mirotis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Παιδια εχει κανεις παραλαβει απο τα κεντρικα της Cosmote το Desire;; Θα τους σπασω στο ξυλο... ποτε θα ερθει επιτελους;;; Εχω την επιδοτηση και καθεται :) Παράθεση Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Το ειδα σημερα στην Vodafone, δεν ξερω αν ηταν καμια παραεισαγωγη, αλλα το ειχαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Παιδια εχει κανεις παραλαβει απο τα κεντρικα της Cosmote το Desire;; Θα τους σπασω στο ξυλο... ποτε θα ερθει επιτελους;;; Εχω την επιδοτηση και καθεται :) και εγώ με επιδότηση είμαι από cosmote.. την έχω παγώσει και έχω ήδη παραγγήλει τη συσκευή εδώ και 10 μέρες σίγουρα έ...όσο το είδατε εσείς αλλο τόσο και εγώ:D περιμένω την παρασκευή που θα έχουν παραλλαβές γενικά να δω εγώ λέω να τους παιρνουμε συνέχεια τηλ. και να τους κράζουμε..το έχουν κάνει serial Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Παιδια εχει κανεις παραλαβει απο τα κεντρικα της Cosmote το Desire;; Θα τους σπασω στο ξυλο... ποτε θα ερθει επιτελους;;; Εχω την επιδοτηση και καθεται :) Και εγω στην ιδια φαση ειμαι. Μονιμως δεν υπαρχει και η επιδοτηση περιμενει. ειπαν οτι θα παραλαβουν Παρασκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 και εγώ με επιδότηση είμαι από cosmote.. την έχω παγώσει και έχω ήδη παραγγήλει τη συσκευή εδώ και 10 μέρες σίγουρα έ...όσο το είδατε εσείς αλλο τόσο και εγώ:D περιμένω την παρασκευή που θα έχουν παραλλαβές γενικά να δω εγώ λέω να τους παιρνουμε συνέχεια τηλ. και να τους κράζουμε..το έχουν κάνει serial Πως δεχτηκαν παραγγελια; Εμενα μου λενε οτι δεν μπορω να το παραγγειλω αν δεν υπαρχει stock στις αποθηκες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Πως δεχτηκαν παραγγελια; Εμενα μου λενε οτι δεν μπορω να το παραγγειλω αν δεν υπαρχει stock στις αποθηκες τους. είχα επιδότηση μεγαλύτερη στην αρχή και μου έλεγαν τα ίδια με σένα όταν τελείωσε η προθεσμία το ποσό έπεσε αλλά μπορούσα να το κλειδώσω είπαν τότε τους τα ψιλοέχωσα και τελικά το έχω παραγγηλει με την έπιδοτηση κλειδωμένη Υ.Γ πιστέυω πως όλα γίνονται αν το ψάξεις,αυτοί κοιτάνε να φάνε Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Λογικα σημερα θα το εχω απο πλαισιο.Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Λογικα σημερα θα το εχω απο πλαισιο.Για να δουμε... Κι εγώ το παράγγειλα προχθές και χθες όλη την ημέρα έλεγε κατάσταση παραγγελίας Start Picking. Κατά της 21:30 χθες μου στέλνουν e-mail και λέει η παραγγελία σας τιμολογήθηκε και τώρα έχει κατάσταση παραγγελίας τιμολογημένη... Αλλά μου γράφει στο e-mail ημερομηνία παράδοσης 21/06/2010, τη Δευτέρα δηλαδή... Γιατί δεν το στέλνουν σήμερα ή αύριο?? Ήθελα να το έχω αύριο, αλλά αφού έγινε έτσι τέλος πάντων... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Progster Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Στην Cosmote που πήρα τηλ μου είπαν ότι το περιμένουν απο Δευτέρα. Απο μέρα σε μέρα και απο εβδομάδα σε εβδομάδα το πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Κι εγώ το παράγγειλα προχθές και χθες όλη την ημέρα έλεγε κατάσταση παραγγελίας Start Picking. Κατά της 21:30 χθες μου στέλνουν e-mail και λέει η παραγγελία σας τιμολογήθηκε και τώρα έχει κατάσταση παραγγελίας τιμολογημένη... Αλλά μου γράφει στο e-mail ημερομηνία παράδοσης 21/06/2010, τη Δευτέρα δηλαδή... Γιατί δεν το στέλνουν σήμερα ή αύριο?? Ήθελα να το έχω αύριο, αλλά αφού έγινε έτσι τέλος πάντων... Μπα ουτε εμενα θα ερθει σημερα...ανακαλυψανε προβλημα με τη χρεωση στη πιστωτικη μου. Οτι να ναι τα παλικαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diagnovet Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 εγώ το περιμένω αύριο μεσημεράκι από vodafone. Έτσι μου είπαν, ελπίζω να μην αλλάξει τίποτε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LightHeArT Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Το πήρα χθες από Πλαίσιο. Τα σπάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Μου έστειλε το πρωί μήνυμα το Πλαίσιο (κατά τις 9:30), ότι παραδόθηκε στην Courier. Λέτε αύριο πρωί θα το έχω ?? Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Μου έστειλε το πρωί μήνυμα το Πλαίσιο (κατά τις 9:30), ότι παραδόθηκε στην Courier. Λέτε αύριο πρωί θα το έχω ?? κανονικα μια μερα κανουν τα κουριερ στην Ελλαδα εκτος αν μαζευουν παραγγελιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 To κινητο απο vodafone ειναι branded?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Ρε παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν τα 2 εξής: branded και Τ-mobile και τι συνέπειες εχουν για το κινητό? Ευχαριστώ :) Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirotis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) Ρε παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν τα 2 εξής: branded και Τ-mobile και τι συνέπειες εχουν για το κινητό? Ευχαριστώ :) branded σημαινει οτι η εταιρια κινητης που σου δινει το κινητο το εχει σημαδεψει. Το πιο απλο και κλασσικο ειναι το σημα της εταιριας στο κατω μερος του κινητου. Βεβαια στην Αμερικη (οχι ομως στην Ελλαδα) τα κλειδωνουν κιολας για να μην μπορεις να βαλεις SIM απο αλλη εταιρια. Η Τ-Μοbile ειναι το κομματι κινητης τηλεφωνιας της Deutche Telekom, οπως δηλαδη ειναι η Cosmote για τον ΟΤΕ. Και οπως η Cosmote εχει επεκταθει στα Βαλκανια ετσι και η T-Mobile εχει παρουσια σχεδον σε ολο τον κοσμο και ειναι η 4η μεγαλυτερη εταιρια κινητης στην Αμερικη μετα την AT&T, Verizon και Sprint. ΤΡΕΕΕΕΞΞΞΞΤΤΤΤΕΕΕΕΕ..... ΗΗΗΗΗΗΗΗΡΡΡΡΡΡΡΡΡΘΘΘΘΘΘΘΕΕΕΕΕ στα κεντρικα της Cosmote, μολις μπηκα και μου το βγαζει διαθεσιμο. Το εχω ηδη παραγγειλει!!! Edited June 18, 2010 by vman Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα. Παράθεση Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ΤΡΕΕΕΕΞΞΞΞΤΤΤΤΕΕΕΕΕ..... ΗΗΗΗΗΗΗΗΡΡΡΡΡΡΡΡΡΘΘΘΘΘΘΘΕΕΕΕΕ στα κεντρικα της Cosmote, μολις μπηκα και μου το βγαζει διαθεσιμο. Το εχω ηδη παραγγειλει!!! Το ειδα και εγω. Και τι γινετε αν εχεις επιδοτηση; Περιμενεις μεχρι αυριο το πρωι να τους παρεις τηλεφωνο ή εχει επιλογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirotis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) Το ειδα και εγω. Και τι γινετε αν εχεις επιδοτηση; Περιμενεις μεχρι αυριο το πρωι να τους παρεις τηλεφωνο ή εχει επιλογη; Σιγα να μην ειχε επιλογη. Εγω το παρήγγειλα για να μην κανουν καμια κουτσουκουλια αυριο και το βγαλουν και θα τους παρω αυριο το πρωι για να συμψηφισουν την παραγγελια με την επιδοτηση. Τωρα συνειδητοποιησα οτι πρεπει να αλλαξω και avatar :D:D:D:D:D:D:D:D Edited June 18, 2010 by vman Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα. Παράθεση Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 425 και συνεχιζει να πεφτει!! http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=7300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 425 και συνεχιζει να πεφτει!! http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=7300 Είναι αξιόπιστο το μαγαζάκι; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Είναι αξιόπιστο το μαγαζάκι; Εγώ πήρα PlayStation 3 και το HTC Touch HD που έχω τώρα από εκεί και είναι μια χαρά και τα δύο. Και έχει και φοβερές τιμές, δεν ξέρω πως. Μάλιστα έψαχνα και το HTC Desire από αυτόν επειδή και τα δύο που ανέφερα από πάνω τα είχα πάρει από εκεί με την φθηνότερη τιμή στο skroutz και ήταν και μια χαρά, αλλά δεν το είχε φέρει και έτσι το παράγγειλα από το Πλαίσιο προχθές... Και τώρα το έβαλε 425€... Λίγο να περίμενα θα το έπερνα από αυτόν. Εντομεταξύ με την Courier ακόμα να βγάλω άκρη. Παίρνω πριν λίγο στο Πλαίσιο για να μου πουν τον αριθμό αποστολής να παρακολουθώ την πορεία από το site της Courier και δεν το σηκώνουν. EDIT: Επιτέλους έμαθα τον αριθμό αποστολής και απ' ότι βλέπω είναι Ρόδο... Να δούμε θα το πάρουμε... Edited June 18, 2010 by stavros11 Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Διαθεσιμο στο site της Cosmote, μη διαθεσιμο αν τους παρεις τηλςφωνο. Τα νευρα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Παιδιά, ένα πραγμα εχω καταλάβει εδώ και 1 μήνα που περίμενα να ερθει το desire και παρακολουθούσα/παρακολουθώ τα site τους, μην δενετε κόμπο ό,τι γράφουν στο site. Η μόνη κάπως πιο "σίγουρη" πληροφόρηση για το αν το εχουν διαθέσιμο είναι να παίρνουμε τηλεφωνο και να μας ενημερώνουν βλέποντας τον υπολογιστή τους για το stock που εχουν.. Τώρα στα sites πάνε και γραφουν "ερχεται σημερα", "ήρθε", "φρεσκο", "μπαγιατικο", "θα έρθει σε x μέρες" και έχω καταλάβει ότι το κάνουν για να σε κρατήσουν και να μην πας σε κάποιον άλλον που πιθανόν το εχει φέρει ήδη. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Εγώ πήρα PlayStation 3 και το HTC Touch HD που έχω τώρα από εκεί και είναι μια χαρά και τα δύο. Και έχει και φοβερές τιμές, δεν ξέρω πως. Μάλιστα έψαχνα και το HTC Desire από αυτόν επειδή και τα δύο που ανέφερα από πάνω τα είχα πάρει από εκεί με την φθηνότερη τιμή στο skroutz και ήταν και μια χαρά, αλλά δεν το είχε φέρει και έτσι το παράγγειλα από το Πλαίσιο προχθές... Και τώρα το έβαλε 425€... Λίγο να περίμενα θα το έπερνα από αυτόν. Εντομεταξύ με την Courier ακόμα να βγάλω άκρη. Παίρνω πριν λίγο στο Πλαίσιο για να μου πουν τον αριθμό αποστολής να παρακολουθώ την πορεία από το site της Courier και δεν το σηκώνουν. EDIT: Επιτέλους έμαθα τον αριθμό αποστολής και απ' ότι βλέπω είναι Ρόδο... Να δούμε θα το πάρουμε...Στο πλαισιο παντως εχεις το δικαιωμα να αρνηθεις να παραλαβεις κατι που παραγγειλες μεσω site χωρις κανεναν ιδιαιτερο λογο.Αυτο θα εκανα στην θεση σου και θα το χτυπαγα απο το πιο φτηνο e-store του skroutz. Είναι αξιόπιστο το μαγαζάκι; Ειναι οπως και το eshop...και αν σου κατσει?:p....εχω παρει 360 και πολλα περιφερειακα του και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα...χτυπα το πριν εξαντληθει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts