γεια σας! το πήρα χτές και μπορώ να πώ οτι ειμαι πολύ χαρούμενος...λίγο μπέρδεμα στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις να αλλάζεις τις κάρτες πριν απο την κλήση..αλλα ειναι πολυ καλο..επιτέλους θα κουβαλώ μονο 1 κινητό..:cool:

Καλησπέρα... είμαι σίγουρος πως θα έχει ήδη απαντηθεί, και συγνώμη που ρωτάω...αλλά δεν το έχω τώρα για ψάχνω στα posts: μπορούμε να προεπιλέξουμε απο ποιά κάρτα θα καλείται ο κάθε αριθμός των επαφών μας????
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

Καλησπέρα... είμαι σίγουρος πως θα έχει ήδη απαντηθεί, και συγνώμη που ρωτάω...αλλά δεν το έχω τώρα για ψάχνω στα posts: μπορούμε να προεπιλέξουμε απο ποιά κάρτα θα καλείται ο κάθε αριθμός των επαφών μας????

Οχι, δεν είναι εφικτό. Νομίζω ότι γίνεται στο LG.

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις να βαλει καρτα microSd λεω να βαλω 8gb αν και ο κατασκευαστεις λεει ως 16gb... απλα φοβαμε μηπως με τα 8 θα κολαει, αν εχει κανεις ας μου πει για να ξερω τι να αγορασω :D

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις να βαλει καρτα microSd λεω να βαλω 8gb αν και ο κατασκευαστεις λεει ως 16gb... απλα φοβαμε μηπως με τα 8 θα κολαει, αν εχει κανεις ας μου πει για να ξερω τι να αγορασω :D

Εγώ με 8άρα δεν έχω κανένα πρόβλημα :D

Οποτε περνω 8 gb για να ειμαι καλυμμενος.

Οι τιμες ειναι οτι ναναι κανονικο δουλεμα... εγω πηγα να το παρω απο e-shop που το ειχε 249 και τελειωσε , την αλλη μερα το φερνουν 279 τελικα το περνω απο mobileHellas 254 μετα απο 3μερες το πανε 261 και τωρα βλεπω 270... νομιζω επειδη αρχισαν να το αγοραζουν ειπαν να βγαλουν και κανενα φραγκο οι καημενοι.

Οχι, δεν είναι εφικτό. Νομίζω ότι γίνεται στο LG.

Καλημέρα.Δηλαδή, εάν κατάλαβα καλά, διαλέγουμε επαφή και δεν μπορούμε να διαλέξουμε απο ποιά sim ( 1 ή 2 ) θα κάνει την κλήση ??????

Αυτό εννοείτε ??????????

Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol:

Καλημέρα.Δηλαδή, εάν κατάλαβα καλά, διαλέγουμε επαφή και δεν μπορούμε να διαλέξουμε απο ποιά sim ( 1 ή 2 ) θα κάνει την κλήση ??????

Αυτό εννοείτε ??????????

Όχι.. αυτό εννοείται πως γίνεται, εννοεί συγκεκριμένη επαφή να παίρνει προκαθορισμένα μόνο από τη sim1, άλλη από τη sim 2 κτλ χωρίς να επιλέγεις εσύ κάθε από που να πάρει.

• 2 weeks later...

Για χαρα σε όλους

Παιδιά απο τα χριστουγεννα ειμαι κατοχος του συγκεκριμένου κινητου. Μου φανηκε πολυ καλο στην αρχή και κανενα πρόβλημα με τις δυο κάρτες .(η καμερα ειναι κάπως.... αλλα το παραβλέπουμε γιατι ειναι ενα τηλ.Dual SIM και δεν εχουμε πολλές απαιτησης )

Το προβλημα αρχισε οταν εβαλα το ακουστικό bluetooth να συνομιλήσω ....Ο συνομιλητής μου δεν ακουγε τίποτα ,ενα μπερδεμενο πραγμα ,εγω ακουω κανονικα .

Απο τα χριστουγεννα εχω βάλει 4 διαφορετικές μάρκες bluetooth και τελευταία εχω ενα Samsung . Τιποτα καμια αλλαγη

Την περασμενη εβδομαδα το πήγα στο service οπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα απο τον τεχνικό,ο οποιος θα το εστελνε στα κεντρικα για επιδιόρθωση

Το πηρα την παρασκευη το βραδυ απο το service ,που οπως μου ειπαν του έκαναν μια αναβάθμιση και ολα καλά

Τελικα το προβλημα υπαρχη ακομα ,,,,,,σημειώνω οτι οσα τηλ εχω στα χερια μου τα δουλευω ολα με bluetooth γιατι υπαρχει προβλημα χωρις αυτο

Δεν ξερω αν υπάρχει λύση στο θεμα και αν εχει αντιμετώπιση αλλος το ίδιο πρόβλημα,,,,

Θα παρω ενα τηλ.αυριο την SAMSUNG και αν δεν μου δωσουν λυση θα πάω στο κατάστημα που το πήρα και θα,,,,,,,,,,,,,,,,.......

Ευχαριστώ....

Edited by babis141

Η κοροϊδία συνεχιζετε με τις τιμες τις πανε 275 μετα 269 αλλοι 300 μετα τις ριχνουν και παει λεγοντας. οπως ειπα και ποιο πανω εγω το κινητο το πηρα 254 αλλα απο περιεργια εμπενα να δω τις τιμες, μας κοροιδευουν ψηλο γαζι, δεν γινετε να υπαρχει τετοια αυξομειωσει καθε μερα, και μην βιαστει να πει κανενας ειναι νεα παραλλαβει, αφου ειναι νεα παραλλαβη και η τιμη ας πουμε απο 254 παει 275 ωραια ως εδω μετα γτ πεφτει 265 και μετα ανεβαινει 269 παλι??? Δεν ξερω νομιζω πως εδω στην ελλαδα με τις τιμες κανουν οτι θελουν μας τα τρωνε κανονικα. Πραγματικα ντροπη τους που παιζουν ετσι μαζι μας. Συγνωμη αν ξεφυγα λιγο αλλα το βρισκω αδιανοητο ολο αυτο που συμβαινει

Για χαρα σε όλους

Παιδιά απο τα χριστουγεννα ειμαι κατοχος του συγκεκριμένου κινητου. Μου φανηκε πολυ καλο στην αρχή και κανενα πρόβλημα με τις δυο κάρτες .(η καμερα ειναι κάπως.... αλλα το παραβλέπουμε γιατι ειναι ενα τηλ.Dual SIM και δεν εχουμε πολλές απαιτησης )

Το προβλημα αρχισε οταν εβαλα το ακουστικό bluetooth να συνομιλήσω ....Ο συνομιλητής μου δεν ακουγε τίποτα ,ενα μπερδεμενο πραγμα ,εγω ακουω κανονικα .

Απο τα χριστουγεννα εχω βάλει 4 διαφορετικές μάρκες bluetooth και τελευταία εχω ενα Samsung . Τιποτα καμια αλλαγη

Την περασμενη εβδομαδα το πήγα στο service οπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα απο τον τεχνικό,ο οποιος θα το εστελνε στα κεντρικα για επιδιόρθωση

Το πηρα την παρασκευη το βραδυ απο το service ,που οπως μου ειπαν του έκαναν μια αναβάθμιση και ολα καλά

Τελικα το προβλημα υπαρχη ακομα ,,,,,,σημειώνω οτι οσα τηλ εχω στα χερια μου τα δουλευω ολα με bluetooth γιατι υπαρχει προβλημα χωρις αυτο

Δεν ξερω αν υπάρχει λύση στο θεμα και αν εχει αντιμετώπιση αλλος το ίδιο πρόβλημα,,,,

Θα παρω ενα τηλ.αυριο την SAMSUNG και αν δεν μου δωσουν λυση θα πάω στο κατάστημα που το πήρα και θα,,,,,,,,,,,,,,,,.......

Ευχαριστώ....

Και εγώ έχω ένα θεματάκι με το bluetooth. Εμένα με ακούνε, αλλά αρκετές φορές υπάρχει πρόβλημα.

Έχω αλλάξει και εγώ αρκετά ακουστικά. Τώρα έχω το Nokia Bluetooth Headset BH-608 Stone. Σε γενικές γραμμές τα πάει καλά.

Σήμερα ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Samsung Bluetooth Clip HM1500 RODIN. Τελικά το μετάνιωσα... Άτιμη κρίση!

Πώς ξέρεις ότι σε πέρασαν νέα έκδοση; Κάποιες άλλες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη;

Και εγώ έχω ένα θεματάκι με το bluetooth. Εμένα με ακούνε, αλλά αρκετές φορές υπάρχει πρόβλημα.

Έχω αλλάξει και εγώ αρκετά ακουστικά. Τώρα έχω το Nokia Bluetooth Headset BH-608 Stone. Σε γενικές γραμμές τα πάει καλά.

Σήμερα ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Samsung Bluetooth Clip HM1500 RODIN. Τελικά το μετάνιωσα... Άτιμη κρίση!

Πώς ξέρεις ότι σε πέρασαν νέα έκδοση; Κάποιες άλλες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη;

Άστο φιλε καλύτερα που δεν το πήρες το Samsung Bluetooth HM1500 .Αυτο εχω και εγω τώρα και ειναι χάλια .

Και εμενα με ακούνε αλλα δεν καταλαβαίνουν τι λέω. Τα ακούνε γενικα μάλλον πολύ δυνατά και μπερδεμένα.............

Ενα που ειχα δοκιμαση ειναι το ΝΟΚΙΑ ΒΗ-215 αλλα και αυτο τα ιδια μαύρα χάλια

Με το ΒΗ -608 είδες διαφορά????

Τελικα το πήγα παλι σήμερα στο Χαιδάρι στο service μαζί με το HM1500 και να δούμε πως θα ξεμπλέξω ....Αυριο θα εχω νέα...

Άστο φιλε καλύτερα που δεν το πήρες το Samsung Bluetooth HM1500 .Αυτο εχω και εγω τώρα και ειναι χάλια .

Και εμενα με ακούνε αλλα δεν καταλαβαίνουν τι λέω. Τα ακούνε γενικα μάλλον πολύ δυνατά και μπερδεμένα.............

Ενα που ειχα δοκιμαση ειναι το ΝΟΚΙΑ ΒΗ-215 αλλα και αυτο τα ιδια μαύρα χάλια

Με το ΒΗ -608 είδες διαφορά????

Τελικα το πήγα παλι σήμερα στο Χαιδάρι στο service μαζί με το HM1500 και να δούμε πως θα ξεμπλέξω ....Αυριο θα εχω νέα...

Όντος το πρόβλημα είναι ότι ακούνε πολλή δυνατά σε σημείο που παραμορφώνει.

Το 608 δουλεύω αυτή τη στιγμή και θα έλεγα ότι κάνω τη δουλειά μου. Υπάρχουν στιγμές που δεν με ακούνε, αλλά γενικά είναι καλό.

Τι να σε πω; Μην σε πάρω στο λαιμό μου...

Καλησπερα!!!

Επειδη θελω να παρω το κινητο, ρωτησα καποιον που το εχει και μου ειπε οτι υπαρχει προβλημα στο ιντερνετ... Δεν μπαινει ευκολα μεσω wifi δηλαδη ή δεν ανοιγει ολοκληρη την σελιδα... Ισχυει αυτο??? Αξιζει να το παρω??? Εχω ηδη το d980..

• The title was changed to Samsung B7722 Dual SIM