SaintPetrouil Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παίζει κανονικά. Εδώ έχω παίζει βιντεάκι youtube (μουσική) και το αναπαράγει στα ηχεία στο αμάξι σε ταξίδι, διέκοπτε για να δώσει οδηγίες το gps ή αν είχα καμιά κλήση και μετά συνέχιζε το βίντεο-youtube. Φυσικά άχρηστη δυνατότητα των παλιών symbian, τα καινούρια smartphones δε χρειάζονται κάτι τέτοιο. Εννοείται! ούτε HDMI out χρειάζονται (χωρίς εξτρά τροφοδοσία ρεύματος !!!!) .... Σε πόσα ταξίδια με την παλιά μου δουλειά χρησιμοποιούσα το Ν8 σαν multimedia player για ταινίες. Τώρα συνδέω το laptop αναγκαστικά... Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Παίζει κανονικά. Εδώ έχω παίζει βιντεάκι youtube (μουσική) και το αναπαράγει στα ηχεία στο αμάξι σε ταξίδι, διέκοπτε για να δώσει οδηγίες το gps ή αν είχα καμιά κλήση και μετά συνέχιζε το βίντεο-youtube. Φυσικά άχρηστη δυνατότητα των παλιών symbian, τα καινούρια smartphones δε χρειάζονται κάτι τέτοιο. Άρα το ίδιο λέμε, δεν μιλάει το gps από τα ηχεία. Διέκοπτε τον ήχο Edited June 5, 2014 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Άρα το ίδιο λέμε, δεν μιλάει το gps από τα ηχεία. ?? Βρε matersci πως λέμε το ίδιο αφού εγώ λέω ότι διακόπτει (το βίντεο από youtube που έπαιζε και μετέδιδε τον ήχο του στα ηχεία του αυτοκινήτου) για να δώσει οδηγίες το gps (επίσης μέσω των ηχείων) ?:confused: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Διακόπτει την αναπαραγωγη για να δώσει οδηγίες ή διακόπτει την μουσική για να δώσει οδηγίες από τα ηχεία; Εμένα το πρωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μόλις συνεννοηθείτε μεταξύ σας, πείτε μου κι εμένα! :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Να σημειώσω ότι έχετε διαφορετικά κινητά :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Είπα και γω μετά από καιρό να κάνω μια βόλτα από τα παλιά μου λημέρια στο φόρουμ, το Symbian, και με θλίψη μου βλέπω ότι η εγκατάλειψη γίνεται με γρηγορότερους ρυθμούς από ότι περίμενα. Τουλάχιστον αισθάνομαι τυχερός που πριν 6 μήνες πούλησα, με βαριά καρδιά, το N8 και δεν έγινα μάρτυρας της παντελούς απαξίωσης του πιο πλήρους λειτουργικού που βγήκε ποτέ σε κινητά. Αλλαξοπίστησα με WP8 το οποίο βρίσκω συμπαθητικό και έχω συνηθίσει πλέον παρά τις ελλείψεις του (είναι απίστευτα γρήγορο) αλλά σαν το symbian δε βάζω κανένα. Και ιδίως τo N8 ήταν και θα παραμείνει η καλύτερη συσκευή που έπιασα στα χέρια μου και ευχαριστήθηκα όσο καμία...Κρίμα.:( Γνώμη μου είναι ό,τι τελευταίες συσκευές έχει ο καθένας από symbian να μην τις πουλήσει. 808, Ν8, Ε7, 701 κλπ. Καλύτερα ας τις κρατήσει σαν back up, για να θυμάται παλιές καλές εποχές... Το 808 μου π.χ. θα το πουλούσα μόνο για ένα ολοκαίνουργιο 808! Και είμαι βέβαιος πως παρά τον πόλεμο που δέχεται από τη Microsoft, η κοινότητα του Symbian έστω και με δυσκολίες θα αντέξει καιρό ακόμα... Το lumia 520 που το δοκίμασα σαν δεύτερη συσκευή, σύντομα το βαρέθηκα και το άφησα στην άκρη μόνο για ώρα ανάγκης. Τα WindowsPhone, αν και γρήγορα και ελαφριά, δεν θα φτάσουν ποτέ τις δυνατότητες του Symbian... ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν σχετικά με το Nokia Internet Radio, από ό,τι κατάλαβα έκλεισαν οι κατάλογοι σταθμών της Nokia (όπως και όλες σχεδόν οι υπηρεσίες της, σειρά ίσως έχουν τα Nokia Trailers). Η εφαρμογή εξακολουθεί να λειτουργεί πάντως. Αν βάλεις χειροκίνητα μια διεύθυνση ροής, παίζει κανονικά. Παιδεύτηκα κανένα δίωρο και αντέγραψα όλες τις διευθύνσεις ροών από τους αποθηκευμένους μου σταθμούς και τους ξανάβαλα έναν έναν, οπότε δεν έχασα κανέναν. Απλά αν θέλω να κάνω αναζήτηση από το πρόγραμμα για άλλους σταθμούς δεν μπορώ πια... Ένα παράδειγμα ροής παραθέτω εδώ http://91.132.6.21:8003 είναι ο Rock FM. Υπάρχουν γενικά τέτοιοι κατάλογοι ροών σταθμών στο ίντερνετ, αλλά η Nokia τους είχε μαζέψει όλους και είχε συνολικά 731 σταθμούς από Ελλάδα, αν θυμάμαι καλά. Όλα ήταν απλά κι εύκολα. Τώρα για να τους βρεις θέλει πολύ ψάξιμο σε πολλούς καταλόγους... Όλα έγιναν τρομερά πιο δύσκολα... Edited June 6, 2014 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Γνώμη μου είναι ό,τι τελευταίες συσκευές έχει ο καθένας από symbian να μην τις πουλήσει. 808, Ν8, Ε7, 701 κλπ. Καλύτερα ας τις κρατήσει σαν back up, για να θυμάται παλιές καλές εποχές... οφ τόπικ Πούλησα το Ν8 σε μία φίλη μου καθώς ήταν πολύ καλά τα 120 που πήρα και τα χρειαζόμουν για την αγορά του 1020... Και πήγε και το έριξε μεσα σε ποτό και το κατέστρεψε η ιερόσυλη... Πόσες φορές το έχω μετανιώσει που της το έδωσα :mad: :mad: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 οφ τόπικ Πούλησα το Ν8 σε μία φίλη μου καθώς ήταν πολύ καλά τα 120 που πήρα και τα χρειαζόμουν για την αγορά του 1020... Και πήγε και το έριξε μεσα σε ποτό και το κατέστρεψε η ιερόσυλη... Πόσες φορές το έχω μετανιώσει που της το έδωσα :mad: :mad: συμβαινουν αυτα.....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Να σημειώσω ότι έχετε διαφορετικά κινητά :p για να συνεννοηθούμε δηλαδή :p σε Ν8 σταματάει να εκπέμπει και μιλάει από το τηλέφωνο, σε 808 σταματάει η μουσική και εκπέμπει από τα ηχεία τις οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Από ότι καταλαβαίνω, ναι Ν8 είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν δουλεύει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Από ότι καταλαβαίνω, ναι Ν8 είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν δουλεύει :p Μήπως θέλει κάνα hack? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Σε Ν8 το δοκίμασα χτες και επιβεβαίωσα αυτό που θυμόμουν, μιλάει από το τηλέφωνο. Δεν θα το έλεγα δεν δουλεύει, γιατί εγώ το προτιμώ έτσι. Αν κάποια στιγμή ξεχάσω την αναπαραγωγή ραδιοφώνου ανοικτή δεν θα χάσω το gps ή αν σε ένα ταξίδι μπω σε περιοχή που η συχνότητα που έχω επιλέξει πέφτει σε άλλο σταθμό δεν θα οδηγάω προσπαθώντας να βρω καθαρή συχνότητα. Μήπως θέλει κάνα hack? δεν έχω βρει κάτι, μόνο ένα που πειράζεις τι γράφει το RDS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ιδανικό να δούλευε παράλληλα και στα δύο Τάσο δεν έχω βρει τίποτα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 @matersci υπαρχει hack και για το RDS στο N8;;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μπορείς να πειράξεις τι θα δείχνει αλλά δεν ανανεώνεται - δεν διαβάζει το τραγούδι. Απλά αντί να γράφει Nokia (ή ότι γράφει πριν το hack, δε θυμάμαι) μπορείς να βάλεις κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Γνώμη μου είναι ό,τι τελευταίες συσκευές έχει ο καθένας από symbian να μην τις πουλήσει. 808, Ν8, Ε7, 701 κλπ. Καλύτερα ας τις κρατήσει σαν back up, για να θυμάται παλιές καλές εποχές... Το 808 μου π.χ. θα το πουλούσα μόνο για ένα ολοκαίνουργιο 808! Και είμαι βέβαιος πως παρά τον πόλεμο που δέχεται από τη Microsoft, η κοινότητα του Symbian έστω και με δυσκολίες θα αντέξει καιρό ακόμα... Το lumia 520 που το δοκίμασα σαν δεύτερη συσκευή, σύντομα το βαρέθηκα και το άφησα στην άκρη μόνο για ώρα ανάγκης. Τα WindowsPhone, αν και γρήγορα και ελαφριά, δεν θα φτάσουν ποτέ τις δυνατότητες του Symbian... Δε διαφωνώ απόλυτα με την γνώμη σου αλλά είχα ανάγκη τα χρήματα για να αποκτήσω το Lumia 920 μεταχειρισμένο. Επίσης δεν είχα πάντα back up κινητό άλλα όταν έχω, όπως τώρα για wats' up, διαλέγω κάτι εντελώς φθηνό μόνο για κλήσεις. Δε θα μπορούσα ποτέ να χρησιμοποιήσω ένα κινητό με τις δυνατότητες του N8 για δεύτερο. Από την άλλη επειδή έχει περάσει και η εποχή που πείραζα το κινητό (είχα αλλάξει τα φώτα στο N8:p) επέλεξα την μετάβαση σε windows τα οποία δεν πρόκειται, δεν μπορώ κιόλας, να πειράξω ποτέ. Για αυτά που κάνω καθημερινά με καλύπτει πλήρως και, κακά τα ψέματα, σε σχεδόν όλους τους τομείς είναι σφαίρα σε σχέση με το Symbian (φαντάζομαι θα παρατήρησες ότι ακόμα και το 520 σου σερφάρει πολύ πιο γρήγορα από το 808). Παρόλα αυτά πάντως, για να μην πολυλογώ, κλείνω την παρατήρηση μου με το γεγονός ότι όπως και να έχει δεν πρόκειται να κολλήσω ποτέ με άλλο λειτουργικό όπως είχα κολλήσει με το Symbian του οποίου την πληρότητα μόνο το Android πλησιάζει αλλά μετά από πολλά χρόνια εξέλιξης. Edited June 6, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δε διαφωνώ απόλυτα με την γνώμη σου αλλά είχα ανάγκη τα χρήματα για να αποκτήσω το Lumia 920 μεταχειρισμένο. Επίσης δεν είχα πάντα back up κινητό άλλα όταν έχω, όπως τώρα για wats' up, διαλέγω κάτι εντελώς φθηνό μόνο για κλήσεις. Δε θα μπορούσα ποτέ να χρησιμοποιήσω ένα κινητό με τις δυνατότητες του N8 για δεύτερο. Από την άλλη επειδή έχει περάσει και η εποχή που πείραζα το κινητό (είχα αλλάξει τα φώτα στο N8:p) επέλεξα την μετάβαση σε windows τα οποία δεν πρόκειται, δεν μπορώ κιόλας, να πειράξω ποτέ. Για αυτά που κάνω καθημερινά με καλύπτει πλήρως και, κακά τα ψέματα, σε σχεδόν όλους τους τομείς είναι σφαίρα σε σχέση με το Symbian (φαντάζομαι θα παρατήρησες ότι ακόμα και το 520 σου σερφάρει πολύ πιο γρήγορα από το 808). Παρόλα αυτά πάντως, για να μην πολυλογώ, κλείνω την παρατήρηση μου με το γεγονός ότι όπως και να έχει δεν πρόκειται να κολλήσω ποτέ με άλλο λειτουργικό όπως είχα κολλήσει με το Symbian του οποίου την πληρότητα μόνο το Android πλησιάζει αλλά μετά από πολλά χρόνια εξέλιξης. Συμφωνώ αλλά πέρα του σερφαρίσματος που μας βγαίνει ώρες ώρες η πίστη, δε βλέπω να υστερεί σε ταχύτητα σε κάτι άλλο. Οκ, βαριές εφαρμογές ή παιχνίδια, αλλά μιάς και δεν έχουμε από τούτα δε μας νοιάζει....:lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Συμφωνώ αλλά πέρα του σερφαρίσματος που μας βγαίνει ώρες ώρες η πίστη, δε βλέπω να υστερεί σε ταχύτητα σε κάτι άλλο. Οκ, βαριές εφαρμογές ή παιχνίδια, αλλά μιάς και δεν έχουμε από τούτα δε μας νοιάζει....:lol: To ότι δεν έχει βαριές εφαρμογές οφείλεται στην εγκατάλειψή του δε φταίει το λειτουργικό. Άλλωστε δεν πρόκειται να βγει πλέον καινούρια συσκευή με Symbian που να έχει δυνατό hardware. Από κει και πέρα επειδή είχα το Ν8 3 χρόνια, χωρίς ποτέ να του κάνω hard reset, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είδη από τον πρώτο χρόνο χρήσης του είχε 'βαρύνει' αισθητά, χωρίς να το κάνει φυσικά κουραστικό στην χρήση. Προς το τέλος της ζωής του σε μένα βέβαια είχε αρκετά θεματάκια και το έκανα hard reset πριν το πουλήσω. Το lumia το έχω 6 μήνες, το' χω γεμίσει εφαρμογές και λειτουργεί σαν καινούριο. Πίστεψέ με η διαφορά ταχύτητας είναι μεγάλη. To Symbian άλλωστε ποτέ δεν διακρινόταν για την ταχύτητά του, γεγονός που όμως εμείς οι χρήστες του είχαμε συνηθίσει και δεν μας ενοχλούσε ιδιαίτερα από την στιγμή που είχαμε στα χέρια μας τα πάντα. ;) Δυνατότητες (πχ usb on the go, HDMI out κ.α.) που όταν προστέθηκαν σε άλλα λειτουργικά νόμιζαν ότι ανακάλυψαν τον τροχό. Και μετά λένε για τις καινοτομίες της Apple...τέλος πάντων:X Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Rayden κάθε άλλο, συμφωνούμε σε όλα. Κάθε λειτουργικό έχει θετικά και αρνητικά. Το Symbian ηταν το πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό, τα είχε όλα (όχι όμως στον μέγιστο βαθμό). Τα windowsphone είναι πολύ υπεραπλουστευμένα και ελαφριά, γι αυτό είναι πιο γρήγορα και ομαλά. Το iOS έχει τις περισσότερες εφαρμογές ακόμη και εξειδικευμένες και έχει ίσως την καλύτερη χρήση μπαταρίας (πιο μεγάλη διάρκεια ακόμη και από το symbian). Τα Androids μετά από πολλά χρόνια, αφού χτύπησαν θανάσιμα το Symbian προσπαθούν να το μοιάσουν όσο μπορούν (για την ώρα μόνο στις εφαρμογές το έχουν ξεπεράσει). Αυτά. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να επιβιώσει το Symbian να εξελιχθεί περισσότερο και να είχε και εφαρμογές και την ομαλότητα άλλων λειτουργικών. Το Lumia 520 το θεωρώ πιο αξιόπιστο από το 808, γιατί δεν θα μου κολλήσει ξαφνικά, ούτε θα μου κάνει επανεκκίνηση, το χρησιμοποιώ άνετα για ιντερνετ και εφαρμογές γραφείου και κάνω την δουλειά μου. Απλά, δεν μπορώ να το "ερωτευτώ" όπως το 808. Παρεμπιπτόντως, το 920 που αναφέρεις ήταν από τα καλύτερα lumia που κυκλοφόρησαν. Γερή κατασκευή, ασύρματη φόρτιση, OIS και σχετικά καλή μπαταρία. Είχε καλό συνδυασμό στοιχείων. Τα καινούργια μου φαίνονται πιο εύθραυστα. Τεσπα. Θα δούμε τι θα κάνει κι η Microsoft. Δεύτερο 808 πάντως δεν θα βγει. Οπότε δεν το δίνω με τίποτα! Θα το κρατήσω έστω και σαν συλλεκτικό στο μέλλον. :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 για μένα το Symbian είναι ένα αξιόπιστο, εύκολο λειτουργικό αλλά δεν φτάνει με την καμία το Android ......προσωπική άποψη πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 για μένα το Symbian είναι ένα αξιόπιστο, εύκολο λειτουργικό αλλά δεν φτάνει με την καμία το Android ......προσωπική άποψη πάντα Το Symbian που σταμάτησε να εξελίσσεται το 2011 δεν φτάνει το Android που προχθές πήρε update...? Λογικό μου ακούγεται! Αν και.. το πρώτο έχει ακόμα ευκολίες που το ρομποτάκι τις αγνοεί επιδεικτικά. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το Symbian που σταμάτησε να εξελίσσεται το 2011 δεν φτάνει το Android που προχθές πήρε update...? Λογικό μου ακούγεται! Αν και.. το πρώτο έχει ακόμα ευκολίες που το ρομποτάκι τις αγνοεί επιδεικτικά. Ε ναι ρε συ. Πες τα. Συμφωνώ ρε παιδιά για την πληρότητα του, αλλά κακά τα ψέματα. Δεν το ανταγωνίζεται πλέον. Η μοναδικές 2 ευκολίες που μου λείπουν είναι τα profiles και η μαγκιά του symbian όταν συνδέω usb otg να μου βγάζει άμεσα προσβάσιμο την επιλογή να δώ το περιεχόμενο. Με το android μπαίνω σε file manager και ψάχνω :shifty: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εμένα μου τη δίνει που στο Android πρέπει χειροκίνητα να βάλω το bluetooth σε ανιχνεύσιμο για να δεχτώ κάτι. Και μένει μόνο για δύο λεπτά. τραγικό... είναι και τα profil όπως ανέφερες και εσύ Πέτρο .. είναι και άλλα διάφορα μικρά πραγματάκια. καλά μην μιλήσω για fm transmitter, hdmi , usb otg που τα έχουμε εδώ και χρόοοονια... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εμένα μου τη δίνει που στο Android πρέπει χειροκίνητα να βάλω το bluetooth σε ανιχνεύσιμο για να δεχτώ κάτι. Και μένει μόνο για δύο λεπτά. τραγικό... είναι και τα profil όπως ανέφερες και εσύ Πέτρο .. είναι και άλλα διάφορα μικρά πραγματάκια. καλά μην μιλήσω για fm transmitter, hdmi , usb otg που τα έχουμε εδώ και χρόοοονια... Στο bluetooth έχει επιλογή να μένει visible για πάντα. Καλός και ο fm transmitter, τον έχω δουλέψει εκατοντάδες φορές, αλλά τον ήθελα πιο ισχυρό. Μέσα στην πόλη (που έχουμε σταθμό ανά 0.2) δεν πιάνει ούτε για πλάκα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts